Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 19. - 11:18:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 15
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ligakupa  (Megtekintve 6841 alkalommal)
zoli
százados

Profil megtekintése
« Válasz #30 Dátum: 2009. Október 28. - 22:54:24 »

Az lett volna a jó,ha Voronyin a pályán se lett volna.Kirgyakossal együtt.
Naplózva
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #31 Dátum: 2009. Október 28. - 22:56:30 »

Igen,egyettértek ,nekemis Aquilani bemutatkozása tetszett.oan volt mint ha Xabi Alonso játszott volna.Nagyon hasonló játékosok,csak Aquilani tehetségesebb

szerintem nem hasonlítható xabihoz . . tetszett , ahogy mozgott , hasznosan játszott , de nem úgy , mint alonso .
a 11est nem tudom megérteni , hogy mért nem fújta be az a szaréletű . .  ?!  egy tippem van : nem a Manu címere volt a mezünkön .
Zavar , hogy kikaptunk , és hogy nem egyenlítettünk . Pedig BAbel lábában is ott volt a 2.

Viszont az arsenal fiataljai nagyon ügyesek , jó páran nagy karrier előtt állnak .

És akkor végülis ennek a topicnak már nem lesz értelme idén Szomorú
Naplózva
sala
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #32 Dátum: 2009. Október 28. - 22:58:03 »

Igen,egyettértek ,nekemis Aquilani bemutatkozása tetszett.oan volt mint ha Xabi Alonso játszott volna.Nagyon hasonló játékosok,csak Aquilani tehetségesebb

Hát ezt nem merném MÉG egyértelműen kejelenteni... Sok jó mérkőzést kell még lejátszania nálunk. Kacsint
Naplózva

"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!  - Simon Tibor -  RIP
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #33 Dátum: 2009. Október 29. - 09:31:28 »

Kár, hogy nem adták meg a 11-est. Szép kis bemutatkozás lett volna.
Bár így is szép volt. Degen is (sőt!) nagyot játszott amúgy.
Cavalieri homály volt, Voroninnak volt 5 jó perce, a többiben katasztrófa, az első gólt is miatta kaptuk. Plessis nekem még egy kicsit alibi.
Spearing egyszer a kaput is eltalálhatná, Ngog egészen jó, Insua "őrültnagy" gólt varázsolt, Skrtel néha bizonytalan volt (talán Carra elszívta az erejét  Kacsint) Most ennyi jutott hirtelen az eszembe, ja meg az, hogy Benayounnak mennyire nem sikerült a labdával találkoznia.
Összességében jó, hajtós meccs volt és az X igazságosabb lett volna.
Naplózva

Mighty Reds!
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #34 Dátum: 2009. Október 29. - 11:20:20 »

Aquilani nem tehetségesebb (25+ éves játékosnál eleve hülyeség) hanem sokkal dinamikusabb, amellett hogy úgy tűnik középpályás szűrésben és labdatartásban is fogja tudni ugyanazt hozni mint Alonso.
Az ütemérzéke és a rúgótechnikája kiváló, a Degennek küldött labdája Alonsos volt azzal a különbséggel hogy nem verte úgy mellbe az embert hogy 5 másodpercig kelljen bíbelődnie vele mire megszelidíti.
Támadásban pedig Alonso a kaputól 22 méterre lehorgonyzott, Aquilani meg ott indul be igazán.
Azt gondolom ha így folytatja ahogy elkezdte, akkor óriásit húztunk vele.
Másokról néhányan írtak olyat hogy meccshiányos, mint pl Voro vagy Kyrgiakos.
Aquilanin semmi ilyesmi nem látszott pedig kábé 6 hónapja nem játszott éles meccset.
Mi lesz itt ha igazán belelendül!
Hamarosan nagyon jó középpályánk lesz, és ősszel eddig az volt a legnagyobb + talán egyedüli gyengeségünk.
Én azt mondom, eddig nem vesztettünk semmit mert ez a szezon még csak most kezdődik.
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #35 Dátum: 2009. Október 29. - 11:24:32 »

