Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 00:44:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fernando Torres  (Megtekintve 1851 alkalommal)
tothems
őrnagy

Profil megtekintése
« Dátum: 2011. Január 31. - 22:24:43 »

Mivel mostmár aktuális:  (sajnálom hogy elment,de olyan érzésem van mintha hátba támadta volna a csapatot)

http://www.youtube.com/watch?v=l3TNkfntWkc
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2011. Január 31. - 22:26:26 »

Mivel mostmár aktuális:  (sajnálom hogy elment,de olyan érzésem van mintha hátba támadta volna a csapatot)

Ez a topic még korai.
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
tothems
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2011. Január 31. - 22:30:01 »

Ez a topic még korai.

Ha hivatalos akarsz lenni akkor még bő fél óra...
Naplózva
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2011. Január 31. - 22:59:31 »

Ez a topic még korai.

Ha hivatalos akarsz lenni akkor még bő fél óra...
Mocskos spicli. ennyit tudok mondani, abszolút egyetértek azokkal, akik a mezét égették.
Naplózva
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2011. Február 01. - 00:37:26 »

Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2011. Február 01. - 00:43:12 »

Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2011. Február 01. - 11:18:53 »

Majd vasárnap Carra megint megy 3 hét szabira.  Kacsint
Hacsak Suarez meg nem harapja előbb.
Naplózva

Mighty Reds!
Endre
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2011. Február 01. - 11:35:41 »

Én biztos lezúznám de sajna nem tehetem! Dühös
Naplózva

A labdarúgást 22-en játszák, és mindig a Liverpool nyer!  Mosolyog
peter crouch
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2011. Február 01. - 18:04:57 »

Majd vasárnap Carra megint megy 3 hét szabira.  Kacsint
Hacsak Suarez meg nem harapja előbb.

Torres meg műtétre megy!

Meg sem érdemli ezt a topicot!
Torres = Owen  Dühös Dühös Dühös
Naplózva
Isten Liverpool
százados

Liverpool FC szurkoló leszek,ameddig csak élek!

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2011. Február 01. - 18:34:27 »

UNDORITO EZ A TORRRESES KÉP,HÁNYOK Dühös Dühös Dühös Dühös Dühös Dühös Dühös Dühös Dühös Dühös Dühös
Naplózva

18 titles, 5 Uefa Champions League Wins!
Chelsea: 0 Uefa Champions League Wins!
Who's a bigger Club!
Liverpoolfan94
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2011. Február 01. - 19:03:02 »

Ránézek a képre és elmegy az életkedvem nekem is.
Naplózva
peter crouch
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2011. Február 01. - 19:26:31 »

Szerintem jól mutat majd jövőre az El-ben ez a kékülő Torres! Vigyorog

Amúgy ne legyünk már bunkók vele: nyerje velük úgy tele a vitrinjét mint velünk! Vigyorog

Köszönjük torres  nem nyertél semmit velünk örök vesztes vagy!
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2011. Február 01. - 20:38:56 »

Én most Gerard Hullierit tudom idézni: "Nem romboljuk le a hőseinket, akiket tegnap még imádtunk"
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
Liverpoolfan94
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2011. Február 01. - 20:42:10 »

Én most Gerard Hullierit tudom idézni: "Nem romboljuk le a hőseinket, akiket tegnap még imádtunk"
Én tegnap este pont erre gondoltam,ezt nem lenne szabad csinálnunk,de ezt csinálja a szurkolók nagy része.
Naplózva
youllneverwalkalone
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2011. Február 01. - 20:55:08 »

Torres ostobán igazolt át, ez nem kérdéses. Ami viszont még ennél is biztosabb, az az, hogy a klub egyértelműen őt akarja beállítani fekete bárányként, amit meg is értek, az szolgálja mindenkinek az érdekét, ha a szurkolók Torresre, és nem a vezetőségre haragszanak. Nagyjából 100%ig biztos, hogy ha Torrest nem veszi meg a Cselszki, nem hogy Carroll, de Suarez sincs, és legyünk őszinték, kettejükkel hosszú távon egészen biztosan jobban jártunk, mint egy Torressel. A honlap úgy állítja be, mintha Suarez megvétele még azelőtt lett volna, hogy kiderült, hogy Torres el akar menni. Valszeg 50M fontnál többet semmiképp nem kaphattunk volna érte. Ha nem megy el, marad a keret így ahogy van még fél évig, és azzal nem jutunk sehova. Mellesleg Torrest azóta nem vagyok képes szeretni, mióta szőkére festette a haját és szerepelt félmeztelenül kifestve egy Pepsi oldalán... Na AZ gyomorforgató volt... mondjuk ez a kép is az:D
Naplózva
Grobbelaar
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: 2011. Február 01. - 22:01:42 »

