|
baddog
|
 |
« Dátum: 2008. Február 17. - 11:18:00 » |
|
Észrevételek, javaslatok az oldallal és a fórummal kapcsolatban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Február 17. - 18:19:35 » |
|
Üdv Baddog! Örülök, hogy elindult a fórum, próbálom minél gyakrabban látogatni!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Február 17. - 18:57:20 » |
|
Csak kérni kellett 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Február 19. - 01:27:31 » |
|
Üdv Baddog! Örülök, hogy elindult a fórum, próbálom minél gyakrabban látogatni!
ugyanez.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Február 27. - 18:51:27 » |
|
ja en i csatlakozom az elottem szolokhoz:) Es legyen faszan latogatott es jo sokan irjanak hogy lehesen dumalni  ) HAJRA POOL
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Február 28. - 20:30:05 » |
|
Pontosan ez a baj: kevesen vagyunk...  Pedig nézd meg, mennyi regisztrált tag van, és csak mi vagyunk, akik írunk a fórumba.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Március 06. - 11:58:02 » |
|
T. bádogos!  A friss cikkekről, esetleg hírlevelet küldhetnél. Nem gondolkodsz ezen a megoldáson? Hátha többen lennénk?  Üdv.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Március 06. - 12:07:17 » |
|
Hoppá.....
A cikkek alján esetleg hozzászólást lehessen ejteni. Hirtelen felindulás, mi1más.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Március 06. - 13:00:26 » |
|
Cikkhozzászólás: régebben volt, de senki sem használta. Ugyanez van a fórummal is... Most itt a fórum, ha valakinek véleménye van, ide beírhatja. Hírlevél: fölösleges, van rss. Inkább az a gond, hogy nem elég aktívak az emberek, ezen nem segít sem hírlevél, sem cikkhozzászólás, sem fórum.
Naponta 150 egyedi látogató van, szaz fölött van a regisztráltak száma. Ennek elégnek kellene lennie egy jól működő fórumhoz. Hír mindig van bőven, 2006 novembere óta 1700 cikket raktam fel...
Azt vettem észre, hogy az interaktív elemek közül egyedül a szavazás megy. Jön a látogató, kattint és le van tudva. Nem kell regisztrálni, nem kell körmölni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Március 07. - 17:15:49 » |
|
fiuk en nem tudom, milyen ez a csapat mert meg ujonc vagyok de annyit mondhatok, hogy a tobbi LFC szurkoloi oldalakhoz kepest ez a legnormalisbb. egyszoval KIRALY 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Március 07. - 17:20:20 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Március 07. - 22:59:48 » |
|
Örömmel látom, hogy végre kezdünk gyarapodni. Minél többen írunk a fórumba, annál színvonalasabb lesz, és jó, hogy kezd kialakulni egy igazi kis szurkolói csoport. Csak így tovább!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crassiusee
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Március 14. - 23:09:16 » |
|
Én csak mostanában kezdtem el fórumozni,ennek ellenére már régóta látogatója vagyok a Baddognak. Csak jót mondhatok el erről az oldalról,és kőszőnet érte amiért mindig friss információkkal lát el a kedvenc csapatomról. Csak igy tovább 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
* You'll Never Walk Alone *
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Március 15. - 14:29:38 » |
|
kar, hogy nem tudunk osztodassal szaporodni. szerintem igy is nagyon jo! csak legyen mindenkinek ideje es kedve irogatni
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Március 15. - 15:22:23 » |
|
Inkább legyen egy 8-10 fős mag, aki mindennap, vagy legalábbis gyakran itt van, minthogy lennénk 50-en, akik csak hetente írnának.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crassiusee
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Március 15. - 15:54:59 » |
|
Ne haragudj,de nem mindenkinek van sajna ideje irni,és nem azért mert nem szeretne. De őrűlni kéne annak is,hogy egyre tőbben vagyunk. Ha pedig valakit nem látsz szivesen akkor mond meg neki,és igy csak az marad akit szeretnél
|
|
|
|
|
Naplózva
|
* You'll Never Walk Alone *
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Március 15. - 18:57:31 » |
|
Azt hiszem elértettél valamit....Én annak örülök a legjobban, ha sokan vagyunk. Természetes, hogy vannak akik gyakrabban, vannak akik ritkábban tudnak a fórumra időt szakítani. Ha rosszul fogalmaztam volna az előző hozzászólásomat, és emiatt félreértettél volna valamit, sajnálom, és elnézést érte. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Március 29. - 20:50:15 » |
|
Nem tudtam hova irjam de üdvözlök mindenkit és probálok aktivan résztvenni a forumozásban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. Március 29. - 21:13:32 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Március 30. - 08:31:19 » |
|
Nem tudtam hova irjam de üdvözlök mindenkit és probálok aktivan résztvenni a forumozásban.
Üdvözöllek Carra, örülök, hogy Te is köztünk vagy! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. Március 30. - 08:39:49 » |
|
Van Gerrardunk, Torresünk, kellett már egy Carragher is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. Március 30. - 12:24:03 » |
|
csak egy aprosag, meg lehet hogy csak engem zavar, de: az uj posztokat egy temaban a keken villagito Új hozzászólások ikon jelzi. ha azonban egy teman belul tobb topikban is szuletnek uj posztok, akkor az elso elolvasasa utan visszavalt az ikon szurkere. lehet erteni? :] bar a teman belul a topik mellett is van egy kék "új" ikon tudom, de...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. Március 30. - 12:31:13 » |
|
Értem, mit akarsz mondani, ezt már én is észrevettem. Ha lesz egy kis időm, megnézem, hogy miért lehet. A honlapra kiraktam egy modult, amiben a legfrisseb öt fórum hozzászólás megjelenik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
olil
tizedes

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. Március 30. - 12:55:21 » |
|
Értem, mit akarsz mondani, ezt már én is észrevettem. Ha lesz egy kis időm, megnézem, hogy miért lehet. A honlapra kiraktam egy modult, amiben a legfrisseb öt fórum hozzászólás megjelenik.
jolvan köszi. meg mondom nem para, csak eszrevetel :]
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. Március 30. - 19:29:39 » |
|
Van Gerrardunk, Torresünk, kellett már egy Carragher is  Lassan itt lesz az egész Csapat...szerencsére.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. Március 30. - 23:21:22 » |
|
Van egy játék az a neve TRAVIAN ott is carragher vagyok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. április 08. - 20:20:20 » |
|
koszi "baddog" a mindennapi friss hireket. csak igy tovabb! (nem nyalok!!!!!) csak egyszeruen koszi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. április 08. - 20:23:25 » |
|
koszi "baddog" a mindennapi friss hireket. csak igy tovabb! (nem nyalok!!!!!) csak egyszeruen koszi.
  Az a baj, hogy néha sajnos dolgoznom is kell és akkor kevesebb idő jut az oldalra...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stevie G
tizedes

|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. április 08. - 22:57:16 » |
|
Liverpool 4 - 2 Arsenal Ha majd már meglesz az összefoglaló videó lécci tegyétek fel!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. április 08. - 23:16:20 » |
|
Liverpool 4 - 2 Arsenal Ha majd már meglesz az összefoglaló videó lécci tegyétek fel!!!
OK, videókkal úgyis adós vagyok a West Ham meccs óta.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|