|
Joker89
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2011. Február 02. - 14:08:11 » |
|
Azt tudom hogy sérült csak azt nem tudtam hogy mikor játszhat újra. Reméljük minél előbb.  Köszi szépen. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2011. Február 02. - 14:22:46 » |
|
Ha csak nemsokára kezd el futóedzéseket végezni egy hónap kihagyás után, akkor még min. 2-3 hét lesz szerintem Caroll bemutatkozása.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2011. Február 02. - 14:54:56 » |
|
Remélem, hogy Suarez egy mesterhármassal alátámasztja a belé fektetett bizalmunkat hétvégén. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Joker89
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2011. Február 02. - 15:01:23 » |
|
Most olvastam hogy elvileg jövő szombaton a wigan ellen mutatkozhat be. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2011. Február 02. - 16:20:59 » |
|
A székely meg a Torres: - Édesapám, elmegyek a Chelseabe! - És köszönni ki fog? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
WoW
Újonc

|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2011. Február 02. - 16:42:42 » |
|
Van benne valami!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2011. Február 02. - 16:59:00 » |
|
A székely meg a Torres: - Édesapám, elmegyek a Chelseabe! - És köszönni ki fog?  Bazz, ez óriási  :D:D:D
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2011. Február 02. - 20:43:04 » |
|
A székely meg a Torres: - Édesapám, elmegyek a Chelseabe! - És köszönni ki fog?  Bazz, ez óriási  :D:D:D Roman Abramovics mamája: -Kisfiam,menj el a boltba és vegyél egy kilónyi tradíciót. -Mit? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2011. Február 05. - 17:27:07 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2011. Február 05. - 17:53:27 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2011. Február 05. - 20:11:56 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
steven
tizedes

|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2011. Február 06. - 22:59:31 » |
|
Ez egyértelmű volt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2011. Február 06. - 23:36:52 » |
|
Marha jó 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kajak1112
Újonc

|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2011. Július 31. - 22:59:03 » |
|
Sajnálom hogy torres elment... nagyon jó játékos volt.... bár az utolsó húzása kicsit rosszul (nem kicsit nagyon) esett a hűséget mondta hogy szive lelke csaptban aztán meg az utolsó pár órában eligazol a kék parasztokhoz  ha maradt volna 2011-2012 be akár még nyerhettünk volna valamien kupát-kupákat de mondjuk a stratégián is 1 kicsit változtatni kéne például a 2005 öset ami a bl. döntőben volt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2011. Július 31. - 23:08:42 » |
|
Sajnálom hogy torres elment... nagyon jó játékos volt.... bár az utolsó húzása kicsit rosszul (nem kicsit nagyon) esett a hűséget mondta hogy szive lelke csaptban aztán meg az utolsó pár órában eligazol a kék parasztokhoz  ha maradt volna 2011-2012 be akár még nyerhettünk volna valamien kupát-kupákat de mondjuk a stratégián is 1 kicsit változtatni kéne például a 2005 öset ami a bl. döntőben volt Először is üdvözöllek az oldalon! Szerintem ez a torres téma már lerágott csont. De ha marad, akkor nincs Luis Suarez és Andy Carroll (jobb is lenne ha ő nem lenne...). Suarez azért a pálya több pntján feltűnik egy meccsen, mint torrest tette azt annak idején. A stratégiát bízzuk Kenny Dalglishra és segítőire.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2011. November 06. - 16:47:17 » |
|
Finamente podra progressar Fernando Torres en un equipo que aspira a todo. En el Liverpool veremos al verdadero Torres, y los Reds disfrutaran de sus goles, que espero que sean muchos. A mi realmente no me a gustado mucho Fernando Torres pero hay que reconocer que siempre ha estado ahi y siempre cada temporada marca una suma importante de goles. Le deseo toda la suerte del mundo a Fernando y felicitar a los colchoneros por el gran negocio y esperar el gran momento para hacer su venta.
Saludos.
Esetleg magyarul?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2011. November 06. - 17:01:29 » |
|
Finamente podra progressar Fernando Torres en un equipo que aspira a todo. En el Liverpool veremos al verdadero Torres, y los Reds disfrutaran de sus goles, que espero que sean muchos. A mi realmente no me a gustado mucho Fernando Torres pero hay que reconocer que siempre ha estado ahi y siempre cada temporada marca una suma importante de goles. Le deseo toda la suerte del mundo a Fernando y felicitar a los colchoneros por el gran negocio y esperar el gran momento para hacer su venta.
Saludos.
Esetleg magyarul? Az OLSCH fórumán is ugyan ez az "ember" írt, ott is Torresről, meg a döntetlenünkről. Szerintem törlöm a hozzászólását. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2011. November 06. - 18:36:11 » |
|
Egem érdekelne mit ír, de ennek így tényleg nem sok értelme van. Még angol vagy német csak-csak de spanyolul kevesen beszélünk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2011. November 06. - 19:07:08 » |
|
Én google fordítóban megnéztem. És valami igen nagy baromság. De mivel idézettel van, ezért látod, hogy mit írt. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2011. November 06. - 19:08:08 » |
|
Pont most néztem meg én is azzal,vmi összevisszaság az egész 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2011. November 06. - 19:17:21 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|