policsanyi
tizedes

|
 |
« Dátum: 2009. április 15. - 18:51:01 » |
|
Gyászszertartással emlékeztek a Liverpool vezetői és játékosai a szurkolókkal és helyi önkormányzati vezetőkkel együtt az 1989-es Hillsborough-stadionkatasztrófa áldozataira.
Helyi idő szerint 15.06-kor csend borult két percig Liverpoolra: némán emlékeztek a lakosok a 96 áldozatra, majd a környék összes templomának harangja kilencvenhatszor kondult meg.
Az Anfielden mintegy 25 ezer néző tette tiszteletét a szertartáson.
Félelmetes...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. április 15. - 21:00:11 » |
|
Szép a videó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. április 15. - 21:29:41 » |
|
Szörnyű ezt így végignézni , bele sem merek gondolni , milyen lehet egy ilyet átélni , vagy egy ilyen helyzetbe csöppenni .
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. április 16. - 16:04:59 » |
|
Gyönyörű ez az emlékvideó
Nyugodjanak békébe!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
policsanyi
tizedes

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. április 20. - 10:01:54 » |
|
Állampolgári kérésre az eredetileg tervezett 30 év helyett hónapokon belül is elérhetővé tehetik a Hillsborough-tragédiával kapcsolatos titkos dokumentumokat.
A húsz évvel ezelőtti, 96 halálos áldozatot követelő stadionbalesettel kapcsolatos vizsgálatok eredményét az elhunytak hozzátartozóit tömörítő szövetség szeretné kikérni a rendőrségtől.
(NSO)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. április 20. - 13:18:52 » |
|
az nso nalam egyenlo a s*n es a bild szutyoklapokkal. Bar magan velemeny ez de semmit nem kell elhinni neki:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
|
|
totti
Laktanyaparancsnok
ezredes

You'll Never Walk Alone!A Liverbird Upon My Chest!
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. április 20. - 14:46:06 » |
|
Jaja,olvastam en is a ciket. Csak annyira gagyi lett az nso hogy csak na.A masik forumba belinkelt nso cikk asszem a lazio-roma volt.Na az kiraly es mindent el is mond roluk:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
18 League Titles • 7 FA Cup Titles • 7 League Cup Titles • 15 Community Shield Titles • 5 European Cup Titles • 3 UEFA Cup Titles • 3 European Super Cup Titles
|
|
|
Dani22
tizedes

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. április 20. - 17:08:25 » |
|
Tudja valaki mi történt? Miért akarják elküldeni Itandje-t 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. április 20. - 17:15:32 » |
|
Tudja valaki mi történt? Miért akarják elküldeni Itandje-t  Nevetgélt a gyászszertartáson a bunkója.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
Dani22
tizedes

