Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Dátum: 2009. Március 18. - 13:20:26 » |
|
Ide jöhet bármi ami a magyar sajtóban különféle félrefordításokkal és elferdítésekkel megjelent.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #1 Dátum: 2009. Március 18. - 14:12:16 » |
|
Liverpool: Lucas Leiva több játéklehetőségre vágyikLucas Leiva, a Liverpool légiósa az idény végén fontolóra veszi a távozását. A 22 éves brazil védekező középpályásnak csak akkor van esélye ismét bekerülni Dunga válogatottjába, ha rendszeresen futballozik, márpedig a Poolnál – érzése szerint – kevés játéklehetőséghez jut. mai nso-hír egy tegnap megjelent hülyeség alapján a cáfolata is megjelent már tegnap, de valszeg az nem fog felkerülni az nso-ra.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #2 Dátum: 2009. Március 18. - 14:14:10 » |
|
Giga ajánlat, a gigantikusoktól Gerrardért!Az angol Liverpool válogatott középpályásáért, Steven Gerrardért gigantikus ajánlatot készül készíteni a spanyol Real Madrid. A 28 éves labdarúgóért 85 millió eurót készül adni a leendő (?) klubvezetés, Florentino Perez elnökkel az élen. Bár a hírek szerint nincs az a pénz amiért Gerrard elhagyná a klubot. (foci24.com - Fedor jános) igen, kisbetűvel írja még a saját nevét is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #3 Dátum: 2009. Március 18. - 14:51:43 » |
|
Megtalálta Agger utódját a Liverpool!Az angol Liverpool érdeklődik a Middlesbrough 22 éves védője, David Wheater iránt. A játékosnak 2011-ben jár le a szerződése a Boronál. Ha minden a tervek szerint alakul, akkor a nyáron az Anfield Roadon köthet ki a tehetséges védő. Főleg, ha a dán Agger távozik az egyesülettől. (foci24.com - Fedor János) úgy látszik néha nagybetűvel is írja - de minek?  az Agger-verziós eredeti cikk valszeg a triballfootballon lehet fönt, azt én nem szoktam olvasni Monday's football transfer rumours: Hleb to Manchester City?Today's hottest lead out of Merseyside, meanwhile, has Rafael Benítez making a £10m offer for the Middlesbrough defender David Wheater. Tomorrow's reports may or may not include the words "Gareth Southgate" and "laughing all the way to the bank". Egyrészt Aggerről egy szó sincs benne, másrészt miért pont Agger? Sami Hyypia 35 éves és a szerződését minden év végén meghosszabbítjuk 1 évvel. Aggernek még fiatal és másfél év van a szerződéséből, ha keresünk is ilyen fiatal titánt, alapvetően nem az ő helyére.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fairyharry
Vendég
|
 |
« Válasz #4 Dátum: 2009. Március 18. - 14:57:59 » |
|
Asszem ez lesz a kedvenc topikom!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #5 Dátum: 2009. Március 19. - 12:17:58 » |
|
Afgán forrásokból tudom, hogy engem holnap leigazol a Liverpool! (Holnap cáfolom) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #7 Dátum: 2009. Március 20. - 09:20:10 » |
|
pepszifocin olvastam,hogy Villa meg Ribéri megy a barcába..  és Eto'o meg Henry a levesbe 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #8 Dátum: 2009. Március 20. - 11:29:48 » |
|
Mégsem igazol le a Liverpool. Benitez: "Jól tolja a srác, de sokallom érte az 1Ł/év fizetést. Még csak 40 éves, van jövője, sok sikert kívánok neki!" forrás: origo Nem sokon múlt... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
|
|
King Kenny
|
 |
« Válasz #10 Dátum: 2009. Március 20. - 12:18:00 » |
|
Köszi, jövőre ingyen igazolható leszek, majd újra megpróbálom. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Mighty Reds!
|
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #12 Dátum: 2009. Március 20. - 17:06:47 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
A labdarúgást 22-en játszák, és mindig a Liverpool nyer! 
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #13 Dátum: 2009. Március 20. - 17:29:25 » |
|
cool  mondjuk ez nem olyan hülye, ennek speciel véletlenül minden szava igaz...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #14 Dátum: 2009. Március 20. - 21:04:15 » |
|
Tudok egy jó "játékot"!!!
Én bedobok ide híreket és te leírod ami igaz , cáfolsz vagy "helyreigazítod" és akkor képben leszünk?
