Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 19:50:27 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 8
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Michael Owen  (Megtekintve 8385 alkalommal)
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #30 Dátum: 2008. December 25. - 23:44:00 »

hát ugye most vagy eladjuk fél év múlva jó pénzért, vagy Kewell2...
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #31 Dátum: 2008. December 26. - 00:04:53 »

Mondjuk szezonként 20-22 góllal miért lenne Kewell2? Gerrard pénzét senki nem kérdőjelezi meg. Torresét sem.
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #32 Dátum: 2008. December 26. - 00:20:50 »

kincstári optimizmus.
3 éve 7-et rúgott egész év alatt, 2 éve 0 mert egész évben sérült volt, tavaly viszonylag sokat játszott de így is csak 11 gólt szerzett.
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #33 Dátum: 2008. December 26. - 02:43:22 »

Bár tök egyértelmű, hogy direkt csinálod, azért válaszolok...
Három éve 10 meccsen 7 gólt rúgott. Ez ezért jobban hangzik, mint ahogy fogalmaztál: "3 éve 7-et rúgott egész év alatt". Tavaly fél szezon alatt lőtt 11 gólt (19-szer kezdett). Idén hétnél jár 10 meccs alatt + 2 Ligakupa-meccs / 2 gól.

És azért az sem mindegy, hogy kitől kapja a labdákat. Nem hinném, hogy csalódást okozna, de ezt Benitezt ismerve úgysem fogjuk soha megtudni.
Naplózva
Gerrardsag
százados

Profil megtekintése
« Válasz #34 Dátum: 2008. December 26. - 07:24:50 »

egy Owen stabil 15 gól lenne szezononként szerintem azonnal beilleszkedne mert ugye hazajött Vigyorog és ha megsérül megint hát csak nem szed össze megint valamit Kacsint
Naplózva

YNWA!
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: 2008. December 26. - 13:08:03 »

Három éve 10 meccsen 7 gólt rúgott. Ez ezért jobban hangzik, mint ahogy fogalmaztál: "3 éve 7-et rúgott egész év alatt". Tavaly fél szezon alatt lőtt 11 gólt (19-szer kezdett). Idén hétnél jár 10 meccs alatt + 2 Ligakupa-meccs / 2 gól.
tényleg nem értelek. miért nem mindegy hogy hány meccsen lövi azt a hetet?
én szeretem Owent, örülök amikor látom hogy ha játszik akkor még mindig a régi.
na de, nekünk nem olyan kell aki évi ötmillióért lő 7 gólt ha játszik, egyébként meg a szezon nagyobbik részében Ngog kell játsszon helyette mert olyan isten azért nincs hogy ilyen fizetésű játékos mellett még egy hasonló párja is készen áll arra az esetre ha megsérül.
a gól/meccs és a gól/perc mutatója valóban szép, de ha egy szezonban átlagban 15 meccsen lép pályára, azt márpedig Kewell2-nek hívják mifelénk.
Naplózva
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #36 Dátum: 2008. December 26. - 13:09:58 »

egy Owen stabil 15 gól lenne szezononként...

Keane-el kapcsolatban is ezt gondoltam. Bár még nem adtam fel a reményt.
Naplózva

Mighty Reds!
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #37 Dátum: 2008. December 26. - 14:02:47 »

na de, nekünk nem olyan kell aki évi ötmillióért lő 7 gólt ha játszik, egyébként meg a szezon nagyobbik részében Ngog kell játsszon helyette mert olyan isten azért nincs hogy ilyen fizetésű játékos mellett még egy hasonló párja is készen áll arra az esetre ha megsérül.
a gól/meccs és a gól/perc mutatója valóban szép, de ha egy szezonban átlagban 15 meccsen lép pályára, azt márpedig Kewell2-nek hívják mifelénk.

Azért vicces a két játékost egy mondatban említeni. A logikád szerint Keane-t nyugodtam el lehetne passzolni, mert alig lő gólt, Torrest meg nyugodtan eladhattuk volna a nyáron 50 millió fontért, mert csak viszi a pénz, folyton sérült. fél szezon alatt keresett 2 és fél miilliót, de csak öt gólt lőtt...

És azt nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy itt Gerrard tömné labdákkal. Tehát ha azt feltételezzük, hogy fél szezont sérült, akkor is több gólra képes Liverpoolban, mint Newcastle-ben.

Meg ha ennyire a pénzről beszélünk, akkor nem kell évente 8-10 játékost igazolni azzal, hogy Houllier kerete milyen sz*r volt. És azt látjuk, hogy a közel 40 érkezőnek a fele már rég nincs itt, és akik itt vannak azok között is lehetne még aprítást végezni. Ezt tartom igazi pénzkidobásnak. Pennant a nyáron nem mehetett 5-6 millióért, most jó, ha kapunk érte hármat, vagy nyáron megy ingyen. Kewell is ingyen ment, valamennyi pénzt belőle is lehetett volna csinálni, nem a szerződése lejárta előtt két perccel kellett volna vele tárgyalni. Riisét, Finnant, Luis Garciát elfecséreltük, mint ahogy Cissét és Barost is. Bellamy üzleti szempontból sem volt nagy dobás. Aggert 5 millióért vettük, ha tényleg elviszi pl. a Milan, jó, ha az ára visszajön. És még lehetne sorolni, hogy Benitez mennyit dobott ki az ablakon.

