Házi feladat

1.
Zoran Tosic-2(0 gól)
Darron Gibson-14-(2 gól)
Federico Macheda-4-(2 gól)
=20meccs 4 gól
2.
Rafael-25-(1 gól)
Danny Welbeck-12-(3 gól)
EMILIANO INSUA-16-(0 gól)
NABIL EL ZHAR-25-(2 gól)
Pool VS. man utd
Gól:2-4
Játszott meccsek:41-37
=nem játszott többet sőt 4 meccsel kevesebbet

3.
úú et most este 11 kór nem biztos h utána nézek de az tom hogy Gog kb1-1.5 millió, plessis minimális összeg mert ha jól tudom a lyon b csapatából vagyis az ifiktől jött nagyon fiatalon talán az is lehet hogy ingyéé de nem biztos

andersont ha minden igaz a Portotól vették 11-12 millió ért vagyis ha csak tippeltél Magical és az én számításaim helyesek akkor nagyon jól tippeltél ha tudtad akkor meg én számoltam jól. vagyis kb 10X

az igaz hogy akiket felsoroltam a man utd ből 8 embert abból 4 használható nálunk meg 7 ből 3-4 bevethető.
jól beszélsz.
1 gólok nem számítanak, hiszen arról van szó hogy kit mennyiszer játsszattak. az hogy ki rúgott gólt, meg kiről pattant be viccesen a labda úgy hogy még a szakírók is csak találgatják, rúgták vagy csak véletlenül rossz helyen ácsorgott, nem számít
2 összességében egálnak látom, szerintem nincs mit magyarázni rajta
3 Andersont nem vágom pontosan, de az szinte 100% hogy anderson+nani+hargreaves kábé 50 millió volt, és ebből nani is meg hargreaves is kábé 17-17, Ngog viszont 1,5 millió volt tudtommal, gyakorlatilag minimális PSG first-team játékkal (ezért jött hozzánk, mert még ott sem volt fix kezdő)
Emellett még figyelembe venném hogy nem mindegy, ki ki mellett ül a padon.
Nézzük a mai bl-meccset. padon scholes giggs berbatov és tevez, melléjük nem kell fergusonnak lenni hogy le merjem ültetni rafaelt és evanst
Nálunk ugyanez kábé úgy nézne ki hogy a padon ül Dossena Lucas Babel és Benayoun, mellettük kellene ülni mondjuk egy Darbynak/Spearingnek és egy El Zahrnak/Ngognak
Mindezt úgy hogy 18 éve voltunk utoljára bajnokok, és ezen a fórumon is 10-ből 9 ember azt mondja, idén is késő lenne már nemhogy jövőre.
Ha mindent figyelembe veszünk, akkor azt hiszem elmondhatjuk, Rafa sokkal többet kockáztat Ngoggal Insuaval és El Zharral.