Mit szólsz?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 2009. Március 20. - 21:14:01 » |
|
ez is cool  de szerintem ez a legjobb topic, semmit nem kell változtatni rajta 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 2009. Március 21. - 09:10:58 » |
|
Amint arról beszámoltunk Rafa Benítez az angol Liverpool spanyol menedzsere szerződést hosszabbított a héten az amerikai klubvezetéssel. Emellett már eldőlt az is, hogy a nyáron 30 millió fontot költhet új játékosok vásárlására. A fő cél Gareth Barry, az Aston Villa középpályása és Aaron Lennon, a Tottenham szélsője.
Jelentem Lennon most hosszabbitott szerződést /de Keane visszaigazoláésánál is felmerült a neve valamilyen formában ide kerülhetett volna/
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Március 21. - 09:12:58 írta Endre »
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 2009. Március 21. - 10:26:35 » |
|
1. mondat: igaz 2. mondat: színtiszta spekuláció 3. mondat: vagy igaz vagy nem, de a 2. fele még így sem valószínű.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 2009. Március 21. - 10:34:05 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 2009. Március 21. - 17:24:57 » |
|
Az Aston Villa mestere, Martin O’Neill utalt arra, hogy elengedi Gareth Barryt a csapattól, ha nem sikerül bejutniuk a BL-be.
A középpályás nyáron szeretett volna a Liverpoolhoz igazolni, hogy beteljesítse álmá és végre játszhasson a Bajnokok Ligájában. A Vörösök azonban nem voltak hajlandóak kifizetni a Villa által kért 18 millió fontot.
O’Neill akkor arra kérte Barryt, maradjon még egy szezon erejéig a birminghamieknél, mivel a csapat célja az első négybe kerülés volt.
A gárdának még minden esélye megvan arra, hogy kvalifikálja magát Európa legrangosabb kupasorozatára, de ha ez nem sikerül, nehéz lesz visszatartani Barryt.
“Nem tudom, hogy a Liverpool ismét megpróbálja-e majd leigazolni Barryt. Nem az én dolgom kitalálni, hogy mire gondolnak éppen Liverpoolban.” - mondta O’Neill.
“Ha bejutunk a Bajnokok Ligájába, akkor jó esélyeink vannak Gareth Barry megtartására. Csak annyi dolgunk lesz, hogy a szerződését meghosszabbítsuk.”
“Tavaly azt mondtam neki, adjon nekünk még egy évet és majd meglátjuk, hol sikerül végeznünk. Szerintem 11 év után senki sem haragudna rá, ha távozna, amiért nem sikerült kvalifikálni magunkat a BL-re.”
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 2009. Március 21. - 17:25:16 » |
|
Sir Alex Ferguson és Rafa Benitez között ismét szópárbaj alakult ki, ezúttal arról, hogy melyikük költött több pénzt új játékosokra.
Benitez nemrég azt állította, hogy skót kollégája körülbeül 100 millió fonttal többet költött, mint ő. A Manchester United mestere azonban összehívta csapata szakembereit, hogy számoljanak utána, ki költekezett többet az elmúlt öt évben.
Fergusonék számításai szerint a Liverpool spanyol menedzsere 24 millió fonttal előzi meg őket és Fergie arra számít, hogy Benitez idén nyáron ismét két kézzel fogja szórni a pénzt.
“Meglepődtem, mikor hallottam, hogy Benitez ezt mondta. Összeszedtem a United pénzügyekkel foglalkozó szakembereit, hogy megtudjam, valóban így van-e.” - mondta Ferguson.
“Az utóbbi öt évben jóval előttünk jár, ami a költekezést illeti. Körülbelül 24 millió fonttal adott ki többet új játékosokra, mint mi.”
“Szerintem Rafa ezen a nyáron rengeteg pénzt fog új játékosokra költeni, főleg most, hogy új szerződést írt alá a Liverpoollal.”
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rece
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 2009. Március 21. - 17:29:09 » |
|
A Daily szerint kb ugyan ott járnak. Ferguson meg azt mondta h a mu stratégiája jobb, mert ők fiatalokat vesznek és kinevelik őket, nem sztárokat...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpoolban két jó csapat van, a Liverpool és a Liverpool Reserve Team ! - Bob Paisly
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 2009. Március 21. - 17:34:52 » |
|
Sir Alex Ferguson és Rafa Benitez között ismét szópárbaj alakult ki, ezúttal arról, hogy melyikük költött több pénzt új játékosokra. Benitez nemrég azt állította, hogy skót kollégája körülbeül 100 millió fonttal többet költött, mint ő. A Manchester United mestere azonban összehívta csapata szakembereit, hogy számoljanak utána, ki költekezett többet az elmúlt öt évben. Fergusonék számításai szerint a Liverpool spanyol menedzsere 24 millió fonttal előzi meg őket és Fergie arra számít, hogy Benitez idén nyáron ismét két kézzel fogja szórni a pénzt. “Meglepődtem, mikor hallottam, hogy Benitez ezt mondta. Összeszedtem a United pénzügyekkel foglalkozó szakembereit, hogy megtudjam, valóban így van-e.” - mondta Ferguson. “Az utóbbi öt évben jóval előttünk jár, ami a költekezést illeti. Körülbelül 24 millió fonttal adott ki többet új játékosokra, mint mi.” “Szerintem Rafa ezen a nyáron rengeteg pénzt fog új játékosokra költeni, főleg most, hogy új szerződést írt alá a Liverpoollal.”