Kár, hogy nem adták meg a 11-est. Szép kis bemutatkozás lett volna.
Bár így is szép volt. Degen is (sőt!) nagyot játszott amúgy.
Cavalieri homály volt, Voroninnak volt 5 jó perce, a többiben katasztrófa, az első gólt is miatta kaptuk. Plessis nekem még egy kicsit alibi.
Spearing egyszer a kaput is eltalálhatná, Ngog egészen jó, Insua "őrültnagy" gólt varázsolt, Skrtel néha bizonytalan volt (talán Carra elszívta az erejét  Kacsint) Most ennyi jutott hirtelen az eszembe, ja meg az, hogy Benayounnak mennyire nem sikerült a labdával találkoznia.
Összességében jó, hajtós meccs volt és az X igazságosabb lett volna.

De Plessis full alibi volt.
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #36 Dátum: 2009. Október 29. - 11:28:00 »

szerintem nem hasonlítható xabihoz . . tetszett , ahogy mozgott , hasznosan játszott , de nem úgy , mint alonso .
Statisztikailag teljesen Alonso, de mégis teljesen más stílus.
Kiválóan szűr, nagyon harcosan és jó ütemben szerel, a labdát okosan és keményen tartja, hosszú indítás nem probléma neki.
A kapu előtt viszont nem is lehet összehasonlítani őket.
Naplózva
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #37 Dátum: 2009. Október 29. - 12:17:07 »

Statisztikailag teljesen Alonso, de mégis teljesen más stílus.
Kiválóan szűr, nagyon harcosan és jó ütemben szerel, a labdát okosan és keményen tartja, hosszú indítás nem probléma neki.
A kapu előtt viszont nem is lehet összehasonlítani őket.

Valami ilyesmire gondoltam én is Kacsint
Kezdem úgy érezni , hogy nagyon elkiabáltam ( és nem csak én ) , hogy nem lesz esélyünk . Gondolok itt a sunderland előtti írásomra . . A ligakupából úgy is sok van , direkt estünk ki , hogy gyűjtsük a többit Mosolyog Szóval most nagyon várom a folytatást !
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #38 Dátum: 2009. Október 29. - 13:14:18 »

A ligakupából úgy is sok van , direkt estünk ki , hogy gyűjtsük a többit Mosolyog
Lehet mondani, de ezt kicsit túlzásnak tartom.
A manure elleni meccs igazi must win volt, a Fulham is nagyon fontos hogy tartsuk a lépést a bajnokságban, utána a Lyon sorsdöntő lesz a BL szempontjából.
Ebben a sorozatban a tegnapi ligakupa huszonötöd rangú volt.
Megpróbáltuk a továbbjutást, játszott ezért a csapat, a kezdőn is és a cseréken is látszott hogy Benitez nem szarta le helyből, de nyilván úgy volt vele hogy emiatt nem fog ennél sokkal fontosabbat feláldozni.
Naplózva
golvago
százados

Profil megtekintése
« Válasz #39 Dátum: 2009. Október 29. - 15:41:55 »

Aquilani nem tehetségesebb (25+ éves játékosnál eleve hülyeség) hanem sokkal dinamikusabb, amellett hogy úgy tűnik középpályás szűrésben és labdatartásban is fogja tudni ugyanazt hozni mint Alonso.
Az ütemérzéke és a rúgótechnikája kiváló, a Degennek küldött labdája Alonsos volt azzal a különbséggel hogy nem verte úgy mellbe az embert hogy 5 másodpercig kelljen bíbelődnie vele mire megszelidíti.
Támadásban pedig Alonso a kaputól 22 méterre lehorgonyzott, Aquilani meg ott indul be igazán.
Azt gondolom ha így folytatja ahogy elkezdte, akkor óriásit húztunk vele.
Másokról néhányan írtak olyat hogy meccshiányos, mint pl Voro vagy Kyrgiakos.
Aquilanin semmi ilyesmi nem látszott pedig kábé 6 hónapja nem játszott éles meccset.
Mi lesz itt ha igazán belelendül!
Hamarosan nagyon jó középpályánk lesz, és ősszel eddig az volt a legnagyobb + talán egyedüli gyengeségünk.
Én azt mondom, eddig nem vesztettünk semmit mert ez a szezon még csak most kezdődik.

