Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 19:45:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: [1] 2 3 ... 39
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Menjen vagy maradjon Benitez?  (Megtekintve 40383 alkalommal)
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Dátum: 2008. Február 20. - 19:30:57 »

Téma volt az oldalon, hogy ki miért szereti Benitezt. Pár e-mailt kaptam a témában, ezeket itt teszem közzé.
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2008. Február 20. - 20:03:27 »

M. véleménye:

"Nem értek egyet Benitez eltávolításával. Még korainak érzem, hogy pálcát törjek felette, de az tény, hogy ennek a csapatnak legalább 10 ponttal több kellene hogy legyen, és ezért Benitez a felelős. Szerintem tudja ezt ő is. Itt léte alatt támadóbb futballt játszik a Pool és veszélyesebb kapura. Azt, hogy a helyzetek miért maradnak ki, milyen mentális próbléma lehet neki kell megtalálnia a megoldást. Sajnálnám ha elmenne mert a játékot játszó embereket hozott a csapathoz amitől kreatívabb a Pool játéka mint azelött. Valószínű, hogy az általad is említett védelem megerősítés oly módon elmaradt, hogy mivel Agger sérült Hyypia már jobb támadókkal nem tudja felvenni a versenyt Carragher egyedül kevés, és nem tartom a top csapatok közpső védőivel azonos szinten. Aggerrel, vagy a rési Hyypiával stabil kettőst képes alkotni.
A másik nagy gondom a Pool-lal Gerard. Jó játékos kell a csapatnak, de túl van értékelve a tudása akárcsak annak idején Owen. Ez a szent tehén mizéria sosem volt szimpatikus. Gerrard én meglátásom szerint a pálya középső részén inkább hátrébb szeret játszani, mivel neki nagyobb terület kell hogy a képességei érvényesüljenek. A tizenhatos előtt már kevésbé tud hatékony lenni amikor már kisebb a területe. Így Alonsoval vagy Sissokóval együtt kevesebb támogatást tudtak adni a csatároknak. Szerintem Pennant, Benayoun, Gerrard, Kewell vagy Babel középpálya elég kreatív lenne. Benitez egy-két dolgot másképpen gondolt, nem számolt Alonso, Kuyt, Crouch idei rosszabb formájára és a sérültek pótlása sem jött be mindig. A csapatjáték szerintem bejött neki, mint fentebb írtam, a helyzetkihasználás rapszodikussága mentálisan visszaveti a csapatot. Amit még megemlítenék az a bírói tévedések. Évek óta figyelem valószínű elfogultsággal, de én már várom amikor - Phul Sándor szerint ezek kiegyenlítik sgymást - egy-két bajnoságon keresztül a Poolt segíti. Wigan, Reading ( elfogadhatatlan ) M.City Richards lerántotta Torrest, Dunn fellökte a kitörő Torrest, mindkét esetben ziccerben. A MU, Arsenal, Chelsea remekül marketingolja sérelmeit, gondoljunk csak a szellemgólra, és úgy érzem hogy a mérközéseken a bírókra hatnak ezek a felháborodások. A Liverpool ebből a szempontból korrektebb.A bírói döntések bajnokságonként 10-15 pont minuszt jelentenek szerintem. Én még bízom Benitezben, és bízom egy hosszabb győzelmi sorozatban, ami a játékukban benne is van, Hullier alatt nem volt ennyire támadó és veszélyes a játékunk.

Üdvözlettel:
M."
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2008. Február 20. - 20:04:49 »

A. véleménye I. (6000 karakter a korlát Mosolyog):

"Miért kéne elküldeni? Benitezzel eddig a 3 év alatt 2 trófeát nyert a Pool, egyedüli ami hiányzik az a bajnoki cím.

