Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Dátum: 2009. Szeptember 03. - 15:15:25 » |
|
Ide jöhet minden ami a meccsel kapcsolatban felmerül. Szavazást is indítottam igényfelmérési célból, a pillanatnyi összesített állás a szavazat leadása után jelenik meg.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 03. - 17:13:28 írta Magical »
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 10:15:08 » |
|
alakul, alakul. nyomkodjátok, kellenek az eredmények hogy tudjuk mennyi jegyre lenne igény és hová.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. Szeptember 04. - 16:10:10 » |
|
Sokra és a vendégszektorba. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Gerrard08
tizedes

:D ari
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. Szeptember 06. - 08:50:05 » |
|
Helló King Kenny, magam is nagyon szeretem Kenny Dalglish-t, ő volt a Világ egyik legjobb játékosa "The King"
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. Szeptember 07. - 13:30:29 » |
|
Helló King Kenny, magam is nagyon szeretem Kenny Dalglish-t, ő volt a Világ egyik legjobb játékosa "The King"
Üdv, egyetértünk. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Gerrard08
tizedes

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 12:55:14 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem tudom eldönteni kinek szúrkóljak, mert 4 éve Lirverpool szurkoló vagyok, de akkor milyen magyar vagyok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eltorro
tizedes

|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 13:14:55 » |
|
100% Liverpool!!!én 12 éve vagyok Pool szurkoló!Esélytelen hogy egy Debrecennek szurkoljak!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
LIVERPOOL(Eltorro)
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 14:15:49 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem tudom eldönteni kinek szúrkóljak, mert 4 éve Lirverpool szurkoló vagyok, de akkor milyen magyar vagyok  én azt javaslom szurkolj egy 6-6-os meccsnek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. Szeptember 08. - 14:26:47 » |
|
Nem tudom ti hogy vagytok vele de én nem tudom eldönteni kinek szúrkóljak, mert 4 éve Lirverpool szurkoló vagyok, de akkor milyen magyar vagyok  Ez nem válogatott mérkőzés.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 09:16:35 » |
|
eddig 22 ember, többit vagy nem érdekli a meccs vagy már rég megvette a jegyét. mindkettőt elég nehéz elképzelni 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
medve
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 10:13:15 » |
|
eddig 22 ember, többit vagy nem érdekli a meccs vagy már rég megvette a jegyét. mindkettőt elég nehéz elképzelni  Hát pedig nekem már megvan a jegyem... pontosabban bérletem. Ezért is nem igényeltem vendégszektoros jegyet, mert mind3 meccsre megyek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
Owen Lantos
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 18:11:58 » |
|
Emiatt az indok miatt én se szavaztam, mert én is kint leszek mind3 meccsen már biztosan 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 19:16:46 » |
|
nálam is ez a helyzet 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
sevi826
Újonc

|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. Szeptember 09. - 21:46:26 » |
|
Sziasztok! Érdeklődnék h a vendégszektorba is annyik a jegyek mint a többibe? És hogy tudnék vásárolni? Köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
liverpooli8as
százados

"You'LL Never Walk Alone"-Csak a Pool!!!
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. Szeptember 10. - 14:00:38 » |
|
hali!
én pl. azért szurkolok a poolna kmert már lassan 4éve pool szurkoló vagyok. meg azért mert a dvsc ugyan olyan csapat mint a liverpool semmivel se különb csak magyar és a pool sokkal jobb.ennek a mecsnek meg már tétje is lesz.ha arról lenne szó hogy: magyar - liverpool meccs akkor természetesen a magyaroknak szurkolnék de így...ha valak itud jegyeket lécci írjon köszi!!!
Steven Gerrard,Fernando Torres...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
|
|
|
Gerrard08
tizedes

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. Szeptember 10. - 17:39:41 » |
|
Akkor hajráááá Liverpool!:-) "You'll Never Walk Alone"... (Atom szép himnusz.)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. Szeptember 12. - 10:54:25 » |
|
Sztem idegenben a Loki kap egy hármast Pesten meg 2-0.Én debreceni vagyok és ilyenkor nehéz de a szívem akkor is a Poolhoz húz ezért hajrá Liverpool!!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
salyiferi
Újonc