hat en is pont ezt latom Aquilaniban, mondjuk inkabb az alapjan, ahogy a Romaban ment.
tegnap azert meg kicsit lassunak tunt, de elsore azert ez jo volt.

remelem mielobb 90 percet is jatszhat.
Naplózva

YNWA
makan12
százados

Profil megtekintése
« Válasz #40 Dátum: 2009. Október 29. - 20:08:01 »

Hát, ez szégyen. Ez első félidő nagyon gyenge volt véleményem szerint. Insua gólja szép volt, de amúgy gyenge volt ez a csapat. Az Arsenal fiataljai tehetségesebbek (habár ezt mindenki tudja, sőt, lehet, hogy az ő csapatuk a legerősebb), és ez meg is látszott, nagyon könnyen átjátszották magukat a védelmünkön. A második félidő jobb volt. Végeredményben azt mondom, hogy jólvan, nem baj, egyetértek az előttem szólókkal, valószínűleg szándékosan estünk ki. De ez a Voronin. Hát, én kikészültem, azt hittem, menten odamegyek, és lerúgom (a TV-t). Harmatgyenge volt. Hú, de felhúztam magam rajta. Tavaly így voltam Lucas-sal, de ő legalább szépen fejlődik, de Voronin nem az Arsenal ellen való. Ilyen játékkal a Hull ellen be lehet tenni, de oda is akkor, ha muszáj. És Benitez Ngogot hozta le!!!! De felcsillant egy reménysugár, mikor megláttam, hogy Aquilani hogyan játszik. Megérte a pénzét, odateszi magát (máramennyire még bírja), és ilyen kevés idő alatt is meglátszik, hogy egy klasszis futballista, talán jobb is, mint Alonso. Ez az én véleményem.
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #41 Dátum: 2009. Október 29. - 20:45:09 »

Én elég kritikusan szoktam fogalmazni, ha gyengén muzsikál a csapat. De tegnap erről szó sem volt.
Azt feltételezni, hogy direkt estünk ki, az hülyeség.
Én úgy láttam, hogy ebben a szezonban a tegnapi volt a harmadik legjobb meccsünk, jobban játszottunk, mint pl. a Burnley ellen, amikor simán nyertünk.
Sokan szidják Voronyint. Persze én is többet várnék tőle, az első gólban is benne volt (nem jobban, mint Mascherano a 4-4-es meccsen az egyik Arsavin-gólban). De mi lett volna, ha Wileyék nem állítják meg tévesen lesen, és mondjuk ő lövi az egyenlítő gólt?
Degen meglepően ügyes volt, Plessis cseppet sem tett kevesebbet a játékhoz, mint Lucas, Spearing elfogadhatót nyújtott, Kirjakosz is, Insua nagy gólt lőtt, Kuyt hozta a szokásos játékát, sok futás (néha feleslegesen Mosolyog), Ngog kicsit szürke volt, de még elment. Három játékos játszott igazán gyengén, Cavalieri, Skrtel és Babel. Aquilani játéka bíztató volt, csinált egy tizenegyest, csak nem adták meg.
Reinával vagy egy bevállalósabb bíróval mi jutunk tovább.
A Chelsea meccs után írták páran, hogy azzal a játékkal simán hozzuk az addig elbukott meccseket. Most én mondom, hogy a tegnapi játékkal (és csak három gyengébb teljesítménnyel) nem hét vereségnél tartanánk a szezonban, hanem minimum a Villa, a Fiorentina és a Sunderland elleni meccseket hoztuk volna.
Ebben a szezonban sokszor a legerősebb kezdőnk is gyengébbet produkált.
Én azért az Aquilani-Alonso összehasonlítással még várnék pár meccset.
Naplózva
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #42 Dátum: 2009. Október 29. - 23:20:21 »

