|
baddog
|
 |
« Dátum: 2008. Március 08. - 20:43:05 » |
|
A Barnsley a Liverpool után megtréfálta a Chelsea-t is. Barnsley - Chelsea 1-0 (0-0) Gól: Odejayi (66')
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2008. Március 09. - 08:25:00 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2008. Március 09. - 10:53:05 » |
|
Igen, sokkal motiváltabbnak tűntek. Bár ha pontozásos sportág lenne a futball, a Barnsley-t mindkét meccsen leléptették volna...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2008. Március 09. - 19:36:43 » |
|
Ezért szép játék a foci. Nincs előre lefutott meccs.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2008. Március 10. - 14:47:55 » |
|
Igen, sokkal motiváltabbnak tűntek. Bár ha pontozásos sportág lenne a futball, a Barnsley-t mindkét meccsen leléptették volna...
Miert?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2008. Március 10. - 15:18:10 » |
|
Csak nézd meg, nekünk is, és a Kékeknek is mennyi ( kimaradt...) helyzetünk volt, mekkora volt a labdabirtoklási arány,és a kapuralövések aránya, stb. Valami ilyesmire gondolhatott Baddog is, mikor pontozásról beszélt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2008. Március 10. - 17:03:48 » |
|
Csak nézd meg, nekünk is, és a Kékeknek is mennyi ( kimaradt...) helyzetünk volt, mekkora volt a labdabirtoklási arány,és a kapuralövések aránya, stb. Valami ilyesmire gondolhatott Baddog is, mikor pontozásról beszélt.
Igen, erre gondoltam 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2008. Március 11. - 02:46:09 » |
|
Ja akko ertem:))maaaa!!  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2008. Március 11. - 13:23:22 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stevie G
tizedes

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2008. április 02. - 20:29:15 » |
|
Én néztem a barnsley - chelsea t is az qrva jóóóóóó volt  szenvedett a chelsea a végén mindenki a barnsley kapuja elött volt  nekem teccet!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2008. Május 16. - 20:53:26 » |
|
Holnap lesz az FA - kupa döntője. Cardiff - Portsmouth a két ellenfél. Úgy tudom, Robbie Fowler Cardiffban játszik, nem? Milyen jó játékos volt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2008. Május 16. - 21:33:39 » |
|
Igen, ott játszik, de hosszú ideig sérült volt. A döntőn pályára léphet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gernando
Újonc

|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2008. Május 16. - 23:12:12 » |
|
rohadj meg chelsea miatad nem tarthatja kezében gerrard a bl trófeát
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csontkukac
Újonc

|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2008. Május 17. - 17:56:40 » |
|
Igen én is jobban örülnék egy liverpool - mu döntőnek ez a két legszimpatikusabb csapat
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2008. Május 18. - 04:19:11 » |
|
"Igen én is jobban örülnék egy liverpool - mu döntőnek ez a két legszimpatikusabb csapat"
Azert ilyet nem szokas irni hogy a manure az egys zimpatikus csapat !!egy Liverpool forumon!!Orok ellenseg nem lehet szimpatikus....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2008. Május 18. - 08:50:54 » |
|
Én is furcsállottam, de azt hittem, bennem van a hiba....  Liverpool fórumon tényleg nem szokás más csapatot dicsérni, főleg nem a legnagyobb riválisok egyikét....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2008. Május 18. - 08:52:37 » |
|
A témánál maradva : a Portsmouth nyerte az FA - kupa döntőt,Kanu góljával 1-0-ra. Fowler ( sajnos ) nem játszott.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2008. Május 18. - 11:48:17 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2008. Május 18. - 14:31:10 » |
|
Hat igen erosek az biztos mar majdnem utol ernek minket a bajnoki cimek teren remelem jovore mienk lesz:)) Ha mar szimpatikus csapatnal tarunk akkor nalam az a spurs jok nagyon tetszik a jatekuk.Mondjuk az is benne van hogy mindig is csodaltam Robbie Keane jatekat respect........
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2008. Május 18. - 18:34:28 » |
|
Robbie Keane tényleg fantasztikus játékos.  Én a Newcastle meccseit szoktam nézni, főleg Owen miatt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2008. December 02. - 13:49:26 » |
|
Robbie Keane tényleg fantasztikus játékos.  Hát most sokminden az eszembe jutott...de hogy jó, az nem. Pedig az tudom. Belejöhetne már. Most nagyon kellene egy jó Keane.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2008. December 02. - 16:37:58 » |
|
Igazabol a tegnapi meccsen amikor lehozta ot Rafa es kiakadt egy picit Robbie hogy miert pont ot hozza le akkor elgondolkodtam egy picit hogy egy keane jatszik csak nalunk.Aki csokolgatja a mezt mint a nagyok es a klubhuseg csak ugy sut rola es a masik aki tegnap jatszott aki lepegetve lassan jon le a palyarol es durcazik egy picit.Ahelyett hogy futott volna mint a nyul hogy segitse a csapatot ezzel legalabb mert a formajaval semmit sem tett hozza tegnap:(
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2008. December 03. - 08:35:23 » |
|
Használható labdát is csak egyet kapott mondjuk.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2008. December 03. - 13:44:31 » |
|
Ez igaz,de akkor is olyan semmilyen volt most a jateka.De ez azert is lehetett mert azt sem tudtuk hogy mit is jatszunk.Yossi ra a pelda o is kuzdott harcolt de amolyan Kuytos osszevissza rohanok kent jott le.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2008. December 03. - 15:51:17 » |
|
A baj az, hogy tudták mit akarnak játszani (azért gondolom Rafa elmondta nekik :-), de nem valósult meg belőle semmi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. Január 01. - 16:14:26 » |
|
Preston-Liverpool tipp: tartalékos pool simán veri az alacsonyabb osztályú de otthon hősiesen küzdő ellenfelet 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. Január 01. - 18:56:51 » |
|
valamelyik csatorna adja majd a meccset?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. Január 01. - 21:25:55 » |
|
hát amint néztem a hannover-hoffenheim ismétlést adja a sport klub (ugye tudtommal övéké a közvetítési jog az idei évtől...)  ebben az időben hogy ki érti ezt...  na hát akkor szerintem marad a net... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009. Január 02. - 08:28:38 » |
|
nem leszek net kozelben par napig ugy, hogy ide irom a tippem Preston-LFC 1-3 (0-1) gondolom elfogadjatok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
Einkmann
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009. Január 03. - 18:54:05 » |
|
hatalmas Rieira góóól, ez a srác szenzációs 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Who's bigger than Liverpool?" - Jamie Carragher when asked by Sky Sports if he'd thought of moving to a bigger club.
|
|
|
|