Űdvőzletem mindenkinek!
Régi tagja vagyok ennek a szurkolói oldalnak,de fórumba még sohasem irtam.(Itt az ideje

)
Találtam egy hirt a pepsifoci.hu-n,ami nem tudom igaz-e,mert máshol nem találkoztam ezzel a hirrel.
Megosztom veletek:
*Szenzáció! Az arabok éjjel megvették a Liverpoolt!*Feltöltve: szo, 03/08/2008 - 14:57 Frissítve: szo, 03/08/2008 - 14:57
A Liverpool FC részvényeinek tulajdonosai, Tom Hicks és George Gillett elválnak egymástól. Utóbbi eladta részvénycsomagja nagyobb részét a Dubai International Capital nevű cégcsoportnak, de Tom Hicksre átruházott annyit, hogy végeredményben az arabok csak az összességében 49%-os tulajdonrésszel rendelkezzenek a Mersey parti klubban.- pepsifoci.hu - Péntek este a Liverpool FC egyik tulajdonosa, George Gillett megállapodást kötött a Dubai International Capital-lal, mely szerint a jövőben 49%-os részvénytulajdonossá válik a cég. A sajtóban hetek óta keringenek a különböző hírek, pletykák, kinek a kezébe kerül a liverpooli futballklub. A DIC mindvégig nagy esélyes volt, ám a főrészvényes Tom Hicks lesz, aki tavaly 50-50%-os arányban, George Gillettel közös erővel megvásárolta a Liverpool FC-t.
A Dubai International Capital mintegy 40 millió fontért megveszi Gillett részvényeinek 49%-át, valamint a klub jövőbeli pénzügyi és teljesítménybeli sikereitől függően, további 40 millió fonttal egészítheti ki a vételárat. A fennmaradó 1%-ot Tom Hicks veszi meg hozzávetőlegesen 500.000 fontért, s így az amerikai milliárdos lesz a Liverpool FC elsőszámú tulajdonosa.
A DIC sajtófőnöke elmondta, örülnek, hogy részesedésük lesz Anglia egyik legsikeresebb együttesénél, és természetesen nem zárkóznak el attól, hogy a jövőben megvásárolják azt a 2%-nyi részt, amivel a dubai cégcsoport válna főrészvényessé.
Gillett és Hicks az utóbbi időben nem ápolt jó viszonyt egymással, ugyanis Hicks megszellőztette, hogy esetlegesen Jürgen Klinsmann venné át Rafa Benítez vezetőedzői posztját a gárdánál, sőt az amerikai az év elején kötött egy titkos megállapodást Sheikh Mohammed Al Maktoum-al, a DIC tulajdonosával, miszerint annak cége rendezi a klub 350 millió fontos adósságát. Gillett nem látott más lehetőséget, így a távozás mellett döntött.