Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Dátum: 2009. Május 06. - 15:28:59 » |
|
REDS ANNOUNCE PRE-SEASON FIXTURESLiverpool Football Club has today confirmed its pre-season programme for the start of the 2009-10 campaign. The Reds will kick off their summer friendlies with a match against FC St Gallen in Switzerland on July 15, before crossing the border into Austria to take on Rapid Vienna on July 19. Rafael Benitez's squad will then embark on their Asian tour which will take in two matches, against Thailand in Bangkok on July 22 and against Singapore at the Singapore national stadium on July 26. A game in Spain against Espanyol has been confirmed for August 2 as part of the deal which saw Albert Riera move to Anfield last summer, while the club's massive Scandinavian fan base will be delighted to have the chance of watching their heroes live when FC Lyn provide the opposition in Norway on August 5. A further game at Anfield could also be added to this schedule. Pre-season schedule: July 15 v FC St Gallen, AFG Arena, St Gallen, Kick-off 8pm July 19 v Rapid Vienna, Ernst Happel Stadium, Vienna, Kick-off 7.15pmJuly 22 v Thailand, National Stadium, Bangkok, Kick-off 8pm July 26 v Singapore, National Stadium, Singapore, Kick-off 8pm August 2 Espanyol, Cornella-El Prat Stadium, Barcelona, Kick-off time to be confirmed August 5 FC Lyn, Oslo, Kick-off 7pm
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. Május 06. - 15:29:38 » |
|
July 19 v Rapid Vienna, Ernst Happel Stadium, Vienna, Kick-off 7.15pm
Na erre kimegyünk! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. Május 06. - 16:26:44 » |
|
de jó itt van tőlünk 120km-re
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 25. - 14:39:00 írta S.Gerrard »
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
martin
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. Május 06. - 17:07:46 » |
|
Ha jól emlékszem az MTK-val van 1 megállapodása a poolnak hogy játszanak 1 meccset (Németh,Simon,Gulácsi transfer nél)meg a Villareallal is vissza van 1, Reina leigazolásánál ez volot az 1-ik pont ha jól emlékszek  de mondjuk a Villarealos annyira nem izgat az MTk jobban mert valószínűbb hogy a pool jön BP-re mint az h az MTK-sok az Anfieldre July 19 v Rapid Vienna, Ernst Happel Stadium, Vienna, Kick-off 7.15pm
Na erre kimegyünk! Meglepődött Ha több jelentkező lenne akkor lehetne szervezni 1 közös kiutat, foglalni 1 buszt vagy ilyesmi csak 1 gondolat 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
!!!----->YNWA<-----!!!
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. Május 06. - 17:13:42 » |
|
Ha több jelentkező lenne akkor lehetne szervezni 1 közös kiutat, foglalni 1 buszt vagy ilyesmi csak 1 gondolat  nekem tetszik az ötlet
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. Május 06. - 17:31:28 » |
|
Ha jól emlékszem az MTK-val van 1 megállapodása a poolnak hogy játszanak 1 meccset (Németh,Simon,Gulácsi transfer nél)meg a Villareallal is vissza van 1, Reina leigazolásánál ez volot az 1-ik pont ha jól emlékszek  de mondjuk a Villarealos annyira nem izgat az MTk jobban mert valószínűbb hogy a pool jön BP-re mint az h az MTK-sok az Anfieldre July 19 v Rapid Vienna, Ernst Happel Stadium, Vienna, Kick-off 7.15pm Na erre kimegyünk! Meglepődött Ha több jelentkező lenne akkor lehetne szervezni 1 közös kiutat, foglalni 1 buszt vagy ilyesmi csak 1 gondolat  Ez már szervezés alatt van. Az OLSCH ehétvégi közgyűlésén fogjuk megbeszélni hogy miként intézzük majd a dógot. A bécsi meccs híre már kábé kéthetes, de a legjobbkor jött hogy most a klub is megerősítette azt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
policsanyi
tizedes

