totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #90 Dátum: 2008. November 01. - 23:50:21 » |
|
Szurkolói fanatizmus és szűk látókör - ez kell ahhoz, amit írtál Totti. Egyébként Maradona mint szöv. kapitány, előttem is kétséges...
Azert szuk latokr mert Maradona kezes goljat nem itelem el?Pontosabban persze hgoy szabalytalan es nem sportszeru de errol beszelni meg vagy huszonvalahany ev mulva is? Maradona mint szovetsegi kapitany nem csak nalad hanem mindenkinel ketseges.De en akkor is tisztelem mint jatekos mert le tett valamit az asztalra. Akkor hunt alattomos terd rahuzasa petercseh kapus fejere,terry alattomos odamegyek es a fekvo Torrest oldalba huzom a labammal?De lehetne meg sorolni ezek ugyanolyan gusztustalan kategoriaba tartoznak mint a Maradona kezes golja.EZ is benne van a fociba hozzatartozik a jatekhoz.Persze nem kotelezo ezt csinalni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #91 Dátum: 2008. November 02. - 09:20:10 » |
|
Olyat már láttam, hogy egy alattomos szabálytalanság miatt utólag eltiltottak játékost. Olyat nem, hogy kézzel szerzett gól után eltiltottak volna. Jó játékos volt a dagadt, de ezt azért nehezen nyelem le...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #92 Dátum: 2008. November 02. - 10:24:22 » |
|
Akkor hunt alattomos terd rahuzasa petercseh kapus fejere,terry alattomos odamegyek es a fekvo Torrest oldalba huzom a labammal?De lehetne meg sorolni ezek ugyanolyan gusztustalan kategoriaba tartoznak mint a Maradona kezes golja.EZ is benne van a fociba hozzatartozik a jatekhoz.Persze nem kotelezo ezt csinalni.
Úgy látszik nem fejeztem ki magam világosan. Nem azzal van a (fő) gond, hogy kézzel beütötte a labdát. Ez úgy is felfogható, hogy minden eszközt bevetett csapata sikeréért. A gond utána a viselkedésével (nyilatkozatával) volt. Na, ez az amiért sokan nem tisztelik semennyire sem. Nem érdemtelenül. Ha már itt tartunk Gerrard is beleszállt (főleg régebben) már pár játékosba, de utána bocsánatot is kért. Ha ezt teszi Dundiego is, nincs is miről vitázni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #93 Dátum: 2008. November 02. - 13:09:13 » |
|
Ertelmezem  Mindigis parazs volt a viszony Argentina es Anglia kozott.Falkland szigetek miatt. Bar biztos erzekenyebben erintene ha Magyarok ellen tette volna a kezes goljat  De reszemrol mar OFF a tema 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #94 Dátum: 2008. November 04. - 09:15:41 » |
|
OFF! Fuck diedo! ON! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #95 Dátum: 2008. November 04. - 13:58:57 » |
|
Ugy nezki hogy a Darby benne lesz a keretben az atletico ellen. Nem jatszott a reserve meccsen. Es tudtommal nem serult. Jojjenek a fiatalok 1000-rel.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LFC
Laktanyaparancsnok
Újonc

OLSCH
|
 |
« Válasz #96 Dátum: 2008. November 04. - 14:16:59 » |
|
Ugy nezki hogy a Darby benne lesz a keretben az atletico ellen. Nem jatszott a reserve meccsen. Es tudtommal nem serult. Jojjenek a fiatalok 1000-rel.
Darby tegnap végig játszotta a Reserve meccset...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverbird Upon My Chest...
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #97 Dátum: 2008. November 04. - 22:43:59 » |
|
Darby tegnap végig játszotta a Reserve meccset... akkor ezt beneztem.De akkor milyen osszeallitast nezhettem? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #98 Dátum: 2008. November 04. - 22:46:06 » |
|
akkor ezt beneztem.De akkor milyen osszeallitast nezhettem?  Biztos a Cityét 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #99 Dátum: 2008. November 05. - 02:15:47 » |
|
akkor ezt beneztem.De akkor milyen osszeallitast nezhettem?  Biztos a Cityét  
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #100 Dátum: 2008. November 05. - 02:18:46 » |
|
Liverpool Reserves: Peter Gulacsi, Stephen Darby, Emiliano Insua, Daniel Ayala (Mikel San Jose 71), Ronald Huth, Damien Plessis, Nabil El Zhar, Jay Spearing (Vincent Weijl 71), Jordy Brouwer, Daniel Pacheco (Andras Simon 81), Gerardo Bruna. Unused Subs: Dean Bouzanis, Steven Irwin.
