Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 01:03:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: [1] 2 3 ... 5
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ferencváros  (Megtekintve 6389 alkalommal)
Carragher
Laktanyaparancsnok
százados

Profil megtekintése WWW
« Dátum: 2008. Május 02. - 18:35:58 »

Crouch maradna akkor szerintem jövőre több lehetőséget kapna.Csak biztos elfogyot a türelme mint a fradi szurkolóknak a Kecskemét mecs után... Mosolyog
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2008. Május 02. - 19:01:34 »

Közben azért tetszett, amikor a Kecskemét gólja után azt kiabálták, hogy még-még-még-ennyi-nem-elég, meg a hajrában is jó volt a Szép volt, fiúk! MosolyogMosolyog
Naplózva
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2008. Május 02. - 19:34:16 »

Mivel nem messze lakom Szolnoktól, nem a Fradinak szurkoltam. EZ a Fradi nem NB 1-es szintű csapat. Szép volt Kecskemét!
Naplózva

" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! "  ( Steven Gerrard )
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2008. Május 02. - 20:04:20 »

Miert van olyan hogy nbI-es szint:))
Lenyegtelen hogy az magyar profi csapat jatszik mondjuk balmazujvarossal annyira megszenved mint mondjuk az mtk-a honveddel:))
Csengettek mar sajnos reg a magyar focinak!!!
Ez a ket csapat ami izgatott mindik a z LFC es Fradika!Meg mindig kovetem mi ujsag van a csapat korul de eleg szomoru!!
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2008. Május 02. - 20:26:13 »

Nyáron új keret érkezik, ez majdnem biztos. Ráadásul csak a Szolnok marad ellenfélnek. Számomra az a felfoghatatlan, hogy eddig az volt a baj, hogy nincs pénz. Áprilisban megkötötték a szerződést az angolokkal, elvileg rendben van anyagilag minden játékos, játék mégsincs...
Ja, a fentiek a Ferencvárosra vonatkoznak Mosolyog
Naplózva
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2008. Május 02. - 20:59:18 »

Szerintem amilyen jogtalanul zárták ki a csapatot (Fradi), olyan érdemtelenül vissza is kerül jövőre az NB1-be. Visszalépésrekre gondolok esetleg.
Bár ezzel a csapattal nem lesz könnyü bennt is maradni. Szomorú
Ott a Juventus példája, aki minusz pontokkal simán visszakerült a Seria A-ba, valahogy így illett volna másik szeretett csapatomnak is.

Lassan lehetne egy Fradi topik is, mert ezt eloffoljuk. Mosolyog
Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2008. Május 02. - 22:05:44 »

Ez igen, máris van Fradi topik!!! Ennyire onlinenak lenni!!! Vigyorog
Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2008. Május 03. - 04:55:24 »

Na akkor van mas kozos vonalunk is!!!Hat igen a gyerekkoromaz Ulloin volt:)1983-84-tol fertozodtem meg ezzel a zold virussal es egyszeruen semmi sem hoz ki belole:)Kovettem oket mindenhova kulfold ahova csak lehetett annak ellenere hogy 80-ota ujpesten laktam:)Pontosabban meg mindig igaz most egy 5 eve mar nem.
De az amiket ott ateltem semmi sem potolja nem is erdekel hogy most mindenki szidja a Fradikat.
Ez orok szerelem marad az biztos!
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2008. Május 03. - 08:20:59 »

Olvasva a beírásaidat a legtöbb dologban hasonló a véleményünk, mint kiderült az izlésünk is. Kacsint
1 karizmatikus kérdés (Benitez) megitélésében különbözünk, de abban nagyon. Vigyorog
Ezt egyáltalán nem tartom negatívumnak, sőt...
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 19:54:27 »

A regi odoket juttatja eszembe:)

Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 19:58:33 »

Nagyon sajnalom hogy kikaptunk hazai palyan a halitol:(
A vegen es kozben es az elejen nem kellett volna abszolut a balhe.
Naplózva

Carragher
Laktanyaparancsnok
százados

Profil megtekintése WWW
« Válasz #11 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 21:19:48 »

A Nigger kapus miatt van az egész vereség.
(Mósositok nem nigger -néger) Rámszoltak a munkahelyemen hogy ne niggerezek. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 27. - 11:45:20 írta Carragher » Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2008. Szeptember 26. - 22:09:58 »

Ennél a kapusnál még Holczer is jobb, az pedig nem semmi Mosolyog
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 01:03:11 »

Hat igen!!De addig is hajra:)
Naplózva

marcigr8
őrnagy

go liverpool!!

