|
baddog
|
 |
« Dátum: 2008. Február 19. - 23:01:46 » |
|
Húúú, nem volt egyszerű...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Február 20. - 07:24:52 » |
|
Sajnos nem tudtam nézni, de győztünk, és ez a lényeg! Azt a Materazzit pedig a Zidane-eset óta rühellem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Február 20. - 11:49:30 » |
|
Sajnos nem tudtam nézni, de győztünk, és ez a lényeg! Azt a Materazzit pedig a Zidane-eset óta rühellem.
adta a horvat2, vegre nem sopcastelni kellett. a kezdonket meglatva, nem sok eselyt adtam meg arra sem h golt szerzunk. Materazzi kiallitasa most azert nem volt olyan egyertelmu. Maicon felporgetett labdaja az elso felidoben a sajat tizenhatosukon belul milyen volt mar? O_O lenyeg a lenyeg, nyertunk. es eleg szep remenyekkel varhatjuk a visszavagot
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Február 20. - 13:00:36 » |
|
Nekem maradt a Sopcast, a kínai kommentár néha az agyamra megy, de már lassan megszokom... Féltem, hogy 0-0 lesz. Torres lövése beakadhatott volna jobb alsóba, Vieira kézilabdázása lehetett volna tizenegyes, de ne legyek már olyan telhetetlen
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Február 20. - 13:24:46 » |
|
Mint már mondtam, sajnos nem tudtam nézni. Bár a neten nézhettem volna, de a kínai kommentárral, és a szar minőséggel nem vagyok kibékülve. Szerencsére hamarosan összejön a pénzem egy parabola-szettre, akkor pedig - végre!! - tökéletes minőségben nézem azokat a meccseket, amelyeket addig nem tudtam nézni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Február 20. - 18:45:56 » |
|
Nekem maradt a Sopcast, a kínai kommentár néha az agyamra megy, de már lassan megszokom... Féltem, hogy 0-0 lesz. Torres lövése beakadhatott volna jobb alsóba, Vieira kézilabdázása lehetett volna tizenegyes, de ne legyek már olyan telhetetlen volt olyan kinai kommentes meccsem, hogy _egyetlen egy_ szot/nevet sikerult kivennem 90 perc alatt, annyit h Sisoko :] a ket sarga utan, meg tudni lehetett, h mast nem fog befujni a spori, es igy is tett. jo lenne hetvegen a bajnoksagban is mutatni valamit..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Február 27. - 01:45:43 » |
|
Na akkor meg is mutattuk a bajnokin is hogy kezdunk kijonni a godorbol  Remelem ez mar allandosul es nem csak egy-ket meccsre szolt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Február 27. - 17:01:13 » |
|
Ideje lenne már....Főleg, hogy most az Everton is elénk került  .....Most már hozni kell a meccseket!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Február 27. - 17:16:41 » |
|
Ideje lenne már....Főleg, hogy most az Everton is elénk került  .....Most már hozni kell a meccseket! Jaja a szomszedok most eleg jol nyomjak de meg menetelnek az uefaban egy ket fordulot az pont kiveszi az erejukjet es ok nem lesznek ellenfel vagyis rivalis a negyedik helyert.Villa,mancity bennuk nagyon harcot latok!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Február 27. - 17:28:55 » |
|
Igazad van, a Villa és a City ellen is kemény meccsek lesznek. De hát a Premier League-ben melyik meccs könnyű? Ez teszi a világ legerősebb bajnokságává az angolt - egyetlen csapat sem mehet biztosra senki ellen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Február 27. - 17:39:43 » |
|
Itt most nem csak az egymas elleni meccsekre gon dolok hanem komolyan kell veluk szamolni hiszen eleg eros a keretuk es eleg jol osszeraktak oket.Nem is hittem volna hogy a zeverton elveri a cityt es megis 2-0 lett. De mindemellett MEG KELL SZEREZNI A NEGYEDIK HELYET!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Február 28. - 18:17:06 » |
|
Meg is fogjuk szerezni. Egyszerűen jobbak vagyunk, mint a riválisaink. Ez nem is lehet vita tárgya.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Február 28. - 19:12:38 » |
|
Persze hogy mienk kell hogy legyen.De ugye lattam en mar karon varjut es azert komoly csata lesz. Szamolni kell szerintem igencsak a cityvel a villaval es a portsmouth-tal is.everteont elvbol nem emlitem:)))
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Február 28. - 20:22:08 » |
|
Szerintem a Portsmouth a legerősebb az üldözők közül. A Villától nem félek, a Cityt simán verjük. Az Everton? Az kemény kis meccs lesz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Február 28. - 22:09:17 » |
|
hat ygy legyen:)) HAJRA POOL!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Február 29. - 10:48:11 » |
|
Most már hoznunk kell a meccseket! Úgy néz ki, végre mindenki bevethető, így Benitez a legjobb csapatot küldheti pályára.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Február 29. - 12:50:02 » |
|
