poolgirl
tizedes

|
 |
« Dátum: 2009. április 14. - 11:38:16 » |
|
Avagy ki a jobb?? Ki játszon a Chelsea ellen??
|
|
|
|
|
Naplózva
|
We'll never walk alone! His armband proved he was a Red... 
|
|
|
|
Kesone
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. április 14. - 11:46:30 » |
|
Én egyértelműen Agger mellett tenném le a voksom ezen a meccsen,sokkal támadóbb szellemű és ez kell nekünk.Ami a jövőt illeti,mindkét játékosnak megvannak az erényei,nem állítanák fel sorrendet köztük.Inkább mindhárom védőnknek Carragherrel együtt,egyenlő játéklehetőséget adnék,s Hypiaval kiegészülve,mint csereember,tökéletes középsővédősorunk lenne.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gerrardsag
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. április 14. - 12:02:30 » |
|
így van és nem mellesleg Agger sokkal jobb formában van jelenleg mint Skrtel
|
|
|
|
|
Naplózva
|
YNWA!
|
|
|
|
Owen Lantos
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. április 14. - 12:21:45 » |
|
Én azon filózgattam, hogy vajon milyen lenne Agger bal-backként... azt tudjuk róla, hogy bivaly erős bal lába van, csak mivel középső védő nem látunk tőle átadásokat. Mindenesetre: Ma szerintem mindenképp Aggernek kéne kezdenie, mert szegény Skrtel nincs túl jó formában, míg Agger most elszánt és jóformában (főleg ha még többet akar játszani Beniteznél akkor folyamatosan jó formát kell nyújtania)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
poolgirl
tizedes

|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. április 14. - 12:38:27 » |
|
Én azon filózgattam, hogy vajon milyen lenne Agger bal-backként... azt tudjuk róla, hogy bivaly erős bal lába van, csak mivel középső védő nem látunk tőle átadásokat. Mindenesetre: Ma szerintem mindenképp Aggernek kéne kezdenie, mert szegény Skrtel nincs túl jó formában, míg Agger most elszánt és jóformában (főleg ha még többet akar játszani Beniteznél akkor folyamatosan jó formát kell nyújtania)
Hát szerintme is mindenképpen Aggernek kéne kezdenie! És remélem ő is fog! Visszatérve az Agger-Skrtel-Carragher hármasra, Hypiávla kiegészülve csereként tényleg nem lenne rossz! =)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
We'll never walk alone! His armband proved he was a Red... 
|
|
|
Dani22
tizedes

|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. április 14. - 13:22:12 » |
|
Sztem pedig Hypiipa-Carragher felállásban kéne kezdeni S. Hypiia nagyon jól fejel és náluk nem lesz Terry  -. Egyébként én úgy gondolom,hogy valami újat kellene kitalálni amire a Chelsea nem számít mondjuk: 3-4-3 Reina Agger Hypiia Carragher Kuyt Lucas Mascherano Riera Babel Torres Gerrard Kiváncsi vagyok mit gondoltok erről? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #6 Dátum: 2009. április 14. - 13:34:52 » |
|
azt gondolom hogy - felcserélted az oldalakat - kifelejtetted Alonsot - Kuyt és Riera nem szélsővédők hanem csatárok egyébként szerintem 352 kellene, hátul Carra Skrtel Agger
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kesone
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. április 14. - 13:35:50 » |
|
Nemértem miért kell Lucas,miért nem Alonso?Gerrard szélre?Meg ballábas jobbra?Inkább ez: Reina Carragher, Skrtel, Agger Alonso, Mascherano Kuyt, Gerrard, Riera Babel, Torres
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Kesone
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. április 14. - 13:36:47 » |
|
Vmi ilyesmire gondoltál? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani22
tizedes

|
 |
« Válasz #9 Dátum: 2009. április 14. - 14:00:50 » |
|
Köszi legközelebb majd figyelek. De én mindenképpen Aggert játszatnám Skrtel helyett nem nagyon bírom a srácot.(Mármint Skrtelt)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Danfan
tizedes

|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. április 14. - 14:17:50 » |
|
Sziasztok! Agger valóban támadóbb szellemű, sokoldalúbb, szerintem viszont Skrtel jobb, "masszívabb" védő. A main merni kell kockáztatni, nincs mit vesztenünk, szval nyitottabban kell játszanunk, + Skrtel most tényleg ki van merülve, szval ma estére én is Aggert támogatnám. Vagy a Carra Skrtel Agger 3ast.  Vagyis a lényeg, h jó formában legyenek a fiúk, és kihozzák magukból a 100%ot, reméljük ez elég lesz! YNWA!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 14. - 14:19:22 írta Danfan »
|
Naplózva
|
₪₪₪₪Liverpool is My Religion₪₪₪₪ ₪₪₪Anfield Is My Church₪₪₪₪
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #11 Dátum: 2009. április 14. - 14:20:53 » |
|
Reina Carragher, Skrtel, Agger Alonso, Mascherano Benayoun, Gerrard, Riera Kuyt, Torres
Nálam Skrtel és Agger teljesen kiegésziti egymást nálam ketten alkotják a világ legjobb belső védő párosát ,Skrtel egy árnyalattal jobb a levegőben de Agger kitünően támad és lő ahhoz képest hogy védő, és kemények mint a kő főleg Skrtel
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A labdarúgást 22-en játszák, és mindig a Liverpool nyer! 
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2010. Július 01. - 22:36:19 » |
|
Agger
|
|