Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 19:56:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: 1 ... 20 21 [22]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Bajnokok Ligája  (Megtekintve 24136 alkalommal)
kabel94
százados

Profil megtekintése
« Válasz #630 Dátum: 2009. December 09. - 22:34:37 »

ÚGYVAN!!!KAPJUNK KI HA NEM TUDUNK NYERNI.....GRATULÁLOK -.-
Naplózva
Einkmann
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #631 Dátum: 2009. December 09. - 22:35:29 »

mocskos digók  Dühös  de ilyen nincs hogy megint a végén szo..unk...szégyen
Naplózva

"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #632 Dátum: 2009. December 09. - 22:41:33 »

Ez nem mák. Ők sípszóig mennek, mi meg nem. Ennyi, sajnos ennyire vagyunk képesek.
Naplózva
Molotov
százados

Profil megtekintése
« Válasz #633 Dátum: 2009. December 09. - 22:42:52 »

Legalább a helyzetkihasználásunk javult, komoly 50 %-os, mivel össz-vissz kétszer találtuk el a kaput... Szomorú
Naplózva
Gerrard#8
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #634 Dátum: 2009. December 09. - 22:43:27 »

Teljesen ellentéte ez a szezon a tavalyinak. Most nem a végén nyerünk, hanem a végén kapunk ki. Nem mintha sokat számítana ez a vereség, de ez már akkor is sok. De nem tudom, hogy mi a hiba, miért ennyire szerencsétlen ez a szezon. Zavart
Naplózva
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #635 Dátum: 2009. December 09. - 22:45:09 »

elég szánalmas meccs volt . az ilyen meccsek után benítez nyilatkozatai mind csak úgy vannak , amik mögött semmi nincs . mivel tudja az ilyeneket magyarázni ?
az ilyen meccsek végén nem szoktam írni , mert elég idegesítő , hogy ennyire szarok vagyunk . de most már egyszerűen nem értem mi van . így teljesen esélytelenek vagyunk az európaligában még egy unirea ellen is .
egyszerűen nem értem , hogy miért nem lehet normális felfogásban , végig odafigyelve behúzni az ilyen meccseket .. ?!

amikor kihagytunk egy helyzetet , 4en (!!!!) álltunk a tizenhatosukon belül és néztünk egymásra , meg néztük , ahogy jön a fio . ez volt a stílusos búcsúzás , vagy kiesés , vagy mi ? (N)
Naplózva
Einkmann
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #636 Dátum: 2009. December 09. - 22:45:59 »

labdát felvinni alig tudjuk, csak felvagdossuk előre jórészt, nincs küzdés, de legalább Lucas-t nem láttam  Vigyorog
Naplózva

"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #637 Dátum: 2009. December 09. - 22:46:36 »

hogyne számítana ez a vereség ??!!  
Naplózva
marcigr8
őrnagy

go liverpool!!

Profil megtekintése
« Válasz #638 Dátum: 2009. December 09. - 22:52:41 »

minden ilyen vereseg szamit Dühös Dühös
roviditi az eletunket ugy 1-2 nappal Sír Sír
Naplózva

BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
“SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #639 Dátum: 2009. December 09. - 22:57:30 »

és ez még csak a kissebbik gond Bibííí
egyébként kemény teljesítményt nyújtottunk idén a bl-ben .. sikerült legyőzni 2x 1:0ra a lokit . egy darab döntetlenünk volt a lyon ellen , éééés 3 vereség .
beszélhetünk arról  , hogy megérdemeltem vagy nem megérdemelten történt mindez így , de szerintem így tök mindegy , mert nem egy meccsről van szó , hanem 4ről . és most csak a blről volt szó ...
nem tudom mi lesz így .. ?!
Naplózva
Gerrardsag
százados

Profil megtekintése
« Válasz #640 Dátum: 2009. December 10. - 07:09:24 »

ez a szezon nem akar összeállni és mivel nemsokára félidőben vagyunk minden tekintetben így kijelenthetjük a bajnokság elment (jó tudom csodák vannak, de amennyi csoda ide kéne annyi nincs), a BL elment, Az európa liga megvan még, de ilyen teljesítménnyel nem sokra megyünk ott se... szerintem a legnagyobb sanszunk az FA kupában van egy jó sorsolással és nem a B kerettel játszva odaérhetünk és mégis érhet valamit a szezon...
De remélem, hogy nem azzal jön benitez mint mindig szokott, hogy lehetőséget kell adni a keveset játszó embereknek és megint simán kizúgunk innen is...sajnos én azt érzem rajta, hogy tudatosan beáldoz 1-2 sorozatot, de ennek ellenére most már a meglévőket sem tudja értelmesen levezényelni...
De azért You"ll never walk alone!!!!
Naplózva

YNWA!
torres
százados

Profil megtekintése
« Válasz #641 Dátum: 2010. Július 02. - 09:32:32 »

az inter nyer
Naplózva
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #642 Dátum: 2010. Július 02. - 18:28:26 »

az inter nyer
legközelebb a döntő elött szólj, és bwinen megteszem őket...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 20 21 [22]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!