Természetesen nem gondoltam komolyan , hogy direkt estünk ki , az a kis szmájli is ezt akarta jelezni . Csak ez egy "kifogás" volt .
Naplózva
zoli
százados

Profil megtekintése
« Válasz #43 Dátum: 2009. Október 29. - 23:40:46 »

Hát nem tudom,de nálam Ngog meg a ©krteµ volt a legjobb.Plessis rengeteg hibával játszott,Kirjakosnak túl gyors ez a tempó,a Voronyinnak meg több hasznát vennék a Herthánál mint nálunk.
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #44 Dátum: 2009. Október 30. - 08:33:37 »

Ezek szubjektív dogok természetesen. De ha jól látom, Te is három emberrel voltál elégedetlen. Ebben a szezonban nem sok olyan meccset játszottunk, amikor csak három ember nem teljesített jól.
Naplózva
King Kenny
Laktanyaparancsnok
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #45 Dátum: 2009. Október 30. - 10:33:11 »

Doggy,
ha Voronint nem intik le és belövi az "egy az egybent", az nem változtat azon a tényen, hogy 85 percig katasztrófálisan játszott. Engem nem az dühített vele szemben a legjobban, hogy szar (mindenkivel előforulhat egy-két meccsen), de ő egyből hárított, másban kereste a hibát, kiabált és mutogatott folyamatosan. (pl. a "góljánál", pedig a lassításból nyilvánvaló volt, hogy szarul adta a labdát).
Na, ez nem Liverpooli magatartás.
Naplózva

Mighty Reds!
fairyharry
Vendég
« Válasz #46 Dátum: 2009. Október 30. - 10:34:05 »

Én elég kritikusan szoktam fogalmazni, ha gyengén muzsikál a csapat. De tegnap erről szó sem volt.
Én úgy láttam, hogy ebben a szezonban a tegnapi volt a harmadik legjobb meccsünk, jobban játszottunk, mint pl. a Burnley ellen, amikor simán nyertünk.
Sokan szidják Voronyint. Persze én is többet várnék tőle, az első gólban is benne volt (nem jobban, mint Mascherano a 4-4-es meccsen az egyik Arsavin-gólban). De mi lett volna, ha Wileyék nem állítják meg tévesen lesen, és mondjuk ő lövi az egyenlítő gólt?
Degen meglepően ügyes volt, Plessis cseppet sem tett kevesebbet a játékhoz, mint Lucas, Spearing elfogadhatót nyújtott, Kirjakosz is, Insua nagy gólt lőtt, Kuyt hozta a szokásos játékát, sok futás (néha feleslegesen Mosolyog), Ngog kicsit szürke volt, de még elment. Három játékos játszott igazán gyengén, Cavalieri, Skrtel és Babel. Aquilani játéka bíztató volt, csinált egy tizenegyest, csak nem adták meg.
A Chelsea meccs után írták páran, hogy azzal a játékkal simán hozzuk az addig elbukott meccseket. Most én mondom, hogy a tegnapi játékkal (és csak három gyengébb teljesítménnyel) nem hét vereségnél tartanánk a szezonban, hanem minimum a Villa, a Fiorentina és a Sunderland elleni meccseket hoztuk volna.

Majdnem teljesen egyetértek veled, hát ezt is megértük!!  Vigyorog Vigyorog
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #47 Dátum: 2009. Október 30. - 10:54:47 »

LFCCTV: Aquilani v Arsenal
http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Other-Comps/09-10/Arsenal-Liverpool-28-10-2009/LFCCTV-Aquilan-14880.php3
Naplózva
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #48 Dátum: 2009. Október 30. - 11:54:14 »

Majdnem teljesen egyetértek veled, hát ezt is megértük!!  Vigyorog Vigyorog

Csak akkor válok állattá, ha a szükség úgy hozza Mosolyog
Naplózva
makan12
százados

Profil megtekintése
« Válasz #49 Dátum: 2009. Október 30. - 16:20:35 »

