|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1290 Dátum: 2012. Január 28. - 19:21:10 » |
|
Ha a címert köpik le az még rendbe, de egy halotti emléktáblát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1291 Dátum: 2012. Január 28. - 19:46:52 » |
|
Szerintem a másik klub címerének a leköpése sem "normális" dolog. Ettől senki nem lesz jobb vagy több. Épp ellenkezőleg. Ugyanolyannak látom ezt, mint a játékosokkal szembeni vélemény nyilvánítást. Szidni nem szabad a játékosokat, de a kritikát és a nem tetszést ki lehet, sőt, ki is kell mondani...ahogy a dicséretet is.
Csak egy példa (szándékosan más országból). Kifejezetten utálom a Bayern Münchent és a Real Madridot, de eszembe sem jutna leköpni a címerüket, beköpni a stadionjukba, letépni a zászlójukat...stb.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1292 Dátum: 2012. Január 28. - 20:17:06 » |
|
Én sem azt mondtam hogy köpködje mindenki a másik csapat címerét, de inkább azt köpködje, mint egy sírt vagy halotti emlékművet, ha már mindenáron köpködni akar!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1293 Dátum: 2012. Január 28. - 20:25:01 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1294 Dátum: 2012. Január 28. - 23:42:36 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1295 Dátum: 2012. Február 06. - 16:16:48 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1296 Dátum: 2012. Február 28. - 21:28:34 » |
|
Gondolom már sokan hallottátok a filmről. Aki még nem az itt elolvashatja a történetét. A filmet illetve a magyar feliratot innen le lehet tölteni! Mindenkinek jó szórakozást kívánok a filmhez!  S.Gerrard U.I.: Bocsánat Baddog, hogy más oldalról linkeltem!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #1297 Dátum: 2012. Február 28. - 21:41:23 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1298 Dátum: 2012. Február 28. - 21:52:05 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mantal
|
 |
« Válasz #1299 Dátum: 2012. Március 08. - 12:09:47 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #1300 Dátum: 2012. Március 08. - 12:57:05 » |
|
Wilshere twitterén a válasz: "And by the way....Gooners, don't worry I am not a Liverpool fan I am a Pepe Reina fan! #Decent keeper!"
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1301 Dátum: 2012. Március 08. - 13:28:36 » |
|
Boldog Nőnapot kívánok minden női fórumozónak!!!  (Ha van...  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1303 Dátum: 2012. Március 12. - 15:16:37 » |
|
Hááát, a bajnokságban sehol sem vagyunk, az Európa Liga nyilvánvalóan nem életcél Suarez számára...mit mondjak? Nem csodálkozom, ha a távozás gondolatával foglalkozik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mantal
|
 |
« Válasz #1304 Dátum: 2012. Március 12. - 15:21:28 » |
|
Mivel igazából ő is gólképtelen nem baj ha elmegy, az egyetlen a csapatban akiért még pénzt is kapunk. Abból a pénzből + lehetne vásárolni új "csillagokat"
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1305 Dátum: 2012. Március 12. - 15:26:04 » |
|
Az a baj, hogy Bellersen kívül ő az egyetlen, akiben legalább benne van a gól lehetősége. Viszont igaz, hogy pénzt tényleg szinte csak érte kaphatnánk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1306 Dátum: 2012. Március 12. - 15:46:47 » |
|
Szerintem az is benne van, hogy Angliában ráragasztották azt, hogy rasszista. Mindenki utálja, a bírók csak a legdurvább szabálytalanságokat fújják be ellene, minden mérkőzésen kifütyülik.
Én teljesen megértem, hogy el akar menni, ennek legalább lesz alapja is, nem mint a Torres esetnek volt annak idején.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1307 Dátum: 2012. Március 12. - 16:05:17 » |
|
Sajnos az elmúlt években rengeteg kiváló játékost elvesztettünk, a "pótlásaikról" meg beszélni sem érdemes a legtöbb esetben.
De legalább itt lenne a lehetőség, hogy szabad utat engedjünk a fiataloknak, és ne verjünk el egy rakás pénzt megint, mint múlt nyáron.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1308 Dátum: 2012. Március 12. - 16:12:23 » |
|
Akadémián ott van Stearling, Adorján, Pacheco...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mantal
|
 |
« Válasz #1309 Dátum: 2012. Március 12. - 16:18:15 » |
|
Csak azt az egyet segítsetek nekem megérteni, hogy miért van az, hogyha jön hozzánk, vagy már nálunk van egy klasszis támadó játékos akkor gyakorlatilag semmit nem tud kezdeni az Anfield-en! Torres - nagyon jó volt - de semmi lett Joe Cole - Nagy sztár volt (vmikor), de nálunk 0 Suarez - Sztem Hollandiában sokkal jobb volt Caroll - A szarkák gólvágója volt. Gerrard - Messze formája alatt Adam - Nekem tavaly még sokkal jobbnak tűnt Aquilani - Mikor az első csapatban játszott még jól is mozgott, de nem alkotott maradandót. Meireles - Talán még ő hozta is a formáját, de többet nem, és nincs is már nekünk  és még lehetne folytatni a sort...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1310 Dátum: 2012. Március 12. - 16:19:44 » |
|
Pacheco kölcsönben van valahol...talán spanyolban...de őt is visszahoznám.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1311 Dátum: 2012. Március 12. - 16:21:44 » |
|
Pacheco kölcsönben van valahol...talán spanyolban...de őt is visszahoznám.
