|
King Kenny
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. November 10. - 17:26:03 » |
|
Komolyra forditva en elegedett lennek ha Robbie rakna iden 15 golt(PL) Annyi realis is,szerintem...
Jó lenne, de szerintem nem fog menni. Legalábbis csak a PL-ben nem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. November 10. - 18:23:19 » |
|
Hat nagyon szoritok neki emrt egy igen remek jatekos. Es tenyleg igaz lehet hogy gyerekkori kedvenc csapata a Pool es hatalmas megtiszteltetes neki hogy az alma valt valora. Ezert ilyen gorcsos nala a kezdes,de remelem mar beszelhetunk errol mult idoben:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. November 10. - 18:54:21 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2008. November 10. - 18:59:39 » |
|
Szerintem a Tottenham ellen nem fog játszani. Benitez nem teszi ki őt annak, hogy másfél héten belül másodszor búzzák a Tottenham szurkolói.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2008. November 10. - 19:09:22 » |
|
Soha nem értettem ezt a fajta szurkolói hülyeséget. Miért bántják azt a játékost, aki évekig kedvenc volt? És évekig bizonyította azt, hogy jó játékos? Szidják azt aki színészkedik, aki brutálisan belecsúszik az ellenfélbe, ne azt aki sok év után eligazol egy másik, egy jobb csapatba.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2008. November 10. - 20:26:46 » |
|
Emlékezz, amikor úgy volt, hogy Gerrard megy a Chelsea-be, akkor volt, aki a mezét égette az Anfielden. Pedig akkor még konkrétum nem is volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2008. November 10. - 22:43:43 » |
|
Meg lehet erteni mivel fanatikus szurkerekrol van szo igy hat ok ugy erzik hogy cserben hagyta oket a kedvencuk.Ezert erzik jogosnak a buuuzast. Persze amit en is elitelek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2008. November 11. - 09:56:04 » |
|
Hát csak "búúzzon" a parasztja. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2008. November 11. - 13:16:11 » |
|
Pontosan.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2008. November 12. - 13:12:38 » |
|
Amúgy azért még mindig albionban a legkorrektebbek a nézők európában.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
liverpooli8as
százados

"You'LL Never Walk Alone"-Csak a Pool!!!
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2008. November 27. - 22:21:07 » |
|
hát..a marsille ellen egy soványka 1null....én gerrard gólja után bíztam a gólparádéban de nem ezek a győzelmek csak ilye épp hogy átbugdácsolok semmi extra nincs a liverpool játékában...olyan ,mostanában nem nagyon volt hogy magabiztos jójátékal győzelem...  kíváncsian nézek a west ham elleni mecs elé magabizos győzelem  vagy a csapat megint csak épp hogy nyer pocséj játékkal  mikor lezs már végre egy jó játék a liverpooltól?  ?? GOOOOOOOOOOO GOOOOOOOOOOOOO REDSSSSSSSSSSS
|
|
|
|
|
Naplózva
|
„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2008. November 28. - 10:45:28 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2008. November 28. - 13:49:15 » |
|
Igen gyengek voltunk.De a gyozelem a lenyeg. Mindenki szinte faradt mar nalunk.Es a legfobb baj az hogy a "masodik" szamu csapatunk pedig nem tudja helyettesiteni a nagyokat,szal bizom benne hogy nem lesz gond. Hullamvolgy pedig elkerul minket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2008. November 28. - 16:37:50 » |
|
Ezért kellene jobban odafigyelni az igazolásoknál. Inkább mondjunk le egy-két tehetségesnek látszó fiatalról, de igazoljunk olyanokat, akik valóban erősítés a Csapatnak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2008. December 02. - 13:47:36 » |
|
...a legfobb baj az hogy a "masodik" szamu csapatunk pedig nem tudja helyettesiteni a nagyokat... Lassan az első számú csapatunk sem tudja helyettesíteni magát. :-(
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2008. December 09. - 10:18:17 » |
|
szerintetek kik lesznek a mai kezdő 11-be?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2008. December 09. - 10:25:41 » |
|
Reina - Dossena, Agger, Carragher, Arbeloa, Alonso, Lucas, Mascherano, Riera, Benayoun, Keane A meccs leírása: Szokásos küszködés, semmi váratlan. 0-0 szagú a meccs. Lucas bűngyenge, Dossena a kapu mögé íveli a labdákat. 72 percben jön Gerrard Lucas helyére. Egyből jobb a játék, Gerrard passzát Keane értékesíti 5 méterről. A végére még bejön Babel és talán Alonso helyett még egy ifjonc, aki még sohasem játszott... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2008. December 10. - 14:19:45 » |
|
Végül mégiscsak sikerült : csoportelsők lettünk...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2008. December 10. - 16:47:23 » |
|
Hál'istennek nem jött be a leírásom, max. egy ifjonc beállása... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2008. December 10. - 17:19:20 » |
|
Általában nekem se jönnek be a tippjeim, de ha nyerünk, akkor nem nagyon izgat a dolog... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2008. December 10. - 18:02:43 » |
|
Én is inkább örülök.  Főleg, hogy az általam mostanában szapult játékosok (Benayoun, Riera, Babel) gólokat szereztek, Lucas tegnap (állítólag, nem láttam sajnos a meccset) jól nyomta Dossenával egyetemben. Bár ez utóbbit kétkedve olvastam 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2008. December 19. - 12:23:23 » |
|
Alonso kivánsága teljesült, a Reált kaptuk a következő körre.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2008. December 19. - 14:55:58 » |
|
"Alonso kivánsága teljesült, a Reált kaptuk a következő körre." Így legalább közvetítí a TV 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2008. December 19. - 15:00:57 » |
|
ha nem adják mind a 2 mérkőzést le akkor meg marad a net 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2008. December 19. - 15:04:37 » |
|
nem hiszem hogy már az elsőn olyan eredmény születne, hogy ne is akarják adni a visszavágót. az m1 egyébként is realbuzi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2008. December 19. - 18:19:16 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2008. December 19. - 22:12:36 » |
|
Na ennek a sorsolasnak igazan orulok!Cselszki-juve ott kiesik a kek.Remelem,most a juve szepen jatszik-Sissoko ad nekik rendesen:) Inter-Muuu ott aztan lesz erdekesseg:) En orulok a realnak.Siman verhetoek es legalabb itt a gyozelem utan az egekig er majd az onbizalom!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2008. December 20. - 09:55:08 » |
|
Én az Intert szerettem volna megint, de ez sem rossz. A másik három angol csapat olasz ellenfelet kapott. Szerintem meg nem lesz olasz a legjobb nyolc között 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2008. December 20. - 10:33:36 » |
|
max Roma
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2008. December 22. - 15:08:16 » |
|
Szerintem mindhárom angol csapat (olasz-angol párharcokból) továbbmegy, mindenfajta erőlködés és izgalom nélkül.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|