Nekem Degen játéka tetszett, ő jó volt, Ngog is, Babel is Skrtel is (saját tapasztalatomból tudom, hogy nagyon nehéz úgy védekezni, hogy nincs igazi védő melletted, és neked kell szerelni, tisztázni. Nem érzem úgy, hogy övé lett volna a 2. gól). Aquilani is jó volt, reméljük később több játékra is képes lesz. Plessis nálam picit bizonytalan volt, nem tudta sokszor, hogy hová passzoljon, lövésre s nehezen szánta el magát. Lucas szerintem tavalyhoz képest sokat fejlődött. Én Voroninnal nem vagyok megelégedve.
A szándékos kiesést én is csak arra használtam, hogy megnyugtassam magam.
És egy kérdés, nem tudom hová tartozik. Szóval, kik játszhatják a Szuperkupát? Hallottam olyan, hogy az első, és a harmadik, de nemtudom, lehet, hogy hülyeség.
Naplózva

Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #50 Dátum: 2009. Október 30. - 16:27:22 »

Lucas nem is játszott, de ha szerinted Babel is jó volt, akkor asszem ez a legkevesebb  Vigyorog
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #51 Dátum: 2009. Október 30. - 16:30:24 »

Szóval, kik játszhatják a Szuperkupát? Hallottam olyan, hogy az első, és a harmadik, de nemtudom, lehet, hogy hülyeség.
ha az angol szuperkupára gondolsz akkor azt az FA kupa győztese játssza a bajnokkal, vagy ha ez ugyanaz a csapat akkor a bajnoki másodikkal.
Naplózva
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #52 Dátum: 2009. Október 30. - 23:23:23 »

Szóval, kik játszhatják a Szuperkupát? Hallottam olyan, hogy az első, és a harmadik, de nemtudom, lehet, hogy hülyeség.
ha az angol szuperkupára gondolsz akkor azt az FA kupa győztese játssza a bajnokkal, vagy ha ez ugyanaz a csapat akkor a bajnoki másodikkal.

és ha a bajnoki második is ugyanaz a csapat ? Vigyorog
Naplózva
WackoJacko
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #53 Dátum: 2009. Október 31. - 09:44:40 »

én csak az összefoglalót zudtam megnézni....sztem jo volt a csapat, nem is vagyok szomorú miatta, a meccs egyértelmű x volt és kész Vigyorog a 11-est én már megszoktam....pl tavalyi szezon:amikor kikaptunk vagy x- eltünk akkor mindig volt valami kicsi csalás a dologban: villa, stoke...most is amikor megtudtam az eredményt , akkor is arra gondoltam, hogy na bizti h nem adtak meg egy 11-est...szal ja...miután olvastam itt hogy nem adtak meg egyet, akkkor már csak mosolyogtam....jo a csapat...Aquilani remek játékos és csak jobb lessz itt nálunk!
Naplózva
WackoJacko
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #54 Dátum: 2009. Október 31. - 09:46:54 »

ja meg még annyi h a bajnokságot megnyerjük....
Naplózva
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #55 Dátum: 2009. Október 31. - 11:28:25 »

ja meg még annyi h a bajnokságot megnyerjük....

Ezt a Premier League topicba Kacsint A többi oké Mosolyog
Naplózva
makan12
százados

Profil megtekintése
« Válasz #56 Dátum: 2009. December 02. - 20:38:29 »

Köszönöm!
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #57 Dátum: 2010. Január 19. - 22:33:57 »

Tevez eddig kettőt lőtt az MU-nak  Vigyorog
Naplózva
poolpicur
százados

Profil megtekintése
« Válasz #58 Dátum: 2010. Január 19. - 22:52:12 »

pedig evra közölte h tevez ma nem rug golt:) mondjuk 1ik bűntető..
dejol jártunk volna vele...
Naplózva

" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. "  /Bill Shankly/
torres
százados

Profil megtekintése
« Válasz #59 Dátum: 2010. Július 02. - 09:31:12 »

ja
Naplózva
Oldalak: 1 [2] 3 4 ... 15
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!