Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 19. - 11:23:37 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: 1 ... 22 23 [24]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Európa Liga  (Megtekintve 22656 alkalommal)
steven
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #690 Dátum: 2011. Március 17. - 22:56:08 »

Ezt a meccset elbuktuk, ezeken a játékosokon már a jó Isten sem segít, de nem baj, jövőre még ez se lesz...
Naplózva
Grobbelaar
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #691 Dátum: 2011. Március 17. - 22:59:20 »

Nem is értem, hogy minek nézem az ilyen mérkőzéseket.

Megérdemeltük a kiesést.
Naplózva
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #692 Dátum: 2011. Március 17. - 23:02:28 »

Nem is értem, hogy minek nézem az ilyen mérkőzéseket.

Megérdemeltük a kiesést.
MEg. Gerrard és Suárez nélkül olyanok vagyunk, mint egy élcsapat  2. vonala. Ott akartam abbahagyni mikor beállt N'gog.
Naplózva
Einkmann
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #693 Dátum: 2011. Március 17. - 23:02:49 »

ezt a taktikát minek kellett 90 percig erőltetni, hogy ívelgetjük fel a labdát félpályáról és valaki majd lefejeli, vagy nem He ezt azért Kenny-nek is látnia kellett volna, már az 1. félidőben, hogy semmire sem jó...  Határozatlan
Naplózva

"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
Gerrard#8
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #694 Dátum: 2011. Március 17. - 23:03:48 »

Én igazából azért vártam a meccset nagy érdeklődéssel, hogy lássam Carrollt, de sajnos azt kaptam amit vártam, egy jól fejelő játékos, aki lassú, és csak a beadásoknál van benne veszély, amiből ma nem sok volt. Suarezzel együtt jó lehet, de egyedül semmit sem ér, főleg nem 35 milliót. Kuyt is csak akkor volt jó, amikor Suarez mellette játszott.
Naplózva
steven
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #695 Dátum: 2011. Március 17. - 23:04:07 »

Na nem gond, ez a szezon hamarosan véget ér, jövőre csak a bajnokságra kell majd koncentrálnunk, akkor talán elérünk valamit, nagyon hiányzott Luis...
Naplózva
Grobbelaar
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #696 Dátum: 2011. Március 17. - 23:04:16 »

Ott akartam abbahagyni mikor beállt N'gog.

Én át is mentem A Klónok Háborújára...csak visszanézegettem olykor.  Kacsint
Naplózva
youllneverwalkalone
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #697 Dátum: 2011. Március 17. - 23:06:16 »

Én komolyan mondom, hogy nem nézek meg még egy Liverpool meccset, ahol Joe Cole a pályára lép... Ez az embert nem eladni kéne, hanem kirúgni a francba, úgy, ahogy Maxit is. Nem méltók a vörös mezre. Carroll nem volt rossz, de hiányzik mellőle Suarez, vagy mögűle Gerrard... várom már a nyarat, h az ilyen szarokat kidobja Kenny (lsd: Poulsen, Maxi, Cole, Ngog, csak a teljesség igénye nélkül...)
Naplózva
steven
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #698 Dátum: 2011. Március 17. - 23:11:45 »

Attól tartok, nem így lesz...
Naplózva
Owen Lantos
százados

Profil megtekintése
« Válasz #699 Dátum: 2011. Március 17. - 23:36:53 »

Amúgy Carroll, hogyhogy a 29es mezben futballozott? Nem a 9est kapta meg? Vagy EL meccseken nem használhat olyan számot, amelyet már használt az idényben valaki más? (ez esetben torres)
Naplózva

steven
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #700 Dátum: 2011. Március 17. - 23:38:43 »

Pontosan...de nem használta sokáig...
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #701 Dátum: 2011. Március 18. - 09:58:45 »

Amúgy Carroll, hogyhogy a 29es mezben futballozott? Nem a 9est kapta meg? Vagy EL meccseken nem használhat olyan számot, amelyet már használt az idényben valaki más? (ez esetben torres)

Itt a válasz az egyéb adatoknál
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #702 Dátum: 2011. Március 18. - 10:15:11 »

Én tegnap meccs után felmentem a szobámba és minden Poolos cuccom beszórtam a gardróbomba! Most üres a szobám Mosolyog . Majd ha otthon leszek leírom részletesen a bennem dúló érzéseket. Sír
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
Grobbelaar
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #703 Dátum: 2011. Március 18. - 11:18:05 »

Szerintem egyetértünk, hogy ki lehet kapni a legutolsó csapattól is. Csak nem így.

Sosem értettem, hogy miért kell várni a 80. percig, hogy elkezdjünk végre támadni, amikor már az első másodperctől vesztésre állunk (odakint kikaptunk, ugyebár)?
Carroll nem egy Crouch (utóbbi, amikor hozzánk került, kizárólag a fejével volt képes futballozni, nálunk tanulta meg használni a lábait is), ő a földön is képes játszani, képes eltalálni a kaput a 16-oson kívülről is, miért kell erőltetni egy teljes mérkőzésen keresztül a kizárólag a fejére ívelgetős taktikát? Főleg úgy, hogy jószerével a saját tizenhatosunktól lövöldözzük fel a lasztikat?
Meireles akkor játszott bombaformában, amikor előretoltuk a csatár(ok) mögé. Miért kellett visszavonni megint védekező szerepkörre?

