|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2010. December 19. - 11:15:53 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2010. December 19. - 14:13:20 » |
|
Kamu vagy nem kamu, az szinte biztosra vehető, hogy egy Torres szintű játékos nem fog egy angol középcsapatban játszani. A jelenlegi helyzetünket elnézve, elképzelésem sincsen, hogy mivel lehetne maradásra bírni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2010. December 19. - 14:36:29 » |
|
Torres előbb-utóbb elmegy, de ha elmegy, ki fog a helyén játszani? mert nincs más klasszikus középcsatárunk, Kuyt, Jova, Babel, Pacheco mind szélsőcsatárok, Ngog meg egy olyan köztes valami, őt még ki lehet "képezni", hogy középcsatárt játsszon  én még azt se bánnám, ha Cleo, vagy Llorente vagy Suarez jön, csak jöjjön már egy gólerős csatár, aki betalál akkor is, ha a Shitshester, a szArsenal, a Lokomotiv vagy a Tottenham ellen kell játszania, mert Torres, aki be tudott találni nekik, már lassan elhagy bennünket...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2010. December 19. - 14:38:06 » |
|
Hazard a Chelsea-t és a Real Madridot már visszautasította.
Nőtt az esély.
***/
Ha a Lokomotivot és Mourinhot visszautasította, akkor biztosan csak a Liverpoolba akar jönni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
lfc4life
százados

Linda Pizzuti agyasa
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2010. December 20. - 05:28:58 » |
|
az sajna igaz lehet hogy 85 millioer akarja a barca Nandonkat meg Fabregast, a yahoo.com on is fennt van meg sztem a holnapi lapokban is benne lessz. elvileg a szar city is vinne a tevez ugy miatt.ha szeret minket marad, de sajnos en kezdem hinni hogy megy. ja multkor a tulaj ur meg azt nyilatkozta eloben hogy 3-5 ev es a Pool premiere league nyertes lessz. kerdes Steve emeli e fel nekunk....5 ev,vicc te. :-(
|
|
|
|
|
Naplózva
|
5 European cups, 18 leagues, Thats what i call History!
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2010. December 20. - 10:14:09 » |
|
Ebből az egész helyzetből még az is lehet, hogy bár igazolunk néhány jó játékost, a jelenlegi pozíciónk miatt veszítünk is néhányat az átigazolási időszak alatt, és a végén ugyanott fogunk állni, mint most. Vagyis, legjobb esetben a tabella közepén.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
only LFC
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010. December 20. - 15:07:50 » |
|
Valami önbizalmatok legyen már! Torres és barca tök hülyeség. A city meg egy szar csapat, csak pénzük van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010. December 20. - 15:15:07 » |
|
Masch is padozik amióta oda ment 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|
only LFC
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2010. December 20. - 15:17:48 » |
|
Ja és Torres se biztos kezdő ott. Főleg ilyen formában...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2010. December 20. - 17:18:04 » |
|
Önbizalmunk az van, jó csapatunk nincs! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010. December 20. - 20:36:28 » |
|
Roy bácsi ezt nyilatkozta a csapatról:
" ez még mindig egy olyan csapat amit nem én raktam össze. Ezt szeretném világossá tenni. Elhoztam Paul Koncheskyt balhátvédnek, Raul Meirelest, Mascherano pótlására valamint Joe Cole és Christian Poulsen érkezett még a csapathoz. A többi játékosom mind örökölt játékos "
Csak én érzem úgy, hogy ezek szerint a jövő Liverpool-ját olyan emberekből képzeli el, mint Konchesky, Meireles, Cole és Poulsen?
Önbizalom ide vagy oda, végünk van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2010. December 20. - 20:55:26 » |
|
Egyáltalán nem mellesleg, Roy bácsi azt is nyilatkozta, hogy ha a saját elképzelései szerint alakíthatja a csapatot, akkor olyan sikeres lehet, mint Harry Redknapp a Tottenhamnél.
Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de szerintem Redknapp még semmit sem nyert a Tottenhammel. Roy bácsi őt szeretné utolérni sikerek tekintetében.
Ahogy látom, két lehetőségünk van. Eladjuk a klubot, az Anfieldet felszántjuk és bevetjük sóval - a történelem szerint ez már Trója esetében is bevált -, aztán elkezdünk szurkolni a börgöndalsófertálypusztai óvodai kiscsoportos futball csapatnak, hogy legalább esélyünk legyen valami siker megélésére...vagy másik lehetőségként megszabadulunk Roy bácsitól.
Ellenkező esetben, ahogy fentebb már mondtam, nekünk végünk van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010. December 20. - 20:55:55 » |
|
Cole-val és Meirelessel nem lesz gond csak a többi véleményes
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A labdarúgást 22-en játszák, és mindig a Liverpool nyer! 
|
|
|
Isten Liverpool
százados

Liverpool FC szurkoló leszek,ameddig csak élek!
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010. December 21. - 10:00:17 » |
|
Csatlakozom,ha nem megy Roy végünk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 titles, 5 Uefa Champions League Wins! Chelsea: 0 Uefa Champions League Wins! Who's a bigger Club!
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. December 21. - 11:18:10 » |
|
Felröppentek hírek korábban, hogy állítólag szemezünk Cassanóval, de megegyzett a Milannal, szóval, ő biztosan kiesett a jelöltek közül.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. December 21. - 11:25:06 » |
|
Én jobban örülnék ha valaki azt irná hogy szemezünk Hiddink-kel vagy .........valaki!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. December 21. - 11:32:33 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. December 21. - 12:06:26 » |
|
szerintem a legfontosabb egy jó és gólerős csatár+egy normális balhátvéd, középpályára nem annyira szükséges igazolni, mint erre a kettő posztra
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010. December 21. - 13:09:59 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|