|
King Kenny
|
 |
« Dátum: 2009. Szeptember 23. - 10:46:04 » |
|
A tegnapi Leedsi kirándulás megmutatta, hogy mennyire "erős" a padunk. Azért Ngog nem mozgott rosszul, a gólja is szép volt. Spearing (Spearman) szerintem idővel jó kis játékos lesz. Babel gyorsaságát tudta sokszor kamatoztatni. Riera rengeteg rossz passz és csel, Aurelio dettó. Kyrgiakos csak elvagdosta a labdákat, a Leedsi csapatba jobban beleillett volna. Degen felemás volt, sokszor bevállalta az egy az egyben játékot, de kb. 50% sikerrel. Dossena semmi, Masch átlagos. Carra pihenhetett volna, mondjuk Skrtel helyett. No, én legalábbis így láttam. Megköszönhetjük a bíróknak, hogy nem kellett még a hosszabbítást is végigszenvedni. Ja és Doggy, nincs Carling Cup tpoic, azért írtam ide. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 11:08:28 » |
|
A tegnapi Leedsi kirándulás megmutatta, hogy mennyire "erős" a padunk.
Nekem azt mutatta hogy erős. Cavalieri bármikor beállhatna Reina helyett, Degen tegnap akár MOTM is lehetett volna, Kyrgiakos úr volt a levegőben, Aurelio hónapok óta először játszott nincs még formában, Spearman jobb mint Lucas, Babel is jól tolta. Ngog tette a dolgát ahogy mostanában a Reserveben is gyakran, eldöntötte a meccset - Torres ennél kicsivel kevesebbet csinált a Debrecen ellen, márpedig egy Leeds-Debrecent nem vennék fix kettesre. Egyedül Dossena lógott ki lefelé aki nem volt sérült mostanában de nem is játszott, talán nála is csak a meccshiány a gyenge produkció oka. Ettől függetlenül egy nagycsapat nemösszeszokott formánkívüli emberei játszottak az angol kupákra jellemzően erősen motivált kiscsapat legerősebb kezdőjével, és még így sem Dávid nyerte meg a meccset.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 23. - 11:10:14 írta Magical »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 11:14:56 » |
|
A tegnapi meccsel szerintem sem volt gond, sokan lehetőséget kaptak, és megcsinálták maguknak, hogy még legalább egy mérkőzésen bizonyíthassanak. Degen meglepően jó volt. Dossena mellett Riera volt még rosszabb, bár ha az első félidőben bemegy a fejese, most nem lenne miről beszélni.
Carraghert tényleg pihentetni kellett volna
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 13:45:06 » |
|
Hát ki így látja, ki úgy. Mindenesetre bebizonyosodott, hogy Lucas miért van még mindig a kezdőben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 13:49:01 » |
|
Ez is tény, de a kupában a továbbjutás a lényeg. Mindegy, hogy harmadosztályú az ellenfél, mindegy, hogy nem meggyőző a játék, mindegy, hogy mennyire tudatos akcióból születik a győztes gól.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 13:55:32 » |
|
Carra jelenleg a nyolcadik abban a ranglistában, hogy ki hány mérkőzést játszott a Poolban... Lehet, hogy Ő nem akar pihenni! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
golvago
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 14:13:59 » |
|
Carranak ossze kellene szednie magat valahogy, mert ebbol baj lesz.
