|
tothems
|
 |
« Válasz #870 Dátum: 2012. Január 28. - 17:56:41 » |
|
A mancsok elleni mérkőzések mindig kiemelt jelentőségűek, ezért különösen hálás a közönség a junájted elleni győzelemért.
Egyébként én annak is nagyon örülök, hogy két egymást követő mérkőzésen képesek voltunk 2-2 gólt lőni. Régen volt ilyenre példa. Jó lenne ezt folytatni a következő meccseken és megtartani a góllövő cipőket, mert nehéz csaták lesznek még ebben az idényben, kelleni fog a sok gól.
És azt tegyük hozzá hogy Suarez nélkül. Helyette mostanában Bellamy volt a húzó ember,meg Gerrard.De ha visszatér Suarez és ők hárman együtt játszanak,meg hozza Kuyt is a formáját,na meg persze a többiek is tesznek hozzá valamit akkor megint olyan focit láthatunk mint amikor Kenny átvette a Pool irányítását.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Macca
|
 |
« Válasz #871 Dátum: 2012. Január 28. - 18:09:07 » |
|
A mancsok elleni mérkőzések mindig kiemelt jelentőségűek, ezért különösen hálás a közönség a junájted elleni győzelemért.
Egyébként én annak is nagyon örülök, hogy két egymást követő mérkőzésen képesek voltunk 2-2 gólt lőni. Régen volt ilyenre példa. Jó lenne ezt folytatni a következő meccseken és megtartani a góllövő cipőket, mert nehéz csaták lesznek még ebben az idényben, kelleni fog a sok gól.
És azt tegyük hozzá hogy Suarez nélkül. Helyette mostanában Bellamy volt a húzó ember,meg Gerrard.De ha visszatér Suarez és ők hárman együtt játszanak,meg hozza Kuyt is a formáját,na meg persze a többiek is tesznek hozzá valamit akkor megint olyan focit láthatunk mint amikor Kenny átvette a Pool irányítását. Könnyen elképzelhető mert akkor Downing Carroll és Hendo a padon fognak ülni. Ez eddig is azt eredményezte volna hogy úgy játszott volna a csapat mint tavasszal 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #872 Dátum: 2012. Január 28. - 18:11:38 » |
|
Bevallom, nem fogok sírni miattuk, ha majd a padot koptatják. És Suarez visszatérésével Bellers kaphatna pihenőidőket, ami fontos a számára. Kuyt és Gerrard jól lefedhetné a középpályát, és mindjárt szebb lenne a világ. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Petee
|
 |
« Válasz #873 Dátum: 2012. Január 28. - 18:20:52 » |
|
Mondjuk a mai meccs egyik legjobbja Downing volt. Nem gondoltam volna, hogy én ilyet fogok mondani, de ma hajtott, a cselei bejöttek, jól passzolt, jól mozgatta a csapatot, egyedül a beadásokat kell még gyakorolnia. Henderson is jó volt. Rajta látszik még a rutintalanság, de ha így fejlődik hamarosan alap ember lehet. Carrollról meg ne felejtsük el, ha már annyit szidtuk, hogy a második gólnál ő adta a passzt, ráadásul ma szerencséje sem volt a kapufánál. És úgy általában nem volt annyira elveszve mint szokott. Viszont, Enrique ismét fos volt. Lehet, túl hamar tért vissza abból a fertőzésből, de azóta meccsről meccsre szarabb. Lehet pihentetni kellene kicsit. Tényleg hol a frászban van Aurélio???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #874 Dátum: 2012. Január 28. - 18:29:26 » |
|
Mondjuk a mai meccs egyik legjobbja Downing volt. Nem gondoltam volna, hogy én ilyet fogok mondani, de ma hajtott, a cselei bejöttek, jól passzolt, jól mozgatta a csapatot, egyedül a beadásokat kell még gyakorolnia. Henderson is jó volt. Rajta látszik még a rutintalanság, de ha így fejlődik hamarosan alap ember lehet. Carrollról meg ne felejtsük el, ha már annyit szidtuk, hogy a második gólnál ő adta a passzt, ráadásul ma szerencséje sem volt a kapufánál. És úgy általában nem volt annyira elveszve mint szokott. Viszont, Enrique ismét fos volt. Lehet, túl hamar tért vissza abból a fertőzésből, de azóta meccsről meccsre szarabb. Lehet pihentetni kellene kicsit. Tényleg hol a frászban van Aurélio???