Szerintem mindenki elismeri, hogy Torres sokat tett a csapatért, de aki így lép le az utolsó pillanatban, miután az arcunkba hazudta a hűségét...az legjobb esetben is csak bukott hős lehet. Rombolható és szidható - mert megérdemli.  Kacsint
Naplózva
jampi74
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2011. Február 01. - 22:17:17 »

Üdv. mindenkinek. Rettentően bosszant hogy torres eligazolt (könyebb lenne megemészteni ha hazament volna) pláne most hogy érkezett két minőségi játékos (Suarez, Carroll). az egészbe  az a bosszantó hogy torres korábban azért siránkozott mert nem érkezett mellé megfelelő társ (valljuk be ebben igaza volt), most meg fogja magát és elmegy a két makákó (drogba, anelka) mellé londonba. ezek után most már ugyan úgy utálom a kékeket mint a man.utd.-t. remélem abramovics tönkre megy és ezzel lőttek az "álomszerződésnek".
u.i: hétvégén mindeképpen le kellene győzni a chelsea-t és torresnek azt sem szabadna engedni hogy a cipőfűzőjét bekösse (remélem Carragher vagy akit az őrzésére állítanak rálép a gatyájára)
Naplózva
WoW
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2011. Február 01. - 23:09:25 »

Amúgy ne legyünk már bunkók vele: nyerje velük úgy tele a vitrinjét mint velünk! Vigyorog

Kaki csapattal nehéz is volt nyerni valamit...
...végre lesz esélye valami kupát is a kezében tartani és nem csak álmodozni róla.Megértem,hogy elment,nyertes típus.
Naplózva
liverpooli8as
százados

"You'LL Never Walk Alone"-Csak a Pool!!!

Profil megtekintése
« Válasz #18 Dátum: 2011. Február 01. - 23:25:13 »

Kaki csapattal nehéz is volt nyerni valamit...
...végre lesz esélye valami kupát is a kezében tartani és nem csak álmodozni róla.Megértem,hogy elment,nyertes típus.

ha csak ezért regiztél be kár volt .. nme hinném amúgy h torres nagyot alkot majd a chelseába se a VB-n se nállunk nem ment már annyira neki ..
Naplózva

„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
WoW
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #19 Dátum: 2011. Február 01. - 23:35:00 »

Mindig Torres és spanyol druker voltam és hogy ide jött az meg tényleg fantasztikus volt.Kár,h elment pláne,h így de megértem.Szerintem várhatott volna nyárig hátha végre összehoznak egy ütőképes csapatot.Elég egyhangúan játszanak évek óta Szomorú
Naplózva
WoW
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #20 Dátum: 2011. Február 01. - 23:41:12 »

A Newcastle-től brit rekordot jelentő összegért a Liverpool-hoz szerződő angol válogatott csatár mérges egykori klubjára azért, amiért az megegyezett a Vörösökkel az átigazolása ügyében. Carroll a Toon Talk című Newcastle-i szurkolói újság szerkesztőjének elmondta, hogy egyáltalán nem szerette volna elhagyni az alakulatot.

„Derek Lambias igazgató kért meg rá, hogy átigazolási kérelmet nyújtsak be, sarokba szorított, nem volt választási lehetőségem - mondta a Pool új 9-ese. - Nem volt rám szükségük, és világossá tették számomra, hogy a pénzt akarják. Ekkor felszálltam a helikopterre. Nem akartam távozni, csalódott voltam, hogy nem kellettem a saját csapatomnak azok után, amit tettem értük. Egyáltalán nem akartam elhagyni az együttest, biztos vagyok benne, hogy ezt ők is tudták. A játékosok, a stáb, a szurkolók fantasztikusak voltak. Azt mondták, szeretnék bezsebelni az értem kapott pénzt. Szomorú vagyok, hogy elhagyom a Newcastle-t, de ki lettem 'rúgva' az ajtón keresztül."

