|
Petee
|
 |
« Válasz #3660 Dátum: 2012. Január 29. - 21:47:59 » |
|
Boldog Születésnapot! (Ha ma van.) Csatlakozok, Boldogat  A csapattól a héten kétszer is kaptál meglepit, szóval egy szavad se lehet! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3661 Dátum: 2012. Január 29. - 22:10:37 » |
|
Nekem egyszer a BL döntővel egy napon volt a szülinapom, de a csapat nem adta meg azt az ajándékot, hogy bejusson... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3663 Dátum: 2012. Január 29. - 23:24:55 » |
|
Nekem egyszer a BL döntővel egy napon volt a szülinapom, de a csapat nem adta meg azt az ajándékot, hogy bejusson...  Azért csak volt olyan is amikor a születésnapodon még meg is nyertük a BL-t, nemigaz?  Nem!  De a 2005.05.25.döntő csak két nappal volt a születésnapom előtt.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stevie
|
 |
« Válasz #3664 Dátum: 2012. Január 30. - 00:35:00 » |
|
Nekem egyszer a BL döntővel egy napon volt a szülinapom, de a csapat nem adta meg azt az ajándékot, hogy bejusson...  Azért csak volt olyan is amikor a születésnapodon még meg is nyertük a BL-t, nemigaz?  Nem!  De a 2005.05.25.döntő csak két nappal volt a születésnapom előtt. 1981. május 27.én Párizsban Vertük 1-0ára a Real-t, az volt Paisley 3. BEK győzelme (amivel rekorder). Tudom, hogy akkor még nem éltél, de a 27-e stimmel 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3665 Dátum: 2012. Január 30. - 10:43:25 » |
|
Nekem egyszer a BL döntővel egy napon volt a szülinapom, de a csapat nem adta meg azt az ajándékot, hogy bejusson...  Azért csak volt olyan is amikor a születésnapodon még meg is nyertük a BL-t, nemigaz?  Nem!  De a 2005.05.25.döntő csak két nappal volt a születésnapom előtt. 1981. május 27.én Párizsban Vertük 1-0ára a Real-t, az volt Paisley 3. BEK győzelme (amivel rekorder). Tudom, hogy akkor még nem éltél, de a 27-e stimmel  Pontosan! Akkor még nem....
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
easymoney
tizedes

|
 |
« Válasz #3666 Dátum: 2012. Január 30. - 13:00:57 » |
|
Beszélyünk inkább arról hogy lesz egyáltalán valami átigazolás mert a hir források nem mondanak semmit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gerrard#8
|
 |
« Válasz #3667 Dátum: 2012. Január 30. - 13:29:01 » |
|
Kenny azt myilatkozta h nem veszünk játékost... No comment
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Grobbelaar
|
 |
« Válasz #3668 Dátum: 2012. Január 30. - 15:19:06 » |
|
Én még bizakodom...hátha Kenny nyilatkozata csak az ellenfelek megtévesztését szolgálja, miközben már javában folynak a titkos megbeszélések a számunkra legmegfelelőbb játékosok megszerzéséért. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3669 Dátum: 2012. Január 30. - 17:28:07 » |
|
Szerintem csak a saját dolgán akart könnyíteni: "There's no need to ask any questions about transfers or speculation or anything else."
"Nincs szükség kérdésekre az átigazolásokkal kapcsolatban, nem kell töprengeni vagy bármi hasonlót tenni!"