Lehetne sorolni a kérdéseket folyamatosan, szerintem rengeteg ostoba dolgot műveltünk tegnap, de a legelszomorítóbb az volt, hogy a mérkőzés 90%-ban olyan ráérős stílusban fociztunk, mintha mi állnánk továbbjutásra. Megdöbbentő, hogy egy angol első osztályú csapatnál nem látni, hogy a játékosok halálosan elfáradnak a csata végére. Egyedül Kuyt hajtott, ahogy szokott, még labdaszedőt is játszott, ha kellett, és mindenhol ott volt a pályán.

Még nem olvastam Kenny értékelését, nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan látta a meccset.

Naplózva
only LFC
százados

Profil megtekintése
« Válasz #704 Dátum: 2011. Március 18. - 15:32:31 »

Hát sajnos ez igy sikerült. Már a félidőben lehetett látni hogy ez nagyon gyenge. Maxi és Cole meg sz... sem ért.
Naplózva
peter crouch
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #705 Dátum: 2011. Március 18. - 15:52:46 »

Reméljük,hogy ez a topic sokáig nem lesz aktuális!
Naplózva
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #706 Dátum: 2011. Március 18. - 16:31:29 »

Hát, márpedig szerintem nem is lesz az... Szomorú
Naplózva
zoli
százados

Profil megtekintése
« Válasz #707 Dátum: 2011. Március 18. - 17:58:00 »

MEg. Gerrard és Suárez nélkül olyanok vagyunk, mint egy élcsapat  2. vonala. Ott akartam abbahagyni mikor beállt N'gog.

Az a baj,hogy már Gerrard-al is olyanok vagyunk.Az utóbbi 2 évben talán ha volt 4-5 jó meccse.
Naplózva
zoli
százados

Profil megtekintése
« Válasz #708 Dátum: 2011. Március 18. - 18:18:22 »

ezt a taktikát minek kellett 90 percig erőltetni, hogy ívelgetjük fel a labdát félpályáról és valaki majd lefejeli, vagy nem He ezt azért Kenny-nek is látnia kellett volna, már az 1. félidőben, hogy semmire sem jó...  Határozatlan

Látta is,de ha nincs középpálya más megoldás nincs.Előrevágni,aztán valami csak lesz.Amúgy Hodgson alatt is ugyanez volt,előre aztán majd Torres megoldja.Azzal a különbséggel,hogy Hodgsont ezért mindenki gyalázta,Kennyt meg senki.
Naplózva
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #709 Dátum: 2011. Március 18. - 18:46:37 »

Az a baj,hogy már Gerrard-al is olyanok vagyunk.Az utóbbi 2 évben talán ha volt 4-5 jó meccse.
Ja, akk bocsi. Felsorolnád azt a párat, ha úgyis ilyen kevés?
Naplózva
Whitefrost
százados

Profil megtekintése
« Válasz #710 Dátum: 2011. Március 18. - 18:59:02 »

A mai footballban óriási szerepe van a "sztár" edzőknek. Egy glóriába foglalt név (KING KENNY) nem garancia a sikerre.Meg kell néznünk, hogy a PL.-ben elöttünk álló klubbok kispadján kik ülnek.Nem a játékos múlt a döntő, hanem a szakmai hozzáértés. Enélkül egy Gerrard szintű játékos is csak Gerrardinho.
Naplózva

Ez a városunk legjobb csapata , imádjuk Őt, drága ...!!!
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #711 Dátum: 2011. Március 18. - 21:44:25 »

A mai footballban óriási szerepe van a "sztár" edzőknek. Egy glóriába foglalt név (KING KENNY) nem garancia a sikerre.Meg kell néznünk, hogy a PL.-ben elöttünk álló klubbok kispadján kik ülnek.Nem a játékos múlt a döntő, hanem a szakmai hozzáértés. Enélkül egy Gerrard szintű játékos is csak Gerrardinho.
Szerintem meg egy jó edző enmfog csodát tenni 2 hónap alatt. hagyjuk 2 évig és ha addig nem csinál nagy butaságot, majd megéri gondolkozni rajta. (elöttünk ilyen a MU, vagy az Arsenal. A dinamonál vagy citinél meg a szomszéd is lehetne a vezető edző.)
Naplózva
S.Gerrard
Globális moderátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #712 Dátum: 2011. Március 18. - 21:52:33 »

Milyen értelemben? Három választási lehetőség is van.
1. A Liverpool hatalmas csoda folytán odaér a 4. helyre és BL selejtezőt játszik.
2. Nem lesz benn a csapat az első 5-ben és nem indul semmilyen európai kupában.   
Naplózva

At the end of a storm, There's a golden sky!
You'll Never Walk Alone!
peter crouch
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #713 Dátum: 2011. Március 19. - 15:05:11 »

Milyen értelemben? Három választási lehetőség is van.
1. A Liverpool hatalmas csoda folytán odaér a 4. helyre és BL selejtezőt játszik.
2. Nem lesz benn a csapat az első 5-ben és nem indul semmilyen európai kupában.   

