liverpooli8as
százados

"You'LL Never Walk Alone"-Csak a Pool!!!
|
 |
« Dátum: 2008. November 04. - 22:59:22 » |
|
Reds
|
|
|
|
|
Naplózva
|
„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
|
|
|
liverpooli8as
százados

|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. November 04. - 23:00:46 » |
|
Hello!! Bocs hogy itt írok az atletico elleni mecsről csak a bl-nek nincs külön szoba nyitva nah mind1!!! Hát.....megint sok ziccer kimaradt:(:S:S:S ezt a meccset akár nagyarányú győzelemel is nyerhetük volna de még a x-nek is örülni kel... a premier ligába mmost egy könyebb meccs következik West Brown Albion!!! Hát...nekem is meg legjobban a csapatnak is nagyon jól jönne egy nagyarányú győzelem mert ezt nagyon hiányolom a szezonban....egy 4 nullás zakó jól jönne és ha lehet ne kapjunk gólt!!! Hát...egyetértek ez az utóbbi 2 meccs elég tejbegrízre sikerült:S:S Nm tom titeket igen de engem vigasztal egy kicsit az hogy ha még semmi közünk a cselzihez de legalább kikaptak az AS Romától 3-1!!!!!Jó látni hogy nm csak mi gyengélkedünk.... Kiváncsi vok a fojtatásra....remélem hétvégén...egy magabiztos győzlem lesz..ja meg arsenal-man utd..... Mindörökké Liverpool!!!!!Hajrá reds!!!!!:): És carrrával nagyon nm vok megelégedve mindenki majmot csinála belőle védő létére... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. November 04. - 23:19:54 » |
|
Már azt hittem, hogy senkinek nincs véleménye a meccsről  Annyit tennék hozzá, hogy a tizenegyes elég jóindulatúnak tűnt. Igaz, hogy a bíró adhatott volna tizenegyest korábban is, de a másik oldalon volt hasonló eset Carraghernél. Carragher az utóbbi időben nagyon sokat hibázik(kivéve a Chelsea elleni meccset). Azt olvastam egész nap, hogy ez a legfontosabb csoportmeccs, eldőlhet a továbbjutás, meg hasonló hangzatos dolgok, erre hazai pályán azt a 4-2-3-1-et választjuk, ami Torresre lett kitalálva. A szünetben sem váltott Benitez 4-4-2-re (Keane, Mascherano le, Babel, meg mondjuk Benayoun be). Az látszik, hogy nem is gondolkodott ebben a meccs előtt sem, mert Pennant nem is volt nevezve. Mikor ismerni már be a tévedését, hogy Keane megvétele 20 millió font kidobásával egyenlő. Miért ragaszkodik ennyire a játékához? Öt méterről Ngog is simán ki tudja hagyni a helyzetet, nem kell ahhoz Keane. Csak a fiatal gyereknek még elnézi az ember, Keane-nel meg már tele a padlás. Rengeteg pontatlan passz volt a meccsen, így nem lehet normális akciókat vezetni, nyomást gyakorolni az ellenfélre. Úgy néz ki, hogy a Tottenham elleni vereség több volt egy egyszerű botlásnál. Normális körülmények között most azt mondanám, hogy szerencsére kilenc hozható mérkőzés jön zsinórban, de jön pl. a Marseille az Anfieldre, meg a Ligakupában megyünk a Tottenhamhez, úgyhogy nem mondom...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. November 05. - 02:15:02 » |
|
Nem lattam sajna a meccset. Az utolso 15 percre ertem haza.Ugy hogy nagy velemeny nyilvanitast azt nem tudok mondani. A tizi az total ajandek volt amit kaptunk,ezt sehol nem fujjak be. Mondjuk a biro messzebb allt az esethez es elkepzelheto hogy takarasba is volt. Bar pont ezert van a partjelzo hogy ilyen szitukba segitse a sporit. De hala az istennek hogy megadta es hogy Gerrard pedig belotte. Az utolso percekben igen sok grundfocihoz hasonlo elemet lattam,ami igazan elkeseritett. De olvasva a tobbi hozaszolast igen gyengen jatszottunk ismet. En azt mondom hogy faradt a csapat sajnos. Mascherano amiota visszajott az olimpiarol arnyeka onmaganak. Ha nem jatszana mellette Alonso siman atjatszanak ot.Pedig tavaly szinte lehetetlen volt. Olvastam hogy Agger is eleg sok lehetoseget hagyott ki. Nagyon meglatszott rajta hogy kihagyott sok meccset. Nem veletlen hogy Carra mar faradt hiszen mindig segitenie kell mindenkinek.Hol a szelsoket kell vagy pedig az "uj" kozephatvedet.Aggert. O is elfaradthat fejben siman,mint pl a mult meccsen az ongolnal.De akkor is imadjuk hiszen aegy igazi Legend  Most fog jonni a wba elleni meccs hat en igazat megvallva attol is tartok. Mert ok tuti hogy ismet beallt vedekezessel fognak kijonni a palyara es az meg koztudott hogy az ellen nekunk igen nehezen megy. Impotensek vagyunk szinte ellene. Ha azon a meccsen nem tudunk nyerni akkor tenyleg aggodhatunk hiszen nehezen fogunk kijonni a godorbol. De bizom benne hogy utjuk oket es remelem tobb gollal. GO REDS!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. November 05. - 08:07:26 » |
