|
baddog
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 2008. Május 01. - 12:43:37 » |
|
Mert volt egy téves gólszerző is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 2008. Május 15. - 16:22:51 » |
|
A következő szezonban így lesz a pontozás (felkészülési szezonra nem tervezek tippjátékot):
- meccs végeredménye 10 pont - pontos végeredmény 10 pont - félidő 2 pont - pontos félidő 2 pont * A végeredmény mindig a rendes játékidőre vonatkozik - * hosszabbítás ténye 2 pont - * hosszabbítás utáni eredmény 4 pont - * tizenegyesek ténye 2 pont - * győztes tizenegyesekkel 2 pont - a gólszerzőket nem pontozzuk külön - csak a telitalálatnál kap a tippelő 10 pontot a gólszerzőkre (nem számít, hogy hány gólszerző van) - csak a liverpooli gólszerzőket kell eltalálni
* természetesen csak kieséses sorozatokban
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 2008. Május 18. - 18:37:06 » |
|
Még csak most fejeződött be a szezon, de már várom a következőt....Még szerencse, hogy lesz az EB, ezért nem maradok meccsek nélkül.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 2008. Május 20. - 19:29:15 » |
|
Tippjáték az EB-re? Lehetne a meccsekre és (vagy) a győztesre tippelni. Csak 1 5let.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 2008. Május 20. - 20:03:08 » |
|
OK, megcsinálhatjuk. Csak ahhoz kellenek majd tippelők is  Tehát. Legyen mondjuk úgy, hogy 1. gólszerzőre nem tippelünk 2. eredmény 10 pont, pontos eredmény 10 pont 3. félidő 2 pont, pontos félidő 2 pont kieséses rendszer: 4. tipp a rendes játékidőre vonatkozik 5. hosszabbítás ténye 5 pont, győztese 5 pont 6. tizenegyes ténye 5 pont, győztese 5 pont 7. végső győztes a) Eb előtt 75 pont b) első csoportkör alatt / után 65 pont c) második csoportkör alatt / után 55 pont d) harmadik csoportkör alatt / után 45 pont e) negyeddöntő alatt / után 35 pont f) elődöntő alatt 25 pont, utána nem jár pont
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
anfield
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 2008. Május 23. - 20:35:07 » |
|
Ez nagyon jó ötlet, de sajnos én mostanában csak hétvégén vagyok itthon, ezért én inkább kimaradok a napi tippelésből. De mint mondtam, az ötlet tényleg jó!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" Mindenkinek mi vagyunk a rémálma ! " ( Steven Gerrard )
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 2008. Szeptember 07. - 10:01:15 » |
|
Kéne a tippjátékba egy új alfórum (Bajnokok Ligája). Mivel nem leszek gépközelben az első fordulóban a tippem:
Marseille - Liverpool: 0-1
gól: Torres
Kéretik majd behelyezni az idevaló alfórumba. Köszönettel: Sala
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű! - Simon Tibor - RIP
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 2008. Szeptember 11. - 19:04:27 » |
|
Egyben van a komplett 2008-2009-es szezon, nem kell külön BL alfórum.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 2008. December 20. - 19:00:26 » |
|
- a gólszerzőket nem pontozzuk külön - csak a telitalálatnál kap a tippelő 10 pontot a gólszerzőkre (nem számít, hogy hány gólszerző van)
csak most olvasom, és ezt nem pontosan értem. valaki?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 2008. December 20. - 19:31:50 » |
|
- a gólszerzőket nem pontozzuk külön - csak a telitalálatnál kap a tippelő 10 pontot a gólszerzőkre (nem számít, hogy hány gólszerző van)
csak most olvasom, és ezt nem pontosan értem. valaki? pl: ha az LFC nyer 3-0-ra es te golszerzonek tippelted: Torres, Gerrard es Babel, de a golokat rugta Torres, Gerrard es Kuyt akkor, a golszerzokre nem kapsz egy pontott sem hiaba, hogy kettot eltalaltal
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 2008. December 20. - 19:50:32 » |
|
értem, tehát 0 vagy 10, és csak az ér 10 pontot ha név szerint az összes gólszerzőt eltaláltam.
