|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 15:08:27 » |
|
Xabi menni sem tud (szalagszakadás miatt)[asszem]
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 2009. Szeptember 21. - 16:57:04 » |
|
mmint ameddig itt volt, de a zárójelben lévő smylek is erre utalnak... Mikor kinek megy a legjobban,szerintem
nahh ez teljesen igaz... de kéne 1-2 húzóember, akiknek mindig megy... Gerrard, Torres Xabi (  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 2010. Február 15. - 20:29:09 » |
|
szerintem is kuyt a legjobb. mindenhol megtalálható a pályán. egyszer még hátul indít, aztán meg mire a labda előreér már ő is elöl van.  pesze gerrard a leendő legenda, de kuyt a király 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 2010. Február 16. - 20:30:09 » |
|
remélem ezután sem adja alább, isten tartsa a formáját 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 2010. Február 24. - 20:24:10 » |
|
Mindeki jó kivéve a két idiótát 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 2010. Február 24. - 20:29:15 » |
|
És pontosan melyik kettőre gondolsz? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 2010. Február 24. - 20:39:08 » |
|
őőő. hááát talán a két amerikai turistára??
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 2010. Február 24. - 20:42:20 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 2010. Június 05. - 00:21:20 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 2010. Június 05. - 11:59:04 » |
|
a remény hal meg utoljára 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 2010. Június 05. - 12:58:08 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 2010. Július 01. - 22:35:43 » |
|
Torres azután Gerrard
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 2010. Július 01. - 22:46:55 » |
|
Torres
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 2010. Július 02. - 14:07:39 » |
|
roy hodgson lesz az, mint már írtam 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daniel Agger
tizedes

|
 |
« Válasz #137 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 16:23:04 » |
|
Jelenleg: Gerrard Kuyt Cole Torres Reina
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 16:35:31 » |
|
jelenleg cole-nak nálunk 1piroslapja és 1 kihagyott 11ese van............
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 16:51:02 » |
|
Na meg egy győzelmet érő gólpassza...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 17:00:18 » |
|
player of the year.......
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 20:27:24 » |
|
player of the year.......
Még lehet... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 2010. Augusztus 24. - 20:39:34 » |
|
Szerintem nem kellene rögtön temetni. Nagyon akart azon a meccsen, sajnos így sikerült. A tehetsége megvan, úgy néz ki a motiváltsággal sincs gond. Ebbe a Poolba simán befér. És igen még lehet az év játékosa 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 10:35:45 » |
|
jaaa de eddig 3 meccsen ha játszott, 2szer pedig csak sajnos hátráltatta a csapatát..méglehet az év játékosa, demég nem az..Meg ebbe a topciba nem oylan jtáékost irnék be aki msot jött..és még nem tett le semmit az asztalra..hanem olyat aki évek óta ittvan és tett vmit a csapatért!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 11:27:56 » |
|
jaaa de eddig 3 meccsen ha játszott, 2szer pedig csak sajnos hátráltatta a csapatát..méglehet az év játékosa, demég nem az..Meg ebbe a topciba nem oylan jtáékost irnék be aki msot jött..és még nem tett le semmit az asztalra..hanem olyat aki évek óta ittvan és tett vmit a csapatért!
az hogy a legjobbnak tenni kell valamit a csapatért igaz. Cole mg nem a legjobb játékos, de egyetértek Petee-vel, hogy lehet. reméljük... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 11:46:47 » |
|
Sztem meg egyértelmű hogy jelenlegi keretünkből Steven Gerrard az...(Tett is a klubért,és a világ egyik legjobbja is)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 2010. Augusztus 25. - 11:50:56 » |
|
Sztem meg egyértelmű hogy jelenlegi keretünkből Steven Gerrard az...(Tett is a klubért,és a világ egyik legjobbja is)
Lezárhatjuk a topicot, rájöttünk a lényegre 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wlon
Újonc

|
 |
« Válasz #147 Dátum: 2010. November 18. - 07:40:52 » |
|
Érdekes kérdés. Ha tavaly nincs Torres, hány pontja lett volna a 'poolnak? Milyen gólaránya? Hányadik helyen végez? Az idei teljesítmény ismeretében (Torres gólpasszok és gólok nélkül: 0 pont, 4 rúgott gól, legrosszabb gólarány a ligában 4-17, utolsó hely) belegondolni sem merek. Ez a sor azt hiszem eldönti a kérdést. Aki P.L. szintjét megüti a jelenlegi keretből az Torres, Gerrard, Meireles és Kuyt. Kuyt sérülésből lábadozik, Meireles mélyen tudása alatt teljesít, Gerrard is kissé visszafogott, Torres pedig rogyadozik a súly alatt: hátán cipeli a csapatot, hogy ki ne essenek. Szóval nem sok jót nézek ki ebből. Igazából a téli szünetben kellene igazolni minimum 2 védőt, 2 középpályást (1 védekezőt és 1 támadót), 1 csatárt és egy igazi kapust. Ezzel elkerülhetnék a kiesést és megalapozhatnák a jövő évi csapatot. Egy P.L. játékos számára el sem tudok képzelni könnyebb feladatot mint bohócot csinálni Koncheskyből, kicselezni Carreghert, távoli gólt lőni Reinának, elvenni a lasztit Lucastól a saját kapuja előtt. A jelenlegi játékos állomány nem alkalmas a P.L. szereplésre. Csoda, hogy Torres 3-4 ember gyűrűjében ennyi gólt is lőtt. Persze a 'pool összeomlásában jelentős szerepet játszott Benitez aki nem csak csapnivaló igazolásaival de az utánpótlás szétzilálásával is sokat ártott. Milyen lenne most a csapat Crouch, Owen, Aquilani, Sebastian Leto jelenlétével (ez csak néhány az elüldözöttekből)? De azt sem értem, hogy az össz-vissz két tehetséges fiatal miért nem játszik és épül be az első csapatba (Pacheco, Kelly). Nincsenek olyan sokan és az első csapat sem olyan izmos, hogy csak úgy mellőzzék őket. Szóval van tennivaló bőven.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 2010. November 20. - 16:15:28 » |
|
Nem rossz írás. De Pepe Reina 4 éve zsinórban aranykesztyűs, és a PL legjobb kapusa. Ezenkívűl Kyrgiakos, agger carra is megüti a szintet, Babel szerintem óriási tehetség, így szvsz elég lenne egy támadó középpáláys (mert Lucast nem elmlítettem de ő is jó) és egy csatár, esetleg egy szélső védő kochesky helyére, de oda a ketten jöttek (aurelióval együtt, mert hát ő is jött) nyáron, nemhiszem h jönnének megint,
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KevA07
Újonc

|
 |
« Válasz #149 Dátum: 2011. Március 18. - 16:39:59 » |
|
Sziasztok én itt új vagyok de szrntm a legjobb a csapatnál az Suárez és készitettem is egy oldalt ha kiváncsiak vagytok rá tessék nézzétek meg: http://luissuarez.gportal.hukőszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|