|
Gerrardsag
|
 |
« Dátum: 2009. November 25. - 16:34:27 » |
|
Mivel a BL-ben történt ami történt, így folytassuk az európai szintéről való eszmecseréinket itt  Gondolom elég szépen fogalmaztam és lepleztem a csalódottságomat a kiesés miatt...
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 25. - 20:43:17 írta Gerrardsag »
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. November 25. - 20:01:24 » |
|
Az EL is trófea.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. November 25. - 20:44:53 » |
|
Mivel ezt a kupát (Europa Liga) most írták ki előszőr, így mi lehetünk az elsők akik ezt megnyerhetjük.Lehet , hogy ebben a szezonban mégis történelmet ír a POOL?! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ez a városunk legjobb csapata , imádjuk Őt, drága ...!!!
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. November 25. - 21:08:21 » |
|
Ezt a másik topicban írtam és hasonlóan fogalmaztam
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. November 25. - 21:11:44 » |
|
A z általam leírtak után léptem át a másik fórumra és láttam, hogy ott már beszéltetek róla.Nem másoltalak, bár a hasonló megfogalmazás jogosan lehetett gyanus. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. November 26. - 11:07:05 » |
|
jó lett a cikk, így nagyobb betekintést kaphatunk ebbe az egészbe 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. November 26. - 13:44:07 » |
|
jó lett a cikk, így nagyobb betekintést kaphatunk ebbe az egészbe  Annyi dolgom van, mint állat, de azért gondoltam, hogy ezt mindenképpen ki kell rakni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. November 26. - 15:46:50 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Keri90
tizedes

|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. November 26. - 16:59:32 » |
|
Küzdjunk tovább! Ha már elbuktunk egy nagy esélyt, És nem küzdhetünk a nagyfülű kupáért, Itt egy újabb alkalom arra, Hogy történelmet írjon e csapat. Van még javítási lehetőség, Hisz miénk lehet az EL elsőség. Persze kellenek a Gerrard gólok, Hogy repkedjenek a bókok. Emellett nem feldhetjük el, A híres drukkereket sem. Ők mindig kitartanak a csapat mellett, És ez mindigis kellett. Tehát harcra Liverpool , Felejtsük el a sok-sok bút. Új nap és új esély, S itt lehet az EL elsőség! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. November 26. - 17:10:28 » |
|
Mélyenszántó gondolatok négy versszakban.Gratula! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Keri90
tizedes

|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. November 26. - 17:31:18 » |
|
köszönöm!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
kabel94
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. November 27. - 07:14:44 » |
|
Ehhh mst megmodom az EL döntőjét: Liverpool-Bayern München/Juventus 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. November 27. - 08:27:47 » |
|
Ehhh mst megmodom az EL döntőjét: Liverpool-Bayern München/Juventus  Nekem megfelel 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. November 27. - 09:50:13 » |
|
Van benne pár aljas dolog  Meg hülyeség. Luis Garcia számomra minden volt csak nem melléfogás.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. November 27. - 10:04:27 » |
|
tippet leadom, mert indulok bazseválni, Everton - Liverpool 1-2 (0-0) g: Gerrard (2) ill. Carra (own) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009. November 27. - 10:38:05 » |
|
Luis Garia szerintem sem melléfogás , és ebben a cikkben vagy egy két beszólás is , ami miatt kiütés érdemelne az író ..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sztividzsi
Újonc

|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. November 27. - 18:03:48 » |
|
azt hittem ez a cikk 'komoly' lesz, vagy legalábbis nem ilyen, hogyismondjam, tréfás hangulatú. (nekem olyannak hatott.) bár hogy is lehetne egy cikk komoly, mely arról szól, hogy miért is ne szomorkodjunk a bl-kiesés miatt... mondjuk én két dologra gondoltam ha már itt tartunk: 1: először nyerhetünk meg egy kupát, ami azér nem Olyan rossz. 2: a manu nyeri a bl-t, mi meg az el-t, és így létrejöhet egy jó kis európai-szuperkupa meccs, nemde? (:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sztividzsi
Újonc

|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. November 27. - 18:07:06 » |
|
Ehhh mst megmodom az EL döntőjét: Liverpool-Bayern München/Juventus  sajnos vannak ennél jobb formában játszó csapatok az el-ben, szóval megkérdőjelezném, hogy a lehetséges döntőbeli-ellenfelek közül pont a bayern vagy a juve fog kikerülni(:
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. November 27. - 19:26:32 » |
|
a manu nyeri a bl-t, mi meg az el-t, és így létrejöhet egy jó kis európai-szuperkupa meccs, nemde? (:
Nem hiszem h a trágya 2-3 körnél tovább megy a bl-ben nem olyan erősek mint voltak,a csapat magja kiöregszik. Van egy olyan érzésem h idén több trófeánk lesz, mint nekik! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
kabel94
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009. November 27. - 19:58:46 » |
|
Szentem a bl legesélyesebbcsapata az a csellzi  dee akár a Bordeux is megnyerheti 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009. November 27. - 23:26:43 » |
|
én sem a manura tippelnék . és a cselzire sem . mindenki más esélyes  a cselzi a bajnokságot fogja nyerni :/
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009. November 28. - 10:47:09 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucas#40
tizedes

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. November 28. - 15:31:12 » |
|
NEM TUDOM , HOGY KI ÉS MIÉRT GONDOLJA HOGY GARCIA EGY ROSSZ IGAZOLÁS VOLT......  LUIS  ...... NEKEM Ő VOLT A KEDVENCEM , MIATTA SZERETTEM MEG A L..I..V..E..R..P..O..O..L F.C.-T----VÁROM HOGY BEPOFÁZZATOK NEKEM , NEM ÉRDEMLEM MEG , DE JÓ VOLT ÉS SZERINTEM MOST SE LENNE ROSSZ CISSÉ , GARCIA & BAROS 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 28. - 15:34:22 írta Lucas#40 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tralfamador Zog
Laktanyaparancsnok
százados

OLSC Hungary
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. November 28. - 17:26:49 » |
|
NEM TUDOM , HOGY KI ÉS MIÉRT GONDOLJA HOGY GARCIA EGY ROSSZ IGAZOLÁS VOLT......  LUIS  ...... NEKEM Ő VOLT A KEDVENCEM , MIATTA SZERETTEM MEG A L..I..V..E..R..P..O..O..L F.C.-T----VÁROM HOGY BEPOFÁZZATOK NEKEM , NEM ÉRDEMLEM MEG , DE JÓ VOLT ÉS SZERINTEM MOST SE LENNE ROSSZ CISSÉ , GARCIA & BAROS  És miért üvöltözöl ?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. November 28. - 17:34:58 » |
|
senki nem mondta, hogy rossz igazolás volt te, ez egy cikk volt amit egy nem túl képzett ember írt erről a témáról és ennyi 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009. November 28. - 18:00:19 » |
|
NEM TUDOM , HOGY KI ÉS MIÉRT GONDOLJA HOGY GARCIA EGY ROSSZ IGAZOLÁS VOLT......  LUIS  ...... NEKEM Ő VOLT A KEDVENCEM , MIATTA SZERETTEM MEG A L..I..V..E..R..P..O..O..L F.C.-T----VÁROM HOGY BEPOFÁZZATOK NEKEM , NEM ÉRDEMLEM MEG , DE JÓ VOLT ÉS SZERINTEM MOST SE LENNE ROSSZ CISSÉ , GARCIA & BAROS  És miért üvöltözöl ? Nem üvölt, csak beragadt a [SHIFT] 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gerrardsag