|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. Május 06. - 19:30:45 » |
|
én jelentkezem...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
martin
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. Május 06. - 19:46:25 » |
|
Ez már szervezés alatt van. Az OLSCH ehétvégi közgyűlésén fogjuk megbeszélni hogy miként intézzük majd a dógot. A bécsi meccs híre már kábé kéthetes, de a legjobbkor jött hogy most a klub is megerősítette azt. És aki nem tagja az OLSCH-nak attól még veletek tarthat vagy hogy működ ez az egész elmagyaráznád nekem? Mert tényleg nagyon érdekelne. kösz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
!!!----->YNWA<-----!!!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. Május 06. - 20:10:04 » |
|
Ez már szervezés alatt van. Az OLSCH ehétvégi közgyűlésén fogjuk megbeszélni hogy miként intézzük majd a dógot. A bécsi meccs híre már kábé kéthetes, de a legjobbkor jött hogy most a klub is megerősítette azt. És aki nem tagja az OLSCH-nak attól még veletek tarthat vagy hogy működ ez az egész elmagyaráznád nekem? Mert tényleg nagyon érdekelne. kösz  Hát izé, ott még nem tart a dolog... De nem hiszem hogy ennek feltétele lesz a tagság, mivel eddigi infok szerint ennek a meccsnek semmilyen hivatalos vonzata nincsen (Liverpool FC nem ad el jegyet, csak a Rapid). Tehát mi is úgy veszünk majd jegyet mint bárki más, csak mondjuk szervezett formában, 30-40-et egy kupacba, soproni klubtag, bécsben élő haver stb. De még nincsen semmi fix, eddig annyi történt hogy napokkal ezelőtt érdeklődtünk a Rapidnál a jegyek után és közölték, úgy mint Liverpool Klubnak, nem adnak nekünk semmi külön jegyet. Álljunk be a pénztárba és jó napot. szerintem főleg itt fogunk dumálni róla http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=reds&id=1221495333#1844néha nézz be oda, de ezt a topicot is főleg a Rapid miatt nyitottam, itt is lesz info ha lesz info 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
martin
|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. Május 06. - 20:16:07 » |
|
Nagyon szépen köszönöm az infót Magical 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
!!!----->YNWA<-----!!!
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. Május 07. - 03:06:16 » |
|
ha esetleg megoldgató , én is szívesen mennék !
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Molotov
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009. Május 07. - 07:56:40 » |
|
Nekem egy kicsit még Bécs is messze van, de mivel előreláthatólag úgy sem jutok el az Anfield-re egy jó ideig, ezért erősen fontolóra veszem. A közös utazás pedig tényleg szuper ötlet, előre is köszönet a szervezőknek, ha sikerül mennem, ha nem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. Május 08. - 10:41:23 » |
|
http://www.skrapid.at/9610+M5b6729a1330.htmlPreise für SK Rapid – Liverpool FC felnőtteknek 21-28 euro 19 év alatt 17-24 euro 14 év alatt 8-12 euro 6 év alatt egy felnőttel ingyen megy be jegyek június 1-től a rapid internetoldalán vásárolhatók az OLSCH próbál csoportosan jegyet szerezni, de további eredmény még nincsen
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 08. - 13:55:15 írta Magical »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. Május 08. - 22:57:33 » |
|
7ezer forintért simááán , bármikor
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
liverpooli8as
százados

"You'LL Never Walk Alone"-Csak a Pool!!!
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. Május 11. - 15:18:35 » |
|
én is szívesen mennénk de nemhiszem hogy 14évesen elengednek egyedül... de megpróbálok elmenni én se mostanába megyek az anfieldre  de jó lenne azért kimenni egy élmény lenne...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 11. - 15:23:32 írta liverpooli8as »
|
Naplózva
|
„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. Május 11. - 16:19:22 » |
|
ha jó gyerek vagy , vállaljuk érted a felelősséget
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani22
tizedes