Pedig ott figyel Darby:)Tenyleg..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #101 Dátum: 2008. November 05. - 02:20:46 » |
|
Szal Gerrard elmondasa szerint bunteto volt akkor az is volt. Hamut szorok fejemre mert en ugy hittem hogy kamu volt vagyis ajandek:)
"I'll have to have another look at it, but in my mind it was a penalty," he said. "I got there first and he came into the back of me. If it had happened anywhere else on the pitch it would be a free kick, so it was a penalty."
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #102 Dátum: 2008. November 05. - 14:48:00 » |
|
Hááát, azért mert azt mondta, nem biztos, hogy az is volt. Így visszanézve, nagyon nem... 100-ból egyszer, ha megadnak ilyet... ...akkor is csak a hazai csapatnak. Nem véletlenül kért elnézést a partjelző. Végül is a továbbjutás szempontjából nem számít amúgy sem, és volt már példa ezerszer, hogy mi nem kaptuk meg a büntetőt. Még ezen a meccsen is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #103 Dátum: 2008. December 11. - 08:38:43 » |
|
Jó lenne az Inter kapni murinnyúval. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #104 Dátum: 2008. December 11. - 13:00:00 » |
|
Jó lenne az Inter kapni murinnyúval.  a realnak es a villarealnak orunknek a legjobban.Oket siman vernenk ja es meg a lyon.Sportingtol tartok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #105 Dátum: 2008. December 11. - 13:57:17 » |
|
a két spanyol csapat kiszámíthatatlan szerintem. Amúgy a tudás alapján mindegy kellene, hogy legyen, ezek közül bármelyiken át kell lépni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #106 Dátum: 2008. December 12. - 15:13:02 » |
|
igazabol itt mar halal mindegy kit is fogunk kapni.Akkor nem lesz gond ha nem hagyunk hiba lehetoseget,azt pedig csak ugy tudjuk ha mindenkit elverunk ahogy kell.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #107 Dátum: 2008. December 25. - 11:16:44 » |
|
Most kellene lejátszani a real ellen a meccset. Bár nem vagyunk "toppon", de a mai realt szerintem simán ütnénk. Februárig még sok minden lehet...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #108 Dátum: 2008. December 25. - 14:24:33 » |
|
Most kellene lejátszani a real ellen a meccset. Bár nem vagyunk "toppon", de a mai realt szerintem simán ütnénk. Februárig még sok minden lehet...
Hidd el hogy leverjuk oket!Biztos vagyok benne.Rafanak ezek a meccsek preztizs meccsek.Es tudjuk milyen is a mi hadurunk:) Ismeri oket mint a tenyeret.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #109 Dátum: 2008. December 25. - 16:49:14 » |
|
Mostanában éppen a "biztos meccseken" esünk pofára.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #110 Dátum: 2008. December 25. - 17:13:15 » |
|
mint ahogy mindenki más is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #111 Dátum: 2008. December 25. - 20:24:37 » |
|
Kinek a sós, kinek a sósné 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #112 Dátum: 2008. December 26. - 21:23:37 » |
|
mint ahogy mindenki más is.
Ahogy Magical mondaná: A lőtéri kutyát sem érdekli, hogy mások, hogy állnak 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #113 Dátum: 2008. December 27. - 10:00:42 » |
|
azt baddog mondta nem én...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #114 Dátum: 2008. December 28. - 20:53:07 » |
|
azt baddog mondta nem én...
Ja, akkor bocsi...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #116 Dátum: 2009. Február 24. - 12:37:36 » |
|
tényleg jólett  helyes válaszok születtek, de azért azt mondani ,hogy sima 3-0 lesz és hogy Gerrardot nem tartja sokkra az lehet kicsit nagyképűségre vall! Remélem majd holnap megmutatják a fiúk, hogy valójában milyen csapat is vagyunk mi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|
Rece
|
 |
« Válasz #117 Dátum: 2009. Február 24. - 13:48:22 » |
|
Gerrardról tényleg érdeksen nyilatkozik, ettől eltekintve korrekt, és sztem jó dolog, ilyen lehetne nállunk is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpoolban két jó csapat van, a Liverpool és a Liverpool Reserve Team ! - Bob Paisly
|
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #119 Dátum: 2009. Február 24. - 15:21:34 » |
|
|