Owen a fizetésének jelentős részét csak mezekből visszahozná. Lenne még egy angol válogatott a keretben. Az nyilvánvaló, hogy a szurkolók jelentős része is szeretné, azt pedig tudjuk, hogy Carragher és Gerrard lobbizott már Owen mellett Beniteznél. Ezek mind-mind olyan dolgok, aminél igencsak gondolkozni kellene, hogy valóban pénzkidobás-e. Megkérdőjelezte bárki is, hogy Fowlert miért hozta vissza Benitez? Nem. jól tette, hogy visszahozta. Az ilyen játékosoknak itt a helyük.
Naplózva
marcigr8
őrnagy

go liverpool!!

Profil megtekintése
« Válasz #38 Dátum: 2008. December 26. - 15:33:18 »

az biztos, hogy en is orulnek egy Owen visszateresnek
van helye a csapatban Kacsint
Naplózva

BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
“SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
Gerrardsag
százados

Profil megtekintése
« Válasz #39 Dátum: 2008. December 26. - 15:44:52 »

erről már csak Benitezt kéne meggyőzni Vigyorog indítani kéne petíciót és talán az angol testvérek is csatlakoznának Vigyorog
Naplózva

YNWA!
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #40 Dátum: 2008. December 26. - 18:20:34 »

egy Owen stabil 15 gól lenne szezononként...

Keane-el kapcsolatban is ezt gondoltam. Bár még nem adtam fel a reményt.

Na ugye!  Vigyorog Vigyorog
Naplózva

Mighty Reds!
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #41 Dátum: 2008. December 26. - 21:15:06 »

Haza jönne a "tékozló fiú". Aki megbünhödött a kimaradt BL döntőkkel. Én nagyon örülnék neki.
Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #42 Dátum: 2008. December 26. - 21:30:29 »

Szerintem kevés olyan LFC-fan van, aki nem örülne ha hazajönne...

...talán csak Benitez...  Szomorú
Naplózva

Mighty Reds!
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!

Profil megtekintése
« Válasz #43 Dátum: 2008. December 26. - 23:52:42 »

Idézet
Owen a fizetésének jelentős részét csak mezekből visszahozná. Lenne még egy angol válogatott a keretben. Az nyilvánvaló, hogy a szurkolók jelentős része is szeretné, azt pedig tudjuk, hogy Carragher és Gerrard lobbizott már Owen mellett Beniteznél. Ezek mind-mind olyan dolgok, aminél igencsak gondolkozni kellene, hogy valóban pénzkidobás-e. Megkérdőjelezte bárki is, hogy Fowlert miért hozta vissza Benitez? Nem. jól tette, hogy visszahozta. Az ilyen játékosoknak itt a helyük.

Ezzel en is igy vagyok.Felolem haza johetne en nem bannam...
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
Tralfamador Zog
Laktanyaparancsnok
százados

OLSC Hungary

Profil megtekintése
« Válasz #44 Dátum: 2008. December 27. - 20:44:11 »

Erről is legyen szavazás !   Kacsint
Naplózva
xeetu
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #45 Dátum: 2008. December 27. - 21:57:36 »

Nekem Gerrard előtt Owen volt a kedvenc játékosom és miatta lettem liverpoolos és én is ugy vélem h jol jönne a csapatnak de ilyenkor felmerül a kérdés h a mindig jo torres az épp formáb lendülő keane vagy az ujdonsült Owen kerüljön a padra. Mellesleg owent nem azér venné h üljön.  He
3 csatáros felállásnál meg vagy kuyt vagy alonso kerülne a padra mascherano mellé.
Most torres faszán pótolható kuytel. Sztem csatár most felesleges. Inkább egy szélső hátvéd!!!
Naplózva

"Egyesek szerint a futball élet és halál kérdése. Ezzel nem értek egyet. Annál sokkal, de sokkal fontosabb."
zoli
százados

Profil megtekintése
« Válasz #46 Dátum: 2008. December 27. - 22:48:26 »

Arról az Owenról beszéltek aki elment a Realba BL-t nyerni és itt hagyta a szarba a Liverpoolt?
Naplózva
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #47 Dátum: 2008. December 28. - 01:02:23 »

Arról az Owenról beszéltek aki elment a Realba BL-t nyerni és itt hagyta a szarba a Liverpoolt?

