|
Einkmann
|
 |
« Dátum: 2011. November 07. - 18:34:53 » |
|
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:54:53 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2011. November 07. - 18:43:25 » |
|
Ez jó.  A mankos is hatalmas.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:55:12 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2011. November 07. - 18:59:50 » |
|
Ez jó.  A mankos is hatalmas. A city-s a kedvencem 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:55:36 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2011. November 07. - 19:32:41 » |
|
Ez jó.  A mankos is hatalmas. A city-s a kedvencem  A Tottenham se rossz 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:55:23 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2011. November 07. - 19:43:45 » |
|
Ez jó.  A mankos is hatalmas. A city-s a kedvencem  A Tottenham se rossz  A Citysen én sírva röhögtem. A többit még nem nagyon olvastam el. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:55:48 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2011. November 07. - 19:51:24 » |
|
Ebbe amúgy van valami, mivel volt egy osztálytársam aki Bayern München és Inter szurkoló, és mintha az Ő személyiségéről olvastam volna.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:56:28 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2011. November 08. - 16:49:48 » |
|
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:56:44 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2011. November 08. - 18:02:45 » |
|
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:57:58 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2011. November 08. - 19:48:33 » |
|
Én meg onnan szépen áthelyezem az Általános társalgóba. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 08. - 19:57:44 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2011. November 08. - 19:59:35 » |
|
Életembe először csináltam ilyet, DE SIKERÜLT. (Remélem Baddog látja, hogy nem volt nagy hiba engem moderátorrá 'előléptetni'.  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2011. November 08. - 21:10:46 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2011. November 08. - 22:01:23 » |
|
Énrám a Liverpoolon kívül:Inter,Lazio,és egy kicsit a Bayern meg a Valencia is. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2011. November 08. - 22:18:21 » |
|
Énrám a Liverpoolon kívül:Inter,Lazio,és egy kicsit a Bayern meg a Valencia is.  Sikeres ember vagy? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2011. November 09. - 07:21:30 » |
|
Énrám a Liverpoolon kívül:Inter,Lazio,és egy kicsit a Bayern meg a Valencia is.  Sikeres ember vagy?  Azt nem mondanám,azt mondtam,hogy csak bizonyos részek igazak rám ezekből. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2011. November 09. - 07:58:14 » |
|
Énrám a Liverpoolon kívül:Inter,Lazio,és egy kicsit a Bayern meg a Valencia is.  Sikeres ember vagy? Azt nem mondanám,azt mondtam,hogy csak bizonyos részek igazak rám ezekből.  Ha nem vagy sikeres, akkor mankos vagy. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2011. November 09. - 15:22:43 » |
|
Énrám a Liverpoolon kívül:Inter,Lazio,és egy kicsit a Bayern meg a Valencia is.  Sikeres ember vagy? Azt nem mondanám,azt mondtam,hogy csak bizonyos részek igazak rám ezekből.  Ha nem vagy sikeres, akkor mankos vagy.  Akkor lőjetek le,tagadjatok ki,küldjetek átnevelő táborba,nem akarok egy kicsit se a mancok szurkolóira hasonlítani,habár értem el kisebb sikereket az életemben,de nem világmegváltóakat. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2011. November 09. - 16:06:21 » |
|
Énrám a Liverpoolon kívül:Inter,Lazio,és egy kicsit a Bayern meg a Valencia is.  Sikeres ember vagy? Azt nem mondanám,azt mondtam,hogy csak bizonyos részek igazak rám ezekből.  Ha nem vagy sikeres, akkor mankos vagy.  Akkor lőjetek le,tagadjatok ki,küldjetek átnevelő táborba,nem akarok egy kicsit se a mancok szurkolóira hasonlítani,habár értem el kisebb sikereket az életemben,de nem világmegváltóakat.  Kis siker is siker, szóval nem vagy mankos. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2011. November 09. - 17:27:20 » |
|
Énrám a Liverpoolon kívül:Inter,Lazio,és egy kicsit a Bayern meg a Valencia is.  Sikeres ember vagy? Azt nem mondanám,azt mondtam,hogy csak bizonyos részek igazak rám ezekből.  Ha nem vagy sikeres, akkor mankos vagy.  Akkor lőjetek le,tagadjatok ki,küldjetek átnevelő táborba,nem akarok egy kicsit se a mancok szurkolóira hasonlítani,habár értem el kisebb sikereket az életemben,de nem világmegváltóakat.  Kis siker is siker, szóval nem vagy mankos.  Hála a magasságos Istennek( Robbie Fowlernek). 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2011. November 09. - 18:49:51 » |
|
Rám a Liverpool-os rész tökéletesen illik. Ha egy társaságban felmerül a foci és én benyögöm, hogy a Poolnak szurkolok, kb mindenki úgy reagál, hogy: Kinek?? Jók voltak valamikor. Miért egy kiscsapatnak?  Ilyenkor ha van kedvem felhomályosítom őket az elért eredményeinkről, ha nincs, akkor csak elküldöm őket az anyjukba.   Nálam is ez a helyzet. Sajnos már nem tudok azzal büszkélkedni, hogy Anglia legsikeresebb csapata. A második legsikeresebb meg sz*rt sem ér megmondta Shanly.  ,,Ha első vagy, akkor első vagy. Ha második vagy, akkor senki sem vagy.''
