Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 19:40:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Liverpool - Inter  (Megtekintve 1911 alkalommal)
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #30 Dátum: 2008. Március 12. - 17:12:27 »

Amiért utálom az olasz focit, az mind jelen volt a tegnapi meccsen. Tottival teljesen egyetértek, az Inter játékosai már attól is összeestek, ha melléjük fututt valaki. Szégyellje magát az a csapat, amelyik csak így, színészkedve tudja hozni a meccseit. Zanetti legalább ötször halt meg a 90 perc alatt, és a többi macskás is jó eséllyel pályázhat az Oscar - díjra. Amit az olaszok műveltek, az a foci megcsúfolása volt. Szándékosan elesni majd lentmaradni, direkt kiprovokálni a szabálytalanságokat - erre csak az olaszok képesek. Ez a hozzáállás nem focipályára való, sportszerűtlen, és szégyenteljes.
Naplózva

" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! "  ( Steven Gerrard )
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!

Profil megtekintése
« Válasz #31 Dátum: 2008. Március 12. - 19:15:54 »

Egyedul a masik oldalrol csak Zanettit tisztelem mint jatekos mert o az aki mindig a legjobbat nyujtja a csapatbol es szinte a legregebbi jatekosuk.
Bar az igaz hogy az olaszok eleg tre focit jatszanak.Egyedul most a roma az akit mindig nagyon szivesen nezek meg.Latvanyos es gyors rovid passzos jatekot mutatnak.Ok a legjobbak most a bundasligaban.
Szeretnem ha ossze kerulnenek ujra a manuval.Mert ugye a multkori meccsukon elegge nem jott ki a lepes:)Mennyi is volt 7-0 vagy 6-0 Mosolyog)
Na de velunk meg az a helyzet hogy inkabb mindenki elkerulne minket es max a dontoben talalkoznanak velunk:))De ugye ezt nem is kell meg magyarazni.Mindenkit kepesek vagyunk leverni de mindenkit.Engem amugy nem erdekel kit fogunk kapni mert mar mindenki nehez eset.de ha valasztani kene akkor schalke vagy a fener.A tobbiek meg ussek egymast ahol erik:))
De tobb mint valoszinu hogy ket angol csapat jatsza a dontot.Azert eleg kemeny ahogy Benitez is elmondta hogy a top 4 a premierben most ott van top europa csapatai kozott.Mindent elarul hogy melyik is a legjobb bajnoksag!!!!
HAJRA POOL!!!
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #32 Dátum: 2008. Március 13. - 19:17:32 »

Ha választani lehetne, a Gelsenkirchenieket választanám. De híresen jó küzdők a németek, ezért nem lenne könnyű dolgunk.
Naplózva

marcigr8
őrnagy

go liverpool!!

Profil megtekintése
« Válasz #33 Dátum: 2008. Március 13. - 21:11:17 »

Az Evertont szerintem verjuk, de a bajnoksag lejartaig meg kell jatszanunk idegenben 3 kemeny merkozest
Manchester.U ;Arsenal ; Tottenham
Naplózva

BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
“SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #34 Dátum: 2008. Március 13. - 21:50:02 »

Az a baj, hogy ezek közül két szerencsétlen kiesett tegnap az UEFA-kupából... Pedig azért jobban jött volna, ha az Everton és a Tottenham is másra koncentrál inkább. Az Everton meccsét nem láttam, de a Tottenhamét igén. Ramos szerintem Londonig rúgta Jenas fejét....
Naplózva
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: 2008. Március 14. - 20:38:23 »

Nem láttam sajnos egyiket sem, de feltűnő, hogy az UEFA kupában mennyire rosszul szerepelnek az angol csapatok.
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #36 Dátum: 2008. Március 14. - 21:43:34 »

Ezzel vitatkoznék. (bár hülyeség, mert hárman kiestek Mosolyog Mosolyog Mosolyog, de...)

A Tottenham Londonban ráborította a pályát Dzsudzsákékra, a PSV egyszer átmen a félpályán és nyert 1-0-ra. A visszavágót is két-három góllal kellett volna a Tottenhamnek nyernie. Aztán a tizenegyeseknél 4-4 volt, az utolsó tizit Jenas lőtte. Ha belövi, a Tottenham továbbjut. De az a nagyképű majom három lépésről sétált neki és kijagyta.

Az Everton 2-0-ra tudta verni a Fiorentinát, de tizenegyest csak a Liverpool tud rúgni Mosolyog

A Bolton is minimális különbséggel esett ki, otthoni 1-1 után Portugáliában 1-0-ra kaptak ki.

Ezt én nem rossz szereplésnek, hanem egyszerűen csak szerencsétlennek tartom.
Naplózva
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #37 Dátum: 2008. Március 15. - 07:00:14 »

Amikor még fociztam, az edzőm azt mondta : ne csak jól játsszunk, hanem eredményesen is. Hajtani, küzdeni, lelkesedni egy öregfiúk meccsen is lehet.

Igazad van abban, hogy a fociban - mint sok más sportágban - fontos szerepe lehet a szerencsének. De próbáld meg megmagyarázni egy vesztes meccs után a csalódott szurkolóknak, és a vezetőségnek, hogy azért estek ki, mert nem állt melléjük Fortuna...
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #38 Dátum: 2008. Március 15. - 13:00:44 »

Persze, ezeket csak azért írtam le, mert erősnek tartottam a "rosszul szerepeltek" kifejezést. A Tottenhamnek, az Evertonnak és a Werdernek tovább kellett volna jutnia, de a Bolton is csak minimális különbséggel esett ki. Nem baj, most legalább összekerült a PSV és a Fiorentina Mosolyog
Naplózva
torres
százados

Profil megtekintése
« Válasz #39 Dátum: 2010. Július 02. - 09:38:39 »

Vigyorog Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva
torres
százados

Profil megtekintése
« Válasz #40 Dátum: 2010. Július 02. - 09:39:08 »

Mosolyog Vigyorog Kacsint Vigyorog
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #41 Dátum: 2010. Július 02. - 10:01:33 »

Ittál valamit? Évek óta aktualitását vesztett topicokat bányászol elő. Igazán befejezhetnéd.
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #42 Dátum: 2010. Július 02. - 10:03:23 »

én már 3szor utaltam rá de semmi Dühös Dühös
amúgy baddog lecserélheted már az avatarod  Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!