|
rocskillah
|
 |
« Válasz #1050 Dátum: 2010. Szeptember 05. - 01:16:11 » |
|
Torres és R.Meireles is betalált a válogatott meccseken  Hátha itt is folytatják majd... Ciprus 4et rúgott Portugáliának. Meireles gólja a jó hír, de ő ugye szűr a középpályán. Ezen a meccsen asszem sokat nem szűrt..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
And Kenny's boys of '88 There's never been a side so great
Carroll: "the ambition is to win stuff and go places"
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1051 Dátum: 2010. Szeptember 06. - 18:26:29 » |
|
Torres és R.Meireles is betalált a válogatott meccseken  Hátha itt is folytatják majd... Ciprus 4et rúgott Portugáliának. Meireles gólja a jó hír, de ő ugye szűr a középpályán. Ezen a meccsen asszem sokat nem szűrt.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1053 Dátum: 2010. Szeptember 20. - 21:16:35 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #1054 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 13:06:08 » |
|
Mivel baddog nem frissíti az oldalon a híreket, bátorkodom ajánlani egy oldalt, www.liverpool.gportal.hu, ahol az elmúlt hét hírei magyarul olvashatóak
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1055 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 15:32:06 » |
|
Mivel baddog nem frissíti az oldalon a híreket, bátorkodom ajánlani egy oldalt, www.liverpool.gportal.hu, ahol az elmúlt hét hírei magyarul olvashatóak S.Gerrard csinálja ezt oldalt nem? vagy te is?  sok sikert, jó kis oldalnak néz ki 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1056 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 17:20:22 » |
|
Mivel baddog nem frissíti az oldalon a híreket, bátorkodom ajánlani egy oldalt, www.liverpool.gportal.hu, ahol az elmúlt hét hírei magyarul olvashatóak S.Gerrard csinálja ezt oldalt nem? vagy te is?  sok sikert, jó kis oldalnak néz ki  Én csináltam, de Ő a híríró, segéd szerkesztő. (Ha már segédszerkesztő, akkor kéne még valaki, aki szeretne küldjön egy privát üzenetet. ) [Bocsánat Baddog  ]
|
|
|
|
|
Naplózva
|
I WAS BORN IN RED, I LIVE IN RED AND I WILL DIE IN RED Y.N.W.A. JFT96
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #1057 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 18:00:27 » |
|
Leszarom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #1058 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 18:08:16 » |
|
te legalább őszinte vagy 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #1059 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 20:31:32 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #1060 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 20:32:50 » |
|
Leszarom  De nekem hiányzik. Mi a gond?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #1061 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 20:33:53 » |
|
Vagy valamiből kimaradtam?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1062 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 21:28:19 » |
|
Véleményem szerint Baddog a "leszarom"-ot arra értette, hogy én az Ő oldalán keresek az enyémhez segítőt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1063 Dátum: 2010. Szeptember 25. - 22:16:13 » |
|
Leszarom  ez órisái volt  kajak felnevettem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1064 Dátum: 2010. Október 08. - 21:01:41 » |
|
Magyarország szánmárínó 8-0  Most mindenki ezen a győzelmen fog fennakadni 6 hónapig, pedig eléggé alap, h egy smr-t megverünk..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #1065 Dátum: 2010. Október 08. - 21:19:37 » |
|
attól még szép volt, bártény a helyén kell kezelni. de Pl amilyen formában van Szalai ilyen formában magyar csatár nem nagyon volt..meg amiylen gólt rugott ma az ha san marino ha nem nem volt gyenge.. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1066 Dátum: 2010. Október 08. - 21:44:58 » |
