Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 19. - 11:06:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: [1]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A DIC 49 százalékkal megelégedne  (Megtekintve 1554 alkalommal)
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Dátum: 2008. Március 08. - 20:34:19 »

Jó lesz a Liverpoolnak, hogy Hicks kezében marad 51 százalék?
Naplózva
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #1 Dátum: 2008. Március 09. - 08:22:35 »

A fene tudja. Az amerikai foggal-körömmel ragaszkodik a Klubhoz, nehéz egy szurkolónak átlátni, mi is történik ott valójában.
Naplózva

" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! "  ( Steven Gerrard )
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #2 Dátum: 2008. Március 09. - 09:07:35 »

Rengeteg pénz van a háttérben, még ők se mondanak le róla. Pedig anno új stadiont, és több pénzt ígértek játékosokra is, nem?
Naplózva

baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #3 Dátum: 2008. Március 09. - 10:51:51 »

Én úgy látom, hogy eddig az amerikaiak 0 fontot fektettek a Liverpoolba. A részvényeket bankhitelből fizették, a törlesztésre meg újabb hitelt vettek fel. Ők nem befektetők. A DIC az lenne. Csak ez a közös tulajdon dolog nem korrekt, mert a DIC nyilván nem fog annyi pénzt beletenni a Liverpoolba, mint ha csak az ővék lenne. Miért csinálnának egy félhülye amerikainak pénzt?
Naplózva
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #4 Dátum: 2008. Március 09. - 19:35:37 »

Nem tudom mit tehetne egy magyar szurkoló az ügy érdekében.. Meglepődött Meglepődött..Kivárjuk, hogy mi lesz, megbeszéljük, aztán hogy fogunk-e örülni a végén...kétséges. Mindenesetre azt akarom ami a Csapatnak a legjobb.
Naplózva

Crassiusee
százados

Profil megtekintése
« Válasz #5 Dátum: 2008. Március 10. - 10:40:20 »

Űdvőzletem mindenkinek!

Régi tagja vagyok ennek a szurkolói oldalnak,de fórumba még sohasem irtam.(Itt az ideje  Mosolyog )
Találtam egy hirt a pepsifoci.hu-n,ami nem tudom igaz-e,mert máshol nem találkoztam ezzel a hirrel.
Megosztom veletek:

*Szenzáció! Az arabok éjjel megvették a Liverpoolt!*

Feltöltve: szo, 03/08/2008 - 14:57 Frissítve: szo, 03/08/2008 - 14:57

A Liverpool FC részvényeinek tulajdonosai, Tom Hicks és George Gillett elválnak egymástól. Utóbbi eladta részvénycsomagja nagyobb részét a Dubai International Capital nevű cégcsoportnak, de Tom Hicksre átruházott annyit, hogy végeredményben az arabok csak az összességében 49%-os tulajdonrésszel rendelkezzenek a Mersey parti klubban.

- pepsifoci.hu -  Péntek este a Liverpool FC egyik tulajdonosa, George Gillett megállapodást kötött a Dubai International Capital-lal, mely szerint a jövőben 49%-os részvénytulajdonossá válik a cég. A sajtóban hetek óta keringenek a különböző hírek, pletykák, kinek a kezébe kerül a liverpooli futballklub. A DIC mindvégig nagy esélyes volt, ám a főrészvényes Tom Hicks lesz, aki tavaly 50-50%-os arányban, George Gillettel közös erővel megvásárolta a Liverpool FC-t.

A Dubai International Capital mintegy 40 millió fontért megveszi Gillett részvényeinek 49%-át, valamint a klub jövőbeli pénzügyi és teljesítménybeli sikereitől függően, további 40 millió fonttal egészítheti ki a vételárat. A fennmaradó 1%-ot Tom Hicks veszi meg hozzávetőlegesen 500.000 fontért, s így az amerikai milliárdos lesz a Liverpool FC elsőszámú tulajdonosa.

A DIC sajtófőnöke elmondta, örülnek, hogy részesedésük lesz Anglia egyik legsikeresebb együttesénél, és természetesen nem zárkóznak el attól, hogy a jövőben megvásárolják azt a 2%-nyi részt, amivel a dubai cégcsoport válna főrészvényessé.

Gillett és Hicks az utóbbi időben nem ápolt jó viszonyt egymással, ugyanis Hicks megszellőztette, hogy esetlegesen Jürgen Klinsmann venné át Rafa Benítez vezetőedzői posztját a gárdánál, sőt az amerikai az év elején kötött egy titkos megállapodást Sheikh Mohammed Al Maktoum-al, a DIC tulajdonosával, miszerint annak cége rendezi a klub 350 millió fontos adósságát. Gillett nem látott más lehetőséget, így a távozás mellett döntött.