nem nagy csoda hogy a vén paraszt még számolni sem tud. Alex Ferguson and Rafael Benitez at loggerheads over spendingFerguson claimed yesterday that Liverpool were “well ahead of us in spending in the last five years”, but the statistics appear to support Benítez. United’s gross spending since June 2004, when the Spaniard arrived at Anfield, totals £221.95 million compared with £212.6 million by Liverpool. Ferguson’s net spending over that period is £147.90 million compared with Benítez’s £111.39 million. és akkor még a velünk általában cseppet sem korrekt times kicsit föl is lőtt, mert az lfchistory.net szerint Rafa csak 81 millió fontot költött el nettóban amióta nálunk van.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 2009. Március 21. - 17:35:49 » |
|
A Daily szerint kb ugyan ott járnak. Ferguson meg azt mondta h a mu stratégiája jobb, mert ők fiatalokat vesznek és kinevelik őket, nem sztárokat...
persze hogy nem sztárokat vesznek, csak fiatal tehetségeket. darabját átlagban 15-20 millió fontért.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Rece
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 2009. Március 21. - 17:49:35 » |
|
ez ilyen 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Liverpoolban két jó csapat van, a Liverpool és a Liverpool Reserve Team ! - Bob Paisly
|
|
|
|
Endre
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 2009. Március 22. - 10:40:56 » |
|
A Liverpool elleni meccsen térhet vissza sérüléséből John Carew, a birminghami csapat csatára. A norvég óriás Emile Heskeyvel és Daniel Agbonlahorral küzdhet meg a kezdőbe kerülésért.
Marton O Neill még nem döntötte el, hogy nyolc hónapos kihagyás után ismét játékra jelentkező holland védőt, Wilfred Bouma-t kezdőbe jelöli-e.
Steve Sidwell szintén visszatérhet az Aston Villaba, miután felépült kisebb bokasérüléséből.
A Liverpool hatalmas lehetőség előtt áll, ugyanis a két legfőbb riválisa kikapott a mai nap folyamán. A listavezető Manchester United a Fulham, míg a második helyezett Chelsea a Tottenham otthonában szenvedett vereséget. A Vörösök az Aston Villa legyőzésével egy pontra közelítenék meg az első helyen álló Vörös Ördögöket.
"Az egész családom óriási Liverpool szurkoló, így egy bajnoki cím itt sokkal többet jelentene mint máshol hét. Amikor látom John Terry-t vagy Rio Ferdinandot ahogyan magasba emelik a trófeát, akkor arról álmodom, hogy egyszer nekem is megadatik ez" - nyilatkozta Steven Gerrard.
Nos, Gerrard és társai holnapi győzelmük esetén nagy lépést tehetnének a hőn áhított Premier League elsőség felé.
Jó hír Rafa Benitez számára, hogy a Manchester United elleni meccset sérülés miatt kihagyó Yossi Benayoun, Xabi Alonso és Alvaro Arbeloa hármas ismét egészséges, így akár pályára is léphetnek a vasárnapi összecsapáson.
Liverpool: Reina, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Skrtel, Dossena, Aurelio, Babel, Benayoun, Mascherano, Riera, Gerrard, Alonso, Torres, Kuyt, Agger, Cavalieri, Lucas, Ngog.
Aston Villa: Friedel, Guzan, Reo-Coker, L. Young, Knight, Cuellar, Davies, Shorey, Bouma, Milner, Gardner, Petrov, Barry, Sidwell, Salifou, A. Young, Agbonlahor, Carew, Heskey, Delfouneso, Harewood.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
ati132
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 2009. Március 22. - 12:02:45 » |
|
ez miért a hülye pletykák topicba kellett írni?  szerintem elfért volna a hírek között is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 2009. Március 22. - 13:34:00 » |
|
Frank Rijkaard fogja a nyaron atvenni a Chelsea iranyitasat Benitez 1 millio fontot kap ha megynyeri a PL-t
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 2009. Március 23. - 23:23:41 » |
|
nem,hol hallottad ?  Zlatan Ibra eladó  ő kell nekünk !
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|