Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2009. Június 27. - 08:26:26 » |
|
Na persze.Benitez akkor meg minek akar venni egy irányitót?Biztos mert Gerrard a posztján játszik.Viccesek vagytok!Hleb minek kéne akkor?Vagy Silva?Ugyan már.Nem Gerrard a csatár,ezt remélem tudjátok,márha néztek eggyálltalán meccseket.És igen Sztár a Gerrard.A kedvenc játékosom nekem is,és igen nagyon jó szezonja volt,de kell neki segitség a középpályára,meg olyan aki bemenne helyette.Mert nehéz ilyen hosszú sorozatokat végig fitten játszani!És nincs még meg az ő cseréje se!!!
Benitez nem akar irányítót venni, mert van neki. Ki mondta hogy Hleb kéne. Silva meg szélső. Gerrard csatárt játszik Torres mögött.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 2009. Június 27. - 09:07:01 » |
|
hlebről is volt szó, a hülye-pletykákban... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 2009. Június 27. - 09:38:51 » |
|
hlebről is volt szó, a hülye-pletykákban...  Tudom, de ne csináljunk úgy mintha tényleg kéne Rafának.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eltorro
tizedes

|
 |
« Válasz #93 Dátum: 2009. Június 27. - 15:26:47 » |
|
Rafa már csinált egy pár hülye igazolást,és idén is lesz egy-kettő!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LIVERPOOL(Eltorro)
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 2009. Június 27. - 15:47:14 » |
|
nem lesz. mondjuk szerintem te az a fajta hülye vagy aki nem hiányzott erre a fórumra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torresss00
|
 |
« Válasz #95 Dátum: 2009. Június 27. - 16:02:54 » |
|
nem lesz. mondjuk szerintem te az a fajta hülye vagy aki nem hiányzott erre a fórumra.
 hát én nem irok sokat de mindig olvasom miről van szó..és hát volt már pár komoly irása az tuti 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool 4 L.I.F.E
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 2009. Június 27. - 16:46:21 » |
|
nekem is volt egy-két hülyeségem, de ilyet még nem kaptam... de azért szerintem ne kapjuk fel a vizet, nem azért írunk, hogy veszekedés legyen belőle szerintem...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eltorro
tizedes

|
 |
« Válasz #97 Dátum: 2009. Június 27. - 21:04:05 » |
|
Na nyugi srácok.Majd meglátjátok lesz még egy Kean  .Meg egy pár fura eladás mint pl Pongole,Sissoko,Crouch...Én nem vitázni jöttem.Már bocs,de nem kell fikázni örökké.Csak nézni a Pool meccseit,és akkor meglátjátok hogy igazam van!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LIVERPOOL(Eltorro)
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 2009. Június 27. - 21:47:05 » |
|
egy tizedes fogja kioktatni magical-éket? ez érdekel...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eltorro
tizedes

|
 |
« Válasz #99 Dátum: 2009. Június 27. - 22:11:46 » |
|
én nem oktatom ki.Mert biztos szereti a Pool.És neki más a véleménye,és itt ez van,hogy tizedes meg százados meg .. érdekes dedós kis játéék,mindjárt irok énis 500 komit és akkor ... tök jó
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LIVERPOOL(Eltorro)
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #100 Dátum: 2009. Június 27. - 22:24:08 » |
|
itt nem arról van szó, hogy ki mennyi hsz-nél tart, hanem arról, hogy aki idejön, és 15 hsz után a legtöbbet kommentelőknek szól be, az gondolkodjon szerintem... itt nem a köztetek lévő 1500 hszről van szó, mert ha minőségben legalább megközelítenéd, semmi probléáma nem lenne azzal, hogy máshogy látsz dolgokat, mert ha nem lenne így, mindek lenne forum?  dea minőség, messze nem ugyanaz, persze javítson ki, aki szerint igen... amúgy meg az 500 kommentet szerintem nem lehet 10 perc alatt összeírni, ha csak nem olyan ótvar szarokat, mint amiket eddig írtál... bocsi ha esetleg bátalak, nem azért írtam...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #101 Dátum: 2009. Június 27. - 22:54:14 » |
|
Magical ahogy nézem van már személyi testőröd Stevie személyében!  Én is melletted állok ne feledd.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 27. - 22:57:19 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
Eltorro
tizedes