|
Igen... lehet Carrát pihentetni kellene egy-két meccs erejéig. Idegileg is megterhelő irányítani 90 percen át a védelmet hétről hétre... (plusz szerdák) West Brom ellen nem is játszatnám. Ha feltöltődik, újra a régi lehetne. Vagy nem? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. November 05. - 08:26:05 » |
|
Szerintem lassan majd a Sktrel, Agger kettős lesz a védelem közepén. Idén még biztos nem, de szerintem jövőre Carra már csak kb. 30-40 meccset fog játszani. Benitez Skrtellel elégedett, Aggerrel tárgyal a klub a hosszabbításról. Carra már nem bírja az 50-60 meccset szezononként. Tavaly is csinált egy kalap tizenegyest, most pedig határozottan hullámvölgyben van, szerencsére a Chelsea ellen nagyon koncentrált volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. November 05. - 11:36:48 » |
|
Jó, hogy a West Brom jön most az Anfiledre. Ha kitömjük őket, visszaáll az önbizalom is. Torres remélem már lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. November 05. - 13:28:55 » |
|
Hat nagyon bizom benne...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
liverpooli8as
százados

|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. November 05. - 21:41:17 » |
|
Hát....carrát télleg pihentetni kéne mert eléggé nincs formába a chelsea elleni meccs óta....és én nm is karom bántani mert sokat jelent a védelembe de sztm őőő se sértődne meg ha nm játszana a west brown ellen.... Hát..igen a west brownak akasztani léne egy 4-et...!!!!! hát...siralmas egy helyzetkihasználás....
baddog:egyetértek veled abban hogy kean elég pocsék vétel volt a helyzetkihasználása...hát!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. November 06. - 02:33:10 » |
|
Azzal hogy szar vetel volt Keane en abszolut nem ertek egyet. Az egy dolog hogy nem lo golt de igen is sokat segit a tarsaknak gollovesben. http://www.liverpoolfc.tv/news/archivedirs/news/2008/nov/3/N161928081103-1149.htmEzt Kuyt mondja Keanerol. "I've had a lot of assists from Robbie. Out of the six goals I've scored I think he's set four of them up. "I have told him to keep going because I like it. Hopefully he'll get a lot more assists and I'll get a lot more goals! " Szal igazabol nem latvanyos azoknak akik csak a golt varjak tole.De az o jateka sokkal fontosabb mint hogy golt lojjon.A jatekaval lekoti a vedoket es helyzetbe tudja hozni a tarsait. Iszonyu mezony munkat vegez Robbie nalunk.Aki nem latja az ne is nezi igazan a meccset.Allandoan mozgasba van es orokke feltunik hol a jobbon hol a ballon. Mindenkinek hianyzik Torres es az alomgoljai ugy mint nekem.De egyet nem szabad elfelejteni hogy Torres azert tudott annyi golt rudni(33) a mult szezonban hogy Gerrarddal iszonyuan megertettek egymast es szinte ketten csinaltak az egeszet. Ergo Torres egyedul sem tudna ennyi golt rugni. Egy biztos ha ilyen mentalitasu jatekounk lenne csak mint Robbie akkor minden meccsen maximumot latnank a csapatbol. Egy a lenyeg hogy teljesen mas szerepkorben jatszik Keane nalunk mint a spursben nyomta. Igaz,helyesen jon fel sokatoktol hogy amikor Torres serult volt es csak Keane volt az eloretolt csatar akkor miert is nem muzsikalt. Erre is vannak feltevesek(persze en is ideg voltam-vagyok-Keane goltalansaga miatt) hogy ugye ot nem szolgajak ki annyira es segitik mint Torrest o.Mivel most jelen pillanatban Masch igen gyenge es csak a parja Alonso tarsasagaban tud "jol"jatszani.De ezaltall Gerrard hatrabb huzodik es Kuyt jon beljebb kozepre.De Kuyt nem tud abszolut annyira elokesziteni mint Gerrard ergo Robbie valamilyen szinten egyedul marad es egyedul kell magat helyzetbe hozni ami a mostani format tekintve abszolut nem jon ossze. Mindegy ez is csak egy magyarazat tudom nem megnyugtato. De igazabol nem ertem hogy miert is konkatjuk annyira a veszharangot.Elvertuk a mu-t,cselszkit,evertont.Az elso kettot tobb eve nem tudtuk totalisan semmi nem jott ossze ellenuk. Engem igazabol nem ertem hogy milyen jatekkal es hogy ki rugja a golt(golokat)nalunk. Ha "ilyen" szar jatekkal hozzuk a meccseket akkor hozzuk igy. Itt van peldanak a cselszki tessek kigondolta volna hogy a AsRoma elveri oket ugy mint a sz@rt.Aki latta a meccset az lathatta hogy ha a Roma nem all le a 60. perec korul hatalmas zakoba futhattak volna bele a kekek. Ebbol latszik hogy az PL elso helyezete is lehet szar passzban.Szal semmi ok az elkeseredesre.szerintem... GO REDS!!! YNWA!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. November 06. - 11:46:02 » |
