|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2700 Dátum: 2011. November 19. - 10:20:13 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #2701 Dátum: 2011. November 19. - 11:47:33 » |
|
Carra ideje sajnos lassanként lejár. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2702 Dátum: 2011. November 19. - 11:50:39 » |
|
Carra ideje sajnos lassanként lejár.  Játékos edzőnek megfelelő lenne. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #2703 Dátum: 2011. November 19. - 14:44:55 » |
|
Carra ideje sajnos lassanként lejár.  Játékos edzőnek megfelelő lenne.  Aztán...ki tudja? Átvehetné King Kenny helyét,vagy az Gerrardnak van fenntartva?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2704 Dátum: 2011. November 19. - 15:28:40 » |
|
Carra ideje sajnos lassanként lejár.  Játékos edzőnek megfelelő lenne.  Aztán...ki tudja? Átvehetné King Kenny helyét,vagy az Gerrardnak van fenntartva? Én nem Kenny helyére gondoltam, hanem mellé. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #2705 Dátum: 2011. November 19. - 16:01:03 » |
|
Carra ideje sajnos lassanként lejár.  Játékos edzőnek megfelelő lenne.  Aztán...ki tudja? Átvehetné King Kenny helyét,vagy az Gerrardnak van fenntartva? Én nem Kenny helyére gondoltam, hanem mellé.  Az sem volna rossz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2706 Dátum: 2011. November 19. - 18:15:21 » |
|
Carra ideje sajnos lassanként lejár.  Játékos edzőnek megfelelő lenne.  Aztán...ki tudja? Átvehetné King Kenny helyét,vagy az Gerrardnak van fenntartva? Én nem Kenny helyére gondoltam, hanem mellé.  Az sem volna rossz. Clarkot meg Kennt elküldeni... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
only LFC
|
 |
« Válasz #2707 Dátum: 2011. November 20. - 16:12:47 » |
|
The Reds team in full is: Reina, Enrique, Johnson, Skrtel, Agger, Lucas, Adam, Kuyt, Maxi, Bellamy, Suarez. Subs: Doni, Downing, Carroll, Carragher, Henderson, Kelly, Spearing.  A kezdő rendben
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #2708 Dátum: 2011. November 20. - 16:17:28 » |
|
The Reds team in full is: Reina, Enrique, Johnson, Skrtel, Agger, Lucas, Adam, Kuyt, Maxi, Bellamy, Suarez. Subs: Doni, Downing, Carroll, Carragher, Henderson, Kelly, Spearing.  A kezdő rendben Én Johnson helyett Kellyt raktam volna be,sztem jobb a srác.Kíváncsi vagyok hogy így hogyan fogunk játszani,bár egyszer megnézném kezdőként Lucas mellett középen Hendersont.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2709 Dátum: 2011. November 20. - 16:39:55 » |
|
Végre! Kenny erre a kezdőre vártunk.  Remélem nyerünk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #2710 Dátum: 2011. November 20. - 16:41:01 » |
|
Ez tűnik eddig a legreménykeltőbb kezdőnek a szezonban. Hajrá Pool! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #2711 Dátum: 2012. Január 13. - 15:30:57 » |
|
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/gerrard-signs-new-lfc-contractSteven Gerrard has today committed his long-term future to Liverpool by signing an extension to his contract with the Reds. "This is the club I love and is the club I have supported since I was a young boy. I am living the dream as the captain of one of the biggest clubs in the world. I love coming to work every day and the experiences I have had since I was eight years of age and first signed for the club, I wouldn't change them for the world. To extend that and to hopefully have some more good times in a red shirt is what I want." 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2712 Dátum: 2012. Január 13. - 15:43:59 » |
|
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/gerrard-signs-new-lfc-contractSteven Gerrard has today committed his long-term future to Liverpool by signing an extension to his contract with the Reds. "This is the club I love and is the club I have supported since I was a young boy. I am living the dream as the captain of one of the biggest clubs in the world. I love coming to work every day and the experiences I have had since I was eight years of age and first signed for the club, I wouldn't change them for the world. To extend that and to hopefully have some more good times in a red shirt is what I want."   Steve Gerrard, Gerrard He passes the ball forty yards He's big and he's f*ckin' 'ard Steve Gerrard, Gerrard
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2713 Dátum: 2012. Január 17. - 20:45:53 » |
|
A Telegraph angol lap értesülései szerint a Liverpool hamarosan megkezdi az ÚJ stadion építését, melyeknek a tervei megvannak és az építési engedélyt is megkapta a klub! Egyes oldalak szerint 60 ezer, más oldalak szerint 72 ezer férőhelyes lesz a ,,New Anfield'' Az új stadionról képeket a hivatalos honlapon és a Telegraph galériájában lehet megtekinteni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vikingerik
tizedes

|
 |
« Válasz #2714 Dátum: 2012. Január 18. - 09:17:41 » |
|
uj stadion uj szereles vajon uj es JO csapat mikkor lesz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2716 Dátum: 2012. Január 28. - 19:26:00 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2717 Dátum: 2012. Február 29. - 22:17:18 » |
|
Két rövid, ám szomorú hír:
Daniel Agger a Ligakupa döntőjében szenvedett bordatörést, ezért egy hónapos kihagyásra kényszerül.
