rio3
tizedes

|
 |
« Dátum: 2008. Augusztus 24. - 22:05:39 » |
|
helo mindenkinek! mit gondoltok, kinek lehet esélye abban az érzésben, hogy hamisíthatalan vörösben játszon? felsoroltam 5 olyan játékost akit "összehoztak " a pool-lal, kíváncsi vagyok a végeredményetekre...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 10:50:43 » |
|
hát riera lett az... még a lehetőségek közé se raktam...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 13:32:39 » |
|
vajon miert? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 21:34:59 » |
|
vajon miert?  Én sem értem, kb. annyi esély volt erre, mint Beckham leigazolásásra 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 22:46:19 » |
|
nah jó. riera akart jönni liverpoolba, de elég szánalmas lenne egy MU nevelés a mersey partján
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 22:53:44 » |
|
Ferguson úgysem engedné 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 23:29:43 » |
|
de beckham most enm MU-s... la galaxi-ban tolja. cask azt mondom, h. beckham egy kiemelkedő játékos. szívesen látnám a jobbunkon.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 02:03:53 » |
|
de beckham most enm MU-s... la galaxi-ban tolja. cask azt mondom, h. beckham egy kiemelkedő játékos. szívesen látnám a jobbunkon.
Nem kell ide bekkem istenments!!! En neha amikor nincs jobb dolgom nezem a meccseit de semmi mar a gyerek.Pennant jobb nala. Bkkem eladta a lelket mar a reklamoknak.Itt olyan dolgai vannak hogy a hajam egnek all ha meglatom a reklamjait. A csoka mindent reklamoz amit csak lehet.Szetvan varrva es mindenhol atletaba jelenik meg hogy lassak mennyire laza es uberfasza! Gusztustalan lett ennyi.Regen klaszis volt az egyertelmu.De nem veletlen hogy atjott ide az usaban es itt focizik mert itt meg lehet hatalmas sztar de europaba mar semmi sem az tuti. GO REDS!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 15:36:41 » |
|
de te retek, ne azt nézd, h. mien kemény feje, meg jószagú a hónalja, hanem azt, h. mien tökéletesen játszik. a játékába nem tudsz belekötni, ezé fikázod az életét. mérkőzésenként, (( 35 évesen)) 10 km-er felett fut, ez a robotoló xabi-nkon kívűl kinek megy?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 15:51:35 » |
|
David Silva 12 km-t szokott futni meccsenként 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 16:05:27 » |
|
"de te retek," Ez komoly vagy elirtad? IQ betyar 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 16:09:25 » |
|
" (( 35 évesen)) 10 km-er felett fut" Na pont ezekert az adatokert tokeletes lenne a ac milannak:)) Ok gyujtik a nyugdijasokat 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 21:14:49 » |
|
Egyebkent ha mar ennyire istenited a peldakepedet akkor legalabb tud hogy hany eves.75-ben szuletett azaz 33 eves.De ettol meg nyugodtan alkalmas a milanhoz:)) Egyebkent lehet hogy inkabb szinpatizalsz a manuval nem?ha mar rioferdinand az egyik peldakeped mint kozephatved es bekkem a masikgondolom csiped filnevilt is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 21:21:39 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 21:32:16 » |
|
De Te szerinted egy 35 eves Zidane a csapat hasznara valna?Nekem is sok kedvencem van meg Lipcsei Peti is mondjuk rajta azert elgondolkodnek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Augusztus 31. - 23:11:22 » |
|
Jöhetett volna Nyilasi Tibi is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 15:15:18 » |
|
Ja a magikus nyolcas 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 16:18:19 » |
|
hallod, totti neked a neved elég ... as roma-s.... szal. nem tom ki nem pool drukker. a másik ilyet mikor írtam, vagy gondoltam h. rio ferdinand a példaképem? szerintem egy beképzel farok. a nevem meg rio... RYAN BABEL "művésznevéből" jön. nem ferdinándból... beckam meg szerintem mindenidők legjobb jobb középpályása, és ebbe nem tudsz belekötni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 17:06:04 » |
|
ja.Volt...
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 01. - 17:10:58 írta totti »
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 20:55:15 » |
|
de ott volt, van lesz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. Szeptember 01. - 21:28:20 » |
|
de ott volt, van lesz...
nem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 02:41:02 » |
|
Nem hozzank tartozik a hir de azert erdekes. Berbatov megis az oldtraffordot valasztotta. Es a meglepo hir legalabbis szamomra hogy robinho a mancitybe igazolt. :o32 millio fontert  Ami meg jo hir magyar vonatkozasban hogy Gulacsi Petit most var teljesen leigazolta a Liverpool. Jott meg egy fiatal brazil csatar srac 18 eves es remek a ballabas hireben all.Victor Flora talan de nem vagyok benne biztos..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 09:38:03 » |
|
Robinho tényleg megdöbbentő, Berbatov meg egy k.rva. Tegnap gyak. percről percre változtak a dolgok körülötte. Pl. a City bejelenti, hogy megtette az ajánlatot, a Spurs alighanem elfogadja. Két perc múlva Berbatov már a MU-val tárgyalt. Remélem a MU jól ráfizet Gulácsi végleg a Liverpoolé18 éves brazil a tartalékoknálCsak olvasni kellene az oldalt is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 13:46:58 » |
|
Pedig szoktam Tanar Ur:) csak lehet hogy pont ekkor nem:(De inkabb ketszer mint egyszer sem:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 14:38:44 » |
|
De inkabb ketszer mint egyszer sem:)
Ez igaz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. Június 01. - 13:08:22 » |
|
ebbe a topicba mien régen írtak, most remélem erre válaszol valaki:D RIO3 nak igaza van, Beckham a világ legjobbja...VOLT. már nem az, ide nem ő kell, hanemDavid Jr. Beckham, esetleg... vagy az egyik gyereke, Romeo, brooklyn, vagy azóta van még egy pár? nah m1, beckham nagyon nagy irrealitás, és hülyeség AMÚGY MEG GRAT TOTTI, ÖSSZEJÖTT AZ ELEJÉN ÍRT AC.MILANOS CUCC: " (( 35 évesen)) 10 km-er felett fut" Na pont ezekert az adatokert tokeletes lenne a ac milannak:)) Ok gyujtik a nyugdijasokat 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
makan12
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. Június 11. - 18:07:06 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2010. Március 25. - 20:04:11 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
hvsifan
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2010. Március 25. - 20:13:11 » |
|
Gareth BARRY szerintem:D:D
|
|