Tudom hogy kölcsönben van, csak a jövő évről beszéltem, ha elmenne Suarez.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1312 Dátum: 2012. Március 12. - 16:25:14 » |
|
Csak röviden... Torres - éppen kezdett visszatalálni a formájához, amikor elment a cselszkibe...ott valóban semmivé lett. Joke - már a cselszkibe se ment neki az utóbbi időben...mi a francnak vettük egyáltalán meg??? Suarez - ő előkészítő csatár, nem befejező...ezt fontos tudni róla. Carroll - az italra tudok tippelni. Gerrard - a fél idényt sérüléssel töltötte...őt semmiképp ne bántsuk. Adam - persze, hogy a Blackpoolban kimagaslott, ne felejtsd el, hogy kiestek! Aquilani - sérülten jött, alig játszott...túl gyorsan lemondtunk róla. Meireles - ő nagyon jó vétel volt, a cselszkiben ő is kezd a semmivé levés felé haladni. Asszem, megfeleltem. 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 12. - 16:28:21 írta Grobbelaar »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mantal
|
 |
« Válasz #1313 Dátum: 2012. Március 12. - 17:05:08 » |
|
Persze, ezek a dolgok látszanak, csak azt nem értem, hogy miért történt minden egyszerre az elmúlt két évben!!!
Volt 1-2 jó játékosunk, formán kívül kerültek, vettünk újakat, ők sem nyújtják azt amit tudnak, és ez a tendencia kb. 2 éve megfigyelhető.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 12. - 17:16:23 írta mantal »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #1314 Dátum: 2012. Március 12. - 17:39:37 » |
|
A Liverpool játékospolitikája sajnos több év óta pocsék. Nem tudom, hogy miért van ez. De a bajnoki második helyezésünk óta képtelenek vagyunk egy normális csapatot összeállítani...se vásárlásból, se saját emberekből építkezve. A tervszerű, előremutató munka helyett kapkodás és utolsó pillanatbeli, horribilis összegű játékosvásárlások történnek. Azt gondolom, hogy pontosan azért tartunk ott, ahol, mert senki nem tudja, hogy mit is kellene csinálni. Ez pedig nagy baj.
(Talán megköveztek, de vállalom...lehet, és kell is utálni a mankeszt meg ferguson bácsit, de amit az öreg már 20 éve csinál annál az átkozott csapatnál, azt tanulmányozni kellene, nem leszólni, mert pontosan az jelenti a különbséget a mankesz és a Liverpool jelene között...náluk van egy ember, aki tudja, hogy mit kell csinálni, nálunk meg nincsen. Pont, mint Madridban...a Realnál sok év után most van először olyan ember, aki tudja, mit kell csinálni...murinnyó...meg is nyerik a bajnokságot.)
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2012. Március 12. - 17:44:52 írta Grobbelaar »
|
Naplózva
|
|
|
|
lfc4life
százados

Linda Pizzuti agyasa
|
 |
« Válasz #1315 Dátum: 2012. Március 12. - 23:20:12 » |
|
hat nem azert. de most neztem meg az Arsenal -Newcastlet, es az Arsenal ugy kuzzd es jatszik a 4 helyert ahogy mi mar evek ota nem jatszunk. eleg elszomorito. amugy rekordot vertek, zsinorban 4x jottek vissza vesztett helyzetbol. ha nalunk is igy akarnanak a jatekosok nemlenne gonnd. a meccs elott a skysports azt mutogatta hogy mi a kulombseg a mi passzjatekunk es az agyusoke kozott. hat az meg foleg kurvara elszomorito volt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
5 European cups, 18 leagues, Thats what i call History!
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #1316 Dátum: 2012. Március 13. - 09:22:45 » |
|
A Liverpool 22-vel többször próbálkozott kapura lövéssel, mint a Manchester United, mégis 38-cal kevesebb gólt szerzett.
Ha a szezon 2012 januárjában kezdődött volna, a tabella utolsó három helyén az idén öt-öt pontot szerző QPR, Liverpool, Wolves hármas állna.(ez mindent elmond a szezonunkról)
Robin van Persie góljai az idei szezonban 20 pontot eredményeztek az Arsenal számára a bajnokságban. (ennyit jelent egy jó csatár)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
mantal
|
 |
« Válasz #1317 Dátum: 2012. Március 13. - 09:29:06 » |
|
Ne felejtsük el, hogy nem csak a csatárokon múlik a gól szerzés, persze ők lövik be a hálóba! De nálunk nem csak a gól lövéssel vannak gondok, ha megfigyeled bármelyik összefoglalót, vagy mérkőzést ellövöldözzük a labdát sokszor 10-20 méterről és persze ez bekerül a statisztikába, de nem jutunk a kapu közelébe, mert az utolsó (vagy utolsó előtti) passzok mindig rosszak, nem tudunk szélről pontosan beadni. Így nem is csoda, hogy nem lövünk gólokat, persze a kapusok ellenünk mutatott bomba formája is közrejátszhat, de olyan helyzetekben inkább mi tesszük naggyá a kapusokat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Töki
tizedes

|
 |
« Válasz #1318 Dátum: 2012. Március 15. - 09:54:49 » |
|
Liverpool FC hivatalos facebook oldalán olvasható a következ: We'd like to wish all our supporters in Hungary a Happy Nemzeti Ünnep! We hope you're enjoying your National Day, thank you for your support! Best wishes from Liverpool FC Nagyon szép gesztus a csapatunktól! Ja és boldog 120. sületésnapot 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #1319 Dátum: 2012. Március 15. - 10:47:49 » |
|
Liverpool FC hivatalos facebook oldalán olvasható a következ: We'd like to wish all our supporters in Hungary a Happy Nemzeti Ünnep! We hope you're enjoying your National Day, thank you for your support! Best wishes from Liverpool FC Nagyon szép gesztus a csapatunktól! Ja és boldog 120. sületésnapot  Boldog 120.-at a világ legjobb csapatának!(Egy kis nagyképűség belefér,hiszen nem mindennap 120 éves a Liverpool FC).
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|