Steven Gerrard a Hollandia elleni barátságos válogatott mérkőzés 32. percében le kellett cserélni. Legfrissebb hírek szerint a középpályás combizomhúzódást szenvedett.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #2718 Dátum: 2012. Február 29. - 22:53:02 » |
|
Daniel Agger a Ligakupa döntőjében szenvedett bordatörést, ezért egy hónapos kihagyásra kényszerül.
Steven Gerrard a Hollandia elleni barátságos válogatott mérkőzés 32. percében le kellett cserélni. Legfrissebb hírek szerint a középpályás combizomhúzódást szenvedett.
A fenébe,remélem nem kell sokat kihagyniuk.Meg egyáltalán mi a halál faszáért kell a bajnoki szezon közepén ezeket kurva barátságos meccseket lejátszani? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
domokosbeni
|
 |
« Válasz #2719 Dátum: 2012. Március 01. - 14:00:52 » |
|
A fenébe,remélem nem kell sokat kihagyniuk.Meg egyáltalán mi a halál faszáért kell a bajnoki szezon közepén ezeket kurva barátságos meccseket lejátszani?  sok bajunk volt ezekbol... en s nagyon utalom .. de az mindenkepp jo h nem ismet a bokajan serult meg gerrard mert abbol hosszu kihagyas lenne.. persze ez is szar de remelem hamar felepul...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #2720 Dátum: 2012. Március 01. - 19:18:50 » |
|
Hihetetlen, de soha nem ússzuk meg ezeket a barátságos mérkőzéseket sérülés nélkül. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Keri90
tizedes

|
 |
« Válasz #2721 Dátum: 2012. Március 02. - 09:18:16 » |
|
Nah, az nem jó....  Nem olvastam ezeket a híreket....csak most itt a fórumon. Szomorúan veszem tudomásul a sérüléseket, és engem is nagyon zavar, hogy mindig ilyen barátságos, vagy kisebb volumenű meccseken sérülnek meg a Liverpool játékosok, és ez hátráltat minket a bajnokságban, ami így sem megy annyira fényesen.  Nagyon "jó", hogy Gerrard épphogy felépült, most megint megsérült.... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mantal
|
 |
« Válasz #2722 Dátum: 2012. Március 30. - 09:03:32 » |
|
Nagyon jó volt Luis Garcia interjút olvasni, nagyon kösz a fordításért, az egyik kedvenc játékosom, nagyon sajnálom, hogy elment.
Remélem a vezetőség is olvasta a nyilatkozatot, szívesen látnám újra az LFC-ben, még akkor is, ha 34 éves, biztos nem lenne a csapat hátrányára. Bár tudom, hogy ez nem fog megvalósulni és már ő sem a régi, de azért jó visszagondolni a régi szép időkre, jó játékosokra, ebben az ínséges időkben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2723 Dátum: 2012. Március 30. - 13:07:21 » |
|
Nagyon jó volt Luis Garcia interjút olvasni, nagyon kösz a fordításért, az egyik kedvenc játékosom, nagyon sajnálom, hogy elment.
Remélem a vezetőség is olvasta a nyilatkozatot, szívesen látnám újra az LFC-ben, még akkor is, ha 34 éves, biztos nem lenne a csapat hátrányára. Bár tudom, hogy ez nem fog megvalósulni és már ő sem a régi, de azért jó visszagondolni a régi szép időkre, jó játékosokra, ebben az ínséges időkben.
Nagyon szívesen a fordításért, ha jól tudom magyarul csak itt olvashat!  Amúgy ha minden jól alakul akkor a hétvégén Lucas Leiva és Titi Camara Twitteres interjúja is fordításra kerül + még egy meglepetés, amit nem árulok el! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2724 Dátum: 2012. április 04. - 18:01:53 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mantal
|
 |
« Válasz #2725 Dátum: 2012. április 04. - 18:03:09 » |
|
Már ki is raktam a @lfchirek twitter oldalra.  Köszönet érte!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2726 Dátum: 2012. április 04. - 18:03:40 » |
|
Oké. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #2727 Dátum: 2012. április 04. - 21:47:56 » |
|
Flanagan tényleg azt nyilatkozta, hogy nem játszik annyit a nagy csapatban mint amennyit megérdemelne? Ha igen, van önbizalma a srácnak 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2728 Dátum: 2012. április 04. - 21:49:45 » |
|
Flanagan tényleg azt nyilatkozta, hogy nem játszik annyit a nagy csapatban mint amennyit megérdemelne? Ha igen, van önbizalma a srácnak  Mondjuk most játszott sorozatban 3 meccset, de előtte jóformán egy percet sem. Szóval igaza van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #2729 Dátum: 2012. április 04. - 21:57:58 » |
|
Ez rendben is van, csak ilyenkor azt szokták mondani, hogy kevesebbet játszom mint szeretnék. A "megérdemelnék" kicsit nagyképűnek hangzik. De ettől még van benne igazság.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|