na és az hány pont ha 1:0-át tippelek gólszerző Keane, de 3:0 és Keane rúgja mind a hármat? gondolom akkor telibetaláltam a "gólszerzőket" és 10 pont
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 2008. December 20. - 19:58:07 » |
|
na és az hány pont ha 1:0-át tippelek gólszerző Keane, de 3:0 és Keane rúgja mind a hármat? gondolom akkor telibetaláltam a "gólszerzőket" és 10 pont
Csak szeretnéd  A gólszerzők a telitalálatra bónusz, tehát ha 1-0-t tippelsz, az eredmény pedig 3-0, akkor nincs telitalálat. Csak hogy ne kelljen annyit visszaolvasni: tavaly valahogy úgy volt, hogy külön pontoztuk a gólszerzőket, ha jól emlékszem, akkor a találat +3, a homály -2 pont volt. De Torres miatt túl egysíkú volt, mindegy, hogy mit tippeltlé, gólszerzőnek beírtad Torrest és jöttek a pontok. Ezért idén az a szabály, amiről most a beszélgetés folyik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 2008. December 20. - 20:02:21 » |
|
köszi és mi számít telitalálatnak? (ami után jön/nemjön a gólszerzőbónusz)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 2008. December 20. - 20:12:29 » |
|
P. ha 1-0-t tippelsz és tényleg annyi lesz a végeredmény.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 2008. December 20. - 20:16:07 » |
|
ez igy fair!!!!!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
BY FAR THE GREATEST TEAM THE WORLD HAS EVER SEEN “SENKI, SEHOL A VILÁGBAN, SOHA NEM VOLT ÉS NEM LESZ SEM NAGYOBB, SEM JOBB, MINT EZ A FUTBALL KLUB.”
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #45 Dátum: 2008. December 20. - 20:25:49 » |
|
- meccs végeredménye 10 pont - pontos végeredmény 10 pont - félidő 2 pont - pontos félidő 2 pont akkor a félidő is egy bónusz? vagy ha mondjuk a félidőt eltalálom, de a végeredményt nem akkor attól az még 2 pont? és jól értem hogy ha nyerünk az 10 pont, ha pontos a végeredmény az még 10 pont? nézzünk egy példát: tipp ARS-LFC 0:3 (0:1) Keane 2 Gerrard valóság ARS-LFC 0:3 (0:2) Gerrard 2 Keane akkor az hány pont?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
marcigr8
|
 |
« Válasz #46 Dátum: 2008. December 20. - 20:30:40 » |
|
22
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #47 Dátum: 2008. December 20. - 20:35:57 » |
|
Marci jól számot. Tehát a félidő nem bónusz, az jár akkor is, ha a végeredmény homály.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Magical
Laktanyaparancsnok
ezredes

OLSCH #0010
|
 |
« Válasz #48 Dátum: 2008. December 20. - 20:49:50 » |
|
köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #49 Dátum: 2008. December 20. - 20:53:23 » |
|
Ez a minimum 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #50 Dátum: 2008. December 20. - 20:58:22 » |
|
Ez a minimum  22 a minimum? Akkor mi a maximum?  Jóvanna, csak gonoszkodtam 1 kicsit. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
baddog
|
 |
« Válasz #51 Dátum: 2008. December 20. - 21:15:00 » |
|
Igen, az a minimum, de ahhoz el kell találni a pontos végeredményt és a félidőt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Carragher
|
 |
« Válasz #52 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 20:08:13 » |
|
Baddog! Lassan kéne egy új topik erre az évre. Köszi
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
sala
|
 |
« Válasz #53 Dátum: 2009. Augusztus 13. - 21:09:36 » |
|
Pénteken este beszélek bele.
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 13. - 21:11:14 írta sala »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #54 Dátum: 2010. Július 01. - 18:05:47 » |
|
Pénteken este beszélek bele. jó ötlet
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
S.Gerrard
|
 |
« Válasz #55 Dátum: 2010. Július 01. - 18:40:53 » |
|
jó ötlet
nem akarlak megbántani, de a dátumokat nem figyeled mielőtt válaszolnál?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
At the end of a storm, There's a golden sky! You'll Never Walk Alone!
|
|
|
|
torres
|
 |
« Válasz #56 Dátum: 2010. Július 01. - 22:50:57 » |
|
nem
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
poolpicur
|
 |
« Válasz #57 Dátum: 2010. Július 01. - 23:04:13 » |
|
akkor kicsit gondolkozzál már el.. már nem tudtam hogy mivan itt, minden topichoz van írva vagy mi.. erre mindenhol a te nyomorod olvasni..
|
|
|
|
|
Naplózva
|
" A Mersey partján játszik a világ két legjobb csapata: a Liverpool, és a liverpool-tartalék. " /Bill Shankly/
|
|
|
|