Szerintem ezt a legnehezebb megnyerni, mert ehhez kell a legkiegyensúlyozottabb teljesítmény, és a szerencse is itt szól közbe a leginkább. (Gondolok itt a sérülésekre.)
   A sérülések által okozott problémát a bő kerettel lehet csökkenteni, vagyis szerintem avval amit a Benitez el szeretne érni. Benitez szerint ez azt jelenti hogy minden poszton 2 játékos álljon rendelkezésre, akiket sérülés vagy formahanyatlás esetén cserélgetni lehet. Néhány szurkoló/újságíró, aki nem hiszem hogy játszott már végig nagypályán 90 percet úgy hogy azt végig hajtotta, és nem csak kocogott az egész meccsen, szerintem el sem tudja képzelni milyen fokú kimerültséget érezhetnek ezek a játékosok egyes meccsek után, úgy hogy sokszor hét közben is meccset játszanak és minden hétköznap amikor nincs meccs mondjuk napi 6-8 órát edzenek. Erre a egyszerű drukker/újságíró rávágná hogy ezért keresnek millió fontokat havonta, ami igaz is, de attól még a fizikai kimerültség nem tűnik el!!
   Plusz hozzávesszük mondjuk az ilyen szerintem nem elhanyagolható problémákat, hogy mondjuk a Pool a bajnokság első felében meccset játszik egy kiscsapattal: a meccs elötti fordulóban játszott fontos meccs miatt a kulcsjátékosok/elsőszámú játékosok kimerültek ezáltal nehezen motiválhatóak. (Mert ha ezt a meccset tegyük fel megnyerik, a bajnokságból még mindig van 18-30 meccs amit szintem meg kéne/meg kell nyerni ahhoz hogy bajnokok lehessenek. Míg mondjuk a BL-ben 4 meccset kell játszani a továbbjutásért, ami közelebbi cél ezért a játékosok nagyobb motivációval készülnek az adott BL meccsre.) Így szerintem érthető hogy néha a kis csapatok ellen kisebb koncentrációval, kevesebb hajtással próbálnak meg meccset nyerni, és leállnak az első gól után, még akkor is, ha ők is tudják hogy egy gól nem gól, még egy kiscsapat ellen sem, mert az bármikor betalálhat egy szerencsés megpattanó labdával/játékvezetői hibával. (Ez a kettő ugyebár gyakran előfordult a Pool meccsein is.)
   Ezen problémák ismétlem, szerintem csak a BŐ, "minden poszton két játékos" kerettel oldhatóak meg. Ennek megvalósításához ugye meg mindig igazolni kell, mert mindig vannak játékosok akik: kiöregedtek (Hyypia, talán Kewell), elégedetlenek (Sissoko, Crouch), alulteljesítők (Riise, Kewell), és ezért célszerű eladni őket. Vagy egyszerűen nincs meg az a két játékos az adott poszton (az egyik belső védő poszt, vagy talán a ball szél, ha a Babelt csatárnak vesszük), vagy fiatal még az adott játékos és nem képes még minden meccsen jót nyújtani (Babel, Leiva), de van benne potenciál ezért nem érdemes eladni hanem időt kell neki adni és ha esetleg nem jön be, utána eladni.
   Benitezt avval bírálják mostanában, hogy elköltött X összeget (nem tudom pontosan az összeget, mert minden forrás mást ír), és a csapat szénája így sem áll a legjobban. De ha figyelembe veszzük azt hogy emellett az eladott játékosok a kiadott pénz 2/3-át, 3/4-ét visszahozták, akkor szerintem már mindjárt nem olyan egetrengető az összeg. Emellett szerintem afölött sem érdemes elsiklani hogy a Chelsea, Man. United már kb. 2-3 éve rendszeresen ennyit költ (ha nem többet), és e három év alatt mit ad Isten mindháromszor e két csapatból került ki a PL győztes. Ergo ez is  Benitez stratégiáját támasztja alá. A nagy összegű  vásárlás kritikájában továbbá én még azt sem értem  hogy mondjuk a Pool 35 milliót költött játékosok vásárlására amiből kb. 20 millió volt Torres. Torres vételárát már senki sem kritizálja mert talán már bebizonyította hogy megér annyit, vagyis a "nagy összeg" ami helytelenül lett elköltve az kb. 15 millió. (Szerintem ez sem helytelen mert Babel szerintem nagyon nagy tehetség, és szerintem nála valószínűleg a kora miatt kellett 10 milliót letenni az asztalra, ami így reális, míg Benayounért kiadott 5 millió is teljesen reális.) Ezt összevetve a Man U kb.: 40-60 milliós (lehet hogy még több) nyári bevásárlásával nem tudom miről beszélünk. Ezt persze az újságírók a kritikájukban persze elfelejtik."
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2008. Február 20. - 20:05:19 »

