|
Carragher
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2009. Február 25. - 20:38:29 » |
|
pest én is
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Tomex
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2009. Február 25. - 23:09:40 » |
|
Én még sulis vagyok,még van egy kevéske hátra,szóval így a suliidőszakos csütörtök nem igen jó.De nyáron szinte bármikor Egyébként simán fölmennék. Több oka is van Pl. fociznék,amit nagyon szeretek ! másrészt többet találkozhatnék a jó öreg pesti haverokkal Remélem valahogy összehozzuk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2009. Február 26. - 09:33:03 » |
|
oké  csak hogy tisztán lássunk, most az érdeklődést próbáljuk felmérni, hogy elvileg hányan meg mennyire komolyan a gyakorlatban ez úgyis úgy működik hogy sose jön mindenki, meg van aki különböző okok miatt akár hetekre kimarad úgy kéne összehozni hogy mindig meglegyen annyi ember akinek már érdemes átöltözni oszt ha mindenki ott van akkor cserék is vannak, ha meg szűk a banda akkor másfél óra helyett csak egyet játszunk
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2009. Február 26. - 09:34:07 » |
|
akkor Pest eddig Kesone Tomex SzZs Magical tvarai Owen Lantos Carragher
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fairyharry
Vendég
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2009. Február 26. - 11:06:40 » |
|
Időnként néha talán én is el tudnék menni, de állandóra semmiképpen nem tudnám ígérni magam.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2009. Február 26. - 11:17:14 » |
|
az nem gond, lassan egyébként is itt a tavasz és én szívesebben mennék szabadtéri kispályára, ott kevesebb ember is elég ha megvan 10 állandó ember akkor a beugrókkal együtt már működik
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2010. Február 24. - 20:27:27 » |
|
hááááhháááá! Most fedeztem fel ezt a topicot  Akkor majd itt reklámozzuk a focit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Joozsi
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2010. Február 24. - 22:38:13 » |
|
hááááhháááá! Most fedeztem fel ezt a topicot  Akkor majd itt reklámozzuk a focit. oxt mennyire xégyellted el magad, arról bexéljél!!!  oxt föltünt-e hogy a focicsapat xerwezését pont 365 nappal ezelőtt kexdtem el? és egyedül, csak úgy mondom 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2010. Február 24. - 23:19:49 » |
|
no aztán mit sikerült szervezned??
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Joozsi
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2010. Február 24. - 23:28:08 » |
|
kabe ugyanaxt amit John Houldingnak csak ugy mondom 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. Február 24. - 23:29:44 írta Joozsi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2010. Február 25. - 10:20:00 » |
|
Ő azt hiszem 2 hét alatt megalapította. Nem 1 év. Na de sebaj. Ma beneveztem, befizettem.  03. 06. án. szombaton. Fehérvári út.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2010. Február 25. - 11:47:46 » |
|
Jól emlékszel! Azt le fogom mondani.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2010. Február 25. - 12:18:55 » |
|
OK. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2010. Február 26. - 10:56:17 » |
|
Akit érint: holnap ( szombaton 27. én ) 15 h 30p. Fáy u. jeszó: ,,szarok vagyunk, de lelkesek"
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2010. Február 27. - 13:25:50 » |
|
Salával ott leszünk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ez a városunk legjobb csapata , imádjuk Őt, drága ...!!!
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2010. Február 27. - 13:41:03 » |
|
Salával ott leszünk  okéééééééé  Támadáááááááááás
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2010. Február 27. - 19:27:01 » |
|
jól sikerült.mindenkinek köszönjük a részvételt ( hááát az a két manurés) 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2010. Február 27. - 20:02:41 » |
|
jól sikerült.mindenkinek köszönjük a részvételt ( hááát az a két manurés)  Mi köszönjük a szponzorációt és a szervezést. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
fairyharry
Vendég
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2010. Február 27. - 20:39:27 » |
|
jól sikerült.mindenkinek köszönjük a részvételt ( hááát az a két manurés)  Sajnálom, hogy nekem ma nem jött össze, remélem legközelebb már tudok menni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2010. Február 27. - 20:51:50 » |
|
jól sikerült.mindenkinek köszönjük a részvételt ( hááát az a két manurés)  Sajnálom, hogy nekem ma nem jött össze, remélem legközelebb már tudok menni. jöv.héten szombaton a Fehérvári úton lesz vmi kupa. Gyere.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fairyharry
Vendég
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2010. Március 01. - 22:20:16 » |
|
jól sikerült.mindenkinek köszönjük a részvételt ( hááát az a két manurés)  Sajnálom, hogy nekem ma nem jött össze, remélem legközelebb már tudok menni. jöv.héten szombaton a Fehérvári úton lesz vmi kupa. Gyere. hopp, ezt nem is tudtam, beférek még? kivételesen rá is érnék.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2010. Március 01. - 22:46:40 » |
|
jól sikerült.mindenkinek köszönjük a részvételt ( hááát az a két manurés)  Sajnálom, hogy nekem ma nem jött össze, remélem legközelebb már tudok menni. jöv.héten szombaton a Fehérvári úton lesz vmi kupa. Gyere. Gyere csak, minél kevesebbet kelljen játszanom. Még csak félig nőtt vissza a lábam  hopp, ezt nem is tudtam, beférek még? kivételesen rá is érnék.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2010. Március 01. - 23:01:31 » |
|
jól sikerült.mindenkinek köszönjük a részvételt ( hááát az a két manurés)  Sajnálom, hogy nekem ma nem jött össze, remélem legközelebb már tudok menni. jöv.héten szombaton a Fehérvári úton lesz vmi kupa. Gyere. hopp, ezt nem is tudtam, beférek még? kivételesen rá is érnék. Joe küldi a mail-t. kezdés, stb..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
fairyharry
Vendég
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010. Március 01. - 23:27:14 » |
|
Joe küldi a mail-t. kezdés, stb..
fasza 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Joozsi
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010. Március 02. - 00:37:58 » |
|
maj holnap küddöm de még én sem tudom meg szerintem ők sem de az más kérdés egyelőre gyere és kész 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
policsanyi
tizedes

|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2010. Március 02. - 12:40:36 » |
|
engem is érdekelne egy heti rendszerességű kidobom a tüdőmet megmozdulás Pesten, hétköznap este mondjuk hat után nekem gyakorlatilag bárhol jó (kivéve persze a XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületet  )
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Whitefrost
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2010. Március 02. - 17:55:39 » |
|
Nehezen indult a dolog, de ha mindenki eljön szombaton aki eddig jelezte (vagy aki eddig érdeklődött) akkor nekünk lesz a leghosszabb kispadunk a tornán.Hajrá POOl, Hajrá MI!!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ez a városunk legjobb csapata , imádjuk Őt, drága ...!!!
|
|
|
|
SLACI
Vendég
|
 |
« Válasz #58 Dátum: 2010. Március 02. - 20:41:18 » |
|
|
|