|
baddog
|
 |
« Dátum: 2010. Június 11. - 18:35:23 » |
|
King Kenny és baddog 530 pont Carragher 515 pont Dirk Kuyt 504 pont liverpooli8as 464 pont rocskillah 459 pont S.Gerrard 437 pont Soosy 352 pont Einkmann 339 pont peter crouch 335 pont Janes 330 pont peti04 325 pont poolpicur 308 pont hvsifan 188 pont Tomex 150 pont torres 142 pont richard012 142 pont marcigr8 44 pont boti97 40 pont bodi76 28 pont anfield 22 pont Owen Lantos 20 pont ales1 20 pont Stevie 10 pont
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 12. - 00:25:50 írta baddog »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2010. Július 12. - 15:31:50 » |
|
Gratulálok a gyözteseknek vendégeim egy sörre (de csak Pesten) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
liverpooli8as
százados

"You'LL Never Walk Alone"-Csak a Pool!!!
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2010. Július 12. - 16:37:55 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2010. Július 12. - 16:57:20 » |
|
Köszönjük, ennél szorosabb nem is lehetett volna 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2010. Július 12. - 18:39:39 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2010. Július 12. - 19:51:22 » |
|
Gratulálok a gyözteseknek vendégeim egy sörre (de csak Pesten)  Köszi, majd szavadon foglak alkalomadtán 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2010. Július 12. - 19:53:57 » |
|
kösz, ez csak szerencse. Elég a mez (ha megkaptam volna :-)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2010. Július 12. - 19:57:43 » |
|
kösz, ez csak szerencse. Elég a mez (ha megkaptam volna :-) Azt mondták a srácok, hogy a három nyereményből kettőt már elküldtek. Te maradtál ki ezek szerint...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boti97
százados

You'll never walk alone
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2010. Július 12. - 20:04:23 » |
|
Hat ez a tippverseny nem volt anyira nepszeru mind mondjuk a Premier Leages
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2010. Július 12. - 20:40:14 » |
|
kösz, ez csak szerencse. Elég a mez (ha megkaptam volna :-) Azt mondták a srácok, hogy a három nyereményből kettőt már elküldtek. Te maradtál ki ezek szerint... Én sem kaptam meg még mindig,csak annyit mondtak hogy küldik...Azóta már írtam nekik kétszer is de semmi... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2010. Július 12. - 22:27:44 » |
|
kösz, ez csak szerencse. Elég a mez (ha megkaptam volna :-) Azt mondták a srácok, hogy a három nyereményből kettőt már elküldtek. Te maradtál ki ezek szerint... Én sem kaptam meg még mindig,csak annyit mondtak hogy küldik...Azóta már írtam nekik kétszer is de semmi...  Fasza... Nekem azt mondták, hogy kettő már rendezve...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2010. Július 12. - 22:32:50 » |
|
kösz, ez csak szerencse. Elég a mez (ha megkaptam volna :-) Azt mondták a srácok, hogy a három nyereményből kettőt már elküldtek. Te maradtál ki ezek szerint... Én sem kaptam meg még mindig,csak annyit mondtak hogy küldik...Azóta már írtam nekik kétszer is de semmi...  Fasza... Nekem azt mondták, hogy kettő már rendezve... Hát én nem tudom mi náluk a rendezve,mert annyi,hogy kaptam kb 2 hete egy levelet,hogy küldik és azóta is érkezik:) Ja és azóta mióta írtam arra meg már nem is válaszolnak(bár tudom hogy ezekben nem vagy hibás,csak gondoltam leírom)
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Július 12. - 22:37:21 írta tothems »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2010. Július 13. - 00:15:39 » |
|
Baddog légyszi segíts kaptam egy sálat amin az alapítási év 1982. Ezzel most mit kezdjek. Nyilván durva szám csere, de hogyan lehet , hogy ezt senki nem látta meg
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2010. Július 13. - 07:40:32 » |
|
kösz, ez csak szerencse. Elég a mez (ha megkaptam volna :-) Azt mondták a srácok, hogy a három nyereményből kettőt már elküldtek. Te maradtál ki ezek szerint... Én sem kaptam meg még mindig,csak annyit mondtak hogy küldik...Azóta már írtam nekik kétszer is de semmi...  Fasza... Nekem azt mondták, hogy kettő már rendezve... Hát én nem tudom mi náluk a rendezve,mert annyi,hogy kaptam kb 2 hete egy levelet,hogy küldik és azóta is érkezik:) Ja és azóta mióta írtam arra meg már nem is válaszolnak(bár tudom hogy ezekben nem vagy hibás,csak gondoltam leírom) Ilyenkor jelezzétek, különben nem tudok róla. Néha szóltok, aztán szólok én is, majd sokáig csend. Azt hiszem, hogy rendben minden.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2010. Július 13. - 07:42:17 » |
|
Baddog légyszi segíts kaptam egy sálat amin az alapítási év 1982. Ezzel most mit kezdjek. Nyilván durva szám csere, de hogyan lehet , hogy ezt senki nem látta meg
Honnan kaptad?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2010. Július 13. - 11:26:41 » |
|
Honnan kaptad? A Stadio Oliimpico-nál rendeltem, nagyon körülményesen érkezett meg. A márciusi rendelésből csak júniusban jött meg és hajduszoboszlói volt a postabélyegző. A többi rendelt holmival nem volt gond.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2010. Július 13. - 14:33:57 » |
|
Honnan kaptad? A Stadio Oliimpico-nál rendeltem, nagyon körülményesen érkezett meg. A márciusi rendelésből csak júniusban jött meg és hajduszoboszlói volt a postabélyegző. A többi rendelt holmival nem volt gond. Akkor náluk kell reklamálnod a dolgot. A tippjáték nyereményei is lassan érkeznek meg...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Janes
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2010. Július 13. - 23:06:18 » |
|
Honnan kaptad? A Stadio Oliimpico-nál rendeltem, nagyon körülményesen érkezett meg. A márciusi rendelésből csak júniusban jött meg és hajduszoboszlói volt a postabélyegző. A többi rendelt holmival nem volt gond. Akkor náluk kell reklamálnod a dolgot. A tippjáték nyereményei is lassan érkeznek meg... Akkor majd náluk próbálkozom.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
'76-
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2010. Július 18. - 16:11:33 » |
|
a Stadio-tol en is kaptam ertesitest, hogy postaztak a nyeremenyem ( 09.06.2010) amit a mai napig nem kaptam meg  a mult heten irtam nekik de meg semmi valasz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2010. Július 18. - 16:14:11 » |
|
a Stadio-tol en is kaptam ertesitest, hogy postaztak a nyeremenyem ( 09.06.2010) amit a mai napig nem kaptam meg  a mult heten irtam nekik de meg semmi valasz  Nem is fognak válaszolni,legalább négyszer írtam nekik,ebből csak a legelsőre válaszoltak,hogy már folyamatban van. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2010. Július 18. - 16:19:40 » |
|
biztos nagyon elfoglaltak 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010. Július 18. - 18:04:20 » |
|
Írtam nekik megint, hogy küldjék már a cuccokat, de nekem sem válaszoltak. Úgy látom, hogy meg kell őket látogatnom személyesen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010. Július 19. - 09:25:42 » |
|
baseball ütőt ne hagyd otthon ja, és gratulálok a győztesnek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2010. Július 19. - 12:04:31 » |
|
Grat a győzteseknek
|
|