spearing/lucas tokmindegy, mindenkepp lyuk a csapat kozepen. mondjuk akkor azert inkabb Lucas, de leginkabb Aquilani. O mikortol jatszhat?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 14:17:25 » |
|
Degen számomra egy jó pont . Tetszett a játéka , még egy kis idő , pár meccs és még jobb lehet . A másik véglet Riera és Aurelio . Aurelio mentségére szól , hogy sérült volt , de Riera most egy pict olyan volt nekem , mint Babel a gyenge meccsein . és ha már Babel , szerintem is jól játszott most is és a west ham ellen is . a gyorsasága sokat segít . Spearman pár év múlva olyan lesz mint Gerrard  Ügyesen játszott . Most az utóbbi pár meccsen jók voltunk , remélem tovább javulunk . És ami még a meccs pozitívuma , hogy nem kaptunk rögzített helyzetből gólt  Illetve kaptunk , de szerencsére nem volt szabályos .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
golvago
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 14:21:35 » |
|
Most az utóbbi pár meccsen jók voltunk , remélem tovább javulunk . És ami még a meccs pozitívuma , hogy nem kaptunk rögzített helyzetből gólt  Illetve kaptunk , de szerencsére nem volt szabályos . szerintem szabalyos volt, csak nem adtak meg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 14:22:25 » |
|
spearing/lucas tokmindegy, mindenkepp lyuk a csapat kozepen. mondjuk akkor azert inkabb Lucas, de leginkabb Aquilani. O mikortol jatszhat?
még nem kezdte el az edzéseket, ergo senki nem tudja hogy mikor fog játszani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 14:24:40 » |
|
szerintem szabalyos volt, csak nem adtak meg.
nem volt szabályos, a csávó aki a kapuba segítette, lesen volt. igaz hogy a vonal mögött ért hozzá, de akkor is játékba avatkozott, ezért a leshelyzete nem volt passzív.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
golvago
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 14:35:57 » |
|
nem volt szabályos, a csávó aki a kapuba segítette, lesen volt. igaz hogy a vonal mögött ért hozzá, de akkor is játékba avatkozott, ezért a leshelyzete nem volt passzív. hat lehet igy is. mondjuk fura hogy egyaltalan jatekban van meg a labda az alapvonal mogott. vegul is tokmindegy, egyreszt mert nem adtak meg, masreszt meg a vedelmunktol befert volna.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 14:57:44 » |
|
mondjuk fura hogy egyaltalan jatekban van meg a labda az alapvonal mogott.
nem a labda volt játékban a vonal mögött, hanem a csávó amikor a labda még a vonal előtt volt és rámozdult a labdára. ezzel játékba avatkozott és az már nem számít hogy végülis előtte 10 centivel vagy mögötte 10 centivel tudott hozzáérni. a leshelyzetét csak azzal tudta volna kizárni ha meg sem mozdul, de ő nem ezt tette, ezért ez les. Cavalieri még akkor is jogosan mondhatná hogy azért nem nyúlt a labda után mert látta a leshelyzetet, ha különben mindenki tudja hogy annak a labdának egy párduc se tudott volna utánavetődni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 15:26:35 » |
|
nem volt szabályos, a csávó aki a kapuba segítette, lesen volt. igaz hogy a vonal mögött ért hozzá, de akkor is játékba avatkozott, ezért a leshelyzete nem volt passzív. hat lehet igy is. mondjuk fura hogy egyaltalan jatekban van meg a labda az alapvonal mogott. vegul is tokmindegy, egyreszt mert nem adtak meg, masreszt meg a vedelmunktol befert volna. Emlékezzetek Gerrard góljára a Stoke ellen. Kuyt nem ért bele a labdába, mégis lest ítéltek. Mert ott volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 15:38:31 » |
|
Emlékezzetek Gerrard góljára a Stoke ellen. Kuyt nem ért bele a labdába, mégis lest ítéltek. Mert ott volt.