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 14:41:18 »

a nigger az nigger, a cigany az pedig cigany es nem roma....... de ne legyunk szelsosegesek ugye mert tiltja a torveny!  a szentsegit
ha kitilt Baddog akkor is rakantitok a "hozzaszolas"-ra Nem szól szám Nem szól szám
Naplózva

BY FAR THE GREATEST TEAM
THE WORLD HAS EVER SEEN
“SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: 2008. Szeptember 27. - 19:35:43 »

Soha nem szurkoltam egyetlen magyar csapatnak sem, ebből kifolyólag a Fradinak se. De még emlékszem azokra az időkre, mikor Simon, Lipcsei, Keller, Szekeres, Telek, Vukovics, Balog Torony, a "kis" Albert, stb.játszottak az Üllői úton, és bizony ott még nem kellett színesíteni a keretet....Jó csapatot, BL-ben játszó csapatot hoztak akkor össze a mesterek. Nem volt szükség ezekre a színesbőrű játékosokra. Aláírom: kell igazolni külföldi játékost, ha mód van rá, és tartani akarjuk azt a bizonyos színvonalat. De könyörgöm: miért olyanokat, akik nem jobbak, netán rosszabbak, mint a hazai fiatalok?...
Naplózva

" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! "  ( Steven Gerrard )
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2008. Szeptember 28. - 13:58:14 »

Haaat,igen az altalad felsorolt jatekosokkal szep idoket eltunk meg.
Volt egy par extazisom miattuk az Ulloi uton:)Emlekszem hogy amikor a realmadrid ellen vezettunk itthon 1-0ra es a Albert annyira okos golt rugott hogy csak na.Atemelte a kapus felett,orom volt nezni aztan a szokasos raul gol es a vege 1-1.A nerzoteren egy tut nem lehetett elejteni.Annyi jegyet adtak el hogy meg a lepcsokon is ultek a korlatokon alltak szal az igazi telt haz:)
De most mar szerintem felfogunk jutni ujra az nb0-ba es onnantol nincs mese gyerunk ujra a tronra.
Naplózva

Carragher
Laktanyaparancsnok
százados

Profil megtekintése WWW
« Válasz #17 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 16:16:44 »

de gyere haza és nézd meg ezt a fradit mert én sajnos láttam ne álmodj gyors tronra jutást.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2008. Szeptember 29. - 19:45:09 »

de gyere haza és nézd meg ezt a fradit mert én sajnos láttam ne álmodj gyors tronra jutást.

Amikor van ra idom akkor szoktam nezni a meccseket persze akkor ha a sport2 adja.Igy neten keresztul.
Ugyan ugy szoktam nezni az nb1-et is ha adja a dunatv.De semmi kulonbseget nem latok a ket osztaly kozt.Multkor neztem a de nem emlekszem pontoisan a kispest-diosgyor(?) hat 2 passznal tobb nem volt(semmi folyamatos jatek) kapura lovesek  mondjuk 2-3 egesz meccs alatt.Az tudom hogy ezen a teren semmi sem valtozott amilota kint vagyok.Regebben sem lottek a 16-oson kivulrol meg mostsem.Mindig tologatjak mert senki nem meri elvallalni a helyzeteket.
De ahogy a mondas is mondja zold a remeny szine:))
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2008. November 05. - 02:31:16 »

poz. csapat m gy d v gólok p
1 FERENCVAROS 13 9 3 1 37 - 9 30
2 Bőcs 13 9 2 2 34 - 11 29
3 Cegléd 13 7 4 2 20 - 15 25
4 DVSC-DEAC 13 7 2 4 26 - 19 23
5 BKV Előre 13 5 5 3 22 - 18 20
6 Szolnok 13 5 4 4 18 - 21 19
7 Makó 13 5 3 5 26 - 25 18
8 MTK II 13 5 3 5 18 - 20 18
9 Kazincbarcika 13 4 5 4 19 - 22 17
10 Békéscsaba 13 5 1 7 24 - 35 16
11 Baktalórántháza 13 5 1 7 15 - 27 16
12 Vác 13 4 4 5 32 - 26 16
13 Vecsés 13 3 5 5 23 - 23 14
14 Jászberény 13 2 4 7 18 - 27 10
15 ESMTK 13 2 3 8 19 - 27 9
16 Tököl 13 2 1 10 14 - 43 7
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2008. November 05. - 02:32:51 »

Meg mindig furcsa ezt irnom de nagyon orulok hogy vegre lehagytuk a bocst.