A. véleménye II.:

"   Végszóra (na végre a végére érek Mosolyog ) az általam nem igazán kedvelt média persze a szenzációhajhászás közben a népet persze szépen lassan Benitez ellen hangolja, amire a foci igazolásrendszert valószínűleg nem igazán átlátó (a fentebb leírt indokokat szerintem nem ismerő) tulajdonosok is ráraknak egy lapáttal. így Benitezt egyre nehéz helyzetbe hozva (az igazolásoktól ellehetetlenítik, győzelmi kénszer az állása elvesztése miatt, a média nyomása), a csapat öltözői hangulatára is rosszul hatva, a csapat teljesítménye is romlik. Szerintem érthetően! Ezek Beniteztől kívülálló dolgok, és ezeket nem ő idézte elő. Három éve szépen fejlődik a csapat (a statisztikák szerint is: több pont szerzett pont, kupák, stb.), és erre jönnek az új tulajdonosok (akik persze lehetőségek kapuit is megnyitják), és az ő üzleti szemléletük (ami szerintem náluk az első és csak utána következnek a csapat érdekei), és kirobban ez a balhé, amit persze szokásosan az edzőn vernek el.
   Konklúzió: (Ez már tényleg a vége -remélem- Mosolyog) Sajnos (az első mondatnak ellentmondva)lehet hogy már csak az a megoldás marad majd, hogy el kell küldeni Benitezt -a gyógyíthatatlan kapcsolata a tulajdonosokkal, a nyomott hangulat javítása miatt-, de szerintem kell még neki hagyni egy kis időt(mondjuk a szezon végéig), talán minden helyreáll. Szerintem a bajnokság megnyerésére is van még esély (Ugyan mi mást mondhatna egy Liverpool drukker?), ugyanis szerintem az Arsenal a fiatal játékosok és a rövid kispad miatt kifárad majd a bajnokság második felében, a Chelsea nem olyan ütős ebben az évben hogy a vele szembeni hátrányt lehetetlen lenne ledolgozni. Hát a Man U az a legkritikusabb szerintem, de talán szerencsével + egy Old Traffordi idegenbeli győzelemmel behozhatóak ők is. Ehhez persze rengeteg szerencse és nagy formajavulás kell. Ha reálisan nézem szerintem a MU lesz a bajnok, bár a Liverpoolnak velük szemben az igazolásokra szánt pénzek miatt hátránya van a keret minősége miatt.

YNWA! Go Reds!"
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2008. Február 20. - 20:05:56 »

Sz. véleménye:

"eleve ez a rotácios rendszer egy nagy kalap .......... nem igaz h nem veszi észre h ez semmilyen eredményhez nem vezet!!!!!!!!!!! edzőváltás kellene ahoz h a liverpool eredményeket érjen el !!!!!!!"
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2008. Február 20. - 20:06:33 »

E. véleménye:

"Helló!Eddig szerettem ezt az oldalt de Te vgy Ön folyamatosan Benitez ellen hangol? Miért? Kit akar itt Látni???  A nagyképű Mourinhot? Beniteznél jobbat mostanában nem fog találni.Gondolkozzon el egy kicsit.jobb lenne ha pártatlan maradna és csak a tényeket irná le."
Naplózva
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2008. Február 25. - 09:34:01 »

Érdekes volt elolvasni ezeket a leveleket, hiszen kiviláglik belőlük, mennyire másképp ítélik meg az emberek Benitezt. Saját véleményem szerint NEM az ő hibája, és NEM a játékvezetők hibája miatt tart ott a Csapat, ahol. Ugyanis tény, hogy valóban megvannak a helyzeteink minden meccsen, ám sajnos elég gyakran még a legnagyobb ziccert is képes kihagyni az idei szezonban mélyen tudása alatt játszó Kuyt, Crouch, Riise, Voronyin. A helyzetkihasználásunk tehát katasztrófális. Szintén hatalmas hiba, hogy rengeteg a pontatlan átadás, az eladott labda. Ellenfeleink nagy része ezekből az eladott labdákból szerezte találatait, és így esett meg az a szégyen is, hogy egy másodosztályban vergődő csapat az Anfielden győzte le a Poolt. Véleményem szerint tehát elsősorban a játékosok hozzáállásával van gond. Szinte ugyanezek a játékosok nyerték meg a BL-t, tehát nem rosszak ők, csak nincsenek formában. Igaz - sajnos  - már hosszú ideje.
Naplózva

" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! "  ( Steven Gerrard )
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2008. Február 27. - 18:42:46 »

Erdekes az biztos ki hogy latja es ertekeli a latottakat!Csak az en velemenyem lesz.Szal en hatarozottan az mellett vagyok hogy oltari nagy hiba lenne Benitez elkuldese.Aki a jelen helyzetert  az edzot teszi felelosse az igazabol hattal ul a tvnek.Minden meccsen hangsulyozom minden meccsen kidolgozunk 15 vagy annal is tobb helyzetet.Szal a lehetoseg es a taktika ott van azaz jok.De az nem az edzo hibaja hogy a jatekos Gerrarrdtol kezdve Crouchig nem ertekesitik.Benitez nem tud odamenni es bevagni.Az o dolga hogy olyan taktikat dolgozzon ki hogy eljussunk a kapuig es ott a JATEKOS kepessegeire vagyunk bizva hogy belovi vagy sem.Es 15 helyzet dolgozunk ki meccsrol meccsre,szal velemenyem szerint Benitez jol csinalja a munkajat.Nem szabad elfelejteni hogy amig nem jott hozzank addig 21 eve nem vettuk a kezunkbe a BL trofeat es 17 eve nem voltunk bajnokok.A Bl meg van es ahogy o is mondta keves olyan edzo van aki 3 ev alatt ketszer trofeat nyer.Igenis nagyon jo szakember es nem szabad ot eltavolitani hanem tamogatni a csapatepitesben.Nezzuk meg kiket igazolt.Csak fiatal 20 ev korulieket.Egyertelmu hogy epitkezesbe fogott .Ha beerik nagyot fog szolni az biztos.Egyben nem csak edzo hanem "penzugyi szakember"is egy szemelyben.Mert akiket megvesz es esetleg nem valik be akkor is joval a vasarolt ertek felett adja el.Es ez az amire nagyon sok edzo keptelen.Hiszen nekunk sajnos nagyon kell figyelni a penzre hiszen abszolut nincs belole sok:)Pelda Gonzalez nem valt sajna  mert nem fekudt neki mint sokaknak az angol stilus.Ot vettuk 1.5 ert es tovabb ment 3.5-ert vagy Sissoko o volt 5.6 es tovabb allt majdnem 9 ert.Szal ezek a szamok ami nem mindegy aki itt van a keze alatt nem csak az ara megy feljebb hanem a tudasa is csiszolodik.Nezzetek meg Torrest.Ennyire veszelyes nem volt a srac mint most nalunk.21 golt lott eddig a 31 szer lepett palyara.Es az elso szezonja nalunk.Hihetetlen kepessege van Rafanak a jatekos szerzesben az biztos.De emellett a taktikai felkeszulese az megnagyobb.Kivalo stratega azt is bizonyitotta mar tobbszor.Az olajosok elleni meccs vagy a barca de sorolhatnank tovabb.Es ami a hatterben zajlik a klub mogott az ami igazan nem hagyja oket csak a munkara koncentralni.Es nagyon csodalom ezert Benitezt hogy nem allt fel es nem ment el a fenebe az Anfieldrol ahogyan bantuk vele.Pedid megtehette volna siman.
Na mindegy nem ragozom maradjon meg sokaig nalunk es meg lesz az eredmenye abba biztos vagyok:))
HAJRA POOL!!
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2008. Február 28. - 20:27:11 »

Jó stratéga, az biztos. Kacsint
Naplózva

marcigr8
őrnagy

go liverpool!!