Így van, de nem teljesen. http://www.liverpoolfc.tv/eseason/Premiership/08-09/Liverpool-Stoke-City-20-09-2008/Gerrard-disallo-7813.php3A lövés pillanatában Kuyt egyáltalán nem is volt lesen, mert legalább két méterrel volt hátrébb mint az ötösön álló védők. Inkább Torres volt lesen középen, fel is ugrott a labdára de lehúzta a fejét és ezután került a kapuba. Kuyt ugyan rástartolt a labdára de ő csak akkor lett volna lesen ha előtte Torres fejjel megcsúsztatja.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 15:46:00 » |
|
Ja, igaz, csak arra céloztam, hogy annál az esetnél sem volt "fizikai beavatkozás" más játékos részéről.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lucas#40
tizedes

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 15:54:42 » |
|
Ja ....gondolom a tegnapi meccs a téma...tudja vki mikor lesz a kövi forduló sorsolása..Köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 16:00:21 » |
|
Szombat negyed kettő
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Tralfamador Zog
Laktanyaparancsnok
százados

OLSC Hungary
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 17:20:52 » |
|
Carra jelenleg a nyolcadik abban a ranglistában, hogy ki hány mérkőzést játszott a Poolban... Lehet, hogy Ő nem akar pihenni!  Íme a lista: 1 Ian Callaghan 857 2 Ray Clemence 665 3 Emlyn Hughes 665 4 Ian Rush 660 5 Phil Neal 650 6 Tommy Smith 638 7 Bruce Grobbelaar 628 8 Alan Hansen 620 9 Jamie Carragher 585 10 Chris Lawler 549 11 Billy Liddell 534 12 Kenny Dalglish 515 13 Ronnie Whelan 493 14 Roger Hunt 492 15 Steven Gerrard 491 Még három évig kellene rendszeresen játszania, hogy a 2. helyet elérje. Callaghan rekordja soha nem fog megdőlni szerintem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tralfamador Zog
Laktanyaparancsnok
százados

OLSC Hungary
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 17:21:39 » |
|
Gerrard jön fel, mint a talajvíz
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 21:03:29 » |
|
"szerencsére sikerült a szükséges eredményt elérnünk" ( Spearing ) ebben az egy sorban benne van az egesz tegnapi meccs
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 22:21:38 » |
|
liverpoolfc.tv, Spearing: "thankfully we got the result we needed"
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009. Szeptember 23. - 22:44:35 » |
|
liverpoolfc.tv, Spearing: "thankfully we got the result we needed"
jaaa... de az meg nem úgy kezdődik, és félmondatot kiragadni egy egészből elég gyalázatos dolog. "It has been a long time coming waiting for my first start but I've had to keep grafting hard and wait for my chance. I knew it was going to come soon and thankfully we got the result we needed." Szerintem nem a meccsről beszél hanem arról hogy ő éppen ebben vehetett részt. Tehát nem arra gondol hogy "szerencsére sikerült" hanem arra hogy régóta várta ezt a lehetőséget, és (szerencsére) épp egy olyan meccsen debütált amin (szerencsére) nyertünk is. Ha másképp fogalmazott volna akkor azt is mondhatta volna, hogy "hálás vagyok hogy egy olyan meccsen debütálhattam amin sikerült is megszerezni a továbbjutást".
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. Szeptember 24. - 09:00:07 » |
|
Igen, nehéz szakma ez, a futballisták mindig olyan egyszerűen fogalmaznak, hogy ezerféleképpen lehet értelmezni  Illetve a magyar nyelv nagyon finom, árnyalt. Mert az, hogy szerencsére jó eredményt értünk el, az nem feltétlenül azt jelenti, hogy szerencsénk volt, ezért nyertünk. Na, ezt jól kiveséztük 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. Szeptember 29. - 13:13:28 » |
|
Nem bánnám ha az arsenal után is hasonló "gondok" jelentkeznének.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. Október 28. - 22:45:26 » |
|
Kár érte, elment egy sorozat megint.  Egyébként nem érdemeltünk vereséget. Aquilani bemutatkozása nekem tetszett, sajnálom, hogy vesztes meccsen volt. Az ollózása 11-es volt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
kabel94
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009. Október 28. - 22:47:57 » |
|
Igen,egyettértek ,nekemis Aquilani bemutatkozása tetszett.oan volt mint ha Xabi Alonso játszott volna.Nagyon hasonló játékosok,csak Aquilani tehetségesebb
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009. Október 28. - 22:51:18 » |
|
Kár érte, elment egy sorozat megint.  Egyébként nem érdemeltünk vereséget. Aquilani bemutatkozása nekem tetszett, sajnálom, hogy vesztes meccsen volt. Az ollózása 11-es volt. Az tizenegyes volt, és Voronyin sem volt lesen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|