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2011. November 09. - 20:28:05 » |
|
Rám a Liverpool-os rész tökéletesen illik. Ha egy társaságban felmerül a foci és én benyögöm, hogy a Poolnak szurkolok, kb mindenki úgy reagál, hogy: Kinek?? Jók voltak valamikor. Miért egy kiscsapatnak?  Ilyenkor ha van kedvem felhomályosítom őket az elért eredményeinkről, ha nincs, akkor csak elküldöm őket az anyjukba.  Ti meg egy néhány ember más fórumokról és a családom:Ők tudják,hogy Liverpool-szurkoló vagyok,a haverjaim szerencsére nem.  És ez jól van így.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2011. November 09. - 22:14:04 » |
|
Rám a Liverpool-os rész tökéletesen illik. Ha egy társaságban felmerül a foci és én benyögöm, hogy a Poolnak szurkolok, kb mindenki úgy reagál, hogy: Kinek?? Jók voltak valamikor. Miért egy kiscsapatnak?  Ilyenkor ha van kedvem felhomályosítom őket az elért eredményeinkről, ha nincs, akkor csak elküldöm őket az anyjukba.  Ti meg egy néhány ember más fórumokról és a családom:Ők tudják,hogy Liverpool-szurkoló vagyok,a haverjaim szerencsére nem.  És ez jól van így. Hát nekem a haverjaim, tanáraim..... tudják hogy Poolos vagyok. Van 9 db póló, 4 pulcsi, 1 kabát, 3 zokni, 1 alsógatya, 4 sapka és egy kesztyű.  Szóval akaratlanul is tudja rólam mindenki, hogy Liverpool az én csapatom. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2011. November 10. - 06:59:52 » |
|
Rám a Liverpool-os rész tökéletesen illik. Ha egy társaságban felmerül a foci és én benyögöm, hogy a Poolnak szurkolok, kb mindenki úgy reagál, hogy: Kinek?? Jók voltak valamikor. Miért egy kiscsapatnak?  Ilyenkor ha van kedvem felhomályosítom őket az elért eredményeinkről, ha nincs, akkor csak elküldöm őket az anyjukba.  Ti meg egy néhány ember más fórumokról és a családom:Ők tudják,hogy Liverpool-szurkoló vagyok,a haverjaim szerencsére nem.  És ez jól van így. Hát nekem a haverjaim, tanáraim..... tudják hogy Poolos vagyok. Van 9 db póló, 4 pulcsi, 1 kabát, 3 zokni, 1 alsógatya, 4 sapka és egy kesztyű.  Szóval akaratlanul is tudja rólam mindenki, hogy Liverpool az én csapatom.  Ha már itt tartunk, nekem kb 20 db mezem van (lehet több) és itthon kizárólag ebben vagyok hajlandó lenni. A család már beletörődött. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2011. November 10. - 16:07:40 » |
|
Rám a Liverpool-os rész tökéletesen illik. Ha egy társaságban felmerül a foci és én benyögöm, hogy a Poolnak szurkolok, kb mindenki úgy reagál, hogy: Kinek?? Jók voltak valamikor. Miért egy kiscsapatnak?  Ilyenkor ha van kedvem felhomályosítom őket az elért eredményeinkről, ha nincs, akkor csak elküldöm őket az anyjukba.  Ti meg egy néhány ember más fórumokról és a családom:Ők tudják,hogy Liverpool-szurkoló vagyok,a haverjaim szerencsére nem.  És ez jól van így. Hát nekem a haverjaim, tanáraim..... tudják hogy Poolos vagyok. Van 9 db póló, 4 pulcsi, 1 kabát, 3 zokni, 1 alsógatya, 4 sapka és egy kesztyű.  Szóval akaratlanul is tudja rólam mindenki, hogy Liverpool az én csapatom.  Ha már itt tartunk, nekem kb 20 db mezem van (lehet több) és itthon kizárólag ebben vagyok hajlandó lenni. A család már beletörődött.  Nekem csak 10.  (Nem fért fel mind a falra, és a képről is lemaradt egy.  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2011. November 10. - 17:07:01 » |