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2008. Március 13. - 21:30:13 »

voltatok ti ugy a suliban, hogy nem baj majd a kovetkezo felmeronel kijavitom, a kovetkezo dolgozatra majd tanulok kemenyebben?
ez a rotacio hibaja! igy is ugy is kapok lehetoseget ha be rugom ha nem. tudatalatt nem osztonzoen hat a jatekosokra
Rafa maradjon de valtoztasson valamit!!!!!!!!!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 13. - 21:32:22 írta marcigr8 » Naplózva

BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
“SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2008. Március 13. - 21:43:11 »

És fordítva is igaz. Minek szakítsam meg magam a pályán, amikor a rotáció miatt úgysem én játszom a következő mérkőzésen...
Naplózva
Crassiusee
százados

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2008. Március 14. - 15:49:31 »

Én sem értek mindig egyet Rafa rotációs rendszerével,de.....
Egy csapatban nem 11 játékos van !!
Ha legtőbbszőr ugyanazok a játékosok lennének mindig porondon,akkor a tőbbi elveszitené a hitét,és nem lehetne őket motiválni.
És ugye a kezdőkőn kivűl vannak még jó játékosok a Liverpoolban,akikre támaszkodni lehet,viszont ha ők nem érzik maguk jól a csapatban,az kihat az ősszes játékosra.
Nem azt mondom,hogy teljesen jó a Rafa rendszere,de szerintem fejlődik a Pool,és meg fogják találni a kellő egyensúlyt.
Naplózva

*  You'll Never Walk Alone  *
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2008. Március 14. - 20:02:36 »

Tényleg igaz, hogy minden magyar ért a focihoz... Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2008. Március 14. - 20:44:16 »

Ha megnyerjük a BL-t, senki nem fogja Benitez fejét követelni. De ha kiesünk az Arsenallal szemben, ismét felerősödnek majd az edzőváltást szorgalmazó hangok. De erre, ( hogy kiesünk a BL-ből ) gondolni sem akarok.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2008. Március 14. - 21:41:27 »

El a kezekkel Rafatol Menő Menő Menő Menő
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
Crassiusee
százados

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: 2008. Március 14. - 23:05:05 »

Én is jó edzőnek tartom,és reménykedem benne,hogy a 2 Jenky nem fogja eltávolitani a Poolból,mert nagy haragot váltanának ki.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2008. Március 15. - 12:44:00 »

Ez is egy fajta taktika naluk(a jenkiknel).Ahogy nem ment a csapatnak eleg jol mert ugye ok csinaltak a musort.Persze hogy nem lehetett koncentralni normalisan a munkara se a jatekosok se az edzo.Es ennek meg is lett az eredmenye.Szal egybol elakartak pakolni Rafat mert ugye ha nem jonnek az eredmenyek akkor penz sincsen nekik.Aztan ugye ezzel a huzassal hogy klinsivel targyaltak a hatterben es kesobb tagadtak hogy volt ilyen ezzel a gerinctelen huzassal az egesz KOP ellenuk ment es minden egyes meccsen ezt kiismutattak kulkonfele bannereken.Ugye tudtak a jenkik hogy ez nem jo nekik mert ha mindenki elkezd tuntetni ellenuk akkor mehetnek a levesbe.Nagyon afele tendalt a dolog.Ugye a KOP csinalt egy nyilatkozatot es abba leirtak hogy mindenki ha bele ad egy kis penzt akkor elvehetik a reszuket es ugy mond a szurkolok lesznek a tulajdonosok.Nagyon komolyan kezdett gyulni a guba es akkor a ket oreg a mapetshowbol meg a fejehez csapott hogy hoppa elmehet a biznisz a fenebe igy szal akkor tamogassuk Rafat akit NAGYON tisztelnek Liverpoolba es van is miert.
Osszegezve biztos hogy sosem fogjak kirakni Rafat a POOLbol.Legalabbis amig a jenkik a gorek.De nincs is ertelme mert a keze alatt rengeteget fejlodotta csapat esez a fontos.Fiatalokat vesz sorra es epiti a jovo csapatat nagyon jol haladunk vele.Csak kivancsi leszek nyarra hogy mi lesz.Szerintem kell egy vedo es szelso(k) es egy csatar az mindenfelekeppen.
HAJRA POOL!!!
Naplózva

anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2008. Március 15. - 15:19:49 »

Amíg nyugi van körülöttük, addig nyugodtan játszik a Csapat is.
Naplózva

Crassiusee
százados

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2008. Március 15. - 15:51:28 »

Egy Torres képességű csatárból elférne min.még egy !!
Voronyin hiába érkezett ingyen,sajnos a teljesitménye elmarad a várakozásokhoz képes.(Az eladásával legalább keresűnk egy kis pénzt)
Láttam még a Bundesligában játszani,elég harcias és gólerős volt,de az idejőttével kihalt belőle az utolsó szusz is.
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2008. Március 15. - 15:54:07 »

