Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 01:17:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A csapatod mindent elmond rólad  (Megtekintve 417 alkalommal)
Einkmann
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #30 Dátum: 2011. November 10. - 18:04:57 »

Én is próbáltam berakni képet de nem sikerült. Szép gyűjtemény, nekem is mind megvan ezek közül, van amiből több is Mosolyog Sőt mindből van hosszú ujjúm is, kivéve a Carlsberges feketéből. Sehol se találok olyat eladót értelmes áron. Nemrég volt fenn Vaterán egy, de Torres volt a hátán, így nem kellett Mosolyog

Valaki észrevette (rajtam kívül), hogy van fenn új hír? Ja én azért láttam mert én írtam. Bibííí Vigyorog

én észrevettem, hogy van új hír, örülök neki  Kacsint
Naplózva

"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
Petee
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #31 Dátum: 2011. November 10. - 18:10:17 »

Na bár nem túl jól, de csak sikerült feltennem. Igaz ez nem a teljes gyűjtemény, mert egy most is rajtam van, Mosolyog kettő pedig mosásban.
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 10. - 18:11:55 írta S.Gerrard » Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #32 Dátum: 2011. November 10. - 18:12:40 »

Megcsináltam, hogy látható legyen. Amúgy szép kis gyűjtemény.
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #33 Dátum: 2011. November 10. - 18:13:43 »

Én is próbáltam berakni képet de nem sikerült. Szép gyűjtemény, nekem is mind megvan ezek közül, van amiből több is Mosolyog Sőt mindből van hosszú ujjúm is, kivéve a Carlsberges feketéből. Sehol se találok olyat eladót értelmes áron. Nemrég volt fenn Vaterán egy, de Torres volt a hátán, így nem kellett Mosolyog

Valaki észrevette (rajtam kívül), hogy van fenn új hír? Ja én azért láttam mert én írtam. Bibííí Vigyorog

én észrevettem, hogy van új hír, örülök neki  Kacsint
Ma lehet hogy nem lesz több hír, de hétvégén rakatok fel egy-kettőt.  Mosolyog
Naplózva

You'll Never Walk Alone!
torokgabi
tizedes
**

Profil megtekintése WWW
« Válasz #34 Dátum: 2012. április 13. - 15:01:59 »

Most néztem, tényleg nagyon jó!
A Liverpool abszulute illik rám, mint itt a fórumon szinte mindenkire, A Juvést meg elküldtem a legjobb gyerekkori haveromnak aki megszállott Olasz drukker volt, (kitartására jellemző, hogy 84-ben AS Roma, 85-ben Juventus, majd  később Milan drukker lett!)
Naplózva

Liverpool forever!
Liverpoolfan94
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: 2012. április 13. - 15:12:22 »

A Liverpool abszulute illik rám, mint itt a fórumon szinte mindenkire, A Juvést meg elküldtem a legjobb gyerekkori haveromnak aki megszállott Olasz drukker volt, (kitartására jellemző, hogy 84-ben AS Roma, 85-ben Juventus, majd  később Milan drukker lett!)
Mind a hármat elkaptuk már legalább egyszer,kérdezd meg,hogy nem akar-e egészen véletlenül Liverpool-szurkoló lenni?
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #36 Dátum: 2012. április 13. - 15:19:56 »

Mind a hármat elkaptuk már legalább egyszer,kérdezd meg,hogy nem akar-e egészen véletlenül Liverpool-szurkoló lenni?
Nem kellenek ilyen divat drukkerek!
Naplózva

You'll Never Walk Alone!
torokgabi
tizedes
**

Profil megtekintése WWW
« Válasz #37 Dátum: 2012. április 13. - 15:29:16 »

Tudom, és nagyon bosszantott mikor a Heyselben Diana áldásos tevékenységének köszönhetően kikaptunk, és a Juve győzelmet állandóan felemlegette!
Ráadásul sokáig revansra sem volt lehetőség (a kitiltás miatt), de aztán 2002, meg 2005 (Főleg) kárpótolt érte!
Naplózva

Liverpool forever!
Liverpoolfan94
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #38 Dátum: 2012. április 13. - 16:07:43 »

Nem kellenek ilyen divat drukkerek!
Akkor törölve az egész hadművelet.
Naplózva
Liverpoolfan94
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #39 Dátum: 2012. április 13. - 16:08:37 »

Tudom, és nagyon bosszantott mikor a Heyselben Diana áldásos tevékenységének köszönhetően kikaptunk, és a Juve győzelmet állandóan felemlegette!
Ráadásul sokáig revansra sem volt lehetőség (a kitiltás miatt), de aztán 2002, meg 2005 (Főleg) kárpótolt érte!
Na az Anfield Roadon rendezett meccs különösen jó volt.
Naplózva
torokgabi
tizedes
**

Profil megtekintése WWW
« Válasz #40 Dátum: 2012. április 13. - 19:30:24 »

Most igazából nem is néznek "hülyének" az LFC rajongásom miatt, (de mi más is lehettem volna, midőn 1980-ban elolvastam Tandori Dezső Nagy Gombfocikönyvét), sokkal inkább 85 után! Maradtak a Népsport, meg a Képes Sport, és Labdarúgás c. magazin cikkjei, és legközelebb csak pont egy Everton elleni 1989-es FA kupa döntőn szerepelt csapat a TV-ben! (hála Vitray Tamásnak- Az MTV adta a döntőt!)  http://www.youtube.com/watch?v=WnGss1LdmNo
Aztán sokáig megint néma csend!
2008 viszont csúcs volt, szinte minden bajnoki az Eurosport2-ön, a BL meg a Viasat3-on, Tv6-on!!!!
Naplózva

Liverpool forever!
Oldalak: 1 [2]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!