Liverpool Szurkolói Fórum   Vissza: Liverpool Szurkolói Oldal
2012. Május 19. - 10:50:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktiváló e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Adatbank, statisztika | FRISS HIREK ITT | PREMIER LEAGUE MENETREND 2010-2011

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  

Oldalak: 1 ... 6 7 [8]
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nyári felkészülés 2009  (Megtekintve 8600 alkalommal)
Stevie
ezredes

Profil megtekintése
« Válasz #210 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 22:53:14 »

ha jövőre gerrard és torres sokat lehet együtt elöl, akkor szorosabb lesz a PL vége..
Naplózva
Gerrard#8
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #211 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 23:21:23 »

Nameg mit vársz egy edzőmeccstöl??
Torres jo hogy sarkalgat mert itt ahogy riera mondta nem az eredmény számít hanem az erőnlét.
Amellett meg Gerrard lazán oan labdákat adott mind Lucasnak mind Ngog nak h azt egy edzésben és egy formában levő torres simán befejez.
Nem lesz ezzel semmi gond.
Ti is láttátok h mien a csapat ha igazán küzd pl Man. City v Wigan elleni
Take it easy!!
Gerrard és Rafa is azt mondta, hogy ezen a meccsen már számít az eredmény!
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #212 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 23:36:55 »

dehogy számít, miért számítana hogy egy barátságos meccsen mi az eredmény?
Naplózva
xeetu
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #213 Dátum: 2009. Augusztus 08. - 23:38:32 »

Te is tudod h a bajnokság rajtja előtt más az eredmény az Atletico ellen mint mondjuk a bl kieséses részén. A csapat még nem teljesen rázódott bele, mint csapat.
Csak azt nem értem h ez másnak miért sikerül
Naplózva

"Egyesek szerint a futball élet és halál kérdése. Ezzel nem értek egyet. Annál sokkal, de sokkal fontosabb."
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #214 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 00:33:54 »

Nem fordítok túl nagy jelentőséget a felkészülési meccsekre , de nekem is felkeltette a figyelmem , hogy a riválisok nyerik a meccseket , még ha nem is az összeset . Nem csak angliában . . Azt viszont tudom , hogy a szeretett csapatunknak nem befolyásolja a teljesítményét az előszezon , csak jobb lenne azt olvasni / látni /tudni , hogy nyerjük a meccseket .
Egy hét múlva látni fogjuk , hogy miről is beszélünk itt , a szpörsz ellen bizonyítunk ! Kacsint
Naplózva
Töki
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #215 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 09:46:04 »

inkább a barátságos meccseket veszítsük el, mintse a bajnokikat

nekem is felkeltette a figyelmem , hogy a riválisok nyerik a meccseket

szezon közben meg majd az ő figyelmüket kelti fel, hogy mi nyerjük sorba a meccseket:)
Naplózva
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!

Profil megtekintése
« Válasz #216 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 15:29:24 »

Nem fordítok túl nagy jelentőséget a felkészülési meccsekre , de nekem is felkeltette a figyelmem , hogy a riválisok nyerik a meccseket , még ha nem is az összeset . Nem csak angliában . . Azt viszont tudom , hogy a szeretett csapatunknak nem befolyásolja a teljesítményét az előszezon , csak jobb lenne azt olvasni / látni /tudni , hogy nyerjük a meccseket .
Egy hét múlva látni fogjuk , hogy miről is beszélünk itt , a szpörsz ellen bizonyítunk ! Kacsint
Mondjuk en is szivesebben lattam volna az atleti elleni meccsen hogy iskola jatekkal focizzuk le oket,de csak annyira lett volna az jo hogy jobban tudtam volna aludni Mosolyog
Bar gondolom nem csak en vagyok azzal ugy hogy nem szeretem latni a csapatot ha kikap,tok mindegy hogy edzo meccs vagy akarmilyen.Mindig nyerjunk Mosolyog
 GO REDS!!
Naplózva

18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
Dani22
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #217 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 16:35:58 »

Bár csak felkészülési mérkőzésről volt szó, minden bizonnyal jó adag önbizalmat adott az Atlético Madrid játékosainak, hogy saját pályáján múlták felül a Liverpoolt.

Sergio Agüero már a 14. percben megszerezhette volna a vezetést a spanyol csapatnak, ám ekkor még fölé szállt a lövése. Két perccel később már pontosabb volt az argentin csatár, és Simao Sabrosa bal oldali beadása után Pepe Reina kapujába fejelt.

Kicsivel több mint félóra telt el a mérkőzésből, amikor megduplázta előnyét az Atlético, méghozzá remek góllal. Ismét Simao tündökölt az előkészítő szerepében, Diego Forlánnal játszott össze, aki elé végül sarokkal tette le a labdát, az uruguayi támadó pedig kilőtte a jobb felső sarkot.

