totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 03:54:39 » |
|
Erről a Riera-ról mit lehet tudni? Megüti a 'pool szintjét, vagy csak olyan " tedd ki, hadd hűljön " típus? Volt értelme leigazolni?
Ezt a kifejezest nem jo szerintem alkalmazni hogy Pool szintu jatekos.Ki az aki Pool szintu?Torres?De o akkoar mankesz szintu is vagy barca szintu vagy barmilyen szintu.Arbeloa?O egy total atlag jatekos.Csinalja a dolgat(igaz mostanaban csak immelammal) azt kesz.de ugyan ez Yossi is vagy akar Babel?Szal ezek hogy ki milyen szintu az total relativ nem? Egybeknet szerintem ez hiogy leigazoltuk ot az utolso ments var lehet.Hiszen nem jott ossze Barry,Downing,Milner,Bentley.Ugye minden aron Rafa a szeleket akarta erositeni remelem belenyult mert nekem ez a Riera gyerek amit lattam a cityben a kalapsz....r kategoria volt.De allitolag az espanyolban igen jol nyomta,de hat azt tudjuk hogy a Pl es a spanyol pontvadaszat eg es fold.Eronlet kemenyseg pontossag stb.... Ahogy mondjak a puding probaja maga az eves.Osszinten szolva en nagyon felek Rieratol remelem nem csak epizod szerepekert vettuk. Amugy igen nagy baj lehet megint a klub hattereben hiszen egesz nyar arrol szolt hogy Barryt megszerezzuk es akkor amikor mar ott volt akkor lefujva mert dragaljak a vezetok.Allitolag a penz megvolt de sokkaltak a jenkik.Inkabb Silvat akartak akira meg arajanlatot sem tettunk.Nevetseges. Arra azert igen kivancsi lennek hogy a tobbi elobbiekben felsorolt jatekosokat miert nem tudtuk megszerezni ha Barryre volt 16 millio a fiokban?! Szerintem hazugsag volt ez az egesz.Bar akkor is ha osszeadjuk hogy jott Robbie 20 ert es Riera 8ert Dossena 7 ert akkor megint nyomtunk egy 35 millios atigazolasi budzset.Ami kurva jol hangzik csak a szelekre nem jott senki akiket vartunk mint a mesiast. Es ha az az ara annak hogy Riera itt lesz nalunk hogy el kell adni Finnant es Pennantet is akkor kurvara utalni fogom a sracot.Mert a mostani arbeloa jatekat tuti hogy felul tudja mulni Finnan is sot.... Szerintem ez a ket jatekos Finnan es Pennant kellene a jobbra legalabb probalnank meg oket ujra mondjuk egymas utani 3 meccsen es ha tenyleg szarok akkor kuka de nem tudom elhinni hogy egy Finnan nem robotolna es szantana fel a palyat ahogy szokta. GO REDS!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 14:08:43 » |
|
Megszuletett a Carlig Cup sorsolasa (asszem szept.22-en rajtol de ez nem 100)
Full draw for Carling Cup third round:
Arsenal v Sheff Utd Brighton or Man City v Derby Burnley v Fulham Portsmouth v Chelsea Blackburn v Everton Rotherham v Southampton Swansea v Cardiff Ipswich v Wigan Stoke v Reading Leeds v Hartlepool Watford v West Ham Man Utd v Middlesbrough Liverpool v Crewe Aston Villa v QPR Sunderland v Northampton Newcastle v Tottenham
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
SlajheR
tizedes

|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. Augusztus 30. - 23:19:38 » |
|
Németh Krisztián egyik legkeményebb riválisától szabadulhat meg Liverpoolban, amennyiben igazak a francia lapértesülések és az ukrán Andrij Voronyin valóban a francia Nantes-hoz igazol. A Kanáriknak szüksége lenne a gólerős támadóra,mivel a szezon eleje ugyanis igen gyengén sikerült a nyáron nagy igazolásokba fogó dél-francia egyletnek. irja a pepsifoci.hu egyik tegnapi cikkében
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 16:51:38 » |
|
Voronyint nem sajnálom, de Finnant igen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2008. Szeptember 02. - 22:24:27 » |
|
Voronyint nem sajnálom, de Finnant igen...