Voronyin ez elején tényleg jól nyomta. Gyorsan rúgott négy gólt, aztán semmi. Az mondjuk biztos volt, hogy Benitez Fowler szerepét szánja neki, de az utóbbi időben sérült.
Naplózva
Crassiusee
százados

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2008. Március 15. - 15:57:52 »

Még a nyári felkészűlési meccsen hihetetlen parádét mutatott.
Azóta Owenesre vette a figurát,Newcastle-ben szinte csak sérűlt volt,ráadásul a játéka sem biztató.
De én szerintem itt Liverpoolban biztos magára találna. (Owen)
Naplózva

anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2008. Március 15. - 19:14:44 »

Owen fantasztikus játékos, de nem hiszem, hogy újra a régi lesz még. Bár a válogatottban Rooney párjaként több fontos gólt is szerzett, most már, a Capello-éra alatt nem hiszem, hogy kezdő lesz.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2008. Március 16. - 12:28:12 »

Sajnos mar Owennek csengettek:((Nem lesz sohasem a regi az tuti.Nagyon keves jatekos tud ujra 100%-osan visszaallni a hosszu serulese utan.Kewell szinten zenesz nagyon jol jatszott a serulese elott de most arnyeka onmaganak.
Naplózva

anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2008. Március 16. - 17:50:35 »

Nem akarom védeni Kewellt, de Owen azért gyakrabban kap lehetőséget a bizonyításra. Bár az tény és való, Kewell formája messzemenően rosszabb, mint az elmúlt években volt.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2008. Március 16. - 19:33:36 »

Azert ahogy ismerjuk Rafat biztos van oka miert nem kap annyi lehetoseget.Meg nem nyerte vissza a regi onmagat.Ha jol muzsikalni ki sem lehetne robbantani a kezdobol mint Mascht:))
HAJRA POOL!!
Naplózva

marcigr8
őrnagy

go liverpool!!

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2008. Március 16. - 20:09:00 »

azert OWEN megerdemelne egy lehetoseget, hogy bizonyitson!!!!
ha nem megy akkor nem megy, de o sokat tett ezert a csapatert
Naplózva

BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
“SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2008. Március 16. - 22:20:18 »

Amikor biztos volt, hogy Owen visszatér Angliába, akkor vitte volna a Liverpool, de többet kellett volna érte fizetni, mint amennyiért egy évvel azelőtt eladtuk. Én nem vagyok biztos benne, hogy jelenlegi állapotában beférne, az meg méltatlan lenne hozzá, hogy (mint Fowler) néhány meccsen lépjen csak pályára pl. a Ligakupában.
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2008. Március 17. - 13:54:35 »

Szerintem sem ferne be mar sajnaos a csapatba.Es nem csinalhatunk lelki kerdest hogy kinek mi lenne jo hogy jobban erezze magat.Most csak az eredmenyek kellenek mert ez a hullamvolgy ami volt az elegge megzavart mindenkit.Most legalabb jovunk fel mint a higany:))Szal ha megtudnank fogni ujra a BL kupat az oriasi siker lenne.Es foleg ha igy jatszunk akar meg be is futhatunk a harmadik helyre:))Jo rendben egy kicsit elszalltam:))
HAJRA POOL!!
Naplózva

anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2008. Március 17. - 16:50:53 »

Most jó formában vagyunk, de nagyon kellene Torres mellé egy másik gólerős támadó. Gondoljatok bele, mi lenne, ha hosszú időre lesérülne? Be kell vallani, nincs, aki helyettesíteni tudná.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2008. Március 17. - 17:11:33 »

Olvastad a mai hireket?Mosolyog
Ugy nezki hogy ismet ra hajtottunk Villara!Apam ha ez ossze jonne akkor mott lennenk nagyon a szeren:))Az olajosok is akarjak.De az biztos hogy ez egy valag penz lesz ha ossze jon!!
De mar ugy emlegetik hogy a spanyol alomcsatar paros:))
HAJRA POOL!!
ja es nyomom az imat miatta rendesen minden este!Igaz hogy csak a szezon vegen lesz  a dolog vagy is hogy hova fog menni!!
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 ... 39
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!