|
komoly kis gyűjtemény  , szerepel rajtuk név? ha igen akkor kié? kapusmezed van? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2011. November 10. - 17:13:27 » |
|
Rám a Liverpool-os rész tökéletesen illik. Ha egy társaságban felmerül a foci és én benyögöm, hogy a Poolnak szurkolok, kb mindenki úgy reagál, hogy: Kinek?? Jók voltak valamikor. Miért egy kiscsapatnak?  Ilyenkor ha van kedvem felhomályosítom őket az elért eredményeinkről, ha nincs, akkor csak elküldöm őket az anyjukba.  Ti meg egy néhány ember más fórumokról és a családom:Ők tudják,hogy Liverpool-szurkoló vagyok,a haverjaim szerencsére nem.  És ez jól van így. Hát nekem a haverjaim, tanáraim..... tudják hogy Poolos vagyok. Van 9 db póló, 4 pulcsi, 1 kabát, 3 zokni, 1 alsógatya, 4 sapka és egy kesztyű.  Szóval akaratlanul is tudja rólam mindenki, hogy Liverpool az én csapatom.  Ha már itt tartunk, nekem kb 20 db mezem van (lehet több) és itthon kizárólag ebben vagyok hajlandó lenni. A család már beletörődött.  Nekem csak 10.  (Nem fért fel mind a falra, és a képről is lemaradt egy.  ) Én is próbáltam berakni képet de nem sikerült. Szép gyűjtemény, nekem is mind megvan ezek közül, van amiből több is  Sőt mindből van hosszú ujjúm is, kivéve a Carlsberges feketéből. Sehol se találok olyat eladót értelmes áron. Nemrég volt fenn Vaterán egy, de Torres volt a hátán, így nem kellett 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2011. November 10. - 17:20:57 írta Petee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2011. November 10. - 17:36:38 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2011. November 10. - 17:41:32 » |
|
Én is próbáltam berakni képet de nem sikerült. Szép gyűjtemény, nekem is mind megvan ezek közül, van amiből több is  Sőt mindből van hosszú ujjúm is, kivéve a Carlsberges feketéből. Sehol se találok olyat eladót értelmes áron. Nemrég volt fenn Vaterán egy, de Torres volt a hátán, így nem kellett  Képet úgy lehet berakni, hogy feltöltöd valahova (pl.: http://kepkezelo.com/) és ott kiadja a kép linkjét, azt pedig ide bemásolod. Amúgy viszonylag olcsón angol használt ruha boltban lehet kapni mezeket, (1500-2000 FT) nekem is onnan van pár. Valaki észrevette (rajtam kívül), hogy van fenn új hír? Ja én azért láttam mert én írtam. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2011. November 10. - 17:55:48 » |
|
Én is próbáltam berakni képet de nem sikerült. Szép gyűjtemény, nekem is mind megvan ezek közül, van amiből több is  Sőt mindből van hosszú ujjúm is, kivéve a Carlsberges feketéből. Sehol se találok olyat eladót értelmes áron. Nemrég volt fenn Vaterán egy, de Torres volt a hátán, így nem kellett  Képet úgy lehet berakni, hogy feltöltöd valahova (pl.: http://kepkezelo.com/) és ott kiadja a kép linkjét, azt pedig ide bemásolod. Amúgy viszonylag olcsón angol használt ruha boltban lehet kapni mezeket, (1500-2000 FT) nekem is onnan van pár. Valaki észrevette (rajtam kívül), hogy van fenn új hír? Ja én azért láttam mert én írtam.  Ez még nem jutott eszembe, pedig tele a város angol turikkal. Bár kicsi az esély, hogy a fekete h.ujjú Liverpool mezből van eladó, de ki tudja.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|