Hat ezzel mindenki igy szerintem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamibalint
Újonc

|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 17:31:55 » |
|
 vagyok azért mert Finnan eligazolt ő volt a a 2. kedvenc védőm Carragher után. Voronin-t kellett volna eladni Finnan-t meg csak kölcsönbe sztem de sajna ezt nem én döntöm el!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2008. Szeptember 05. - 19:03:03 » |
|
 vagyok azért mert Finnan eligazolt ő volt a a 2. kedvenc védőm Carragher után. Voronin-t kellett volna eladni Finnan-t meg csak kölcsönbe sztem de sajna ezt nem én döntöm el!!! Finnan resze volt a Riera ugyletnek.Benne szerepelt o is az ajanlatban.Sajnos...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2008. Szeptember 06. - 21:51:03 » |
|
Én is sajnálom Finnant, főleg akkor, ha Riera nem nyújt értékelhető teljesítményt. Jövő héten a MU ellen talán megmutathat majd valamit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2008. Szeptember 09. - 17:18:24 » |
|
Most, hogy elolvastam mit nyilatkozott Finnan, és hogy milyen körülmények között kellett távoznia az Anfield-ről, meg kell hogy mondjam, csúnyán kibasztak vele. Ez szemétség volt a vezetőség részéről, még akkor is, ha Finnan az elmúlt szezonban ritkán volt kezdő. Tényleg csak áruként kezelik a játékosokat, miközben pontosan olyan játékosokkal csesznek ki, mint Finnan, vagy Hypia. Szemétség.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2008. Szeptember 09. - 19:00:35 » |
|
Engem is megdöbbentett, azt eddig is tudtuk, hogy része volt Riera leigazolásának, de azt nem, hogy nem önként ment, hanem segítettek neki...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2008. Szeptember 09. - 19:11:06 » |
|
Tomoren fereg dolog volt..... Tisztelet jart volna neki.Minimum ugy kellett voilna elbucsusztatni ot es Riiset mint a mankesznal olegunnarsolskjart vagy hogy kell irni a nevet:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2008. Szeptember 09. - 20:43:35 » |
|
Akár tetszik, akár nem a foci egy nagy üzlet. A játékosok meg árucikkek a nagy businessben. Hyypia dologban teljesen igaz: nem volt tisztességes vele a klub. De spec. én nem bánom. Jól fog jönni a bajnokságban jópárszor, arra mérget veszek. Egyébként szerintem azért lesz valami Finnan búcsúztatás is, ha nem is valami puccos meccsen... ...ennyire azért oda szoktak figyelni a klubnál.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 13:36:12 » |
|
Hat bizom benne hogy lesz valami.Es akkor Riisenek is lesz,szerinted?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 15:46:19 » |
|
Igen. Ha más nem tengóznak egyet egy az egybe az anfielden 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2008. Szeptember 10. - 22:36:58 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2008. Szeptember 14. - 20:57:35 » |
|
neketk nem tetszett ez a kuyt,torres páros? szerintem lehetne őket játszatni, a szélen jó lenne babel, benayoun, vagy riera. de mit kezdenénk keane-nel?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2008. Szeptember 15. - 13:45:09 » |
|
neketk nem tetszett ez a kuyt,torres páros? szerintem lehetne őket játszatni, Mikor lattad oket jatszani mostanaban?A mankesz ellen nem is jott be El Nino....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2008. Szeptember 15. - 14:02:06 » |
|
A kérdés jó 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 20:44:22 » |
|
nah mondjuk ebben van valami:D:D de tettszene? nah most egy kicsit beégtem... túl feszült idegállapotban voltam a 3. perc után... de mondjuk belegondolhatnék h. sérült szegény.... nah mindegy, azér kössz az intést, h. egy kicsit bolond vagyok... el kéne mennem egy kivizsgálásra...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2008. Szeptember 16. - 22:57:44 » |
|
Keane-nek több időt adtam volna... Ha 2:2 lett volna, Babelt megölöm 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2008. Szeptember 21. - 17:15:56 » |
|
Hirel kapcsolatban annyit szerintem nem az lesz a bajnok aki legyőzi a Stoke City-t hanem az aki legtöbb pontot szerzi és azok mi leszünk ebben az évben.Főleg azért mert még juniusban nagy pénzt tetem rá 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2008. Szeptember 21. - 19:00:55 » |
|
Akkor úgy kell lennie! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 15:48:03 » |
|
Ian Rush mondja Keanerol:
“So we’re just waiting for that first goal. But I think the supporters are patient. They realise what he’s doing – he’s working hard. I think his work-rate against Manchester United last week was incredible.”
“Peter Crouch, I think it was 17 games before he scored and they were patient with him because they knew what he was doing, he was helping the team, and I think the supporters like that.
“I think it’s the same with Robbie Keane – they realise the amount of work he’s putting in so I think they’re happy with him.”
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2008. Szeptember 22. - 18:25:17 » |
|
Persze, mindenki örül, hogy itt van Keane. Bár szerintem egy szurkoló türelme véges. Hogy most ez a türelem 5 meccs, vagy 17, ez mindegy. Rush érdekes dolgot mond, amikor Crouch-ot hozza fel példának. Crouch ismeretlen játékos volt, mielőtt Liverpoolba került. Keane viszont nem, 24 gólt lőtt az előző szezonban is, szóval egy a mondata nem teljesen OK Rush-nak. Szerintem Rush a legnagyobb, jobb, mint Keane és jobb, mint Crouch 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 00:03:32 » |
|
Szerintem Rush a legnagyobb, jobb, mint Keane és jobb, mint Crouch Ez bizony igy van 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 13:57:34 » |
|
Rushhoz csak egy ember mérhető igazán. Én. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2008. Szeptember 23. - 16:51:01 » |
|
Rushhoz csak egy ember mérhető igazán. Én.  Tévedsz, Kenny nem hasonlítja össze Crouch-ot és Keane-t, tehát sehol sincs   
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 19:45:25 » |
|
A Legendáknak köszönhetjük, hogy a Klubot világszerte tisztelik, és elismerik. A mai futballban már nehezebb " ikonná " válni, ahhoz ma már több kell, mint anno. A teljesítmény, a klubhűség, a pályán, és a pályán kívüli magatartás, a szurkolókkal, a társakkal,és az ellenféllel szembeni tisztelet mellett igazán nagynak, igazi sportembernek kell lenni ahhoz, hogy együtt említhessék a nevét a hajdani Legendákkal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 14:03:50 » |
|
Pontosan azert nem lesz sosem cronaldo,rooney sosem ikon. Ellenben nalunk Gerarrd,Carra mar az.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 09:38:34 » |
|
Ez így van. Rooneynak csak akkor járt volna egy csekélyke tisztelet, ha beváltja az igértetét, és az előző EB után az első edzésen lefejeli c.ronaldot.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|