|
Carragher
|
 |
« Dátum: 2008. Június 08. - 10:07:13 » |
|
Degen nem játszott a svájci válogatotban tegnap. Vajon miért? 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2008. Június 08. - 10:09:06 írta Carragher »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Június 08. - 10:11:45 » |
|
Ő az új igazolásunk? Akkor én is megnéztem volna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Június 08. - 11:24:55 » |
|
Nem játszott. Nevezve volt, de Lichtsteiner játszott a posztján. Lehet, hogy Lichtsteinert kellett volna megvenni? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Június 09. - 18:32:59 » |
|
Ma nagyon jónak igérkezik a Holland-Olasz. Ez a Francia-Román nem jön be nekem .(eddig 33 perc) Eddig a legjobb eddig a Német meccs volt de remélem lesz jobb is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Június 09. - 20:19:04 » |
|
Szerintem is jól játszottak a németek. Az első félidő egész jó volt, meg az utolsó 20 perc.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SlajheR
tizedes

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Június 10. - 08:12:03 » |
|
hellóóó!!!! nembleszek net közelben holnap meg holnapután ezért megirom ide a tippjeimet remélem elfogadjátok!! holnap: Csehország-Portugália 1:2 (0:1) Svájc-Törökország 1:2 (0:0)
csütörtök: Horvátország-Németország: 1:3 (1:1) Ausztria-Lengyelország 0:1 (0:0)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Június 10. - 12:00:14 » |
|
Persze, ha kész a topic, akkor átrakom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Június 10. - 16:21:22 » |
|
Azt irták hogy a Holland gól szabályos volt nekem tök mindegy örülök hogy kikaptak a digok. Ma Torres lő egy gólt és Hali.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Június 10. - 17:02:48 » |
|
Hát én sem sírtam miatta   Egri Viktor meg egy állat...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Június 11. - 17:36:05 » |
|
Nagyon tetszet a tegnapi Spanyol meccs végeredménye maga meccs picit lassu volt de az eredmény önmagáért beszél.Villa kiment megköszöni Torresnak a cserepadhoz a harmadik gól után arra gondoltam milyen jó lenne ez a páros együt a Liverpoolban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Június 11. - 17:40:31 » |
|
Neztem a hollandok meccset es nagyon kivancsi voltam Kuyt jatekara.De semmi valtozas nala ugyanugy nem tud atvenni labdakat mint nalunk.Minden szinte elpattan tole vagy 2-3 meterre.Ha ezen tudna valtoztatni akkor talan tetszene a jateka.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Június 14. - 15:22:05 » |
|
Azért Kuytra egy szót sem szólhat senki  Első meccsen két gólpassz, második meccsen egy gól, ráadásul az első gól. Kíváncsi leszek, hogy Degen bemutatkozik-e egyáltalán a svájciaknál...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Június 15. - 09:45:21 » |
|
Biztos nem ez igy nem valami nagy vétel volt. DE Torres arról csak dicshimnuszokat tudok mondani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Június 15. - 13:59:54 » |
|
Én azt sajnálom, hogy Alonso nem, vagy csak ritkán kap lehetőséget. Pedig ő JOBB, mint Fabregas...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Június 15. - 16:38:22 » |
|
nem varhatjuk, hogy minden lfc. jatekos kezdo legyen es meg golt is szerezzen! nem kell elfogultnak lenni. a klub az klub, a valogatott az valogatott.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Június 15. - 23:05:35 » |
|
Persze, igazad van, de pl. Alonso tényleg kaphatna több lehetőséget. Kuyt és Torres fix csapattag, Reináról tudtuk, hogy csak ülni fog Casillas mögött a padon (bár remélem, hogy a görögök ellen ő véd majd). Arbeloáról meg sejtettük, hogy - mint ahogy Liverpoolban is - csak kiegészítő ember lesz. Babel sajnos megsérült az Eb előtt.
Számomra Degen csalódás kicsit. Ha már leigazoltuk, jó lett volna látni az Eb-n, de egyetlen percet sem játszott.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Június 21. - 12:19:47 » |
|
Ezzeknek a törököknek nagyon nagy szerencséjük van de ez megszakad a Németek ellen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Június 21. - 20:40:12 » |
|
nem vennek ra merget 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Június 26. - 19:15:06 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. Június 27. - 05:44:58 » |
|
Ha a spanyolok ezt a jatekot hozzak a donton akkor szerintem tutira megverik a nemeteket!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. Június 27. - 13:09:27 » |
|
Remélem nem.... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. Június 27. - 23:10:10 » |
|
Nagydarab Német védők mellet Tores fickándozni fog. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. Június 28. - 09:24:58 » |
|
Eddig nem sok mindent csinált, ne is villogjon a Csapaton kívül máshol.... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. Június 28. - 14:17:25 » |
|
En is abban remenykedem hogy a spanyolok elverik a svabokat!Nem csipazom oket....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. Június 28. - 17:16:29 » |
|
Ha nem lenne 4 liverpooli a spanyol keretben, akkor (Anglia híján) a németeknek szurkolnék  De így a spanyoloknak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. Június 28. - 17:27:11 » |
|
Nem tudom miert de abszolut erdektelen szamomra a nemet foci.Unalmas nagyon.Regen a Bremen volt a csapatom de az is csak Lisztes miatt:)A nemetek kozul talan egyedul Lhamot tudnam elkepzelni nelunk vagyis pontosabban o az egyetlen akinek tetszik a jateka.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. Június 28. - 18:01:38 » |
|
Világéletemben utáltam az olasz, és a spanyol futballt. Ezen nem változtat az sem, hogy Liverpooli van a Spanyol keretben. Ami pedig az unalmas Bundesligát illeti, ajánlom, ha elkezdődik a 2008-09-es szezon, nézz meg egy meccset, és hasonlítsd össze egy spanyol bajnokival. Meg fog változni a véleményed! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. Június 28. - 18:09:27 » |
|
A nemetek kozul talan egyedul Lhamot tudnam elkepzelni nelunk vagyis pontosabban o az egyetlen akinek tetszik a jateka.
Azért Schweinsteiger is jól játszik ezen az Eb-n.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. Június 28. - 18:21:15 » |
|
En ugy vagyok schweinsteigerrel hogy ha jo napot fog ki akkor jatszik jol.Mondjuk a bajnoksagokrol meg annyit hogy kinek milyen foci jon be.Melyik stilus.Reszemrol a technikas focit tartott eloterben az erdekel inkabb.A spanyol bajnoksagot sem kovetem annyira de az biztos hogy elobb megnezek egy villarealvs valenciat mint mondjuk egy dortmund vs herhat.Amit mindig figyelemmel kiserek az a premier liga de ez nem veletlen es a masik nagy kedvencem az argentin pontvadaszat.Hala istennek itt floridaba erre lehetoseg is van mert minden vasarnap egy-ket argentin meccset adnak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|