|
 |
« Válasz #102 Dátum: 2009. Június 27. - 23:20:38 » |
|
Mondjatok már egy rossz üzenetemet is.hagy halljam hogy melyik volt a rossz!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LIVERPOOL(Eltorro)
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 2009. Június 27. - 23:46:18 » |
|
Stevie Te is elég érdekes vagy  2 hete még sehol nem voltál . összevisszaírtál baromságokat , de nagyokat . most , hogy már közel 200 "hsz"-ed lesz , már leoltod szerencsétlent . . Most jó neked ez ? És amúgy is Magical bácsi megtudja védeni magát Nem beszólni meg bántani kell , hanem kioktatni , türelemmel . Elmondja a véleményét , Te elmondod a tiéd . Ennyi 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #104 Dátum: 2009. Június 28. - 08:29:44 » |
|
nem védem, én is egy senki vagyok, mivel az én hsz-eim bk 200 ból olyan 180 hülyeség. és meg is kaptam érte  és nem kifejeztten megicalt védem..., hanem azokat akiket letoltak:D de szerintem, mint a másik topicban, dumáljunk a csapatról 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 2009. Június 28. - 09:55:39 » |
|
Mondjatok már egy rossz üzenetemet is.hagy halljam hogy melyik volt a rossz!!!
mindegyik. az a baj veled hogy nem vagy képben, de véleményed attól még van mindenről amiről mondjuk fogalmad sincsen. "Majd meglátjátok lesz még egy Kean Bibííí.Meg egy pár fura eladás mint pl Pongole,Sissoko,Crouch..." Keane leigazolása Parry hülyesége volt, Rafának először is Barry kellett volna és max utána Keane, Parry ehelyett megvette Keanet utána azt mondta Barryre nincs pénz. Pongolle Sissoko Crouch, mi volt azokon a fura? Pongollet először is Houllier igazolta és nem Rafa, és miután nemhogy nálunk nem volt elég jó de még a Blackburnben sem alkotott nagyot, el lett adva. Azóta már felvitte az isten a dolgát, stabil kispados az Atletico Madridban kábé mint nálunk Lucas. Sissoko a szemsérülése után már nem volt elég jó ahhoz hogy Masht kiszorítsa a csapatból, mivel Mash mögött alig játszott el akart menni, háromszoros haszonnal eladtuk azóta a hígfos digó bajnokságban nem jobb annál mint nálunk volt. Crouchot Rafa nem akarta eladni de Torres mögött nem játszott eleget ahhoz hogy angol válogatott legyen ezért nem írta alá az új szerződését, el kellett adni addig amíg pénzt lehetett kapni érte.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #106 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 12:56:26 » |
|
A legjobb Steven Gerrard és Rafa Benitez!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 12:59:09 » |
|
A legjobb Gerrard és Benitez
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #108 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 15:26:24 » |
|
Na akkor meg1x ird le hogy ki is akkor ? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 20:40:45 » |
|
Na akkor meg1x ird le hogy ki is akkor ?  én ebből azt szűrtem ki, hogy a Torres Ferenc 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 2009. Szeptember 12. - 13:54:46 » |
|
A legjobb még mindig Stevie bár Kuyt,Carragher, Torres is nagyon jo.Remélem hamarosan azt is mondthatom hogy Németh Krisztián(ha igy folytatja az AEK-nál). De a mostani nyilatkozat után viszont Reina elásta magát nálam, hogy lehet olyat mondani négy fordulo után hogy reális esély nincs a bajnokság megnyerésére, arra inkább a Chelsea és a MU az esélyes. Ez még csak a 4-dik volt fordulo ember!!!!!Mindegy remélem a többi harcos szellemű küzdő focistaként lép ma pályára. Hajrá Pool!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 2009. Szeptember 12. - 14:53:19 » |
|
A legjobb még mindig Stevie bár Kuyt,Carragher, Torres is nagyon jo.Remélem hamarosan azt is mondthatom hogy Németh Krisztián(ha igy folytatja az AEK-nál). De a mostani nyilatkozat után viszont Reina elásta magát nálam, hogy lehet olyat mondani négy fordulo után hogy reális esély nincs a bajnokság megnyerésére, arra inkább a Chelsea és a MU az esélyes. Ez még csak a 4-dik volt fordulo ember!!!!!Mindegy remélem a többi harcos szellemű küzdő focistaként lép ma pályára. Hajrá Pool!!!!
Ilyen okosat Reinán kívül valszeg elég kevesen tudnak nyilatkozni a csapatból.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 2009. Szeptember 19. - 12:29:33 » |
