|
Crassiusee
|
 |
« Dátum: 2008. Március 14. - 13:33:57 » |
|
Nem tudták elkerülni egymást az angol csapatok a Bajnokok Ligája negyeddöntőinek sorsolásán, az Arsenal és a Liverpool futott össze a legjobb nyolc között. Az AS Roma a csoportkör után újra találkozik a Manchester Uniteddel, ráadásul a két együttes tavaly is egymás ellen küzdött a kieséses szakaszban, az olaszoknak most alkalmuk nyílik visszavágni az Old Traffordon elszenvedett 7-1-es, megsemmisítő zakóért.
A Chelsea és a Barcelona nem lehet boldogtalan a sorsolás után, előbbi a Fenerbahcéval, utóbbi a Schelkéval küzd a négy közé kerülésért.
Az elődöntőben négy év alatt harmadszor is összefuthat a Chelsea és a Liverpool, az eddigi két párharc után Rafa Benítez fiai örülhettek.
A negyeddöntők első mérkőzéseit április 1-jén és 2-án, a visszavágókat egy héttel később rendezik.
A döntőre május 21-én kerül sor Moszkvában, az európai kupák története során először műfüvön.
A negyeddöntő párosítása: Arsenal - Liverpool AS Roma - Manchester United Schalke - FC Barcelona Fenerbahce - Chelsea
Az elődöntő párosítása: Arsenal/Liverpool - Fenerbahce/Chelsea Schalke/Barcelona - Roma/Man. United
|
|
|
|
|
Naplózva
|
* You'll Never Walk Alone *
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Március 14. - 14:19:24 » |
|
Ez csak azért van, mert szerettem volna, ha nem angolt kapunk  Nem baj, ezt is meg kell oldani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Crassiusee
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Március 14. - 15:23:56 » |
|
Remélem ha nem is kőnnyedén,de képesek leszűnk az Arsenalt túllépni. Bár utána sem lesz kőnnyű dolgunk,de egy győzelem talán már a Dőntőbe repit minket 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
* You'll Never Walk Alone *
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Március 14. - 20:09:57 » |
|
Biztos vagyok benne, hogy megverjük az Arsenalt. Ha az Intert oda - vissza meg tudtuk verni, az Ágyúsokat is képesek leszünk legyőzni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Március 14. - 20:32:18 » |
|
jo, hogy az arsenalt kaptuk! igy nem szabad kiengednunk egy percre sem. elsore kiutjuk az ARSENALT, majd johet a CHELSEA es vegul a dontoben nyerunk a MANCHESTER U. ellen. AMEN
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Március 14. - 20:36:05 » |
|
Meg tudnád mondani a nyertes lottó-számokat?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Március 14. - 20:51:45 » |
|
a vegen ott van az AMEN, ami azt jelenti, hogy "IGY LEGYEN" te nem szoktal imadkozni?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Március 14. - 20:56:59 » |
|
Röviden : nem. De ettől még TE imádkozhatsz. Ha ez segít a Csapaton, akkor abba se hagyd!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Március 16. - 12:29:03 » |
|
Mikor is lesz a meccs?aprilis x?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Március 16. - 18:02:24 » |
|
Úgy tudom április 2.-án.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Március 16. - 19:36:28 » |
|
Kocce:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Március 16. - 19:53:43 » |
|
aprilis 2 aprilis 8 kozben egy bajnoki; 3 meccs az arsenallal 7 nap alatt
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Március 17. - 13:56:12 » |
|
Koszike!Na akkor most ismet egy eroltetett par het ele nezunk!!Nem baj ha hozzuk a megszokott formankat akkor szerintem siman jok leszunk.Ja tenyleg mert most jon hozzank a zeverton:))Jaj nekik!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Március 17. - 16:53:07 » |
|
Igazi rangadó lesz....Remélem megmutatjuk nekik, és mindenkinek ( aki még kételkedne ), hogy csak egy csapat van Liverpoolban!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Március 17. - 17:13:54 » |
|
Nincs igazad mert ketto csapat van Liverpoolban.A Pool es a reserve:)))))
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Március 17. - 17:19:58 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Március 17. - 17:21:27 » |
|
bocsesz de ezt nem hagyhattam ki:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Március 31. - 11:13:52 » |
|
Holnap remélem a Roma meglepi a Manchestert. Rájuk férne már egy pofon, nagyon nagy az arcuk mostanában.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. Március 31. - 17:08:25 » |
|
Szerintem meg a MU ellen sokkal jobb lenne BL-t nyerni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Március 31. - 17:53:48 » |
|
az volna a legszebb ha a dontoben az mu-val jatszanank es persze mi nyerunk kepzeljetek el az orosz rendorseg csapatosszevonasat 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. Március 31. - 17:58:40 » |
|
Én is igy számoltam most a Arzenál utána cselzi majd a mu a döntőben
