totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Dátum: 2008. Március 19. - 17:36:56 » |
|
Stephhane Mbia kameruni kozeppalyast tobb klub is szeretne a soraiban mint a Liverpool is. De a srac most a rennes csapataban jatszik.Olaszok spanyolok es angolok ugy szinten akarjak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Március 19. - 17:38:06 » |
|
Szerintem ebbol nem lesz semmi habar nem ismerem a sracot!Max akkor van alapja ha baloldali kp a srac.Mert a kp-nk a legerosebb.Szal erositesre nem ott van szuksegunk szerintem...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Március 20. - 07:50:04 » |
|
Nem ismerem a srácot, de majd utánanézek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Március 20. - 15:54:10 » |
|
Kivancsi leszek hogy megy nyaron Kewell a celtichez vagy sem.Mar sok forrasbol hallom ezt az infot de meg csak nekem pletyka szint. Es ha megy akkor mennyiert... Sajnalom ha el menne de ha a teljesitmenyet nezzuk akkor sajna mennie kell:((
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Március 21. - 07:40:17 » |
|
Ezzel én is így vagyok. Tavalyelőtt megállíthatatlan volt Kewell, de azóta sajnos nem sokat tett a Csapatért.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Március 21. - 13:31:08 » |
|
Az viszont vitathatatlan hogy amikor ment neki o volt a PL legveszelyesebb baloldali jatekosa.De hat tudjuk ha a multbol elsz akkor nem lesz jovod!!Regi mondas es nagyon igaz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Március 21. - 14:18:46 » |
|
Ráadásul most már nagyon kellene küzdenie a csapatbakerülésért.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Március 21. - 14:45:46 » |
|
Azert is nyilatkozta hogy elengedte ot Rafa a szingapur elleni baratsagos meccsre marc 26.an.Mivel nem kap annyi lehetoseget a Poolnal ezert nagyon orul hogy jatszhat hiszen o visszaakarja jatszani magat a Csapatba.Es ehhez sok jatek kell hogy jo legyen az eronlete.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Március 21. - 16:28:30 » |
|
Egy jó formában levő Kewellre szükség van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Március 21. - 18:10:38 » |
|
De egy Riisevel is siman kibekulnek.Nagyon kedvelem (kedveltem)a jatekat.Es o is sokat tett a Poolert!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Március 22. - 08:56:12 » |
|
Én is nagyon szerettem Riise zsinóron húzott, 40-50 méteres keresztlabdáit, hatalmas erejű lövéseit, góljait. Kár, hogy az idei szezonban nem találta fel magát.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Március 22. - 13:08:24 » |
|
Nem az hogy nem talalta fel magat hanem egyszerune veres nulla sajna a teljesitmenye:((
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Március 22. - 17:39:57 » |
|
Lehetne jobb, az tény.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Március 22. - 18:15:30 » |
|
De azert nagyon sajnalnam ha elmenne:(Bizom benne visszater a formaja.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Március 23. - 07:52:29 » |
|
Nem tudjuk, mi áll a háttérben, a szezon végén/után úgyis kiderül, hogy mi lesz az idei szezonban gyengélkedő játékosokkal.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Március 23. - 13:25:22 » |
|
Szerintem egy par utilaput kap a talpa ala..Voronin elkepzelheto hogy megy a levesbe es eros a gyanum hogy ez lesz Riisevel is.Kewell is megy majd.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fernando Torres 08
Vendég
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Március 26. - 22:27:39 » |
|
syasztok én most regisztráltam sztm david villa jön a poolba!!!!remélem és riise nee menjen ell!!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fernando Torres 08
Vendég
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Március 26. - 22:29:54 » |
|
totti talán igazad lehet de sztm riise meg kewel hajtani fog és majd kiderül....:S:S:S:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fernando Torres 08
Vendég
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. Március 26. - 22:31:35 » |
|
voronin helyére szerintem jöhetne david villa!!!!!most ezek a pletykál de még hunteelar is jó lenne....És szerintetek kuytot viszi a bayern???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Március 27. - 23:35:13 » |
|
Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy Riise megy. Ha csatár távozik, akkor az szerintem Crouch lesz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. Március 28. - 11:02:37 » |
|
Crouch idei szezonjában nem igazán találta magát, de az is igaz, hogy ritkán kapott rá lehetőséget. Sok fontos gólt szerzett már, de ahhoz hogy újra a régi legyen, talán tényleg környezetváltásra lesz szükség.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. Március 28. - 12:37:43 » |
|
Igen, Crouchnak szerintem annyi. Eddig sem játszott sokat a 4-4-2-ben, a 4-2-3-1-ben Kuytnak még van hely a jobb szélen, Crouchnak meg nincs. Sajnáltam is szegényt a MU ellen, mert már éppen melegített, amikor Mascherano kiállíttatta magát...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fernando Torres 08
Vendég
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. Március 28. - 18:40:35 » |
|
hát...szerintem crouch jó lenne csak hát...több lehetőség kéne neki pl:torres és ő elől mert azért az aston villa ellen is a 88.percben megszerezte a mentő gólt luton elllen is eredményes volt, meg a sunderland ellen is.de sztm voroninnak kéne menni igaz több gólt lőtt mint crouck de ő többet is játszott!crouck a kupákban is jobban lövi a gólokat ugyhogy sztm több játéklehetőséggel megoldható a probléma....remélem....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. Március 28. - 19:40:40 » |
|
Voronyint a szezon legrosszabb igazolásának tartom. Nem is értem, miért nem adtuk el a télen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. Március 28. - 19:48:38 » |
|
Majd nyáron 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fernando Torres 08
Vendég
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. Március 28. - 20:15:39 » |
|
én annak örülnék ha david villa letévedne a poolba!!!!anfield voroninal egyetértek az a baj hogy öreg is meg nm is jóó henyére jöhetne villa!!!!szerintetek?  ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. Március 28. - 20:48:11 » |
|
Ha jön Villa és Benitez továbbra is 4-2-3-1-et játszat a csapattal, akkor milyen poszton szerepelne?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fernando Torres 08
Vendég
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. Március 28. - 21:37:19 » |
|
hát...lenne ott helye...de az alakzatot illetően szerintem a 4-4-2 lenne a jó de ő tudja!!!!egyépként meg szuper az oldal naon teccik!!!remélem jön a Dubai....ezek a tulajdonosok csak terhelik a csapatott!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Fernando Torres 08
Vendég
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. Március 28. - 21:40:13 » |
|
és végülis kik lehetnek a lehetséges igazolások???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. Március 28. - 21:58:10 » |
|
Sok játékos szóba kerül ilyenkor, ezt még nem igazán lehet tudni.
Hallotunk már De la Redről, Quaresmáról, Villáról, Daniel Alvesről, sőt Robbie Keane-ről is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|