|
rocskillah
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 13:36:30 » |
|
biztos lesz neten jó minőségű adás tetszés szerinti angol/arab kommentárral..
A nyári síugrás nagyon kaka, Ahonnen sose tudott ott nyerni. Mindig Morgenstern, Widhötzl meg ilyenek nyerik:(.
Nagy plusz a télihez képest, hogy a szurkoló hölgyek nem vastag bundában szemlélik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
And Kenny's boys of '88 There's never been a side so great
Carroll: "the ambition is to win stuff and go places"
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 15:52:48 » |
|
A nyári síugrás nagyon kaka, Ahonnen sose tudott ott nyerni. Mindig Morgenstern, Widhötzl meg ilyenek nyerik:(.
Nagy plusz a télihez képest, hogy a szurkoló hölgyek nem vastag bundában szemlélik.
Miben vannak azok a hülgyek ?  :D:D párszáz forintot nekem megérne, a www.myp2p.eu -n mindig szétvan esve a kép, csak a hangokbóllehet tájékozódni :S (nyílván túlzás, de majdnem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rocskillah
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 15:58:33 » |
|
Miben vannak azok a hülgyek ?  :D:D 35 fokban 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 16:09:55 » |
|
Amugy ha nézni akarod a neten,ahol nem is szaggat és jo a minőség is akkor www.iraqgoals.net... Annyi hogy előfordul hogy két perccel le van maradva az élőtől,de legalább jo minőségben...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 16:18:40 » |
|
Amugy ha nézni akarod a neten,ahol nem is szaggat és jo a minőség is akkor www.iraqgoals.net... Annyi hogy előfordul hogy két perccel le van maradva az élőtől,de legalább jo minőségben... nézem a meccset, 0-0. fellépek liverpool.hu-ra, miket írtok, látom 2-0. és egyszer hallom, h What a SCOOOOOOOORE! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 19:13:41 » |
|
Jómagam, itt nézem a pool meccseit. A minősége még teljes képernyőn is jobb az átlagos netes TV-knél: http://www.asiaplatetv.com/football.php
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ez a városunk legjobb csapata , imádjuk Őt, drága ...!!!
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010. Augusztus 04. - 21:56:33 » |
|
Légy olyan szíves az arsenal elleni meccs elött is linkeld be kérlek, 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
rocskillah
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 20:51:59 » |
|
pacheco kezdő!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
H14
Újonc

|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2010. Augusztus 05. - 21:33:32 » |
|
sziasztok! én a bet365.com-on nézem ezt a mait, szimpla reg kell hozzá, a nagyobb csapatok meccseit (a fogadások miatt) élőben lehet követni! a mai konkrétan angol kommentárral, jó minőségben , de a gladbach és a lautern ellenit is itt gyűrtem (az eredmény tudatában bár ne tettem volna  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2010. Augusztus 06. - 00:07:49 » |
|
sziasztok! én a bet365.com-on nézem ezt a mait, szimpla reg kell hozzá, a nagyobb csapatok meccseit (a fogadások miatt) élőben lehet követni! a mai konkrétan angol kommentárral, jó minőségben , de a gladbach és a lautern ellenit is itt gyűrtem (az eredmény tudatában bár ne tettem volna  ) vesztettél pénzt?  Sok jó hely akkor azért neten, ahol lehet nézni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 19:58:21 » |
|
Most a DIGI fog úgy adni mint anno a SPORT tv szombaton 3 mecs, vasárnap 2, hétfőn 1. Hála Isten nekem is van, de a neten is lehet nézni ha regisztrál az ember gyereke
Tavasszal már fizetős volt. Most léptem be kiváncsiság kedvéért a digisport.hu-ra hogy megnézzem az élő adást...és nem kellett fizetnem érte.Tudtam is nézni a Bayern-Schalke meccset...Lehet hogy csak premier league-re kéne fizetni vagy csak annak aki mostnaában regelt rá?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2010. Augusztus 07. - 20:57:01 » |
|
Tavasszal fizetős volt. Mostanában nem néztem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010. Augusztus 11. - 21:38:51 » |
|
Az Angol-Magyart ki hol nézi? Nézi valaki neten?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. Augusztus 11. - 22:09:55 » |
|
Sport1en énis.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. Augusztus 11. - 22:33:29 » |
|
Remélem találtál helyet ahol lehet nézni, mert ezt nem hagyhattad ki  (igen,most volt a 2. Gerrard gól, és 3 perce az előző:D )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. Augusztus 12. - 21:03:32 » |
|
Remélem találtál helyet ahol lehet nézni, mert ezt nem hagyhattad ki  (igen,most volt a 2. Gerrard gól, és 3 perce az előző:D ) Igen találtam  Gerrard 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
banok
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 14:46:17 » |
|
17.00 Liverpool-Arsenaltv: Digisport hu/ro/sk/cz streamek itt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 15:33:43 » |
|
köszi. Elvileg működik a digisport.hu is és nem fizetős csak regisztrálni kell.Mondjuk lehet hogy jobb lenne arabul nézni minthogy azt az okos kommentátort hallgatni.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
Steve.G
tizedes

|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 17:52:14 » |
|
köszi. Elvileg működik a digisport.hu is és nem fizetős csak regisztrálni kell.Mondjuk lehet hogy jobb lenne arabul nézni minthogy azt az okos kommentátort hallgatni..  reggeltem ,de azt írja nem megy élőben
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 18:01:36 » |
|
egészen szünteig működött, azóta nekem sem megy..keresek valami máslinket..:S
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 18:04:39 » |
|
kinek van valami használható streamje? mert végignéztem vagy 10et de egyikse jön be:S köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Steve.G
tizedes

|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010. Augusztus 15. - 18:06:37 » |
|
kinek van valami használható streamje? mert végignéztem vagy 10et de egyikse jön be:S köszi
én itt nézem http://www.iraqgoals.tv/ch1.html
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 16:06:41 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010. Augusztus 18. - 16:08:06 » |
|
Amúgy Szedjetek le alamilyen playert. Én SopCastet használok, a www.myp2p.eu-n nekem ez jött be eddig a legjobban. Mintha egy tv-t néznék, szerintem nagyon jó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
banok
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2010. Augusztus 29. - 15:32:04 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2010. Szeptember 03. - 23:14:46 » |
|
Holnap játsza a magyar u21es csapat utolsó előtti meccset az EB selejtezőre Székesfehérváron(sóstói stadion). A meccs 17 órakor kezdődik a belépés ingyenes!! aki teheti menjen ki és szorítson a helyszínen a srácoknak, ők a magyar foci reménységei,és ha nyerünk 1 fordulóval a vége előtt csoportelsők vagyunk!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
banok
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2010. Szeptember 19. - 14:13:52 » |
|
|
|
|