|
Carragher
|
 |
« Válasz #120 Dátum: 2009. Február 24. - 20:21:50 » |
|
Végigolvastam és az lenne a legjobb ha Gerrard rúgna egy gólt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #121 Dátum: 2009. Február 24. - 23:02:09 » |
|
rúgni is fog  de egyébként kezdő lesz ? valaki tud valamit erről ? Remélem Benítez nem csinál majd butaságot meccs közben.érdekeseket cserélt az utóbbi pár meccsen. Go REDS GOOOOOO 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #122 Dátum: 2009. Február 25. - 12:16:29 » |
|
A korábban az Atlético Madridban szereplő spanyol csatár eddig kilencszer játszott a városi rivális Királyiak ellen, de egyszer sem örülhetett győzelemnek: négyszer döntetlen született, ötször pedig vereséget szenvedett akkori csapatával. S ami még ennél is bosszantóbb számára, a ma esti mérkőzés helyszínéül is szolgáló Bernabéu stadionban még egyetlen gólt sem szerzett tétmérkőzésen. – Nagyon vártam már, hogy visszatérhessek a Madridba, és megütközhessek a régi nagy ellenféllel, a Real Madriddal – hangolt a meccsre Torres.
– Még egyszer sem győztem Raúlék ellen, és eddig a gólokkal is adós maradtam, ha ellenük játszottam. Bízom benne, ezúttal megtöröm az átkot, és végre ünnepelhetek. Nem lesz könnyű feladatunk, de mindent megteszek a siker érdekében. Kiejtjük a Realt! Mivel a BL góllövőlistáját Lionel Messivel (21), Miroslav Kloséval (30) és Karim Benzemával (21) holtversenyben öt találattal vezető Steven Gerrard (28) játéka kérdéses, Torresnek kell magára vállalnia a főszerepet.
– Amióta visszatért a sérüléséből, Fernando négy meccsen három gólt szerzett, és bomba formában van – bizakodott Rafa Benítez (48), a Liverpool menedzsere. – A világ egyik legjobb csatára, szerintem pusztán a véletlen műve, hogy eddig nem talált be a Real kapujába. Talán most megtöri az átkot. Az ellenfél is tart attól, hogy a „Kölyök” ezúttal villog majd Madridban, Juande Ramos (54) vezetőedző elsősorban őt akarja semlegesíteni.
– Ha szabadon hagyják, Torres életveszélyes, nagyon oda kell figyelnünk rá – figyelmeztette játékosait a szakvezető, aki egyelőre nem döntötte el, benevezi-e a meccsre Szalai Ádámot (21), a Real Madrid tartalék csapatának, a Castillának a csatárát.
– Ha nem tudjuk tartani, komoly bajba kerülhetünk, hiszen a hazai pályán kapott gólokért dupla árat kell fizetni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A labdarúgást 22-en játszák, és mindig a Liverpool nyer! 
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #123 Dátum: 2009. Február 25. - 13:18:11 » |
|
Sajnos szkeptikus vagyok a mai meccsel kapcsolatban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Owen Lantos
|
 |
« Válasz #124 Dátum: 2009. Február 25. - 14:54:51 » |
|
Nekem is rossz előérzetem van... de reménykedjük, hogy Liverpool hozza a formáját és mondjuk 2 döntetlennel tovább jutunk  Úgyis mostanában ez a specalitásunk ez a sok döntetlen... (Bernabeu: 1-1 | Anfield: 0-0  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rece
|
 |
« Válasz #125 Dátum: 2009. Február 25. - 15:18:51 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpoolban két jó csapat van, a Liverpool és a Liverpool Reserve Team ! - Bob Paisly
|
|
|
|
Rece
|
 |
« Válasz #126 Dátum: 2009. Február 25. - 15:22:15 » |
|
Szerintem Torres fogja eldönteni a meccset, biztos nagyon bizonyítani, és sztem fog is!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpoolban két jó csapat van, a Liverpool és a Liverpool Reserve Team ! - Bob Paisly
|
|
|
|
Molotov
|
 |
« Válasz #127 Dátum: 2009. Február 25. - 18:15:10 » |
|
Én bizakodó vagyok, a Barca elleni meccs előtt is leírtak minket, akkor se voltunk csúcsformában, mégis összejött egy álom eredmény. Esetleg most Aurelio-t és Torres-t kellene összeugrasztani, hátha mindketten gólt szereznének. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Owen Lantos
|
 |
« Válasz #128 Dátum: 2009. Február 25. - 20:23:47 » |
|
Steven Gerrard has been named on the Liverpool bench for tonight's Champions League second round clash with Real Madrid. You can listen to the game live online from 7.30pm GMT. Xabi Alonso returns to the Reds XI after suspension, while Dirk Kuyt partners Fernando Torres up front. Rafa Benitez's team in full is: Reina, Aurelio, Arbeloa, Carragher, Skrtel, Riera, Benayoun, Alonso, Mascherano, Torres, Kuyt. Subs: Cavalieri, Dossena, Hyypia, Gerrard, Lucas, Babel, Ngog.