Naplózva

*  You'll Never Walk Alone  *
baddog
Adminisztrátor
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #6 Dátum: 2008. Március 10. - 11:17:00 »

Köszi, jó kis hír, de még nem hivatalos. Az utolsó hivatalos információ, hogy tárgyaltak, a DIC belemenne, hogy 51 százalékkal Hicks legyen a többségi tulajdonos. Aztán Hicks megsértődött a DIC-re, mert szerinte kiszivárogtatták a sajtónak privát e-maileket.
Naplózva
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #7 Dátum: 2008. Március 10. - 11:52:25 »

Egyszer majd csak kiderül, mi folyik a háttérben...
Naplózva

anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #8 Dátum: 2008. Március 10. - 12:12:10 »

Egyébként üdv köreinkben Crassiusee! Remélem a következő jelentkezésedre nem kell jövő tavaszig várni....Írj bátran és gyakrabban. Hajrá Liverpool!!
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!

Profil megtekintése
« Válasz #9 Dátum: 2008. Március 10. - 14:51:31 »

Hatha igy marad nem lesz elegge fasza a dolog.Marmint hogy a a jenkinek 51% -a marad.Nem hiszem hogy ez jo lesz a DICnek persze ha igaz a hir!!
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #10 Dátum: 2008. Március 10. - 15:12:48 »

Majd kiderül, mit hoz a jövő.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #11 Dátum: 2008. Március 11. - 02:51:03 »

Csak 1 megoldas van szerintem ha csak a dikke a POOL!Nem kell ide a jenki abszolutr hiszen csak a penzre var ezt mar bebizonyitotta.Es egyetlen egy petakot sem kepes es nem is akar bele tenni.Es ahhoz hogy jol  juzsikaljunk jovore es ott legyunk a PL versenyben ahhoz jatekosokra van szukseg es nem egyhez.Es ehhez pedig egy valag penz kell.Szal nem hiszem hogy a DIC adna a penzt ahogy igertek es a jenki pedig hiszen o a tobbseg tulajdonos folozne le a hasznot azzal hogy jo a csapat es egyre jobban jatszunk majd mind a PL-ben es a kulonbozo kupakban.Es mindenki ismeri az arab mentalitast mennyire akarnok nepseg szal abszolut nem tudom elkepzelni hogy egyszeruen kozoskodnenek valakivel ugy hogy csak ok adjak a penzt ahhoz hogy sikeresebb legyen a klub!!
Szal jenki mejnen a banatosban es mindent a dicnek.
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #12 Dátum: 2008. Március 11. - 13:26:30 »

Nem úgy néz ki, mintha a DIC lenne nyerő pozícióban... Dühös Dühös Dühös Az amerikaiak kezdik nagyon feszíteni a húrt. Pedig már reménykedtem, hogy az araboknak sikerül nyélbe ütni az üzletet.
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #13 Dátum: 2008. Március 11. - 16:57:05 »

Allitolag elkuldtel melegebb eghajlatra ismet a DIC-et.Ezek a szaros jenkik azt mondjak hogy nem kell semmit helyre rakni a DICnek hiszen minden pompassan megy.Jonnek az eredmenyek es a csapat is jol jatszik mar meccsek ota.Erre nem kellett ennyi ido azert hogy ra jojjenek ha hagyjak Rafat csak a dolgat csinalni es csapat korul nyugodtsag van akkor ennyi es jonnek a z eredmenyek hiszen csak a jatekra koncentralnak abszolut.
Rafanak nyugodt legkor kell nem olyan beallitotsagu ember mint murinnnyhhoooo:))Akinek let eleme hogy a pletyka ujsagok cimlapjan legyen.
Mar iszom is a Carlsberget hogy nyugtassam magam mert mar elegge ki van a fejem a meccs miatt:))
HAJRA POOL!!
Naplózva

anfield
őrnagy

Vezérszurkoló

Profil megtekintése
« Válasz #14 Dátum: 2008. Március 11. - 17:13:08 »

Ne idegeskedj az nem old meg semmit. Inkább igyál meg az én egészségemre is egy Carlsberget! Vigyorog Vigyorog Vigyorog
Naplózva

totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #15 Dátum: 2008. Március 11. - 18:19:08 »

Na virualisan koccintottam Veled :)Mar csak par ora aztan jon az oszules:))Remelem mar a 20. percben felrakott labbal nezem a tv-t mert akkor ha pakolunk egyett akkor mar biztos hogy csengettek az internek:))
HAJRA POOL!!!
Naplózva

Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #16 Dátum: 2009. Május 29. - 10:35:49 »

Én már annak is örülnék ha egyáltalán jönnének.
Naplózva
torres
százados

Profil megtekintése
« Válasz #17 Dátum: 2010. Július 01. - 11:38:04 »

én is
Naplózva
Oldalak: [1]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!