|
baddog
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. április 09. - 20:00:05 » |
|
Liverpool 4 - 2 Arsenal Ha majd már meglesz az összefoglaló videó lécci tegyétek fel!!!
Kiraktam a hiányzó videókat (még a MU-Liverpool nincs fent), a Liverpool - Arsenal itt van: Videó: Liverpool - Arsenal 4-2
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. Május 27. - 09:39:56 » |
|
Sziasztok, sikerült megszerezni a liverpool.hu domaint, az oldal elérhető a http://www.liverpool.hu és a http://liverpool.hu címen is. Ha lesz egy kis időm, akkor átpakolom az oldalt a liverpool.hu-ra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. Július 29. - 13:21:41 » |
|
helo! baddog-nak írnám, hogyha jól hallottam, akkor egy 18 éves fiatal bal-vagy jobb oldali védő érkezett, MENDY, a MURCIA DEPORTIVO-tól. nem vagyok benne biztos, én csak olvastam. ha gondolod nézz utána, és ha igazam van, akkor írd ki, vagy amit akarsz
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2008. Július 29. - 13:44:50 » |
|
Szia, köszi, de már kint van az oldalon (július 23.): Spanyol fiatal a LiverpoolbanAzért nincs kint az "Érkező játékosok" dobozban, mert nem az első csapat keretéhez jött, hanem a tartalékokhoz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2008. Július 29. - 14:56:23 » |
|
bocsi. bár rég vok pool-drukker, az oldaladra a napokban akadtam. nem olvastam vissza. nem tudtam, h. a tartalék-ba jött. de ha már így van adja magát a kérdés: nézzük pl. az arsenalt. majdnem minden játékosuk 20 alatt van, és a nagy csapattal játszik, kezdőként . például valami alkalmi svájci "válogatott" ellen bendter 4-et vágott tegnap. mi miért nem tudjuk ezeket a fiatalokat berakni a nagycsapataba. lehet h. tévedek, de fiatalok ott jobban fejlődhetnének. elvégre "teher alatt nő a pálma" nincs igazam? am. szerintem én is írok maj mindennap mikor tudok, mer nagyon tetszik az oldal. végre egy normális liverpool-lal foglalkozó oldal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2008. Augusztus 11. - 16:35:15 » |
|
gratula a szerkesztő(k)nek. eddig csak az lfchungary oldalt ismertem. ez sokkal jobb legfőképpen a naprakészsége miatt is! csak így tovább!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2008. Augusztus 11. - 19:18:16 » |
|
Köszi, jókor írod, most megyek nyeralni  De azért lesznek fent hírek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2008. Augusztus 11. - 19:38:42 » |
|
Ejnye doggy!Most jottel vissza a kis csaladoddal nem? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2008. Augusztus 21. - 11:03:02 » |
|
én is nyaraltam, de most értem haza, végre tok írni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2008. Augusztus 21. - 13:56:27 » |
|
Na az yoo,akkor minden helyre fog allni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2008. Augusztus 22. - 16:35:07 » |
|
jah , és ha már akkor megkérdezném azt, h. nem tudjA VALAKI, HOGYAN LEHETNE (( ÉS HOL)) A LIÉGE-POOL VISSZAVÁGÓT.. NAGYOT SEGÍTENE VALAKI.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2008. Augusztus 22. - 16:42:03 » |
|
Ez engem is érdekelne... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2008. Augusztus 24. - 21:54:03 » |
|
nah anfield, úgy látszik majd a tv2 teletexen kell olvasom...-.-'
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xeetu
tizedes

|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 00:09:37 » |
|
Hy rio a www.myp2p.eu oldalon ingyen lehet focit nézni. Ott a világ minden közvetitett sportesményét nézheted külföldi tv-ken csak annyit kell tenni h letöltöd a sopcast progit. Itt még reggelni se kell csak az oldalon kikeresed a mecset és rányomsz egy oan tv-re ami sopcasttal nézhető. Bebufferel oszt aggyad neki... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Egyesek szerint a futball élet és halál kérdése. Ezzel nem értek egyet. Annál sokkal, de sokkal fontosabb."
|
|
|
SlajheR
tizedes

|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 01:06:59 » |
|
kössz szépen az infót!! ezt én se tudtam!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2008. Augusztus 25. - 21:54:06 » |
|
ez az oldol nagyon jo, csak mostanaban eleg gyengen megy a SopCast, pl. a boro. elleni merkozes nem is ment egyalltalan, csak egy gyenge mediaplayer(justintv) jott be. ha mindenki haza kerul es tobben nezik akkor jol megy. amugy meg vagyok elegedve vele. megeri kiprobalni
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2008. Augusztus 26. - 04:55:47 » |
|
Toltsetek le a TVU playert.Azzal lehet nezni meccseket.Ott neztem a boro elleni meccset es egyaltalan nem akadt a kep folyamatos volt. Nekem is tele volt a mindenem ezekkel a netes adokkal de ez komolyan jo.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 10:45:32 » |
|
kössszi xeetu, mst nézem meg oldalt... am carra', ez egy ac milanos oldal?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 11:40:17 » |
|
de melyik adón adják a pool mecscseit?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rio3
tizedes

|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2008. Augusztus 29. - 13:01:38 » |
|
a másik gondom:
a képem, ilyen rószaszín, kockás... nem tudjátok mien progival lhetene jobb a képőminőség? directz x.?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2008. December 04. - 15:00:39 » |
|
Töröltem pár olyan felhasználót, akik nem jelentkeztek be még soha. Januárban az összes olyan felhasználót törlöm, aki még nem szólt hozzá egyszer sem. Olvasni regisztráció nélkül is lehet a fórumot, azért nem kell regisztrálni. Már 270 felhasználó volt a rendszerben, de csak 40-50 az aktívak száma.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2008. December 04. - 17:21:49 » |
|
Csak kerdem hogy amugy az terheli a rendszert?Vagy miert kell torolni?Vagy csak az karacsony elotti nagy takaritas?  Amugy persze nem is ertem hogy miert regelnek ha nem folynak bele a forumeletbe.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2008. December 04. - 17:40:00 » |
|
Csak kerdem hogy amugy az terheli a rendszert?Vagy miert kell torolni?Vagy csak az karacsony elotti nagy takaritas?  Amugy persze nem is ertem hogy miert regelnek ha nem folynak bele a forumeletbe. Nem terheli, ez nem olyan hatalmas adatmennyiség, a hsz-ed második fele áll közel az igazsághoz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2008. December 04. - 18:13:22 » |
|
Akkor gyorsan hozzászólok! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2008. December 05. - 02:02:05 » |
|
Ja nem is gratulaltam meg az uj dizajnhoz.Cool lett nagyon,jo ,szep ,attekintheto,csak igy tovabb a 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2008. December 05. - 08:39:56 » |
|
Már ideje volt, hogy kész legyen, mert május óta készültem rá, de sosem volt időm 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2008. December 05. - 11:13:31 » |
|
Lassú volt, fél órát késtél   Segíts...jaj...töröln...rendsze....áááááá...viszlá.... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #59 Dátum: 2008. December 06. - 08:19:11 » |
|
Szevasztok! Én most regeltem be, de egyből hozzá is szólok  Már régóta olvasom az oldalt és hírek is igényesek valamint az új kinézet is tetszik 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|