...Ahogy sejtettük, Gerrard a padon. Egész normális a kezdő11, de a cserepadunkból csak Hyypia, Gerrard és Babel jók. Nah... mindenkinek jó szurkolást a meccsre!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #129 Dátum: 2009. Február 26. - 17:08:41 » |
|
Lehet, hogy hülye vagyok, de nem arról volt szó, hogy Hyypia nem játszhat a BL-ben a nevezési mizéria miatt? Vagy csak álmodtam az egészet? Egyre súlyosabb eset vagyok...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #130 Dátum: 2009. Február 26. - 17:10:08 » |
|
miféle nevezési mizéria? ősszel nem játszhatott, tavaszra már ismét benevezte Rafa.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #131 Dátum: 2009. Február 26. - 17:43:00 » |
|
és ősszel miért nem játszhatott? sok külföldi?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #132 Dátum: 2009. Február 26. - 18:03:13 » |
|
igen, sok volt a külföldi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #133 Dátum: 2009. Február 26. - 18:19:21 » |
|
Hurrá. Megnyugodtam egy kicsit. Egyébként mi változott? Valaki kiesett?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Molotov
|
 |
« Válasz #134 Dátum: 2009. Február 26. - 18:32:54 » |
|
Amikor a szpíker mondta, hogy Hyppia melegít, én is azt hittem, hogy megint csak nem sikerült beazonosítania valakit, ahogy az a pályán lévőkkel is többször előfordult.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 2009. Február 26. - 18:36:17 » |
|
A győztes madridi meccs 61. percében Fernando Torrest le kellett cserélni sérült bokája miatt, helyére Ryan Babel állt be. A csatár játéka így kérdésessé vált a hétvégi Middlesbrough elleni bajnokin.
”Egyeztettünk az orvosokkal és bizakodóak vagyunk. Fernando bokája valóban megsérült, de szerencsére ne mtörtént komolyabb baj. Mivel azonban bicegve tudott csak a pályán mozogni és nem érezte jól magát, ezért nem kockáztattunk, behoztuk helyette Babelt. Egyelőre még nem tudjuk, hogy mennyi időt vesz igénybe, hogy rendbe jöjjön, talán pár meccset ki kell hagynia. Most hogy háromnaponta játszunk meccseket, nehéz lenne megjósolni, mikor térhet vissza.” - mondta Rafa Benitez, a csapat menedzsere.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A labdarúgást 22-en játszák, és mindig a Liverpool nyer! 
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 2009. Február 26. - 18:39:02 » |
|
Hurrá. Megnyugodtam egy kicsit. Egyébként mi változott? Valaki kiesett?
igen, én azt hiszem hogy Keane, ő talán kiesett.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 2009. Február 26. - 18:40:15 » |
|
meg persze Pennant is kiesett, de nem az ő helyére került be Sami.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 2009. Február 26. - 18:40:34 » |
|
thnx.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 2010. Július 01. - 10:46:00 » |
|
Penantnak kezdöben a helye
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 2010. Július 01. - 15:11:31 » |
|
én mondom
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Dirk Kuyt
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 2010. Július 01. - 15:34:38 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpool FC - Alapította: Shankly, Tönkretette: két Jenki, És most megpróbálja helyrehozni: John W Henry
|
|
|
|
rocskillah
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 2010. Július 01. - 15:54:02 » |
|
ez nem zárja ki, hogy a Zaragozában kezdő legyen... csak nem tom minek kell ezzel foglalkozzunk
|
|
|
|
|
Naplózva
|
And Kenny's boys of '88 There's never been a side so great
Carroll: "the ambition is to win stuff and go places"
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 2010. Július 01. - 16:00:36 » |
|
haha 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 2010. Július 01. - 17:33:14 » |
|
haha  őrmester úr váltsunk témát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 2010. Július 01. - 17:35:12 » |
|
am tudja vki hogy Gerrard elmegy vagy csak egy pletyka?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 2010. Július 01. - 17:48:11 » |
|
pletyka
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 2010. Július 01. - 18:00:32 » |
|
szerencse ő potolhatatlan
|
|