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. április 03. - 15:57:07 » |
|
Na a tegnapi meccsrol annyi hogy megcsinaltuk.Amit kellett az meg lett.Nagyon sokat szamit hogy lottunk egy golt es csak eggyet kaptunk.Bar igencsak nehez pillanatok voltak szivgorcs kozeli allapotban voltam egy jo parszor.Aki kiraly volt Skrtel Kuyt Gerrard.Aki abszolut nem nalam az Alonso.Nagyon halvany volt es most Masch sem volt a megszokott.Nagyon konnyen atjatszottak a kp-ket.Torres nagyon faradtnak tunt es megint osztottak rendesen.Bendtner kiraly volt hogy kivedte a sajat csapata loveset ott mar a telefonert nyultam hogy orvos kell !! A tizirol meg siman meg lehetett adni.Bar lassitva nem volt egyertelmu de ahogy wenger is nyilatkozta hogy nem erti a biro ott allt miert nem fujta be.Az en velemenyem meg az hogy pont az volt a szerencse hogy ott allt mert ha messzebb lett volna tuti hogy befujja. Halistennek 1-1 lett nekunk all a zaszlo rendesen annak ellenere hogy a francia valogatott bizakodik:)) Szep volt fiuk!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. április 03. - 16:08:23 » |
|
Na a tegnapi meccsrol annyi hogy megcsinaltuk.Amit kellett az meg lett.Nagyon sokat szamit hogy lottunk egy golt es csak eggyet kaptunk.Bar igencsak nehez pillanatok voltak szivgorcs kozeli allapotban voltam egy jo parszor.Aki kiraly volt Skrtel Kuyt Gerrard.Aki abszolut nem nalam az Alonso.Nagyon halvany volt es most Masch sem volt a megszokott.Nagyon konnyen atjatszottak a kp-ket.Torres nagyon faradtnak tunt es megint osztottak rendesen.Bendtner kiraly volt hogy kivedte a sajat csapata loveset ott mar a telefonert nyultam hogy orvos kell !! A tizirol meg siman meg lehetett adni.Bar lassitva nem volt egyertelmu de ahogy wenger is nyilatkozta hogy nem erti a biro ott allt miert nem fujta be.Az en velemenyem meg az hogy pont az volt a szerencse hogy ott allt mert ha messzebb lett volna tuti hogy befujja. Halistennek 1-1 lett nekunk all a zaszlo rendesen annak ellenere hogy a francia valogatott bizakodik:)) Szep volt fiuk!!
Látod, most nem is fikázom Benitezt  Célfutball volt, ezt kellett játszani. Szerintem Babel volt a legrosszabb. Kuyt nyilatkozta, hogy egy helyről származik a bíróval és Hollandiában egy csomó meccset vezetett neki 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. április 03. - 16:33:45 » |
|
hat ez nem volt egy semmi merkozes  szerencsere mi jottunk ki jobban belole es alig varom a visszavagot, szerintem akkor egesz mas lesz a jatek kepe minden hiradas az arsenal- lfc meccsel kezd, fantasztikus gerrard megmutatta, hogy o egy zseni es nagyon is megerdemli a valgatottban is a csapatkapitanyi karszalagot
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. április 03. - 16:36:04 » |
|
Capello először kipróbál mindenkit mint csapatkapitányt, még a szögletzászlót is, végül visszaadja Gerrardnak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2008. április 03. - 16:43:59 » |
|
Az tetszett nagyon hogy ugye azt szem elott tartotta Rafa hogy az arzenal szeret ugy jatszani hogy sokat birtokolja a labdat sok passz persze fele felesleges mert nem jutnak vele elorebb de legalabb akkor nincs az ellenfelnel a labda.Mondjuk ez iegy felfogas...Ezt kihaszanlva engedtuk is hogy jatszak a jatekukat.Persze azert forro volt a piter egy parszor.dehat azert gondolom mindenki erre szamitott vagy nem?  ) Babel tenyleg katasztrofalis volt semmit nem tudott csinalni.Minden mozdulatat sajna mar ismerik jobb csel aztan vagy az alapvonalon fut vegig vgy befele huz ennyi.Kiismerheto nagyon... De Skrtel tetsztt nagyon olyan tekintelyt parancsolo a srac nalam.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2008. április 03. - 17:42:25 » |
|
De Skrtel tetsztt nagyon olyan tekintelyt parancsolo a srac nalam.
Lőtt pár gyertyát azért, egyszer még gólpasszt is akart adni Adebayornak de az marha nagy lyukat rúgott... De vele is rendes voltam, az összefoglalóban úgy jellemeztem az első félidős teljesítményét, hogy "megiletődött" 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 19:06:42 » |
|
Na szal akkor meg volt a sorsolas vegyes erzelmeket valtott ki belolem:)) Liverpool psv marseille Atletico
Azert lesz parazs meccs nem olyan konnyu a psv sem es a atltico szinten azert nehezebb falat.A tegnapi produkcioval labdaba sem rughatunk az tuti. De siman megytunk tovabb:)) GO REDS!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 19:16:48 » |
|
Kaphattunk volna könnyebb, igaz nehezebb ellenfeleket is. Na majd meglátjuk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2008. Augusztus 28. - 19:20:27 » |
|
barcanak es a cselszkinek is eleg konnyu a dolga:( Annak orulok hogy a mankesz megkapta a Celticet:)) Remelem a celticcel jatszuk az elodontot:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|