Aurelio ott ült Suarez mellett. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #875 Dátum: 2012. Január 28. - 18:29:57 » |
|
Downing szerintem is egyre jobb,nem kell szerintem eladni őket mert így lehet őket eléggé rotálni,mindig van kiegészítő ember.Én már csak azt várom hogy Lucas felépüljön és Suarez mellé még egy gólerős csatár legyen,Carroll meg kiegészítő ember lenne,és ha nagyon jó formát mutat akkor meg talán kezdő is.(bár ehhez elég drága volt)  Amugy Carrollban az a jó hogy sok variálási lehetőség van,mert elterel két védőt is,meg ha ilyen labdákat tudna többet lefejelni,nah akkor az nagyon jó lenne.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #876 Dátum: 2012. Január 28. - 18:33:21 » |
|
Tény, hogy Downing ma hasznosan játszott. Ha mindig ilyen lenne - és legalább olykor gólt is lőne -, egy szavam nem lenne. A látható igyekezete már több meccs óta megvan, csak ezt én kevésnek érzem ahhoz, hogy valaki kezdő legyen egy Liverpoolban. De tagadhatatlan, hogy nagyon akar. Hendersonról alapvetően ugyanezt gondolom. Mindketten elég lazán kezdték az életüket nálunk, de most már több mérkőzés óta látszik rajtuk az igyekezet. Én azt a picike pluszt hiányolom mindkettőnél, ami a középszintű munkásembert megkülönbözteti a JÓ játékostól. Karola esetében megint ugyanaz. Látszik az akarat, az igyekezet, de csatárként az eddigi szezonban éppen a nulla fölött teljesít. Ha mostantól legalább minden harmadik mérkőzésen lesz valami köze a góljainkhoz, már örülnék. Adam ugyanez. Ha ezek az emberek a cserepadról beszállnának a meccsekbe a mérkőzések vége felé, akkor azt mondanám, hogy van egy remek cserepadunk, amihez bátran nyúlhatunk. Csak ők folyamatosan kezdők, és ahhoz képest szerintem lehetnének jobbak. De tényleg nem akarom bántani őket, mert az elmúlt két mérkőzés sikeréért mindenki dicséretet érdemel. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #877 Dátum: 2012. Január 28. - 21:59:43 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #878 Dátum: 2012. Január 29. - 16:47:03 » |
|
FA kupa 5. forduló: Anfield, Liverpool: Liverpool - Brighton & Hove Albion
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #879 Dátum: 2012. Január 29. - 16:57:14 » |
|
Na végre. Egy - elméletileg - könnyen verhető ellenfél. Remélem, hogy jó játékkal továbblépünk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #880 Dátum: 2012. Január 29. - 21:51:35 » |
|
Na végre. Egy - elméletileg - könnyen verhető ellenfél. Remélem, hogy jó játékkal továbblépünk.