(Mondjuk most nem ez a legjobb legpontosabb fordítás...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Macca
|
 |
« Válasz #3670 Dátum: 2012. Január 31. - 11:57:49 » |
|
Nikica Jelavicot az Anfield közelében látták ma délelőtt. Állítólag orvosi vizsgálatra érkezett Liverpoolba 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3671 Dátum: 2012. Január 31. - 12:14:01 » |
|
Igen, lehet, de az Evertonhoz 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Macca
|
 |
« Válasz #3672 Dátum: 2012. Január 31. - 12:17:17 » |
|
Akkor igy már nem is hülye pletyka, hanem igazi hír 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Pepe Reina
|
 |
« Válasz #3673 Dátum: 2012. Január 31. - 12:26:37 » |
|
Majd nyáron kell igazolni  nem erdeme most "szarokat"
|
|
|
|
|
Naplózva
|
MiGhTy ReDs MiGhTy ReDs
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3674 Dátum: 2012. Január 31. - 12:33:56 » |
|
Akkor igy már nem is hülye pletyka, hanem igazi hír  Csak azért gondolom, mert a) Dalglish elmondta, hogy nem igazolunk b) Nekünk nem Jelavicra lenne szükségünk c) A Goodison is az Anfield környékén van, pár perc séta csak d) Olvastam ilyet a SkySportson 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Macca
|
 |
« Válasz #3675 Dátum: 2012. Január 31. - 15:07:28 » |
|
Lelőtted a poént, pedig jó vicc lett volna...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Macca
|
 |
« Válasz #3676 Dátum: 2012. Január 31. - 15:08:06 » |
|
http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Andy+CarrollBarcelona have completed the signing of Andy Carroll for a world record transfer fee of £83 million. Guardiola told Sky Sports: "When you see potential in a player you have to act fast and this is a star who has an eye for goal, can pass with either foot and is comfortable in many positions. "People say it is a lot of money, but you cannot put a price on quality and our new signing has the potential to be one of the greatest." He added: " Andy Carroll is in great condition and could be ready straight away to play against Sociedad." 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3677 Dátum: 2012. Január 31. - 15:53:55 » |
|
Ezt a poént is lelőjem, vagy várjunk még egy kicsit? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3678 Dátum: 2012. Január 31. - 17:22:20 » |
|
http://www.skybet.com/cms/breaking-transfer-news.shtm?name=Andy+CarrollBarcelona have completed the signing of Andy Carroll for a world record transfer fee of £83 million. Guardiola told Sky Sports: "When you see potential in a player you have to act fast and this is a star who has an eye for goal, can pass with either foot and is comfortable in many positions. "People say it is a lot of money, but you cannot put a price on quality and our new signing has the potential to be one of the greatest." He added: " Andy Carroll is in great condition and could be ready straight away to play against Sociedad."  Ezt a poént is lelőjem, vagy várjunk még egy kicsit?  Fenébe ezt észre se vettem!  Pedig Suarezt is leadtuk ugyan ennyiért, ugyan ide! (Én tudom a poént de nem lövöm le...)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3679 Dátum: 2012. Január 31. - 18:49:42 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
domokosbeni
|
 |
« Válasz #3680 Dátum: 2012. Január 31. - 19:58:32 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN
|
|
|
|
Liverpoolfan94
|
 |
« Válasz #3681 Dátum: 2012. Január 31. - 20:07:46 » |
|
Nem,csak kimerült.Legalábbis remélem. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #3682 Dátum: 2012. Január 31. - 20:08:28 » |
|
Hivatalos honlapon nincs róla infó, lehet, hogy csak pihen
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
domokosbeni
|
 |
« Válasz #3683 Dátum: 2012. Január 31. - 20:25:39 » |
|
az eurosport (ritkan) szakertoi szerint is pihen ! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3684 Dátum: 2012. Január 31. - 20:25:54 » |
|
Én úgy tudom hogy pihenőt kapott, meg elővigyázatosság...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
peter crouch
|
 |
« Válasz #3685 Dátum: 2012. Január 31. - 20:46:40 » |
|
Azért a padon ott lehetne...elővigyázatosságból 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3686 Dátum: 2012. Január 31. - 21:42:41 » |
|
Azért a padon ott lehetne...elővigyázatosságból  Mondjuk az a csapat önbizalmának is jót tenne! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #3687 Dátum: 2012. Február 13. - 21:35:21 » |
|
Ha ez igaz akkor jövőre még erősebb lesz a Tottenham,és mi persze megint lemaradunk egy kiváló focistáról akivel szóba hoztak.(Ezután teszem fel a kérdést hogy ha már most erősebb a MU,Man.City,Tottenham és jövőre valószínűleg még erősebbek lesznek...ha idén nem sikerül,akkor jövőre hogy fogjuk a top4be verekedni magunkat?) PL győzelmet már írni sem merek,de azért elég szörnyű az is hogy célnak a negyedik helyet célozzuk meg. http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a_tottenhamet_valasztotta_hazard-60083
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #3688 Dátum: 2012. Február 13. - 22:04:23 » |
|
Az 1. és a 3. szó fontos, mondjuk ezt én is olvastam, de most lett vége a téli átigazolási szezonnak, szóval még akármi lehet. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
tothems
|
 |
« Válasz #3689 Dátum: 2012. Február 13. - 22:20:50 » |
|
Az 1. és a 3. szó fontos, mondjuk ezt én is olvastam, de most lett vége a téli átigazolási szezonnak, szóval még akármi lehet.  Azért lett ide írva,ki tudja ennek mennyi valóságalapja van,de HA IGAZ akkor viszont elég erős ellenfél lesz majd a T'ham.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|