Róla. Lásd 41-es hozzászólás!
Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
Merseyside
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #48 Dátum: 2008. December 28. - 09:29:07 »

Jót tenne a csapatnak,ha visszajönne.A fiatal csatáraink sokat tanulhatnának tőle.
Még Keane is  Mosolyog
Naplózva
Tralfamador Zog
Laktanyaparancsnok
százados

OLSC Hungary

Profil megtekintése
« Válasz #49 Dátum: 2008. December 28. - 11:58:27 »

Jót tenne a csapatnak,ha visszajönne.A fiatal csatáraink sokat tanulhatnának tőle.
Még Keane is  Mosolyog

Hát igen, az a szűk hét hónap, ami köztük van...   Kacsint
Naplózva
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #50 Dátum: 2008. December 28. - 20:46:58 »

Azért tett Owen annyit a csapatért, hogy ezt "megbocsássuk" neki. Amúgy meg is bűnhődött érte elég rendesen.
Naplózva

Mighty Reds!
scousers
Laktanyaparancsnok
Újonc

Profil megtekintése
« Válasz #51 Dátum: 2009. Január 08. - 12:52:59 »

Szerintem is ,,megbűnhődött" érte és valóban itt a helye. Az tény, hogy csatár poszton most elvagyunk látva, (mégha effektíve van is aki nállam nem üti a szintet:) ) de úgy gondolom visszakéne igazolni. Kis versengés nem ártana a csatárok közt, max Keane is kamatoztathatná ,,az nagy tudását" ijedtében:)
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #52 Dátum: 2009. Január 08. - 13:48:39 »

szerintem ez nem bűnhődés kérdése, de persze ki hogy látja.
Naplózva
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #53 Dátum: 2009. Január 08. - 16:04:40 »

szerintem ez nem bűnhődés kérdése, de persze ki hogy látja.

A haragtartó: Itthagyta a csapatot, bekaphatja! Nem kell!
A kárörvendő: Elment?! Úgy kell neki! Beszopta a BL-győzelmet! Vissza ne jöjjön!
A megbocsájtó: Jó van na, elment...de most visszajönne!
A tényszerű: Elment. Visszajönne.
A szerelmes: Olyan jóképű srác! Mindig szükség van ilyenekre!
Az érdekember: Kell vagy nem? Ha kell, jöjjön...ha nem, maradjon ott ahol van.

Na, ki melyik?  Kacsint
Naplózva

Mighty Reds!
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #54 Dátum: 2009. Január 08. - 16:18:57 »

A megbocsájtó: Jó van na, elment...de most visszajönne!
A tényszerű: Elment. Visszajönne.
honnan szedik hogy visszajönne?
kérhetnék egy linket amiben egy interjúban nyíltan kimondja hogy szívesen visszajönne hozzánk?
nem hülye újságírói pletykát hanem olyat amiben Owen maga mondja ezt.
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #55 Dátum: 2009. Január 08. - 18:54:06 »

Tök jó, hog ez még mindig téma MosolyogMosolyogMosolyog
Owennek helye lenne a keretben, ráadásul az ára úgy 6 millió font körül lehet.
DE lényegtelen, mert Benitez kb úgy van Owennel, mint én Benitezzel  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #56 Dátum: 2009. Január 08. - 19:06:14 »

én is örülnék ha visszajönne és ismét jól játszana nálunk.
ettől függetlenül azt is gondolom hogy helye az viszont már nincs nálunk.
ezzel összefüggésben gondolom azt hogy Rafa nem utálja Owent, csak ő is úgy gondolja hogy nincs már helye nálunk.
végülis Owen egyszerűen bizonyíthatná hogy neked van igazad.
csak úton-útféle el kellene mondania hogy minden álma hogy újra nálunk játsszon > ez mai napig nem történt meg.
valamint azt is el kellene mondania, hogy tudja hol a helye, és szívesen elüldögélne nálunk a kispadon, miközben Keane Torres és Kuyt halomra játsszák a meccseket.
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #57 Dátum: 2009. Január 08. - 20:00:23 »

Owennek nem volt választása, mennie kellett. Mooresék eladták aprópénzért a Realnak, hogy ki tudják fizetni az árából a villanyszámlát. Az nem igazán várható, hogy azt fogja hajtogatni, hogy mennyire vissza akar jönni. Főleg azok után, hogy Benitez elég gyakran elmondja, hogy nem kell neki Owen. Igaz, én is elég gyakran elmondom, hogy nem kell nekem Benitez MosolyogMosolyogMosolyog

Az sem szabad elfelejteni, hogy nem sokkal később Gerrard is Owen sorsára juthatott volna, köszönhetően a klub vezetésének. Úgyhogy én Owent egy percig sem hibáztatom azért, hogy úgy viselkedett, ahogy. Csak az a furcsaság a dologban, hogy az egész a szurkolókon csattant (van ugye, aki sajnálta, hogy elmegy, van, aki megsértődött, amiért Owen megsértődött), pedig ők tehettek az egészről a legkevésbé.
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #58 Dátum: 2009. Január 08. - 20:09:31 »

Szerintem rosszul emlékszel a dolgokra.
Gondolom , Mooresék adták Owen szájába azokat a szavakat is hogy azért akar elmenni és esze ágában sincs hosszabbítani, mert ő trófeákat akar nyerni?
Ha Gerrard is erre a sorsra juthatott volna, akkor szerinted hogyan sikerült neki itt maradni?
Kíváncsi lennék a teóriádra hogy miért nem sikerült őt is aprópénzért eladni.
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #59 Dátum: 2009. Január 08. - 20:15:33 »

Nézd meg a Gerrard-filmet, abban erről is szó van.
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 8
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!