Nálunk ezek okoznak a legnagyobb problémát és ezek a legnehezebb meccsek.Amugy nem szabad őket lebecsülni,nem hiába vannak a legjobb 16-ban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Macca
|
 |
« Válasz #881 Dátum: 2012. Január 29. - 22:32:02 » |
|
Nálunk ezek okoznak a legnagyobb problémát és ezek a legnehezebb meccsek.Amugy nem szabad őket lebecsülni,nem hiába vannak a legjobb 16-ban. Nem hát, azért vannak ott mert megverték a Newcastlet, aki előttünk a bajnokságban.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #882 Dátum: 2012. Január 30. - 18:25:21 » |
|
Ezt találtam, gondoltam, hogy megosztom    " The FAManchester United v LiverpoolSunday 29 January 2012Amendment to Match ResultThe Football Association have this morning awarded Manchester United a 2-10 victory with respect to yesterday's 4th round FA Cup match versus Liverpool held at Anfield. The Football Association has accepted Mr Evra's claim that this team probably scored 10 goals. Despite 9 goals not having been witnessed by Television Cameras, the players, the crowd or the appointed match official, the Football Association found Mr Evra to be a convincing witness. Conversely the Football Association found Mr Reina's testimony to be totally unreliable. Mr Reina admitted to conceding one goal but could provide no evidence that the other 9 had not been scored. On the grounds that Mr Evra had nothing to gain by fabricating the story the Football association found that based on the grounds of probability, the 10 goals must have been scored. Therefore Manchester United will host Brighton in the 5th round of the FA Cup." Kb. ennyit tesz: "Mérkőzés eredményének módosítása A Labdarúgó Szövetség ma reggel a Manchester Unitednek ítélte 2-10-es gólkülönbséggel a tegnapi Liverpool elleni FA-kupa negyeddöntőt az Anfielden. A Labdarúgó Szövetség elfogadta Mr. Evra azon állítását, hogy a csapata valószínűleg 10 gólt szerzett. Annak ellenére, hogy 9 gólról nem tanúskodtak a tévékamerák, a játékosok, a nézők, vagy a játékvezetők, a Labdarúgó Szövetség úgy vélte, hogy Mr. Evra meggyőző tanú. Ellenben a Labdarúgó Szövetség úgy találta, hogy Mr. Reina tanúvallomása teljességgel megbízhatatlan. Mr. Reina elismerte, hogy egy gólt kapott, de nem tudott olyan bizonyítékkal szolgálni, hogy az ellenfél nem szerzett további 9 gólt. Azon az alapon, hogy Mr. Evrának semmi előnye nem származik ilyen történet kitalálásával, az FA megalapozottnak találta, hogy valóban 10 gólt szereztek. Éppen ezért a Manchester United látni majd vendégül a Brightont a FA-kupa 5. körében."
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #883 Dátum: 2012. Január 30. - 18:31:10 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #884 Dátum: 2012. Január 30. - 19:53:02 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #885 Dátum: 2012. Január 30. - 20:58:31 » |
|
Ez nem volt benne az FA közleményében 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #886 Dátum: 2012. Január 30. - 21:02:02 » |
|
Pedig kíváncsi vagyok rá... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #887 Dátum: 2012. Január 30. - 21:22:00 » |
|
Az FA kiegészítése a korábban kiadott eredménymódosításhoz
A Liverpool köteles a Ligakupa-döntős helyét a Manchester Unitednek átadni, mivel Mr. Evra elmondása szerint a Manchester Unitedet kiverő Crystal Palace-t búcsúztató Cardiff legyőzésével juthatna a Liverpool igazságtalan trófeához, a United pedig - BL-kötelezettsége nem lévén - az FA-kupa 5. fordulójába történő jogos bejutás után szívesen átvállalná ezt a feladatot is.
Mr. Evra vallomása kiterjedt a Liverpool rasszista játékosaira és szurkolóira is. Az FA döntése értelmében a Liverpool szurkolói a következő 16 fordulóban nem tekinthetik meg a helyszínen a csapat találkozóit, ezen felül a klub valamennyi fehér játékosát eltiltja 16 mérkőzésre. Valamint arra kötelezi a Liverpoolt, hogy a további mérkőzéseken az alábbi összeállításban lépjen pályára: Itandje - Johnson, Mavinga, Traore, Abel Xavier - Amoo, Sissoko, Diouf - Babel, Ngog, Heskey.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #888 Dátum: 2012. Január 30. - 21:22:58 » |
|
A Liverpool köteles a Ligakupa-döntős helyét a Manchester Unitednek átadni, mivel Mr. Evra elmondása szerint a Manchester Unitedet kiverő Crystal Palace-t búcsúztató Cardiff legyőzésével juthatna a Liverpool igazságtalan trófeához, a United pedig - BL-kötelezettsége nem lévén - az FA-kupa 5. fordulójába történő jogos bejutás után szívesen átvállalná ezt a feladatot is.
