|
peter crouch
|
 |
« Válasz #450 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 16:36:29 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #452 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 09:18:07 » |
|
nekem nem az jút eszembe hogy szép hogy ottvan...biztos barátok carrával meg minden, de elég undoritó ahogy a vörös mezeket cserélgeti..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #453 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 11:06:54 » |
|
Az utolsó két hozzászólásra reagálhatnék csúnyábban is de inkább Carragher szóljon: "I know people have talked about his situation with playing for Manchester United but you have to remember what he did for this club. Michael's best years in football were with Liverpool. He came through the ranks here and was a local lad coming through so it will be good for him to put the red shirt on again. I know he plays for Man United now but we have to take that on the chin and he deserves a great reception."
Emlékszem az MU gálameccsére, amikor Gerrard beugróként elvállalta a fellépést, miután a világválogatott fele lemondta a szereplést. Az MU drukkerek meg kifütyülték. Ne legyünk már olyanok...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #454 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 11:22:27 » |
|
beugróként..owent alapból hívták..és nem vagyunk olyanok, ugy tudom hogy nem fütyülték ki, viszont azt gondolom mindenkinek megvolt/megvan róla a véleménye.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #455 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 11:35:27 » |
|
Persze, nekem is van róla véleményem: a Liverpoolban 297 mérkőzésen 158 gólt rúgott. Ennyi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #456 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 11:44:48 » |
|
ígyvan, és én "rajta" nőttem fel, az én korosztályom miatta lett liverpool drukker..egyszerűen oda voltam érte..majd element a realba, mert itt nem nyer semmit..Menjen elvitte a korán jött sztárságág,sikeréhség fene tudja, aztán newcastle..de hogy uátna hogy mehetett el a mu-ba azt megbocsájthatatlan....főleg ugy hogy kezdőcsapat közelében nincs.. egy senki ott, nálunk meg egy isten volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #457 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 11:46:19 » |
|
Ja, és mellesleg a Liverpool egyetlen aranylabdása....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #458 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 12:34:13 » |
|
ígyvan, és én "rajta" nőttem fel, az én korosztályom miatta lett liverpool drukker..egyszerűen oda voltam érte..majd element a realba, mert itt nem nyer semmit..Menjen elvitte a korán jött sztárságág,sikeréhség fene tudja, aztán newcastle..de hogy uátna hogy mehetett el a mu-ba azt megbocsájthatatlan....főleg ugy hogy kezdőcsapat közelében nincs.. egy senki ott, nálunk meg egy isten volt.
A vélemény szabad dolog, de tudni kell, hogy mikor illik előjönni vele. Szerintem ez nem az a pillanat. Carragher a gálameccsére meghívott egy volt játékost, aki az előzmények ellenére elfogadta a meghívást és felhúzta magára a mezünket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #459 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 12:44:09 » |
|
ez így igaz,nem is fütyülték ki, azt gondolom a Carra iránti tiszteletből, meg mert volt az emberkben annyi..de ha azt mondod (főleg kinti) drukkereknek hogy owen többségnek nem az ugrik behogy ő a mi aranylabdásunk vagy hogy hogyan fordítottuk meg 10perc alatt az ő góljaival az arsenal elleni FA kupa döntőt..hanem hogy elárulta a csapatunkat..és mind szép meg jó mert zseniálisan játszott nálunk, de akkoris..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #460 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 13:02:32 » |
|
"A vélemény szabad dolog, de tudni kell, hogy mikor illik előjönni vele. Szerintem ez nem az a pillanat."
Ez nem a kinti drukkereknek szólt, hanem nektek. Inkább keress olyan célpontot, akit meghívott Carragher és mégsem jött el... Ha nem érzed, hogy nem elegáns dolog egy gálameccsel kapcsolatban fikázni, akkor nincs miről beszélni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rocskillah
|
 |
« Válasz #461 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 13:10:58 » |
|
Olvastam a Carra interjút, mielőtt ideírtam volna. Ahogy mondtátok, a véleményhez mindenkinek joga van, és nyilvánvaló, hogy a játékosok nagy részét nem köti az olyan fajta lojalitás, ami a szurkolókra jellemző, és amit elvárnának. Éppen ezért, egy pályafutása alatt csak egy mezben focizó játékosnak, mint amilyen Carra is, a gálameccsén elég éles a kontraszt. Még úgy is, ha Carra kék volt gyerekkorában. mint drukker, nem mint játékos.
KÖzismert, hogy mennyire nem szereti SAF a Liverpoolt, és az érzés kölcsönös, így biztos vagyok benne, hogy nem csak a játéktudása miat vitte oda Owent, mint ahogy nem azért küldte pályára tavaly az Anfielden egy nyilvánvalóan vesztes mérkőzésen, hogy fordítson az álláson, hanem hogy rúgjon egyet a hazai közönségbe.