|
iegn, elég nagy butaság volt, de ha az ember pesszmista, csak jó meglepetés érheti.. ezt kívánom pepének is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 2009. Szeptember 19. - 14:11:43 » |
|
Kicsibogárkáim. Gondolom a tucathülyéktől eltérően föl tudjátok fogni amit írok. Reina nem mondott olyat hogy 4 forduló után már nincs esély a bajnokság megnyerésére. http://www.guardian.co.uk/football/2009/sep/12/pepe-reina-liverpool-premier-league-challengePepe Reina admits title is 'not realistic' for LiverpoolSaturday 12 September 2009 Reina szavai: "Teams like Manchester United have lots of players who can tip the balance; we haven't got the individuals," Reina says in an interview with the Guardian today. "There are games that get congested and we haven't got the vision other sides boast. Chelsea have Didier Drogba, who can bring down any ball – a useful option we haven't got."The Spanish goalkeeper also appeared to endorse the view that Liverpool are a two-man team with an overdependency on Steven Gerrard and Fernando Torres. "That is a problem," Reina admits. "We have to hope that they don't get injured because they're fundamental."Whereas last season Benítez was adamant that Liverpool were the best side in the league despite losing out on the title by four points, Reina now perceives an inferiority complex in terms of spending power and called on the owners to release more funds. "There isn't frustration, there's resignation," Reina said. "The buying power of clubs is very different. You can't sign players if you don't have the money, and if there is no money, that's it. As a player, there's nothing you can do. We know what's in the squad; we can't do anything about it. All we can do is roll up our sleeves, work hard and try to win matches. "It would be good if the owners made an effort economically, if they pushed. It would be lovely if we could find ourselves in an economic position where we can bring players in and build a squad that can compete with other sides. But it's up to the owners to try to bring players in, not us."Reina felt that Liverpool's title chances were not completely blown but accepted that they faced a tall challenge. "Can we win the league? I think so but there are other teams that are very capable of winning it – Chelsea, United, Arsenal, Manchester City. We can't set ourselves objectives. We all want to win the league but right now it's not a realistic objective."Ugyanezen a napon, szeptember 12-én megjelent egy ilyen is a BBC pletykagyűjteményében hogyaszongya: Goalkeeper Pepe Reina fears Liverpool's title assault may already be over after just four games. Full story: The Scum /egy hárombetűs szennylap/ Gondolom hogy amit ti olvastatok az ebből a lószarból származik, de én ezzel az újsággal max a seggemet szoktam kitörölni.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 19. - 14:14:17 írta Magical »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 2009. Szeptember 19. - 16:37:37 » |
|
pedig még tv2 telexten is fennvolt... érthetetlen hogy nemigaz... amúgy én is itt olvastam először, gondoltma igaz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #115 Dátum: 2009. Szeptember 19. - 17:51:52 » |
|
pedig még tv2 telexten is fennvolt... érthetetlen hogy nemigaz... amúgy én is itt olvastam először, gondoltma igaz...
 "pedig még tv2 telexten is fennvolt" Az ember mar ennek a "hir csataornanak" sem hihet,hova sullyed a vilag 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 2009. Szeptember 19. - 18:17:35 » |
|
 "pedig még tv2 telexten is fennvolt" Az ember mar ennek a "hir csataornanak" sem hihet,hova sullyed a vilag  TV2, a hiteles hírforrás 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Keri90
tizedes

|
 |
« Válasz #117 Dátum: 2009. Szeptember 19. - 22:22:21 » |
|
Mikor kinek megy a legjobban,szerintem
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #118 Dátum: 2009. Szeptember 20. - 16:11:58 » |
|
Mikor kinek megy a legjobban,szerintem
nahh ez teljesen igaz... de kéne 1-2 húzóember, akiknek mindig megy... Gerrard, Torres Xabi (  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems