Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 22. - 00:34:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Shanks idézetek  (Megtekintve 1097 alkalommal)
rocskillah
százados

Profil megtekintése
« Dátum: 2010. Szeptember 03. - 12:31:41 »

Vannak a jól ismertek, vannak a kevésbé ismertek, Bill Shankly nélkül ma más lenne a fotball, és nem lenne Magyarországon 10 Liverpool drukker sem.

“Brian Clough rosszabb, mint a manchesteri eső. Azt legalább Isten meg tudja állítani nagy néha.”
“Nemhogy a legjobb középcsatár a Brit Szigeteken, hanem az egyetlen.” Ian St Johnról mondta.
Városi rangadó napja volt, Bill Shankly letett egy doboz vécépapírt a kapus elé. "Ha megjönnek, oszd ki közöttük - szükségük lesz rá!”
“Földba tapostuk az angolokat. Lemészároltuk őket. 5-4-re nyertünk.”
“Az alapötletem az volt, hogy a Liverpoolt egy bevehetetlen erőddé építsem. Ha Napóleonnak lett volna ez az alapötlete, az egész világot meghódítja. Azt akartam, hogy a Liverpool érinthetetlen legyen. Az volt a cél, hogy a Liverpool mind nagyobb és nagyobbra nőjön, amíg mindenki belátja, hogy alárendelt szerepet játszanak, és feladják.
“Az életem a munkám. A munkám az életem”
“Csak a foci iránti szeretetem tart játékban - és az a cél, hogy hozzam vissza a boldogságot Liverpoolba.”
"Elspsorban azt szeretném, ha az emberek emlékezetében egy önzetlen személyként maradnék meg, aki gürcölt és aggódott, hogy mások arathassák le a dicsőséget, és aki létrehozott egy családot, akik büszkén mondhatták: Mi vagyunk Liverpool.
"Mikor labdát kapsz, cselezz ki egy pár védőt, majd bombázz a kapuba, pont úgy, ahogy a Bury színeiben tetted." mondta Shanks. Lindsay válasza: "Főnök, az nem én voltam, hanem Jimmy Kerr." Shanks Paisleyhez fordulva: "Bob, nem ezt a játékost kellett volna leigazoljuk."
"Fiacskám, az az ember 200 gólt rúgott 270 meccsen -hihetetlen teljesítmény- , és kupát kupára halmozott eddzőként. Amikor ő beszél, nyisd ki a füledet!" Brian Clough-ról mondta
"Egy focicsapat olyan, mint egy zongora: kell hozzá 8 ember, hogy cipeljék, és még három aki tud rajta játszani"
“Egy focista akkor való a Liverpoolba, ha fel van készülve rá, hogy átszaladjon egy téglafalon, és a másik oldalra harcra készen érkezik."
“A foci rabszolgája voltam. Utánam jött haza, utánam jött mindenhova, belerág a családi életedbe. Egyébként minden munkásember lemarad egy-két dologról a munkája miatt."
“Ha első vagy, akkor első vagy. Ha második vagy, akkor semmi sem vagy."
“Egy fociklub olyan mint a szentháromság: a játékosok, az edző és a szurkolók. A vezetőség nem tartozik bele. Ők csak azért vanna ott, hogy legyen ki aláírja a csekkeket."
“Igaz, hogy skót vagyok, de büszke lennék, ha scousernek hívnának"
“Ha nem kapja meg az Év Játékosa címet, akkor a focit le kell állítani, és a zsűrit postázni kell a Kremlinbe." Tommy Smith-ről
“Vedd le azt a vattakötést. És mit akarsz azzal mondani, hogy a térded? Ez itt a Liverpool térde!"
“Mao titkár sem látott még soha ilyen vörös erőbemutatót.”
“Ha nem tudsz döntéseket hozni az életben, akkor veszélyes vagy. Inkább menj parlamenti képviselőnek!”
“Hölgyeim és Uraim, tegnap elvesztettük a kupadöntőt a Wembleyn, de a szurkolók megnyertek mindent. elnyerték a londoni rendőrök csodálatát és a londoni közönség csodálatát."
“A belső tűz a vörös mez viselésének büszkeségéből és szenvedélyéből születik. Nem kell motiváljuk a játékosokat, mert minden egyes focista felelős a csapat teljesítményéért. A Liverpool játékos státusza motiválja őket."
“Betegség miatt sem hagytam volna ki ezt a meccset. Ha meghaltam volna, végrendeletben követeltem volna, hogy hozzák a stadionhoz a koporsómat, rakják a nézőtérre és vágjanak egy kémlelőlyukat rá." Az 1971-es FA Kupa elődöntőjén nyilatkozta, amit 2-1 arányban nyert meg az Everton ellen.
“De hát a vérében van a foci!” panaszkodott egy ügynök. “Lehet benne igazság,” -Shankly -, “de sajnos még nem ért le a lábába.”
“Százezer nem vehetné meg!"- Tommy Docherty  “Én is egyike vagyok annak a százezernek”- Shankly.
“Ez a csapat karakterre és tudásra épül, férfiakkal, akik készek bármit megtenni, ami a klub javát szolgálja.”
“De hát ott lakom!” Egy brüsszeli hotelportás méltatlankodására adott válasz, miután az Anfieldet adta meg lakcímként.

"Anything off the top?”, asked a barber. “Aye, Everton,” replied Shankly.
-ezt nem akarom fordítani Bibííí

Naplózva

And Kenny's boys of '88
There's never been a side so great

Carroll: "the ambition is to win stuff and go places"
rocskillah
százados

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 12:32:02 »

“A focisikerek fejben kezdődnek. El kell hinned, hogy a legjobb vagy, és mindent meg kell tenned hogy ne csalatkozz."
“Mondja meg nekik, hogy egyáltalán semmivel sem értek egyet, abból amit mondanak." egy fordítónak, egy olasz újságírókkal teli sajtótájékoztatón
“Senki nem kellett többet nyújtson mint az összes többi... egy csapat voltunk. Megosztoztunk a labdán, a meccsen, a gondokon.”
“Mit lehet tenni 11 kapufa ellen játszva?" egy Anfielden játszott 0-0 után.
“Mondtam egyszer egy játékosnak: 'Figyelj ide fiam, nem tört el a lábad, csak beképzeled magadnak.”
“A legjobb csapat javára.” egy nehéz 1-1 után
“Ja, vigyázz Bob, nagyon csúszós-csalafinta a helyzet odakint. Nehéz terep kapusoknak." Bob Wilsonnak, az Arsenal kapusának mondta a 71-es kupadöntő előtt.
“A szurkolók a legjobbak a világon. Ismerik a játékot, és tudják, mit akarnak látni. A Kop mellett óriásnak érzed magad - és alázatosnak.”
“Milyen gyönyörű idő focizni! Már csak zöld fűre és labdára van szükség”
“Nem hiszem, hogy fürödtem volna igazán 15 éves korom előtt. Egy lavórban mosakodtam. A szegénység, és az, hogy sokan laktunk egy házban kialakította a humorérzéket.
“Én voltam a legjobb edző Nagy Britanniában, mert soha nem csaltam. Eltörném a feleségem lábát, ha ellene játszanék, de sose csalnám meg.”
“Ha egy focista nem avatkozik játékba, vagy nem próbál elpőnyös helyzetbe kerülni, akkor el kéne kezdje ezeket csinálni!" -a lesszabály kapcsán.
“Tudom, hogy ez egy szomorú alkalom, de szerintem Dixie csodálkozna, hogy nagyobb tömeget vonz még halála után is, mint az Everton egy vasárnap délután." Dixie Dean temetésén.
"Én csak az egyik ember vagyok a Kopból. Ugyanazt gondolják, mint én, és én ugyanúgy gondolkozom, mint ők. Olyan mint egy házasság, egymást kedvelő emberek között."
Tommy Lawrence, a Liverpool kapusa kapott egy gólt a lába között. "Bocs, Főnök, nem kellett volna szétraknom a lábamat." "Nem, Tommy, az édesanyád nem kellet volna szétrakja az övéit."
“Lemostuk őket a pályáról, 0-0-ra.”
“Fiam, jó leszel nálunk amíg két dolgot betartasz. Ne egyél túl sokat, és ne veszítsd el a tájszólásodat.” Ian St Johnnak
“Az én szocializmusom olyan, ahol mindenki ugyanazért dolgozik, és mindenki élvezi a közös munka közös gyümölcsét. Így látom a focit, és így látom az életet is."
“A bírókkal az a gond, hogy ismerik a játékszabályokat, de nem ismerik a játékot.”
“Ne szomorkodj Alan! Legalább egy jó csapathoz közel fogsz játszani” Alan Ballnak, miután aláírt az Evertonhoz.
“A foci egy egyszerű játék, ami a passzolásra és a passzok átvételére alapszik, valamint a labdakontrollra és az önmagad üresre játszására. Borzasztó egyszerű."
“Hova valósi vagy?” “Liverpool drukker vagyok Londonból.” “És mondd, fiacskám, milyen érzés a mennyországban lenni?”
“Ja, itt vagyunk a táblázat tetején a gondjainkkal.”
“Ha nem tudod mit kezdjél a labdával, csak rúgd be a kapuba, majd később megbeszéljük a döntési lehetőségeidet.”
“Csak szaladj ki, és hajíts egy pár kézigránátot magad köré” Kevin Keegannak
Tommy Smithnek, “Te, fiam, te egy temetőben is népünnepélyt okoznál.”
“Igen, Roger Hunt kihagy egy jó pár helyzetet, de legalább odakerül, hogy kihagyhassa.”
“Jó a gyep az Anfielden, profi gyep!”
“Úgyis a tartalékban játszott volna.” miután Lou Macari aláírt a MU-hoz.
“Vele a védelemben akár Arthur Askey is lehetne kapus.” Ron Yeats leigazolása után.
“Fiacskám, én soha nem ejtek játékosokat, én változtatok a csapaton." egy újságírónak, aki kritizálta a kezdőcsapatot.
“A nép embere vagyok - csak a nép számít”
“Azért van ott, hogy a fiúk eszébe jusson kiért játszanak, és hogy emlékeztesse az ellenfelet, hogy ki ellen is játszanak. A ‘This is Anfield’ tábláról.
“Néha unalmamban végignézek a bajnoki tabellán, hogy lássam mit csinál még az Everton.”
“Persze, hogy nem vittem a feleségemet a Rochdale meccsre, házassági évfordulót ünnepelni. A szülinapja volt. Miért, azt gondolták, hogy a szezon közepén nősültem? Különben is a Rochdale tartalék játszott."
“Soha nem taníttattak, kénytelen vagyok az agyamat használni.”
Naplózva

And Kenny's boys of '88
There's never been a side so great

Carroll: "the ambition is to win stuff and go places"
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2010. November 27. - 10:39:15 »

Naplózva
Liverpoolfan94
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2010. November 27. - 10:41:25 »

Honnan vannak ezek az idézetek? Nem tudja valaki?
Naplózva
Macca
százados

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2011. Február 21. - 21:49:05 »

gondolom hogy leginkább innen.
http://www.shankly.com/article/2517
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2011. Február 21. - 21:51:14 »

gondolom hogy leginkább innen.
http://www.shankly.com/article/2517
Akkor is rengeteg munkát és időt beleölt a lefordításokba. Köszönjük szépen.
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
Macca
százados

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2011. Február 21. - 21:55:42 »

az biztos, szép munka  Menő
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2011. Február 21. - 21:59:12 »

Ez azér egy kicsit már buta. Hááát  Meglepődött Menő
Tommy Lawrence, a Liverpool kapusa kapott egy gólt a lába között. "Bocs, Főnök, nem kellett volna szétraknom a lábamat." "Nem, Tommy, az édesanyád nem kellet volna szétrakja az övéit."
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2011. Február 22. - 08:32:36 »

Jujj, ez nagyon jó Vigyorog
Naplózva
Macca
százados

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2011. Február 22. - 18:00:59 »

Jujj, ez nagyon jó Vigyorog
naná, jó humora volt az öreg Shanklynek
egyébként is ez a kocsmai viccelődés kategória, és Shankly nem arról volt híres hogy kesztyűs kézzel bánt volna a játékosokkal
Naplózva
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!