Én nem így látom.
Torres nem felejtett el focizni és hullámvölgyben sincs. Mielőtt nekem estek, ezt úgy értem, hogy jelenleg is talán a legmotiváltabb játékos a cselsziben. Fut, hajt és helyzetekbe is kerül, gólpasszokat ad. Nem is keveset.
Egyszerűen az a sikertelenségének az oka, hogy nem illik abba a rendszerbe amiben kellene játszania, ráadásul akárki akármit mond, a társai valamiért utálják. Mással nem lehet magyarázni, hogy lényegében alig kap értelmes labdát, miközben ő tömi a többieket a jobbnál jobb zsugákkal.
Vagyis nem kellene neki semmi más, mint visszakapnia a régi társakat és ebben a játékrendszerben újra a régi Torrest láthatnánk.
Most mondhatjátok, hogy hány ordító helyzetet hagyott ki, de azt senki se feledje, hogy ezt nálunk is megcsinálta, csak akkor a góljai mellett senkinek sem tűnt fel. Vagyis ha megint megkapná azt a támogatást a középpályáról ami kell neki, újra termelné a gólokat.
És én azt mondom ezt inkább itt tegye, mielőtt a lokomotívnál valaki rájön erre és összevásárolják neki a fél világot, akik mellett megint termeli a gólokat. Szóval vegyük vissza aprópénzért és hajrá

Mellesleg a cselszi fórumra felmentem vmelyik nap, ahol meglepve olvastam, hogy ők tolvajnak tartanak minket

Állítólag azért, mert kifosztottuk őket a Torres biznisszel

Hja kérem. Lehet abba kellene hagyniuk a mi játékosaink elszipkázását.
Már csak azért is, mert láthatólag egyik se jött be eddig. Már ott tartanak, hogy Meirelest is elzavarnák

Mondanám, hogy vágjunk vissza és mi is vegyünk meg tőlük jó játékosokat, de ebből a szar cselsziből nekem egy se kellene

Na ez egy kicsit hosszúra sikerült. Bocs.