|
baddog
|
 |
« Dátum: 2008. Március 12. - 17:29:15 » |
|
Csak hogy legyen ilyen téma is... A Reading a hétvégén megelőzte a Newcastle-t. Úgy segíthetnénk Owenéknek, hogy jól elverjük a Readinget is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Március 12. - 17:40:36 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Március 12. - 17:42:52 » |
|
Bár nem ide tartozik, elmondom, hogy én anno Owen miatt lettem Liverpool szurkoló...Sajnáltam, hogy később a Real-ba igazolt, ha maradt volna, szerintem nem tört volna meg a pályafutása.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Március 12. - 19:05:11 » |
|
Én is nagyon sajnáltam, hogy elment. Az volt a baj, hogy a Realban akkor inkább reklámarcok játszottak, Owen nem illett a képbe. De ha jól emlékszem, még a cserepedról is berámolt 14 vagy 16 gólt (többet, mint az idén Raul...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Március 12. - 19:20:39 » |
|
Aki szerette valaha a POOLt az meg szerintem mindig figyeli mi van Owennel.Egyertelmu szegeny qrvara szarul dontott hogy elment.Mindig azt hangoztatta hogy BL meccseket akar jatszani es az alma hogy meg legyen neki is a trofea.Aztan elment tolunk a "biztos"BL csapatba aztan tessek  ) Amikor 2005-ben Isztambulban megnyertuk az oruletet akkor ot hivtak szakkomentatornak es a tudosito elso kerdese az volt hogy "na milyen erzes hogy a POOL nyert?"szal szegeny elegge el volt kenodve de tetszett hogy azt mondta teljes szivbol orul nekik! Bar mi mast is mondhatott volna..... Na de a topichoz vissza persze hogy elverjuk a readinget siman kell hozni a meccset.Most azert mindenki lathatja hogy ha naggyabol rend van a csapat hazatajan akkor minden megy mint az agyban sz...s:))) HAJRA POOL!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Március 13. - 18:09:53 » |
|
nem csak Owen szivta le a Realnal, ott volt meg McManaman es legutobb Backham sok fiatalt vasarolnak meg csak azert, hogy ne a rivalisokhoz keruljon....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Március 13. - 19:21:15 » |
|
Ebben van valami...Rengeteg pénze van a Királyi Gárdának, és ők élnek is vele. Más kérdés, hogy néha, ( mint most is ) a nemzetközi kupákban leszerepelnek, hiába a sok pénz, és a bő játékoskeret.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Március 13. - 21:46:38 » |
|
A Real nem azért vesz meg, akit csak tud, hogy ne máshoz kerüljön. Volt egy időszak, amikor elkapta őket a gépszíj és mindenkit megvettek, aki aranylabdát nyert  A "csak a riválishoz ne kerüljön" stílus inkább a Chelsea-re volt jellemző. Ők képesek voltak kifizetni 12-15 millió fontot olyan játékosokért, akik nem érnek négyet sem és ha el kellett adni őket, akkor jó, ha 2 milliót kaptak értük.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Március 14. - 20:04:31 » |
|
A Chelsea azért erősebb kerettel rendelkezik, mint a Real. De eredmény ott sincs... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. Március 15. - 18:47:06 » |
|
Tudtam, hogy nehéz meccs lesz, de nem gondoltam, hogy ennyire fogom várni a lefújást...Bár hozzáteszem a Reading - egyébként gyönyörű - gólja egy bírói tévedés okán született.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Március 15. - 19:53:04 » |
|
Háááát... Én sem voltam nyugodt a hosszabítás perceiben 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Március 16. - 00:00:56 » |
|
Gondolom azert azt tudjatok hogy ez a matejovszkij vagy ki tobbet igy nem talal el labdat az biztos.Sajna a gol szerintem hatalmas vedelmi hiba volt.De en abszolut biztos voltam benne hogy nyerunk egyszeruen nem is lehetett volna maskent hiszen csak mi voiltunk a palyan. a stat is valahogy 13 nekunk es ok csak 3-4 kapura loves:)) Szal remelem mindenkit ilyen elannal es akarassal es eroszakos jatekkkal varunk az Anfielden!! HJARA POOL!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Március 16. - 18:01:44 » |
|
A harcossággal nem volt gond. Sokkal inkább az utolsó 15 percben mutatott játékkal. Azon még csiszolni kell, nem is keveset.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Március 16. - 19:36:03 » |
|
Ja abban igazad van hogy volt egy kis kapkodas.De ne feledd hogy eleg suru a program es most vagyunk tul azert egy eleg kemeny BL meccsen!Es a reading sem rossz csapat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Március 17. - 17:29:15 » |
|
Nem volt rossz, de inkább durva volt, mint kemény. Örülhetünk, hogy senki sem sérült le.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Március 17. - 17:35:50 » |
|
Sajnos a szememben a reading az egy eleg suttyo csapat.Bar doylet azt csipazom de a harper gyerek meg ez a bikey es foleg hunt az egy igazi bunko taplo!! Inkabb durvanak mondom a csapatot mint kemenynek en is.De az a furcsa hogy az edzojuk inkabb egy papnak nezki  )Nem hiszem hogy o tuzelne fel ennyire oket:) Bar ki tudja alamuszinyuszinagyotugrik tipusu ember is lehet:))
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Március 17. - 18:40:18 » |
|
Coppell, a Reading ezdője liverpooli születésű 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Március 18. - 06:57:35 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2010. Július 02. - 09:38:05 » |
|
mi?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2010. Július 02. - 10:02:20 » |
|
mi?
ha megnéznéd a dátumot látnád hogy 2008. Március 18.-06:57:35
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2010. Július 02. - 10:03:55 » |
|
tom
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2010. Július 02. - 10:05:26 » |
|
tom
akkor mi a jó édes életnek írsz ide is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2010. Július 02. - 10:07:19 » |
|
hogy nőjön a hozzászólásainak száma 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|