|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. Május 11. - 16:36:22 » |
|
én is szívesen mennénk de nemhiszem hogy 14évesen elengednek egyedül... de megpróbálok elmenni én se mostanába megyek az anfieldre  de jó lenne azért kimenni egy élmény lenne...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is annyi vagyok de hátha legalább a szüleimmel kimehetek mint ballagási ajándék... remélem az első csapat is ott(gerrard torres és a többiek) de jó lenne ha németh is bemutatozna jövőre
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
martin
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. Május 11. - 18:07:23 » |
|
Én most 17 leszek,de nem kérdeztem mondtam szülőknek hogy megyek Pool meccsre  na azért nem de azt mondták ha nem lesz gáz az évvégi és pénzem is lesz rá akk ők elengednek már csak jegy kéne és vmi konkrétum hogy lesz busz és hogy az mennyi lesz,de van még idő július 19 ig(már csak 67nap  ez az pool meccs)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
!!!----->YNWA<-----!!!
|
|
|
|
Kesone
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009. Május 11. - 19:16:25 » |
|
Én is 14 vaok  És még nem tudom,hogyan de kijutok 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
liverpooli8as
százados

|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. Május 11. - 20:43:09 » |
|
köszi tomex  ha pool mecsre kell menni jó gyerek vagyok de ha suliba kell ...  majd még beszélek velük... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
„Ha egy mérkőzésen kétszer találok be, azt akarom hallani, hogy rosszul teljesítettem, hogy legközelebb még jobb lehessek." Fernando Torres
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. Május 11. - 20:46:46 » |
|
köszi tomex  ha pool mecsre kell menni jó gyerek vagyok de ha suliba kell ...  majd még beszélek velük...  évi 2.500-ért egyesületi tag lehetsz, és megmondhatod nekik hogy 40 felnőtt vigyáz rád egy ilyen kiránduláson
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
liverpooli8as
százados

|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. Május 11. - 20:57:46 » |
|
neked is kösz magical lehet róla szó...!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009. Május 11. - 21:15:58 » |
|
neked is kösz magical lehet róla szó...!!!!
mondjuk azt nem tudom ígérni neked hogy te leszel a büszke "legfiatalabb tag" cím várományosa, mert van egy 9 éves tagunk is, meg egy olyan aki októberben lesz 13 éves. de azt tudom ígérni hogy akkor neked biztosan jut majd jegy, egyelőre nem halad a dolog de az már most látszik hogy amennyi jegyet tudunk szerezni, az valszeg az egyesületi tagoknak is csak szűken lesz elég. tehát másoknak vagy jut belőle vagy nem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
liverpooli8as
százados

|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009. Május 11. - 21:57:42 » |
|
oksa köszi...én is csak júliusban leszek 14 de jó lenne!!! nem sok mindent tudok eről az egyesületről azt tudtam hogy van de hogy hol kell befizetni 2.500 ft??
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009. Május 11. - 22:23:25 » |
|
oksa köszi...én is csak júliusban leszek 14 de jó lenne!!! nem sok mindent tudok eről az egyesületről azt tudtam hogy van de hogy hol kell befizetni 2.500 ft??
Szia! Itt utánanézhetsz. http://www.liverpoolhungary.com/index.php/egyesulet/tagga-valas-es-elonyei
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
liverpooli8as
százados

|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. Május 11. - 23:02:31 » |
|
köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
martin
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. Május 13. - 20:35:00 » |
|
helló magical olvastam a fórumon amit adtál hogy 70-75 jegy lesz a meccsre és az OLSC Hungary tagjai vagyis ti már alapból vagytok 60-65-en + családtag,barátnő,gyerek és akk nagy valószínűséggel nem jut jegy azoknak akik nem tagok szóval azért küldjek e-mailt és jelentkezzek hátha lesz jegy vagy mi a meglátásod mert azt is láttam hogy 11,000FT-ból ki jönne és akk össze szedném a pénzt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
!!!----->YNWA<-----!!!
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. Május 13. - 20:50:17 » |
|
egyelőre úgy néz ki hogy 70-75 jegyet tudunk szerezni és a klubtagok eddig 77 jegyet igényeltek meglátjuk, még semmi nem biztos az sose árt ha valaki jelzi az igényét, max kiderül hogy sajnos nem jut neki így sem tepynek küldj mailt, megtalálod itt a fórumon
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
martin
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2009. Május 13. - 20:52:37 » |
|
oké köszi szépen magical 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
!!!----->YNWA<-----!!!
|
|
|
Dani22
tizedes

|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009. Május 17. - 21:27:14 » |
|
Lécci írjatok meg a rapid tel.számát. Köszi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|