Mintha valami rossz trefa lenne hogy ilyenekert kell izgulnom.Szornyu,de remelem hamarosan bvisszaterunk a normalis eletbe:)))
HAJRA FRADIKA!!
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2008. November 05. - 08:19:31 »

Sajnos láttam a kisloki elleni meccset. Utána gyorsan bele kellett néznem a Newcastle-Aston Villába, percekig azt hittem, hogy jégkorongot nézek MosolyogMosolyog
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2008. November 05. - 12:54:22 »

Akkor egy picit lassu a Fradi jateka?Mosolyog
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2008. November 05. - 13:43:09 »

Nem a Fradié, hanem az egész magyar mezőnyé. Ez igaz az NB1-re is Mosolyog
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2008. November 05. - 13:56:58 »

Jaja,en is igy ertettem Kacsint
Naplózva

King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2008. November 05. - 14:55:04 »

Itt mindenki fradista banyeg?  Bibííí
Naplózva

Mighty Reds!
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2008. November 05. - 14:56:04 »

Vagyunk egy paran:)
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2008. November 05. - 14:58:41 »

Most nezegettem meg a DAC-slovan meccs videoit a youtube-on.Bazzeg a hideg razott kozben.
Nagyon kivancsi leszek hogy mi is lesz az ugy folytatasa.
Remelem nem marad ennyiben mert az ilyen szitu mellett nem lehet elmenni.
En voltam egy hasonlon meg pozsonyban anno Fradi meccsen es ott is ugy elvertek minket ok nelkul mint allat.
Nagyon kivancsi leszek mit szol ehhez Europa mert ez nagyon gaz.
HAJRA MAGYAROK!!!
Naplózva

King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2008. November 05. - 15:43:43 »

Én is megnéztem a videókat. Azért egy kis előzménye volt a dolognak. ("are you ready, slovan?" üzengetések a youtube-on, "szlovákok, nincsen hazátok!" már a meccs előtt, stb...)
Tudom, hogy ezzel nem leszek népszerű, de akik kimentek itthonról, azok tudták mit akarnak és azt is, hogy mire számíthatnak.
A szlovák kommandódok nagy parasztok voltak persze ettől függetlenül. Ott zéró tolerancia van a magyarokkal szemben. Nem először fordult elő ugyebár.
Ha viszont én szlovák lennék (mert ugye a másik oldalról is érdemes elgondolkozni a dolgokon) és olyan zászlókat látnék amelyiken a hazám egy másik ország területét képezi és trianonos, irredenta dalokat kellene hallgatnom, hát bizony...
Szar ügy. Ahol rosszul megy az országnak, mindig előkerülnek és erőre kapnak a bugyuta szélsőségek. Ezért is jobb ha gyurcsány lekerül a színről mielőbb.
Naplózva

Mighty Reds!
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2008. November 05. - 20:43:44 »

Persze hogy vannak renitensek minden ilyen meccsen.
Sokan mennek tenyleg ki a balhe miatt.De vannak akik tenyleg a meccs miatt.
Pontosabban a politika miatt,de ok ugy "segitenek" hogy ott vannak es csak a nezoszamot duzzasztjak.
Nem verekedni mennek hanem csak a szimpatia es az egyutterzes miatt.
De ami tortent az abszolut megmagyarazhatatlan nekem.
Biztos az is benne van hogy kint voltam amikor Pozsonyban osztottak minket.
A halal felelem az is eleg jo kifejezes amit ott ereztem(ereztunk).
Azert az is komoly hogy azt a bizonyos Krisztian sracot 2x elesztettek ujra a rendori attak utan es meg talan ma sincs hir rola hogy milyen is az allapota.
Sajna ez a magyarelleneseg mar vegre lecsitult Erdelyben a romanok reszerol de most ugy nezki hogy a szlovakoknal jon most ujra elo.
Szomoru de nagyon.
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3 ... 5
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!