Ezt Owen is biztos tudja, akármilyen véleményünk is van a focisták intelligenciájáról. Ezért van ellenérzésem.
u.i. már mind begépeltem ezt, úghyogy csak elküldöm, akármennyire "nincs miről beszélni"
|
|
|
|
|
Naplózva
|
And Kenny's boys of '88 There's never been a side so great
Carroll: "the ambition is to win stuff and go places"
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #462 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 13:56:13 » |
|
ígyvan, és én "rajta" nőttem fel, az én korosztályom miatta lett liverpool drukker
én néhány évvel fiatalabb vagyok, de én is oda voltam érte, az egyetlen aranylabdás, a csodanevelés, és akkor mikor elment, nem egy gyerek csalódott. de tudjátok én nem bántom őt, sőt, egy kicsit nőtt is a szememben a MU-s igazolás óta, hogy ismét magára öltötte ezt a mezt, annak ellenére, hogy az egyik nagy riválisnál játszik. tudom, hogy későn írok, ti már letárgyaltátok, de most jutottam gépközelbe
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #463 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 15:04:12 » |
|
Kiváncsi lennék egy Owen nyilatkozatra a meccs után.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #464 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 15:33:02 » |
|
Owen és Garcia a mai csapatban is alkotnának, belenézve a tegnapi meccsbe. Különösen szép gesztus volt Cole-tól, hogy Owen kapta a 10-es mezt, Cole 7-esben játszott kiválóan!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Szeptember 05. - 15:56:44 írta sala »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #465 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 16:45:50 » |
|
Owen és Garcia a mai csapatban is alkotnának, belenézve a tegnapi meccsbe. Különösen szép gesztus volt Cole-tól, hogy Owen kapta a 10-es mezt, Cole 7-esben játszott kiválóan!
az egész pályára lépő csapatnak 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
Daniel Agger
tizedes

|
 |
« Válasz #466 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 21:10:31 » |
|
Minden Liverpool szurkolónak
Owen amikor a Realba igazolt már egy élő legendának számított, aranylabdás volt, fiatal, és hihetetlen formában játszott, természetes, hogy ki akarta próbálni magát olyan játékosok mellett, mint Zidane, Figo, Ronaldo, Carlos, vagy Raúl (és akkor mennyi kiválóságot nem említettem még, hajajj). Nem jött össze neki, nem is kapott sok lehetőséget, visszajött Angliába. Már akkor visszahozhatta volna a Pool, de nem kellett nekik. Ment a Szarkákhoz, akiknél vezéregyéniség lett sérülése ellenére is. És akkor jött a hideg zuhany. Nem hívták be a válogatottba, kiestek a NU-dal, és Owennek döntenie kellett, hogy szeretne-e ismét egy nagy csapatban játszani, ahol talán még egyszer utoljára beindul a szekér és válogatott lehet ismét. Mivel a Pool-nak ekkor sem kellett, elment a MU-ba. (Hozzáteszem, ti sem mondanátok ellent egy MU-nak, ha hívna, pláne ilyen helyzetben. És szerintem ha Gerrard lett volna így, hogy kiesett a csapata, nem válogatott és ráadásul már alig van hátra pár éve, nos... azt hiszem Gerrard is elment volna a United-ba.) Nem emlékszem, hogy Owen valaha is kritizálta volna a Liverpoolt. Ráadásul nem is úgy távozott, mint Mascherano. Ez is mutatja, hogy Michael-nak mennyivel több intelligenciája van. Bárki bármit is mond ezek után, szidhattok ahogy akartok, én nem fogom megváltoztatni a véleményemet Michael Owen-ről. Csinálhat akármit, számomra ő lesz mindig is az első példakép...