Jövőre a bajnoki címet megszerezni égetőbben fontos lesz mint eddig bármikor az elmúlt több mint 20 évben.A MU bajnok lesz idén alighanem és átveszi a vezetést bajnoki címek tekintetében.Max egy évig vezethet tovább nem szabad hagyni! Dühös
Tehát jövőre koncentrálni kell a bajnokságra és felesleges mellé egy színvonal nélküli világvégére-utazgatós EL.
Naplózva
youllneverwalkalone
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #714 Dátum: 2011. Március 19. - 16:49:14 »

Már bocsánat, de szerintem semmiben sincs igazad, amit leírtál. Tudod hogy hívták azt az edzőt, akivel a Liverpool utoljára bajnok lett? King Kenny...  Van játékos múltja is, de abban is biztos lehetsz, hogy szakmai hozzáértése is. Az meg, h mekkora szerepe lenne bármiféle sztáredzőknek eléggé kérdőjeles, a világ jelenlegi legjobb csapatát (ami sajnos nem a Liverpool, hanem a Barcelona) egy focista múlttal rendelkező helyi srác irányítja, és senki nem kérdőjelezi meg, hogy 99%ban az ő érdeme hogy olyan a Barca amilyen. A maradék egy százalék a klub mentalitása, ami a tradíciókra, saját nevelésre, szurkolótáborra épül, amiben mi azóta állunk jól, mióta megjött az új tulaj meg Dalglish. Murinho egy zseni, nem állítom, h nem az, de hosszútávon csak az lehet Európa legtetjén, ahol nem úgy igazolják az edzőt, mint egy játékost, és ahol a vezetőnek tényleg a klub a legfontosabb a világon.
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #715 Dátum: 2011. Március 19. - 17:20:13 »

Itt az a lényeg, hogy olyan a menedzser, akit senki sem kérdőjelez meg. Nem az, hogy jobb-e, mint Benitez vagy Hodgson, hanem az, hogy mindenki nagyobb türelemmel van iránta. Képzeljétek el, hogy Benitez vagy Hodgson mit kapott volna a Braga elleni semmi után. Pedig nem változott ebben a tekintetben semmi az elmúlt években. Benitezzel, Hodgsonnal és Kennyvel is ugyanaz volt az európai idegenbeli mentalitás: jó egy langyos meccsen elért 0-0. Ez hármuk közül bárkinél néha bejött, néha nem. Ha nem, akkor a visszavágón vagy sikerült a fordítás, vagy nem. Csak "vagy nem" esetén Benitezt és Hodgsont elküldtük a picsába, Dalglisht nem. Ez a Braga pár hónapja egy sima hatost kapott az Emiratesben a lúzerektől. A türelem az egyetlen különbség, mert a játékoskeret kb. ugyanaz, még az eredmények is hasonlóak. Hodgsonnal is megvertük a Chelsea-t, Kennyvel is kikaptunk a Blackpooltól és nem tudtuk legyőzni a Wigant, mindhárom menedzser alatt akkor tuti buktunk, amikor óriási lehetőség volt előrébb lépni a tabellán, mert az előttünk állók is botlottak, a csapat nem képes kiegyensúlyozott teljesítményre, nyerünk egy rangadót, majd gyorsan elkúrunk egy-két kötelezőt.

A színvonal nélküli EL és pl. a lesajnált Ligakupa is egy trófea, amit meg lehet nyerni (utóbbihoz alig kell meccset játszani, 2003 óta még sincs semmi közünk hozzá). Egy tény, a Liverpool kerete nagyon régen nem alkalmas a többfrontos küzdelemre, valamit mindig be kell áldozni. De talán most tényleg nem ártana, ha jövőre kimaradna az európai futball (bár ha sikerülne négyben végezni - mondjuk az egyik előttünk álló csapatot kizárják, a másiktól levonnak 78 pontot... -, a BL miatt senki sem fanyalogna) és lazább menetrend mellett lehetne folytatni az építkezést.
Naplózva
Grobbelaar
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #716 Dátum: 2011. Március 19. - 17:34:12 »

Én is úgy érzem, hogy talán szerencsésebb volna, ha a következő szezonra teljesen az új, ütőképes csapat felépítésére koncentrálhatnánk. Ehhez persze szükséges egy nagytakarítás az idény végén, és a megfelelő játékosok megszerzése.
Évek óta képesek vagyunk egy erős kezdőcsapatot kiállítani, de ha bárki kiesik onnan - sérülés, eltiltás -, akkor azonnal visszaesés következik be, mert a kispadunk gyakorlatilag használhatatlan.
Remélem, hogy nyáron változik ez a helyzet, és a következő szezonra feltöltjük a keretet technikás és kreatív, fiatal játékosokkal a sok robotolós munkaember helyett.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 22 23 [24]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!