En annyira szeretnem hogy nem hogy csak tovabb menjunk egy esetleges 0-0-lal hanem hogy elverjuk oket mert engem marhara felbosszant hogy mindegyik ugy gondolja hogy ok sokkal eselyesebbek nalunk.Mindenhol azt mondjak hogy siman visszaforditjak a meccset.Nagyon bekepzeltnek tunnek. Ugy hogy egy alapos veres esboldogon nyitogatnam a carlsbergeket:)))) Most is ahogy jatszottak a roma ellen.Haaaat hihetetlen szerencsejuk volt hogy tudtak az utolso percekben egyenliteni.De azis milyen gol volt csak szerencse hiszen zanetti vagy ot roma jatekoz kozott rugta el csak ugy minden mindegy alapon.Igaz bejott.De majdnem a farkasok elvettek a veretlenseguket.De csak majdnem szal mi viszont elvesszuk:))))) HAJRA POOL!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Február 29. - 14:54:41 » |
|
Bár nem néztem azt a meccset, az utóbbi időben meglepően sok kritika érte az olasz játékvezetőket, mondván, egyre gyakrabban tévednek az Inter javára....Ez már sok olasz játékosnak is feltűnt ( Del Piero, Totti ), és ők hangot is adtak ezeknek az eseteknek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. Március 01. - 02:03:22 » |
|
nem veletlen a bundasliga becenev:))Nagyon talalo...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Március 01. - 10:47:07 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. Március 01. - 10:49:53 » |
|
De mit is várunk egy olyan ország focijától, ahol az egyik legnagyobb csapat ( a Milan ) elnöke az egyik legnagyobb - ha nem a legnagyobb - keresztapa? Berlusconi már évtizedek óta befolyásolja a politikát, ezen keresztül pedig a focit is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. Március 01. - 13:17:24 » |
|
Igy van de a legjobb pelda nem tudom hogy tudod-e vagysem.De tobbszor volt szo pont az interrol hogy allandoan megveszik a birokat.De ez mar hosszuevekan tortent pl volt egy magyar biro de nem ugrik be a neve aki vezetett egy bl meccset nekik.Mar jo par eve ezeleott es ot is megkerestek es udulest es szallodai ellatast ajanlottak neki ha egy picit oket fogja tolni.De az egyik olasz rigo is kiadott egy konyvet errol es ott is megemliti mintha ez tradicio lenne az internel.Ergo szarhaziak:)) Remelem valami eszaki birot fogunk ki a meccsen mondjuk dan vagy norveg.Akik allandoan engedik a kemenyebb jatekot es nem valami spanyolt aki ket labda erintes utan sipol mint a vizilabdaban:))
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. Március 11. - 19:51:00 » |
|
2 szotyi. 6 carlsberg. 1000 ft a vendeg gyozelmen.
minden adott egy gyonyoru estehez. remeljuk az lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. Március 11. - 20:19:44 » |
|
A Carlsberg nalam is jatszik:))
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. Március 11. - 22:46:28 » |
|
2 szotyi. 6 carlsberg. 1000 ft a vendeg gyozelmen.
minden adott egy gyonyoru estehez. remeljuk az lesz.
minusz 2 szotyi minusz 6 carlsberg plusz 4200 ft plusz egy csodalatos este. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. Március 11. - 22:47:09 » |
|
Szep volt fiuk es koszi ezt a napot:))Annyira elveztem hogy tiszta ideg volt mindenki az interben hogy csak na:)Foleg ez a maicon vagy ki:)Kesz volt teljesen.Igazabol az tetszett a legjobban hogy annyira latszott rajtuk hogy rajatszanak az osszes szabalytalansagra hogy tolunk allitsanak ki valakit.Aztan meg ok szoptak be:)) Nagyon konnyen sargultunk azert pl Yossi abszolut nem erdemelt volna sargat mint hogy Aurelio sem!! De mindegy lenyeg hogy tovabb leptunk es hogy gyoztunk!! Kivancsi vagyok mi lesz a kovetkezo csapat akit kapunk.Remelem elkeruljuk a mu-t es a cselszkit is!! HAJRA POOL!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. Március 11. - 22:56:05 » |
|
Az angolokat tényleg jó lenne elkerülni, de nem elsősorban azért, mert félni kellene, hanem azért, mert a Chelsea-vel most játszott a Liverpool, a MU és az Arsenal meccs meg most jön. PL-t majd a legjobb 4 között kellene csinálni a BL-ből 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crassiusee
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. Március 11. - 23:14:12 » |
|
A legjobb barátaim mind más csapatnak szurkolnak,egyikűk Manchester-es,a másik Arsenal-os,a Harmadik pedig akinek lefagyott az arcáról a mosoly, I N T E R -ES  Mind a Liverpool ellen fogadott,és most nyertem 30.000 forintot tőlűk,de a legszebb hogy győztűnk. Győnyőrű este volt. Carlsberg a pociban,Liverpool mez rajtam,30.000 ezer a zsebben. De az élmény megfizethetetlen  Hajrá Pool 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
* You'll Never Walk Alone *
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. Március 11. - 23:33:08 » |
|
Hat azert egy lazabb meccsre szamitottam mert azert valjuk meg az elsoben nem voltunk ott nagyon.Elegge vert a szivem  ) De aztan jott a matador es kivegezte a nagypofaju digokat:)) Szep volt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. Március 12. - 00:09:52 » |
|
Én arra számítottam, hogy jön az Inter mint állat, a Liverpool pedig egy-két jó kontrával felszúrja. Ezért is tippeltem 0-2-es eredményt a szünetre. De azért így is jó 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|