A szünet után a Liverpool nagy erőket mozgósított az egyenlítés érdekében, de hiába támadta végig szinte a teljes második félidőt, Lucas Leiva révén csak a szépítésig jutott – a brazil középpályás Steven Gerrard nagyszerű passza után volt eredményes. Talán, ha Németh Krisztián játszott volna…

Ez kicsit most már már nagyon sok Sír Sír Sír Sír Sír
Naplózva
peter17
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #218 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 22:37:36 »

egyik helyen úgy olvastam, hogy Torres meg sérült valaki nem tud róla valamit?
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #219 Dátum: 2009. Augusztus 09. - 22:52:48 »

nem sérült meg.
Naplózva
Tomex
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #220 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 00:41:27 »

inkább a barátságos meccseket veszítsük el, mintse a bajnokikat

nekem is felkeltette a figyelmem , hogy a riválisok nyerik a meccseket

szezon közben meg majd az ő figyelmüket kelti fel, hogy mi nyerjük sorba a meccseket:)

ez így ebben a formában tetszik nekem Mosolyog Kacsint
Naplózva
peter17
tizedes
**

Profil megtekintése
« Válasz #221 Dátum: 2009. Augusztus 10. - 08:18:40 »

Magical köszi az infót
Naplózva
Gerrard#8
őrnagy

Profil megtekintése
« Válasz #222 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 01:08:01 »

Akármennyire is felkészülési meccs volt, nagyon szar volt a játék. Egy Espanyoltól kikapni, akik ugyanúgy felkészülési időszakban vannak, ultra gáz. Oké, hogy motiváltabbak az új stadion meg a hazai pálya miatt,de ezzel nem csak a Liverpoolt, hanem az egész angol focit égették. Most majd jönnek az írások, hogy mégsem jobb a Premier Liga mint a spanyol. És az is érdekes, hogy a többi csapat sem a kezdőjével áll ki és mégis főlényesen nyerik a meccseiket. Nincs pad és lassan már a kezdő is kevés lesz a középcsapatok elkapására. Sír Határozatlan Dühös

Miután 3 évvel ezelőtt megnyertük az FA kupát, holnap lesz pont 3 éve hogy 5:0-ra kikaptunk az FSV Mainztól egy ugyanilyen nyári felkészülési meccsen.
Akkor is voltak ilyen ultragáz arcok mint te, és akkor is hasonlókat írtak mint te, de szezon végén az athéni BL-döntő idején nem arról beszéltek hogy mivel égetjük az angol focit.
Sajnos eddig úgy néz ki, hogy igazam volt. Nem megy a játék a csapatnak:(
Naplózva
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010

Profil megtekintése
« Válasz #223 Dátum: 2009. Augusztus 26. - 10:24:12 »

Akármennyire is felkészülési meccs volt, nagyon szar volt a játék. Egy Espanyoltól kikapni, akik ugyanúgy felkészülési időszakban vannak, ultra gáz. Oké, hogy motiváltabbak az új stadion meg a hazai pálya miatt,de ezzel nem csak a Liverpoolt, hanem az egész angol focit égették. Most majd jönnek az írások, hogy mégsem jobb a Premier Liga mint a spanyol. És az is érdekes, hogy a többi csapat sem a kezdőjével áll ki és mégis főlényesen nyerik a meccseiket. Nincs pad és lassan már a kezdő is kevés lesz a középcsapatok elkapására. Sír Határozatlan Dühös
Miután 3 évvel ezelőtt megnyertük az FA kupát, holnap lesz pont 3 éve hogy 5:0-ra kikaptunk az FSV Mainztól egy ugyanilyen nyári felkészülési meccsen.
Akkor is voltak ilyen ultragáz arcok mint te, és akkor is hasonlókat írtak mint te, de szezon végén az athéni BL-döntő idején nem arról beszéltek hogy mivel égetjük az angol focit.
Sajnos eddig úgy néz ki, hogy igazam volt. Nem megy a játék a csapatnak:(
ha csak annyit írtál volna hogy nem megy a játék a csapatnak, azzal én is egyetértettem volna és jó okostojások módjára most egymás vállát veregethetnénk hogy mennyire igazunk volt.
de te azt írtad hogy ultra gáz meg angol foci égetése, ami nem egyenlő a fentiekkel, és ebben akkor sem volt meg azóta sincs igazad.
Naplózva
torres
százados

Profil megtekintése
« Válasz #224 Dátum: 2010. Július 02. - 09:34:54 »

haha
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8]
  Nyomtatás  

Ugrás:  

Informmedia Bt. Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.5 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Magyar fordítás: SMF Magyarország
Szabványos XHTML 1.0! Szabványos CSS!