|
Kráucs gyereknek is kellett jópár meccs, a végén már az egész város rimánkodott, hogy lőjön már gólt, nem emlékeztek? Ehhez képest Keane sima ügy. Ráadásul mezőnyben sokkal hasznosabb, és ha megfelelő lesz az összhang a csapaton belül, jönnek a góljai is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. November 06. - 13:49:05 » |
|
Kráucs gyereknek is kellett jópár meccs, a végén már az egész város rimánkodott, hogy lőjön már gólt, nem emlékeztek? Ehhez képest Keane sima ügy. Ráadásul mezőnyben sokkal hasznosabb, és ha megfelelő lesz az összhang a csapaton belül, jönnek a góljai is.
En is igy gondolom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. November 06. - 22:08:48 » |
|
de miert fordul el Keane a labdatol a levetelt megelozoen es rohan bele a vedobe, mint ahogy tette kedden vagy 3x amugy nem o a hibas, hogy nem rug golokat. miert? Nincs benne bizonyitasi vagy. Nem egy feltorekvoben levo, fiatal csatar akit a 3. osztalybol vasarolt meg az LFC , starkent jott a csapathoz es meg senki nem vagta hozza a cipot csak, dicserjuk es dicserjuk....... de meddig???
Az, hogy hany es milyen golokat rugott az elozo csapatanal, kutyat nem erdekli, de eddig kiabrandito a teljesitmenye amit nalunk mutat
"és ha megfelelő lesz az összhang a csapaton belül, jönnek a góljai is." EZT MEG MEDDIG KELL MONDANI ES LENYELNI
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. November 06. - 22:19:40 » |
|
Nem az a feladata hogy golt lojjon.Pontosabban nem a legfobb feladata. ELOKESZITES!!!! Torres sem lott volna annyit tavaly ha nem ad neki forintos zsugat Gerrard. Hihetetlen hogy ezt nem lehet megerteni.Ehelyett inkabb azt nezd mekkora mezony munkat vegez meccsrol-meccsre.Szetfutja a vedoket 60 percen keresztul utana jon a torvenyszeru csere amikor egy friss ember all be a helyere.Aki mar elfaradt vedokkel all szembe es igy mar hibaznak is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. November 06. - 22:25:29 » |
|
Es meg egy gondolat. En szemely szerint nem nezem hogy ki mennyiert jott a csapathoz. Nem erdekel hogy Robbie 20 millio volt vagy sem. Rafanak az o jatekara volt szukseg es ezert igazolta le.Tobb mint valoszinu hogy vele allt ossze a csapat Rafa szemeben es ezert igazoltuk le. Es ha az a szemely akire szuksegunk van az 20 millio vagy ha csak 6 mint Skrtel akkor MEG KELL VENNI!! Honnan tudod milyen szandekkal es taktikaval kuldi fel Robbiet Rafa a palyara? Beniteznel megfigyelhettuk mar egy parszor hogy mindenkit szinte atalakit es eleg extra posztokon jatszat. Ki gondolta volna hogy Kuyt a holland bajnoksagban mitomen vagy 25 golt lott mint csatar es nalunk pedig most jobbszelso. Es sokkal jobban teljesit mint cstar. Keanenek is teljesen mas a feladata most mint a spursben volt.Ezt a vak is latja.....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. November 06. - 22:55:57 » |
|
Lehet, hogy Keane sokat dolgozik, lehet, hogy Benitez "szinte átalakítja és elég extra posztokon játszatja, de azt biztos nem mondja neki, hogy ne rúgja be a ziccereket. Ziccerből pedig volt neki legalább 15. És azt sem mondja neki szerintem Benitez, hogy szaladjon bele a labdába, ha véletlenül valaki gólt tudna rúgni. Lehet, hogy Kuyt kapott tőle két labdát, amiből gólt lőtt (direkt nem írtam gólpasszt, mert így hirtelen a Tottenham elleni meccs ugrik be, amikor Keane kényszerítőre tette le a labdát, csak szerencsére Kuyt nulla szögből inkább gólt lőtt, meg a City elleni, amikor Torres lövést blokkolta Keane, csak a labda Kuyt elé pattant), de mit szól Torres, akitől elvett két gólt Keane (Sunderland, City)?