Mr. Evra vallomása kiterjedt a Liverpool rasszista játékosaira és szurkolóira is. Az FA döntése értelmében a Liverpool szurkolói a következő 16 fordulóban nem tekinthetik meg a helyszínen a csapat találkozóit, ezen felül a klub valamennyi fehér játékosát eltiltja 16 mérkőzésre. Valamint arra kötelezi a Liverpoolt, hogy a további mérkőzéseken az alábbi összeállításban lépjen pályára: Itandje - Johnson, Mavinga, Traore, Abel Xavier - Amoo, Sissoko, Diouf - Babel, Ngog, Heskey.
Neee  Most ezen nagyon jó nevettem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
only LFC
|
 |
« Válasz #889 Dátum: 2012. Január 30. - 21:47:23 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #890 Dátum: 2012. Január 30. - 21:55:45 » |
|
Én Diouf helyére odatenném Barnes-t .  Itandje helyett meg David James és kész is a csapat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #891 Dátum: 2012. Január 30. - 22:08:02 » |
|
OK, cseréljük ki: James - Johnson, Mavinga, Traore, Abel Xavier - Amoo, Sissoko, Barnes - Babel, Ngog, Heskey.
Közben jött még egy hír, a Liverpoolra nézve súlyos ítélettel: a Manchester United benyújtott kérvényét elbírálta az FA, már döntést is hozott: Dirk Kuyt soha többé nem léphet pályára egyetlen csapat színeiben sem a Manchester United ellen.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #892 Dátum: 2012. Január 30. - 22:31:33 » |
|
OK, cseréljük ki: James - Johnson, Mavinga, Traore, Abel Xavier - Amoo, Sissoko, Barnes - Babel, Ngog, Heskey.
Közben jött még egy hír, a Liverpoolra nézve súlyos ítélettel: a Manchester United benyújtott kérvényét elbírálta az FA, már döntést is hozott: Dirk Kuyt soha többé nem léphet pályára egyetlen csapat színeiben sem a Manchester United ellen.
Ez is jó lett.Egy ilyen csapattal aránylag jó esélyeink lennének.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #893 Dátum: 2012. Január 30. - 22:39:40 » |
|
Legalább lenne valami szín a pályán!  De a Heskey, Babel, NGog csatár trió nem is olyan rossz. Amúgy Suarez sem fehér, ő is valami indián féle.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #894 Dátum: 2012. Január 30. - 23:06:17 » |
|
Rasszistát tennél a csapatba az FA határozatával szembeszegülve? Ejnye. Mr. Evra cáfolta, hogy Suarez indián lenne. +8 meccs Suareznek, mert indiánnak adta ki magát, de Mr. Evra szerencsére megbízható és lebuktatta ezt az elképesztő hazugságot  Közben újabb hír: Az FA ma este a Manchester United kérésére szentté avatta Keane-t, G. Neville-t, Rooneyt, Cantonát, Scholest, Ferdinandot és természetesen - saját vallomása alapján - Mr. Evrát. A ceremónia már meg is történt, az avatást Vinnie Jones végezte. Díszvendég De Jong, Van Bommel és J. Barton volt. Az esemény után a következőket vésték kőbe: Keane nem alattomos Scholes végképp nem Neville nem patkány Rooney nem paraszt Cantona sem Ferdinand nem drogos Mr. Evra nem negro
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #895 Dátum: 2012. Január 30. - 23:18:22 » |
|
Mr. Evra vallomása alapján én hány mérkőzésre lettem eltiltva, miután rasszista játékost akartam a csapatba betenni?! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #896 Dátum: 2012. Január 30. - 23:20:53 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #897 Dátum: 2012. Január 30. - 23:27:06 » |
|
Remélem a május 5.ei Chelsea meccsre visszatérhetek. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #898 Dátum: 2012. Február 18. - 20:15:25 » |
|
Alakul az FA-kupa forduló  A cselzi egy jó kis ismétlésre kötelezte magát és utazhat Birminghambe  Az Arsenal meg simán kipottyant 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #899 Dátum: 2012. Február 18. - 20:36:21 » |
|
Csak mi jussunk tovább, a többi nem érdekes! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|