|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 12:24:17 » |
|
Üdvözlök mindenkit Go' Liverpool 41 éve de hol kapok jegyet a vendégszektorba és mewnnyiért? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
zoli
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 20:46:08 » |
|
6-6 lesz,és ezzel mindkét csapat továbbmegy.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Owen Lantos
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 21:37:47 » |
|
Mostani meccs: Hihetetlen bénák a magyarok. Mi se vagyunk sokkal jobbak, de legalább szépen szereljük őket. Lucas megint bénázik. Hajrá pool!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 16. - 21:44:12 írta Owen Lantos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009. Szeptember 16. - 23:17:01 » |
|
Mostani meccs: Hihetetlen bénák a magyarok. Mi se vagyunk sokkal jobbak, de legalább szépen szereljük őket. Lucas megint bénázik. Hajrá pool!
a "magyarok" kurva jól játszottak, és nemcsak a magyar bajnokság szintjéhez képest.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 10:20:00 » |
|
Attól függetlenül, hogy a 'pool nem játszott élete formájában, a Debrecen nagyon jól nyomta. Nem csak elvagdosták a lebdákat, hanem próbáltak (és sokszor sikerrel) passzolni egymáshoz. Lucas nem volt béna, az eddigi teljesítményei közül ez messze a jobbak közé sorolható. Nem csinált semmi váratlant, de nem is lógott ki a csapatból tegnap, jól oszogatott. Remélem a Loki megfogja legalább az egyik csapatot.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 10:58:15 » |
|
szervezettek és fegyelmezettek voltak, ha így játszanak majd a lyon és a fio ellen is, simán szerezhetnek pontokat.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 11:23:09 » |
|
http://www.liverpoolfc.tv/interact/results/index.htmWho was our best player against Debrecen on Wednesday night? Results So Far dobogósok Kuyt 798 Benayoun 638 Lucas 597 futottak még kategória Gerrard 171 Riera 160 Johnson 103 Skrtel 74 Torres 74
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 15:43:12 » |
|
szervezettek és fegyelmezettek voltak, ha így játszanak majd a lyon és a fio ellen is, simán szerezhetnek pontokat.
Nem így látom. A Lyon és az olaszok otthon alighanem széttépik a Lokit. Persze ha velünk ellentétben ott lesznek fejben is a pályán.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 23:04:08 » |
|
Nem így látom. A Lyon és az olaszok otthon alighanem széttépik a Lokit. Persze ha velünk ellentétben ott lesznek fejben is a pályán. Hat talan a szettepik szerintem a lyonra igaz.Ha ezt a vedekezeses megoldast adjak elo a fiorentina ellen siman haza johetnek egy ponttal.Sot egy B.Gyuri meg egy szabi gollal meglepheti oket. Lyon kemenyebb dio lesz.Persze szerintem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 23:12:07 » |
|
Nem így látom. A Lyon és az olaszok otthon alighanem széttépik a Lokit. Persze ha velünk ellentétben ott lesznek fejben is a pályán. Hat talan a szettepik szerintem a lyonra igaz.Ha ezt a vedekezeses megoldast adjak elo a fiorentina ellen siman haza johetnek egy ponttal.Sot egy B.Gyuri meg egy szabi gollal meglepheti oket. Lyon kemenyebb dio lesz.Persze szerintem  Tegnap az az eset fordult elő, mint amikor egy jó sakkozó egy bénával játszik. Olyankor nem a béna táltosodik meg, hanem a jobb lesz könnyelmű, figyelmetlen stb. A Fiorentina és a Loki között nincs olyan nagy különbség, ezért az olaszok harapni fognak ellenük. Mi nem haraptunk, még csak nem is ugattunk, mindenki úgy volt vele, hogy előbb-utóbb csak bepattan valakiről a labda. Látszott, hogy a Liverpool úgy állt hozzá, hogy tudjuk le, aztán kész. A Fiorentinának alighanem a Loki elleni meccseken dől el, hogy folytatja-e tavasszal, vagy búcsúzik a kupaküzdelmektől. Azt nem mondom, hogy a Lokinak Pesten nincs esélye az olaszok ellen, de azt biztos, hogy Fiorentinából nem 1-0-s vereséggel jön majd haza a Loki.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009. Szeptember 17. - 23:13:36 » |
|
Hat talan a szettepik szerintem a lyonra igaz.Ha ezt a vedekezeses megoldast adjak elo a fiorentina ellen siman haza johetnek egy ponttal.Sot egy B.Gyuri meg egy szabi gollal meglepheti oket. Lyon kemenyebb dio lesz.Persze szerintem  Mostanában nem figyelem a Lyont, de ha a dvsc az ellenünk mutatott játékot tudja játszani akkor őket is meglephetik. Ugyanúgy ahogy nagyobb mákkal még akár minket is meglephettek volna. Igazából nem volt komoly helyzetük ellenünk, de nem sok kellett hozzá hogy véletlenül beakasszanak egyet.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|