Nem tudom, hogy hirtelen mitől változott meg a véleményed Kenae-ről. Pár nappal ezelőtt még ki voltál akadva rá.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. November 06. - 23:33:35 » |
|
Dehogy vagyok kibekulve vele.Csak a gollovest hianyolom tole.De azzal sosem azonosultam hogy szar vetel volt es csak penz kidobas. Nem tudok ugy haragudni ra mint a tobbiek mivel amit csinal a mezonyben az nalam kompenzalja valamennyire a golkeptelkenseget. De az egyertelmuen kirajzolodik hogy itt nalunk mas a szerepkore mint az elozo csapatanal. De azzal hogy nem rugja be a helyzeteit igen en kivagyok ra mint masok. Foleg azt hittem hogy amikor nem volt Torres es csak o volt elol akkor majd lovi a golokat hisazen az eredeti posztjan jatszik majd. De nem ert el semmit. Csak azokat nem ertem akik kategorikossan kijelentik hogy nem jo es szar.Bar emellett azert mondjuk 2-3 meccsre leraknam a padra es aztan megneznem hogy mit is ertem el vele.De ezt csak a koncentracio miatt es a golkeptelensege miatt tennem. De ha az erem masik oldalat nezzuk akkor meg kihagyhatatlan szinte persze akkor ha van Torres. En inkabb annak orulok hogy lenyomtuk az everton a mut es a cselszkit is.Ilyen mar igen regen volt. Ha jonnek az eredmenyek igazabol tolem meg Skrtel is fejelhet golt vagy akar Hyypia is  De gondolom Te is azzal egyet ertessz hogy Keane bele fog lendulni. De akkor is azt allitom es ki is allok mellette hogyjelesen vizsgazik mezonyben. GO REDS!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. November 07. - 11:59:38 » |
|
Persze, én is tudom, hogy előbb-utóbb kijön neki a lépés, csak már kezd egy kicsit kínossá válni a dolog. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. November 07. - 13:44:00 » |
|
Képzeld, akkor neki mennyire az.  Holnap amúgy is vág kettőt és az egész vita megy a kukába 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. November 07. - 13:47:28 » |
|
Ugy legyen  De nem volt semmifele vita 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. November 07. - 14:26:03 » |
|
Képzeld, akkor neki mennyire az.  Holnap amúgy is vág kettőt és az egész vita megy a kukába  A statisztika is azt mondja, hogy legalább egyet fog 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. November 07. - 14:27:45 » |
|
Jo lenne ha tenyleg venne azt bizonyos gatat:) Es lone a golokat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. November 10. - 09:19:08 » |
|
Képzeld, akkor neki mennyire az.  Holnap amúgy is vág kettőt és az egész vita megy a kukába  A statisztika is azt mondja, hogy legalább egyet fog  A statisztika elmehet a... jobb vagyok. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. November 10. - 13:36:40 » |
|
Na szep volt JOs Ur!!:) Mit mondanak a csillagok?Szerdan spursnek is megadjuk ami jar?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. November 10. - 13:51:49 » |
|
Természetesen. Sport1 adja is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. November 10. - 15:11:25 » |
|
Képzeld, akkor neki mennyire az.  Holnap amúgy is vág kettőt és az egész vita megy a kukába  A statisztika is azt mondja, hogy legalább egyet fog  A statisztika elmehet a... jobb vagyok.  A statisztika azt mondta, hogy legalább egy, amibe a kettő bőven belefér  A tippemben és is kettőt írtam Keane neve mellé...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. November 10. - 16:00:28 » |
|
Meg is hálálta a bizalmunkat  Indulhat a verseny Torresel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. November 10. - 16:39:36 » |
|
Ha mindketten 30 fölött rúgnak, akkor tőlem akár holtverseny is lehet 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. November 10. - 16:57:24 » |
|
Ha mindketten 30 fölött rúgnak, akkor tőlem akár holtverseny is lehet  20-20 is bőven elég. Azért van egy Kuyt srác is, plusz Gerrard, stb... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. November 10. - 17:23:36 » |
|
Komolyra forditva en elegedett lennek ha Robbie rakna iden 15 golt(PL) Annyi realis is,szerintem...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|