|
attól még szép volt, bártény a helyén kell kezelni. de Pl amilyen formában van Szalai ilyen formában magyar csatár nem nagyon volt..meg amiylen gólt rugott ma az ha san marino ha nem nem volt gyenge..  nem mondom, nagy győzelem volt, de tudni kell ki volt az ellenfél. szalai fejese és a 4. gól elképesztően szép volt  utoljára N'gog Bukarest elleni góljánál néztem ekkorát 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #1067 Dátum: 2010. Október 08. - 23:14:11 » |
|
Véleményem szerint Baddog a "leszarom"-ot arra értette, hogy én az Ő oldalán keresek az enyémhez segítőt. Nem ezt nem értem hanem, hogy az oldalon miért nincsenek friss hírek. Palota- forradalom tört ki vagy mi a csuda? Én jobb szeretném továbbra is ITT olvasni a legfrissebb híreket, mert a liverpool.hu jelentette eddig a mértékadó kapcsolatot a LIVERPOOL FC -vel. Csak remélni tudom , hogy ez nem változik meg!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1068 Dátum: 2010. Október 09. - 11:18:41 » |
|
Janes, igazad van, ezen az oldalon olvastam először friss híreket, kifejezetten a liverpoolról, nem a foci-ról.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1069 Dátum: 2010. Október 09. - 15:36:34 » |
|
Ha itt nincs friss hír itt van: http://liverpool.gportal.hu.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #1070 Dátum: 2010. Október 09. - 20:17:09 » |
|
Te az asszonyt is így cseréled le? Én azért kiváncsi volnék az okokra, mert talán még nincs elveszve minden.Baddog?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1071 Dátum: 2010. Október 09. - 21:56:29 » |
|
Te az asszonyt is így cseréled le?
Ha ez nekem szól, akkor nem, 14 vagyok  Én azért kiváncsi volnék az okokra, mert talán még nincs elveszve minden.Baddog?
Én is.A remény hal meg utoljára. Baddog 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1072 Dátum: 2010. Október 09. - 23:39:53 » |
|
Te az asszonyt is így cseréled le?
Ha ez nekem szól, akkor nem, 14 vagyok  Ha 14 vagy, akkor 2 éven belül úgy cseréled 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #1073 Dátum: 2010. Október 10. - 08:05:26 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #1074 Dátum: 2010. Október 10. - 09:52:44 » |
|
Még jó, hogy nem Barbie-s oldalad van, mert akkor pink lenne a háttér 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #1076 Dátum: 2010. Október 10. - 10:17:22 » |
|
Srácok, nincs semmi gond, egyszerűen csak sok a munka és nincs időm. Ha lazább lesz a dolog, akkor lesz időm cikkeket is kirakni. Mivel nekem nincs szerkesztőm (és nem is keresek szerkesztőket  ), ha nincs időm, vagy nyaralok, vagy akármi, akkor sajnos nincs kint hír. na, mondtam én  mostmár mi se keresünk szerkesztőt, túl sok volt a jelentkező, nem tudtunk választani 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #1077 Dátum: 2010. Október 10. - 11:17:30 » |
|
Még jó, hogy nem Barbie-s oldalad van, mert akkor pink lenne a háttér   Kösz. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #1078 Dátum: 2010. Október 10. - 21:55:38 » |
|
Srácok, nincs semmi gond, egyszerűen csak sok a munka és nincs időm. Ha lazább lesz a dolog, akkor lesz időm cikkeket is kirakni. Mivel nekem nincs szerkesztőm (és nem is keresek szerkesztőket  ), ha nincs időm, vagy nyaralok, vagy akármi, akkor sajnos nincs kint hír. Megnyugodtam 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #1079 Dátum: 2010. Október 10. - 22:05:48 » |
|
Srácok, nincs semmi gond, egyszerűen csak sok a munka és nincs időm. Ha lazább lesz a dolog, akkor lesz időm cikkeket is kirakni. Mivel nekem nincs szerkesztőm (és nem is keresek szerkesztőket  ), ha nincs időm, vagy nyaralok, vagy akármi, akkor sajnos nincs kint hír. Megnyugodtam  Énis, csak mikor? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|