Csak ennyit szerettem volna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #467 Dátum: 2010. Szeptember 06. - 06:39:32 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rocskillah
|
 |
« Válasz #468 Dátum: 2010. Szeptember 06. - 12:10:43 » |
|
Minden Liverpool szurkolónak
Owen amikor a Realba igazolt már egy élő legendának számított, aranylabdás volt, fiatal, és hihetetlen formában játszott, természetes, hogy ki akarta próbálni magát olyan játékosok mellett, mint Zidane, Figo, Ronaldo, Carlos, vagy Raúl (és akkor mennyi kiválóságot nem említettem még, hajajj). Nem jött össze neki, nem is kapott sok lehetőséget, visszajött Angliába. Már akkor visszahozhatta volna a Pool, de nem kellett nekik. Ment a Szarkákhoz, akiknél vezéregyéniség lett sérülése ellenére is. És akkor jött a hideg zuhany. Nem hívták be a válogatottba, kiestek a NU-dal, és Owennek döntenie kellett, hogy szeretne-e ismét egy nagy csapatban játszani, ahol talán még egyszer utoljára beindul a szekér és válogatott lehet ismét. Mivel a Pool-nak ekkor sem kellett, elment a MU-ba. (Hozzáteszem, ti sem mondanátok ellent egy MU-nak, ha hívna, pláne ilyen helyzetben. És szerintem ha Gerrard lett volna így, hogy kiesett a csapata, nem válogatott és ráadásul már alig van hátra pár éve, nos... azt hiszem Gerrard is elment volna a United-ba.) Nem emlékszem, hogy Owen valaha is kritizálta volna a Liverpoolt. Ráadásul nem is úgy távozott, mint Mascherano. Ez is mutatja, hogy Michael-nak mennyivel több intelligenciája van. Bárki bármit is mond ezek után, szidhattok ahogy akartok, én nem fogom megváltoztatni a véleményemet Michael Owen-ről. Csinálhat akármit, számomra ő lesz mindig is az első példakép...
Csak ennyit szerettem volna.
Ha megengeded: Elment, mikor Rafa a csapathoz került. 1. mondjuk nyertünk az ügyön egy Torrest. Egy év után a Reálban, visszatért Angliába, ha minden igaz kellett volna egy pár napot, hogy a Liverpool egy elfogadható ajánlatot tegyen, de sietős volt neki, és a NU focistája lett. 2. Ez már két pofon volt, amit Rafa kapott tőle, szerződtette Torrest, és ennyi. Nem akart harmadjára is (és az addigi legrosszab lett volna) hoppon maradni, hogyha bejelentkezett volna Owenért tavaly, Owen pedig ennek ellenére is a MUhoz írt volna alá. Végül is Rafa szemszögéből nem lehetett volna kizárni ezt sem, az előzmények után. A korabeli vélemények, tudósítások mind megkérdőjelezték Owen prioritásait, különösen a fokozódó "We're not English we are Scouse" hangulatban -sokan érezték úgy, hogy a Pool játékosait nem hívják a válogatottba, csak mert a Poolban játszanak.- "his priorities in life were, 1.Michael Owen, 2. England and 3. Michael Owen and England. " abszolút érdektelen és lényegtelen, honnan idéztem, a lényeg annyi, hogy ez is egy szurkolói álláspont. Amúgy fölöslegesnek tartom a Gerrarddal vont párhuzamot, tudjuk mind, hogy mennyit írtak Gerrard kupaéhségéről, stb, de Gerrard itt volt, itt van, és mostmár úgy tűnik itt is marad. Mindegy, túl mélyre megy már ez a vita, és egy részem amúgy is eleve ellene volt, csak meghasonlottam önmagammal, és 'ha senki nem mond semmit, akkor majd én' elv alapján beszóltam. Mégis érdemes legalaább megbeszélni, ha vitatkozni nem is. Na sok sikert a személyes életében Owennek, YNWA!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
And Kenny's boys of '88 There's never been a side so great
Carroll: "the ambition is to win stuff and go places"
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #469 Dátum: 2010. Szeptember 12. - 22:45:12 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #470 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 18:47:30 » |
|
Most csináltam (mármint az összevágást.) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #471 Dátum: 2010. Szeptember 28. - 19:02:29 » |
|
aszittem nálad voltak a srácok azt csináltálróluk 1 csapatképet..  de amúgy jólett!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #472 Dátum: 2010. Szeptember 29. - 17:49:35 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #473 Dátum: 2010. Szeptember 29. - 17:51:48 » |
|
aszittem nálad voltak a srácok azt csináltálróluk 1 csapatképet..
 Az jó lenne. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #474 Dátum: 2010. Szeptember 29. - 17:53:33 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #475 Dátum: 2010. November 21. - 20:34:14 » |
|
Ki van a képen? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #476 Dátum: 2010. November 21. - 21:57:48 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #477 Dátum: 2010. November 21. - 22:00:53 » |
|
Torres?  (hasonlít az xfaktor fiútesók kissebbikjére  ) rá gondolok Tovább várom a HELYES megfejtéseket.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #478 Dátum: 2010. November 21. - 22:21:14 » |
|
Torres?  (hasonlít az xfaktor fiútesók kissebbikjére  ) rá gondolok Tovább várom a HELYES megfejtéseket. Na neszopass :O pedig olyan magabiztos voltam...  De most kíváncsivá tettél...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Molotov
|
 |
« Válasz #479 Dátum: 2010. November 22. - 11:40:09 » |
|
Olyan mintha Torres és Gerrard képe össze lenne montírozva. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|