|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009. április 20. - 18:08:37 » |
|
Tudja valaki mi történt? Miért akarják elküldeni Itandje-t  Nevetgélt a gyászszertartáson a bunkója. A bunkó.Nem lehetne vele hamarabb szerződéstbontani?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2010. Július 01. - 22:37:05 » |
|
Tudja valaki mi történt? Miért akarják elküldeni Itandje-t  Nevetgélt a gyászszertartáson a bunkója. A bunkó.Nem lehetne vele hamarabb szerződéstbontani? ez komoly
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2010. Július 01. - 22:37:32 » |
|
ugye
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2011. április 15. - 16:21:14 » |
|
Hillsbourgh-i tragédia pontosan 22 éve történt. Egy kis összeállítás a történtekről: http://liverpool.gportal.hu/gindex.php?pg=32878253&nid=5917566. Nyugodjanak békébe! You'll Never Walk Alone! Justice for the 96! Don't buy The hárombetűs szennylap! [<-- Automatán átírta a the sün-t.]
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2011. április 15. - 17:03:47 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2011. április 15. - 17:10:22 » |
|
Én élőben néztem a hivatalos oldalon a megemlékezést.A magánvéleményemet a tragédiáról www.liverpool.gportal.hu-n olvashatjátok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2011. április 15. - 18:10:16 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni... Melyik utolsó mondatot?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2011. április 15. - 18:48:45 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni... Melyik utolsó mondatot? Don't buy The hárombetűs szennylap! [<-- Automatán átírta a the sün-t.] ezt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2011. április 15. - 18:54:21 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni... Melyik utolsó mondatot? Don't buy The hárombetűs szennylap! [<-- Automatán átírta a the sün-t.] ezt. Gondoltam.  Írd be, hogy The S.U.N. pontok nélkül nagy s-sel. és küld el hozzászólásba és majd utána nézd meg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2011. április 15. - 19:00:05 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni... Melyik utolsó mondatot? Don't buy The hárombetűs szennylap! [<-- Automatán átírta a the sün-t.] ezt. Gondoltam.  Írd be, hogy The S.U.N. pontok nélkül nagy s-sel. és küld el hozzászólásba és majd utána nézd meg. Oké, nem azt nem értem. Hogy csatlakozik ide?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2011. április 15. - 19:02:28 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni... Melyik utolsó mondatot? Don't buy The hárombetűs szennylap! [<-- Automatán átírta a the sün-t.] ezt. Gondoltam.  Írd be, hogy The S.U.N. pontok nélkül nagy s-sel. és küld el hozzászólásba és majd utána nézd meg. Oké, nem azt nem értem. Hogy csatlakozik ide? Néhány nappal a tragédia után a The hárombetűs szennylap című angol napilap leközölt egy olyan cikket,amelyben erősen elmarasztalta a túlélőket. Természetesen a hírnek semmi valóságalapja nem volt,de a Liverpool-szurkolók körében így is közfelháborodást váltott ki.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2011. április 15. - 19:57:04 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni... Melyik utolsó mondatot? Don't buy The hárombetűs szennylap! [<-- Automatán átírta a the sün-t.] ezt. Gondoltam.  Írd be, hogy The S.U.N. pontok nélkül nagy s-sel. és küld el hozzászólásba és majd utána nézd meg. Oké, nem azt nem értem. Hogy csatlakozik ide? Néhány nappal a tragédia után a The hárombetűs szennylap című angol napilap leközölt egy olyan cikket,amelyben erősen elmarasztalta a túlélőket. Természetesen a hírnek semmi valóságalapja nem volt,de a Liverpool-szurkolók körében így is közfelháborodást váltott ki. Hééé,ezt én írtam.  The hárombetűs szennylap
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2011. április 15. - 19:58:03 » |
|
Szép, de ezt az utolsó mondatot nemtudom összehozni... Melyik utolsó mondatot? Don't buy The hárombetűs szennylap! [<-- Automatán átírta a the sün-t.] ezt. Gondoltam.  Írd be, hogy The S.U.N. pontok nélkül nagy s-sel. és küld el hozzászólásba és majd utána nézd meg. Oké, nem azt nem értem. Hogy csatlakozik ide? Néhány nappal a tragédia után a The hárombetűs szennylap című angol napilap leközölt egy olyan cikket,amelyben erősen elmarasztalta a túlélőket. Természetesen a hírnek semmi valóságalapja nem volt,de a Liverpool-szurkolók körében így is közfelháborodást váltott ki. Hééé,ezt én írtam.  The hárombetűs szennylap Végre sikerült. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2011. április 15. - 21:08:03 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2011. április 15. - 21:19:07 » |
|
Jókat írtam? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2011. április 15. - 21:30:46 » |
|
Jókat írtam?  Igen! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2011. április 15. - 21:50:55 » |
|
Jókat írtam?  Igen!  Akkor fogok majd még cifra dolgokat írogatni. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 2011. április 15. - 22:02:23 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2011. április 16. - 07:47:59 » |
|
Oké.de azért annyira csúnya dolgokat nem tervezek írni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|