Alan Pardew, a Newcastle menedzsere reagált Carrol kijelentésére: „Mit is mondhatnék? Nem kényszerítettünk senkit se arra, hogy elhagyjon minket. Ezzel nem értek egyet. Öt évre szóló szerződése volt nálunk, amelyet októberben újított meg, januárban pedig megint hosszabbítani akart. Csalódott vagyok, ő egy remek srác, nagyon kedvelem, de ez az ő döntése volt, és ezen már nem változtathatunk. Beszélgettünk vele arról, hogy mihez kezdünk a Liverpool ajánlatával, Andy pedig látni akart. Szemtől szemben beszéltünk arról, hogy ő új kontraktust szeretne, még akkor is, ha azt már októberben aláírta. Azt mondta, ha nem kapja meg ezt a szerződést, akkor távozni akar. Nem számítottunk arra, hogy menni fog, így az erősítésekről sem tudtunk gondoskodni. Egy dolgot garantálhatok: beszéltem Mike Ashley tulajdonossal, aki biztosított afelől, hogy minden egyes penny a klub kasszájába vándorol vissza. Mondtam Mike-nak, hogy ha ez a srác menni akar, akkor az érte kapott pénzt újra a csapatba kell fektetni."
Naplózva
WoW
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #21 Dátum: 2011. Február 01. - 23:43:26 »

Remélem azért beilleszkedik majd,ha nem is akart itt játszani.
Naplózva
jampi74
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #22 Dátum: 2011. Február 02. - 00:00:30 »

én nagyon remélem hogy Dalglish tudja hogy miért fizetett ki egy sérült játékosért ekkora összeget.  torres-re visszatérve pedig kiváncsi leszek hogy ki fog majd kimaradni a kezdőből a kékeknél a kedvéért. szerintem a chelsea idén sem nyer semmi komolyat ( a bajnokságban megelőzni a man. utd, a BL-ben pedig a barcelona) jővőre meg remélem hogy csak a hátunkat nézik.
Naplózva
WoW
Újonc
*

Profil megtekintése
« Válasz #23 Dátum: 2011. Február 02. - 00:05:06 »

Vigyorog
Naplózva
youllneverwalkalone
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #24 Dátum: 2011. Február 02. - 00:35:03 »

Na Ilyen egy igazi játékos nyilatkozata! Mármint Carrollé. Hű a klubhoz, és biztos vagyok benne, hogyha beleszagol az Anfieldi légkörbe, akkor ez lesz az egyetlen klubcsapat, ahol valaha is játszani akar majd. Torres meg pont úgy fog járni, mint Keegan annak idején, vagy remélhetőleg méginkább mint Owen. Épp akkor megy el, amikor a csapat éppen visszakerül az őt megillető helyre: Anglia és a világ futballjának élére. Carroll nem fogja elkövetni ezt a hibát, sztem lesz akkora legenda, mint Dalglish volt... (legalábbis remélem)
Naplózva
lfc4life
százados

Linda Pizzuti agyasa

Profil megtekintése
« Válasz #25 Dátum: 2011. Február 02. - 01:17:28 »

wow geci,mi lenne ha fognad a kis televert gecis mezed es.... TAKARODJ A KURVA ANYADBA. szopkodd a jelentektelen csapatod faszat a kek forumon. basszam meg az anyadat a hatadon te kis patkany Puszi
Naplózva

5 European cups, 18 leagues, Thats what i call History!
danika
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #26 Dátum: 2011. Február 02. - 13:13:14 »

Kár, hogy elment de Carroll és Suarez is nagy erősítés ketten simán pótolják Nandot. Szerintem nem kéne így elszidni mert nagyon sokat tett a csapatért és nem tudni a dolgok családi hátterét. Vasárnap állítólag kezdő lesz a köcsögöknél ott majd rájön, hogy mitt hagyott el a mocskok miatt.Egyébként Suarez már játszhat vasárnap? Ha nem akkor ki lesz a csatárunk?
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #27 Dátum: 2011. Február 02. - 13:18:38 »

Suarez már ma is játszhat, rendben vannak a papírjai.
Naplózva
Joker89
százados

Profil megtekintése
« Válasz #28 Dátum: 2011. Február 02. - 13:20:34 »

Azt nem tudod hogy Carroll játszhat-e már vasárnap? Mosolyog
Naplózva
Endre
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #29 Dátum: 2011. Február 02. - 13:42:04 »

Carroll sérült! Még pár hétig biztos! azt hiszem a combizmával van valami!
Naplózva

A labdarúgást 22-en játszák, és mindig a Liverpool nyer!  Mosolyog
Oldalak: [1] 2
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!